Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

18 43.90%
  • Fenerbahçe

18 43.90%
  • Beraberlik

5 12.20%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 138 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe [ TSL 5. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aragones,Del Bosque'nin yaşadığı sorunları yaşıyor.Yani İspanya'nın dışında ilk defa bir takım yönetmesinden bahsediyorum.Del Bosque'nin bir dezavantajı daha vardı.Oda yöneteceği takımın bir önceki sezon sonrası dağılmış olması ve neredeyse sıfırdan kadro oluşturulmuş olmasaydı ama Fenerbahçe'de bu sezon sanki ilk defa oynuyormuş görüntüsü veriyor.Geçen seneden eser yok.Tabii bunda eksiklerin ve gidenlerinde etkisi var.Fakat şöyle bir şeyde var.Sakatlar dönünce her şey eskisi gibi olacak diye beklemekte ne kadar gerçekçi? Bunu zamanla göreceğiz diye düşünüyorum.Ama Aragones'in öncelikli problemi Fenerbahçe'ye takım oyununu oturtması.Bireysel performanslara bakarak fazla bir yerlere gidemez bence.Birde Aragones sezon sonuna kadar takımın başında kalır diye düşünüyorum.Şampiyon yapamazsada yollanır.Büyük ihtimal anlaşmasında takımı şampiyon yapamazsa ile başlayan bir madde vardır.Çünkü kendisi buraya gelirken takımı şampiyon yapacağım üzerine anlaştık tarzından bir şeyler söylemişti diye hatırlıyorum..Neyse Fenerbahçe'de işlerin iyi gitmediği aşikar.Salı günü bir çıkış günü olabilir.Tabii çöküşün devamını,hatta hızlanmasınıda sağlayabilir.

Sivasspor ise geçen seneki performansına dolu dizgin devam ediyor.Büyük takım yenme fobileri vardı.Her ne kadar Fenerbahçe'yi çok güçsüz bir anında yakalamış olsalarda bu tabuyu yıktılar.Şampiyonluk zor gibi gözüksede sonuna kadar devam edeceklerini düşünüyorum.

Fenerbahçe için tek umudum gelecekte bir gün Bülent Uygun'un Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali. 2 sene sonra mı olur 3 sene sonra mı olur bilmiyorum ama sıradan oyuncuları bile takım içinde maksimum fayda alabilecek şekilde kullanabilen bir hocayı, takım oyununu oynatabilen bir hocayı takımımın başında görmek isterim.
    Serkan abi Bülent Uygun Fenerbahçe'nin başına geçse aynı Sivasspor'daki gibi tam bir takım oyunu oynatabilir mi kestirmek zor.Çünkü Sivasspor'daki hava ile Fenerbahçe'deki hava tamamen farklı.Sivasspor'da oyuncular Bülent Hocaya abi diyorlar.Yani takımda o kadar samimiyet var ama bu samimiyet kesinlikle cıvıklığa dönüşecek cinsten değil.Bunun sebebi Bülent Uygun'un çok uzun senelerdir Sivasspor'un içerisinde olması.Fenerbahçe'nin başına geçerse sihirli değnek gibi Fenerbahçe'ye etki etmeyecektir büyük ihtimal ve ülkemizde yerli teknik adamların yaşadıkları sıkıntılarda ortada.Büyük takımların başarısızlığa tahammülleri yok.Ama yinede Bülent Uygun'u Fenerbahçe'nin başında görmek isterim.Gerekli destek verilir ve sabır gösterilirsede başarılı olabileceğini düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maçı 30'a kadar ve 60'dan sonra izledim.İzlediğim ilk 10 dakikada gayet iyi oynuyorduk ancak Sivasspor'un yaptığı fauller oyuncuları yıldırdı buna rağmen golü bulmuşuz.60'tan sonra ise Sivas'ın daha istekli olduğunu gördük birde şu var Sivas'mı çok iyiydi Fener'mi kötü ikisininde payı vardı.Aragones gitmesin ama sistemde yada oyuncularda biraz değişiklikler yapmalı.Elindeki kadro her ne kadar yetersiz olsa da.

