Aragones,Del Bosque'nin yaşadığı sorunları yaşıyor.Yani İspanya'nın dışında ilk defa bir takım yönetmesinden bahsediyorum.Del Bosque'nin bir dezavantajı daha vardı.Oda yöneteceği takımın bir önceki sezon sonrası dağılmış olması ve neredeyse sıfırdan kadro oluşturulmuş olmasaydı ama Fenerbahçe'de bu sezon sanki ilk defa oynuyormuş görüntüsü veriyor.Geçen seneden eser yok.Tabii bunda eksiklerin ve gidenlerinde etkisi var.Fakat şöyle bir şeyde var.Sakatlar dönünce her şey eskisi gibi olacak diye beklemekte ne kadar gerçekçi? Bunu zamanla göreceğiz diye düşünüyorum.Ama Aragones'in öncelikli problemi Fenerbahçe'ye takım oyununu oturtması.Bireysel performanslara bakarak fazla bir yerlere gidemez bence.Birde Aragones sezon sonuna kadar takımın başında kalır diye düşünüyorum.Şampiyon yapamazsada yollanır.Büyük ihtimal anlaşmasında takımı şampiyon yapamazsa ile başlayan bir madde vardır.Çünkü kendisi buraya gelirken takımı şampiyon yapacağım üzerine anlaştık tarzından bir şeyler söylemişti diye hatırlıyorum..Neyse Fenerbahçe'de işlerin iyi gitmediği aşikar.Salı günü bir çıkış günü olabilir.Tabii çöküşün devamını,hatta hızlanmasınıda sağlayabilir.
Sivasspor ise geçen seneki performansına dolu dizgin devam ediyor.Büyük takım yenme fobileri vardı.Her ne kadar Fenerbahçe'yi çok güçsüz bir anında yakalamış olsalarda bu tabuyu yıktılar.Şampiyonluk zor gibi gözüksede sonuna kadar devam edeceklerini düşünüyorum.
Serkan abi Bülent Uygun Fenerbahçe'nin başına geçse aynı Sivasspor'daki gibi tam bir takım oyunu oynatabilir mi kestirmek zor.Çünkü Sivasspor'daki hava ile Fenerbahçe'deki hava tamamen farklı.Sivasspor'da oyuncular Bülent Hocaya abi diyorlar.Yani takımda o kadar samimiyet var ama bu samimiyet kesinlikle cıvıklığa dönüşecek cinsten değil.Bunun sebebi Bülent Uygun'un çok uzun senelerdir Sivasspor'un içerisinde olması.Fenerbahçe'nin başına geçerse sihirli değnek gibi Fenerbahçe'ye etki etmeyecektir büyük ihtimal ve ülkemizde yerli teknik adamların yaşadıkları sıkıntılarda ortada.Büyük takımların başarısızlığa tahammülleri yok.Ama yinede Bülent Uygun'u Fenerbahçe'nin başında görmek isterim.Gerekli destek verilir ve sabır gösterilirsede başarılı olabileceğini düşünüyorum..Fenerbahçe için tek umudum gelecekte bir gün Bülent Uygun'un Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali. 2 sene sonra mı olur 3 sene sonra mı olur bilmiyorum ama sıradan oyuncuları bile takım içinde maksimum fayda alabilecek şekilde kullanabilen bir hocayı, takım oyununu oynatabilen bir hocayı takımımın başında görmek isterim.