Tebrikler Sivasspor,iyi oynadıkları maçta kazanmasını hakettiler.Fenerbahçe çok kötüydü,takımda bütün oyuncular çok silik oynadılar.Hele Selçuk'un golünden sonra takımın iyice geriye yaslanıp Anadolu takımı zihniyetinde kontralarla gol araması yenilgiyi getirdi.Malesef kim olduğumuzu unutuyoruz.İşler iyi gitmiyor Fenerbahçe'de şu aralar.Hocamızın uyum sorunu,takımı tanımama gibi problemler yaşadığını düşünüyorum.Bu ilk haftalarda kaybettiğimiz puanları ligin 25.ci haftadan sonraki dönemde çok arayacağız gibime geliyor bir mucize olmassa.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    Valla kim şampiyon olur onu şimdiden söylemek zor ama bu aralar fenerbahçe sayesinde iddaadan baya para kazandım...
    içerde 1
    dışarda 1
    Aynen hocam 23 YTL aldım bende kısa günün karı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe böyLe oynamaya devam ederse kendisine bu sezon iLk 10 içerisinde zor yer buLur. Geçen yıL bütün sezon boyunca aLdığını mağLubiyet sayısına bu sezon daha iLk 5 haftada uLaştı. İşLer kötü gidiyor. YapıLabiLecek neLer oLabiLir diye düşünüyorum, bu takım nasıL düzeLir diye düşünüyorumda akLıma sadece tek yoL geLiyor, Aragones Zico yu arayacak ve yahu adamım sen bu takımı nasıL tıkır tıkır oynatıyordun, ne yapayım ben diyecek ve tüyo isteyecek yoksa Aragones in kendi sistemine ve kafasına kaLırsa eyvahLar.

Sivas için söyLenecek fazLa söz yok. Tam bir istikrar ve takım oyunu oynayan bir ekipLer. Geçen sezon kaLdıkLarı yerden devam ediyorLar, bu sezon için artıLarı ise artık büyük maçLarda da iyi oynayıp, kazanabiLecekLErini gösterdiLer. Gerçi bunda Fenerbahçe nin çok kötü oLmasınında etkisi vardı, maça yine biraz korkak ve ürkek başLadıLar ama baktıLar Fenerbahçe de bir şey yok saLdırdıLar ve kazandıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer böyle gidersek bırakın şampiyon olmayı ilk 4'e girersek öpünde başınıza koyun.

Fenerbahce bu sene ligde oynadigi 5.macta 3. maglubiyetini almis oldu.Ne tesadüftür ki bu sene oynadigi 4 deplasman macinda Fenerbahce maglup oldu.Ligde Gaziantepspor´a,Hacettepe´ye ve Sivasspor´a,CL de ise Porto´ya maglup oldu.Bunun nedenleri bana göre kadro kalitesi ve Aragones.

Fenerbahce bu sene gecen seneden daha gücsüz durumda.Bunda sakatliklarin da etkisi vardir ama yanlis transfer politikasi yüzünden Fenerbahce bu durumda.Aurelio´yu birakmak büyük hataydi,hem Türk hem Fenerbahcenin herseyini bilen birisiydi hem de cok iyi bir futbolcuydu.Onun yerini dolduramadigi ortada ...
    Güiza bal yapamayan ari konumunda.Cok calisiyor,cok mücadele ediyor ama etkinligi yok,gol yollarinda cok etkisiz,zamanlamasi kötü.Bana Hakan Sükür´ün son dönemlerdeki hallerini hatirlatiyor Güiza.Hakan Sükür de cok mücadele ederdi,calisirdi,defansi yipratirdi ama cok gol kacirirdi,gol yollarinda etkisizdi.
    Güiza da ayni bu durumda.Halen görüsüm ortada,bu adam kesinlikle 14 m € etmez.Mehmet Yildiz da bunun yaptigini yapiyor,ama Güiza´nin avantaji yabanci ve ispanya ligi gol krali olmasi.
    Ugur-Kazim vasat futbolcular,istikrarsizlar.
    Yani kadroya baktigimda ahim sahim bir kadro göremiyorum ben.3 kulvarda sonuna kadar savasacak bir kadro yok.Gecen sene sikayet ederdi Fenerbahceliler,yedek futbolcularimiz kötü,sonradan oyuna giripte bize katkida bulunacak oyuncu bir Semih var diye.Bu sene durum daha da kötü ...

Aragones Türkiyeyi tanimadigi icin de durumlar kötü.Yanlis sistem,oyuncu secimlerindeki hatalar bu halin etkenleri.Ispanya ile sampiyon oldugu sistemi oynatmaya calisiyor,ama bu sistem ile basari gelmeez.Milli takimlar ile kulüp takimlarindaki durum farklidir.Simdiki kadroda bir Senna yok,Xavi yok,iniesta yok,silva yok,fabregas yok ! Yani teknik direktörlük kötü durumda takimini ayakta tutabilmektir bi yerde.Aragonesin inadindan vazgecmesi ve yeni bir taktik oturtmasi gerekiyor ...
    Takim futbol oynamiyor,rakibi hangi takim olursa olsun kötü oynuyor.Sivasspor karsisinda ezildi Fenerbahce,Musa biraz becerikli olabilseydi mac daha farkli olurdu.

Tabi bu durum sezon sonuna kadar gitmez,mutlaka gereken uyarilar yapilir,Fenerbahce düzelir.Ama bu 5 haftadaki kaybedilen 9 puan ileride cok basini agritacak Fenerbahcenin.Kaldi ki daha sampiyonluk yolundaki rakipleriyle mac yapmadi Fenerbahce.Durum kötü ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'nin bu durumuna gerçekten üzüldüm...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tarıhının en kotu sezon baslangıcı heralde bu .. yapılan transferler harcanan paralar hıc fayda etmemıs gıbı gozukuyor .. ben 'şahsen' güiza'nın alınısını sadece gosterıs olark algılıyorum zira bir kulübe toplam 60 trılyona patlayan bır transferın bu kadr etkısız olması dusundurucu.. enerjısı sayesınde taraftarın gozune gırmeyı basardı ancak ıs ıcraata gelınce cok onemlı anlarda suskun kalabılıyor umarım hem güiza hem aragones hem fenerbahce duzelır ve lıgımız daha renklı bı hal alır avrupa da ülkemizi gururla temsıl ederler..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Böyle giderse fenerbahçe için tarihi bir yıkım olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fener ilk yarı iyi oynadı ama ikinci yarıya kötü başladı sivasın maçı çevireceği belliydi ilk yarıdaki oyunla.FB bu sistemle biryere varamaz

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sivassporumuzu Oynadığı Futboldan Dolayı Tebrik Ediyorum Soğuk Havada Stada Gittiğime Hiç Pişman Etmedi Bizi Ayrıca Şunu Söyleyeyim Bize Her Türlü Oyunu Oynamak İsteyenler Bizim Ayağımızın Kaymasını İsteyenler Bizden Korksun Son Olarakta Anadoluyu Küçümsemeyin Diyorum Ve Sözümü Bitiriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fb kafilesini Sivas'ta karşılayan Gfb'nin açtıgı pankartlar başkana yapılmış bir hakarettir ve Fenerbahçe'deki durumu özetliyor taraftar bazında ..

Güiza eleştirileri haketmiyor, bu yıl takımın Alex ile birlikte en iyisi kesinlikle. Dün bir topu direkten döndü ki çok iyi bir vuruş yapmış olmasına rağmen şanssızdı. Alex'e "al da at" tarzında süper bir pas verdi ama Alex değerlendiremedi. İki tane çok olumlu iş yaptı ama şanssızlıktan dolayı işler yolunda gitmedi. İlk yarı sol kanattan bir tane bile orta gelmedi, Güiza'dan ne bekleniyor ki, önce orta sahanın bir şeyler yapması lazım değil mi?

Aragones'in bana göre suçu yok, elindeki kadro bu, yapabileceği fazla bir şey yok. Geçen yıl şampiyon olamamışsın, kadronu güçlendireceğine anlamsız transferler yapıyorsun. Suç yönetimin. Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz'ı Aragones mi istedi sanki? Aragones iki futbolcu aldırdı, Güiza ve Josico, o kadar. Aragones'e güvenim sonsuz, dünyanın en iyi hocalarından biri ve bunu da ispatladı, ancak kadro yetersiz olunca onun da yapabileceği çok fazla bir şey yok. Bu takıma iyi bir defansif orta saha (Aurelio tarzı), sol açık (Tuncay tarzı) ve sağ açık (Deivid var ama sakat) lazım. Ancak o zaman işler yoluna girebilir. Sezon başında yapılmalıydı bu transferler, maalesef yapılmadı.

Luis kovulup da başkası başa geçirilse durum farklı mı olacak sanki? Yeni gelen hoca ne yapacak, başka futbolcularla mı sahaya çıkacak? Eldeki malzeme bu, Aragones'in de çok fazla yapacak bir şeyi yok, orta saha son yılların en zayıf orta sahası ve bu da Aurelio'nun gidişinden kaynaklanıyor, zira Aurelio 5 yıldır takımın banko orta saha futbolcusuydu ve hiçbir yıl Fenerbahçe bu denli orta saha sıkıntısı yaşamamıştı.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bi Galatasaraylı olarak Guiza'ya yapılan eleştirileri ben de esefle kınıyorum. Çünkü gol atamasa bile en azından çabalıyor. pres yapıyor basıyor koşuyor. bu bile bi çabadır. ayrıca sonuçta yeni gelmiş bi oyuncunun hemen adapte olabilmesi çok zor. adaptasyon sorunu yaşadığını düşünüyorum.

burada aragones'i suçlamak mantıksız geliyor bana. çünkü ilk defa yurt dışında bir takım çalıştırıyor. yeni bi ülke. kesinlikle onun da guiza gibi adaptasyon sorunu yaşadığını düşünüyorum.

ben fenerbahçe'nin bu hale gelmesinin tek suçlusu olarak fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ı görüyorum. bu takımı o bu hale getirmiştir ve bence tek sorumlu da odur.

ayrıca şunu da belirtmek isterim:
    volkan babacan, fenerbahçe için müthiş bi hazinedir ve zamanında kulübün birinde kalecilik yapmış biri olarak söylüyorum volkan babacan bence volkan demirel'e göre kat kat daha iyi bir kalecidir. üstelik daha çok genç ve kendini geliştirecektir. fenerbahçenin önünde bi "casillas" örneği varken bunu mutlaka olumlu şekilde kullanmalı. üstelik dün iki golde de hiç bi hatası yoktu. takımın en iyisiydi. belki o pozisyonları çıkarmasa fenerbahçe sivastan bu zamana kadar hiç yemediği kadar gol yiyecekti.

bi de şu var tabi eğer maçın adamı yenilen takımın kalecisiyse bunu uzun uzadıya oturup düşünmek gerekir.

Nesil
    2006

Çağrı, Volkan Babacan'ı beğenirken Aziz Yıldırım'ı hatalı bulman çelişki yapıyor. Çünkü; Aziz Yıldırım kaleci transferi istemedi ve Volkan Babacan'ı ikinci kaleci olarak gördüğünü belirtti ve Casillas örneğinide söyleyen ilk kişi oldu. Volkan Babacan'ı hep FM'den biliyoruz yıllardır mutlaka gelcekte ki kalecimiz olarak belirliyoruz. Burada görünen o ki bir kaç yıl sonra Milli Takımın birinci kalecisi olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Çağrı, Volkan Babacan'ı beğenirken Aziz Yıldırım'ı hatalı bulman çelişki yapıyor. Çünkü; Aziz Yıldırım kaleci transferi istemedi ve Volkan Babacan'ı ikinci kaleci olarak gördüğünü belirtti ve Casillas örneğinide söyleyen ilk kişi oldu. Volkan Babacan'ı hep FM'den biliyoruz yıllardır mutlaka gelcekte ki kalecimiz olarak belirliyoruz. Burada görünen o ki bir kaç yıl sonra Milli Takımın birinci kalecisi olacak.
    Aziz Yıldırım'ı hatalı bulmam sadece bu kadronun böyle olmasından takımın bu şekilde oynamasından seçimlerden kaynaklanıyor.

ben Aziz Yıldırım'ın yaptığı işleri katkılarını beğenen bi insanım. bak bunu da söylüyorum. o zaman bu da çelişkili oluyor. fenerbahçenin çehreini değiştiren fenerbahçeyi baştan yapan ve daha da yukarılara çıkaran bi başkandır aziz yıldırım. belki fenerbahçe'ye bundan sonra gelecek olan hiç bir başkan aziz yıldırım'ın verdiği faydayı sağladığı yararları sağlayamayacaktır.

ama aziz yıldırım bu sene futbol şubesi'ne yarardan çok zarar sağlamıştır. bu da bi gerçektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Aziz Yıldırım'ı hatalı bulmam sadece bu kadronun böyle olmasından takımın bu şekilde oynamasından seçimlerden kaynaklanıyor.

ben Aziz Yıldırım'ın yaptığı işleri katkılarını beğenen bi insanım. bak bunu da söylüyorum. o zaman bu da çelişkili oluyor. fenerbahçenin çehreini değiştiren fenerbahçeyi baştan yapan ve daha da yukarılara çıkaran bi başkandır aziz yıldırım. belki fenerbahçe'ye bundan sonra gelecek olan hiç bir başkan aziz yıldırım'ın verdiği faydayı sağladığı yararları sağlayamayacaktır.

ama aziz yıldırım bu sene futbol şubesi'ne yarardan çok zarar sağlamıştır. bu da bi gerçektir.
    Katılıyorum..Ben de Aziz Yıldırımın yaptıklarına her fenerbahçeli gibi minnettarım ve onunla gurur duyarım ancak bu sene gerçekten de futbol şubesine neredeyse hiç yararı olmadı..Keşke Scolari falan gelebilseydi..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Deivid'in takıma katılmasıyla Güiza'nın etkinliğinin artacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Güiza'nın şu ana kadar yaptıklarını Turkcell Süper Lig'de bulunan birçok forvet oyuncusu yapabiliyor. Fenerbahçe bu adama 14 milyon verdiyse, bu adam da "her maç gol atarım" diye bir iddiası varsa (ki Sabah gazetesinde röportajında böyle demişti) bu adamın elle tutulur bir faydası olması lazım. Beğenmediğiniz Hakan Şükür 36 yaşındayken bile bu adamdan daha etkiliydi. Fenerbahçe 14 Milyon'a çok daha iyisini alabilecekken, Semih'ten daha iyi olmayan bir adama 14 Milyon veriyorsa bu işte bir yanlışlık vardır. Aragones'in "illa İspanyol olsun" kaprisi yüzünden Fenerbahçe bu sene transferde çok büyük yanlışlıklar yaptı.

Edit: Ne zaman ki Güiza gol atmaya, takımına 14 Milyon'a değecek katkı sağlamaya başlar, eyvallah der, yazdıklarımın yanlış olduğunu kabul ederim. Ama Güiza şu anda 14 Milkynluk değil, 4 Milyonluk bile iş yapamıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Kim ne derse desin, şuan Güiza takımdaki 3-5 düzgün oynayan adamdan biri.. Ve adım kadar eminim ki Deivid Vederson vs gibi sakatlar iyileştikçe o da kendini daha iyi gösterecektir..Fener'in şuanki haline göre bence yine iyi gol atıyor.. Para konusuna gelince Fenerbahçe, "bu oyuncuyu alalım bakalım belki iyi çıkar" deme şansına sahip değil. Guiza'nın kalitesi belli.. Fener de zor durumda değil para bakımından.. Yani "Guizaya 14 verdiği için başka oyuncu alamadı" diyemez sonuçta kimse..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

eğer sen bi adamı aldıktan sonra ondan hemen gol ya da goller bekliosan sen de hata var demektir. insanın ruh hali her birey için farklılık gösterir.

düşünsene sen bi futbolcusun. liginin gol kralı olmuşun o kadar teklif var ve yurt dışından bi takımı seçiyorsun. ne dilini biliosun ne yemeğini biliyosun üstelik bi ailen var. karın çocuğun... uyum sorunu yaşamazmısın?

hakan şükür örneğini veriyosunuz ama aynı sorunu hakan şükür de yaşadı. torinoya gitti geri geldi. intere gitti blackburne gitti nooldu yapamadı geri geldi. hep uyum sorunu yaşadı. bu da onun gibi işte..

guizaya zaman vermek gerekiyor kısaca. isterse fb 100 milyon'a almış olsun ama o zamanı tanımalı.. tabi fazla değil.. yani işin bişeyini de çıkarmamak gerekiyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post

Aziz Yıldırım transfer yapamadı. Aklındaki isimler Fenerbahçe'ye gelmedi ve şuan zararını çekiyor. Aslında eskiden S.Saran ve bir kaç yönetici çok iyi yabancılar buluyordu. Özellikle Nobre, Luciano gibi isimleri Türk Futboluna getirmişlerdi. Aziz Yıldırım bu yöneticiler ile yollarını ayırması transfer yapmasını zorlaştırdı. Çünkü; başkan Eto'o ile Xabi'yi alamadıkları açıkca belirtti. Eto'o'da durmadan parası artması ve Xabi'nin sevgilisinin İstanbul'a gelmek istememesi transferele engel olduğunu belirtti.

Bu arada ben Fenerbahçe'nin kötü futbol oynadığını düşünmüyorum. Özellikle ilk yarıda çok iyi bir oyun sergiledi Fenerbahçe ama; Alex'in sakat sakat oynatılması takımın ileride top tutmasını zorlaştırdı ve mağlubiyete zemin hazırladı. Aragones yedekte ki oyuncularıan güvenemiyor veya mağlubiyet almaktan korktuğu için taktiksel değişimlere gidemiyor. Buda mağlubiyet için zemin hazırlıyor. Deivid, Tümer, Vederson gibi isimler eğer takıma katılırsa yedekte altarnetif olacak ve buda Fenerbahçe'nin maç içinde skoru değiştirecek yedeklere sahip olmasına sebebiyet verecek. Tabii bu oyuncular performanslarını yakalayana kadar tren kaçar gider.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

fenerbahçeli arkadaşlar anlamsız bir panik içinde buldum bence zmanla fenerbahçe şampiyonluk yarışı içinde yerini alır bu tarz kayıplar her zaman olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Zico ilk geldiğinde de bu tarz şeyler yaşanmıştı.. ilk 6-7 hafta adam akıllı sonuç alamamıştık.. Bence düzelcek bu takım yakında.. Belki Kiev maçı başlangıç olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

8. haftada Kadıköy'de Bursaspor'a yenilmiştik Zico'nun ilk senesinde ve kaleye şutumuz bile yoktu. O maçtan sonra hem başkan hem de Zico çok ciddi tepki almıştı hatta Zico'ya futbolu bilmiyor diye yorum yapanlar bile olmuştu.

O zaman gündeme Azizsilin diye adlandırılan Aziz Yıldırım'ın Zico'yu uyarması olayı gelmişti, şimdi de Aragones'e bir Azizsilin gerekiyor belki de, Zico'da işe yaramıştı. Bakalım salı günü çok şey belli olacak...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    8. haftada Kadıköy'de Bursaspor'a yenilmiştik Zico'nun ilk senesinde ve kaleye şutumuz bile yoktu. O maçtan sonra hem başkan hem de Zico çok ciddi tepki almıştı hatta Zico'ya futbolu bilmiyor diye yorum yapanlar bile olmuştu.

O zaman gündeme Azizsilin diye adlandırılan Aziz Yıldırım'ın Zico'yu uyarması olayı gelmişti, şimdi de Aragones'e bir Azizsilin gerekiyor belki de, Zico'da işe yaramıştı. Bakalım salı günü çok şey belli olacak...
    Aragones 70 yaşında, elde ettiği başarılar ortada. Zico'ya uyarmak gibi Aragones'i uyarmak zor olur. Hiç olmassa arada yaş farkı var. Zaten Kiev maçında bir zafer gelirse mutlaka takım kendini toparlar. Çünkü; ardında Kayserispor maçı var ve oradan da gelecek bir galibiyet ile takım havaya girecektir. Sakatlarında iyileşmesi takımda ki havayı iyileştirdi.

Öyle ya da böyle kritik bir döneme giriyoruz.Özellikle şu önümüzdeki Kiev ve Kayseri maçlarını mutlaka kazanmamız lazım ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Inter maçında orta sahamızda aurelio deivid vederson çok iyi oynamıştı yanlış hatırlamıyosam..Bizim öncelikle orta sahaya sahip olmamaız lazım.. Emre-maldonado kesinlikle ihtiyaç gidermiyor..O sebeple Aragones'in işi çok çok daha zor Zico'ya göre..Ne zaman ki Deivid Vederson iyileşir, Deniz de bence iyi onu da ne zaman oynatır o zaman bişeyler olabilir..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

şimdi bi video seyrettim maratonda. ve biraz ayıpladım açıkçası.

sivasspor teknik direktör bülent hoşgeldiniz demek için yedek kulübesine gidiyor. herkese hoşgeldiniz diyor. aragones dahil.. aragones hiç iplemiyor. sanki karşısında top toplayıcı çocuk var hoşgeldiniz diyor. sonra dönüyor bu kim diye yardımcısına soruyor. yani sen karşındaki takımın hocasını bilmiyosan. karşındaki takımı da bilmiyosundur hiç izlememişsindir bence...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri