Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

3 10.00%
  • Bursaspor kazanır

9 30.00%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 98 arası toplam 98 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [ TSL 8. Hafta ]

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Batuhan bunu her oyuncu anlamalı bence.

İlhan bir parlama yapmalı , Gürhan'ın anlık parlamalarını 90dakikalara yaymalı.
    Herşeye rağmen Can bi yerlere gidecek kadar iyi olmalı!
    Yasin'i kaybetmemeliyiz.Volkan Babacan bu takımda oynayabileceğini göstermeli.

İlla yol gözükünce mi Ali gibi parlayacaklar?
    İlhan rahat daha 19-20 yaşında. Diyor nasıl olsa gencim göndermezler. Gürhan'da aynı düşüncede. Zaten Can gideceğinin farkında. Yasin ise artık bu sezon bişey yapmassa oda gidecek. Volkan Babacan'da genç...

Komadan çıkıyoruz yavaş yavaş.Herşey tozpembe değil ama daha çok yol alacağız,herşey daha güzel olacak.

Maça gelince,çok keyifli bir maç oldu.7 gollü bu maçı seyrettirdikleri için hem Fenerbahçeye,hem de Bursaya teşekkürler.

Oynanan futboldan çok sahada olan mücadele,takımın birbiri ile kenetlenmeye başlaması biraz olsun geleceğe ışık tuttu diyebilirim.

Deivid daha tam olarak hazır değil.Sakatlığını psikolojik olarak atlattığında daha iyi olacak.Yalnız attığı golden sonra hem kendisi ağladı,hemde tv başında beni ağlattı.Çok sevindim Deivid'in gol atmasına.

Herşey daha güzel olacak,kazanma alışkanlığımızı yeniden kazanmamız lazım.Şimdi hafta arasında Ankaragücü ile oynayacağımız bir kupa maçı,sonra sırasıyla Eskişehir,Arsenal ve Galatasaray maçları var.Bu süreci en az kayıpla geçersek herşey daha güzel olacak.

Nesil
    2006

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Değişen pek bişey yok gibi ama .... aması var işte...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by Photograph View Post

geçen seneyle kıyaslanmamalı Fenerbahçe geçen sene de ligde başarılı olunmadı çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Erdoğan Arıkan
    Ben bunca yıldır Alex'in hakemi aldatmaya yönelik kendini yere attığını görmedim.
    +
    Böyle bir pozisyonda dahi -haksızlığa uğramasına rağmen- hakemin omzunu hafiften sıvazlayarak nerdeyse özür diliyor Alex. Fenerbahçe kaptanlığına da böyle beyefendi bir kişi yakışır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe kaptanlığı değil Türkiye'de her takım kaptanlığı bunu gerektirir ama maalesef bazı kendini bilmezler farkında değil..

Bir camiaya mal olmuş isim olmanın bilincinde olmayanlar utansın abi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakikatten öyle helal olsun Alex'e. Bir Galatasaray'a kaptan olmuş karakter topluluklarına bakın. Gol olan pozisyona ofsayt diye kaç dakika itiraz ediyorlar. Birde bu adamın tek başına verdiği derse bakın.

20 seneyi aşkındır benim tuttuğum takımda Ergün hariç bir tane kaptanlık vasfı taşıyan insan görmedim. Alın Ayhan son dakika da zorla kırmızı görmüş ki çok formda. ayrıca çok önemli haftalar oynayacak Galatasaray. Ayrıca sakat sayısıda çok.

Güzel iki pozisyon ve iki olay. Ekranlara taşıyıp çocuklara öğretilmeli. İyi hareket kötü hareket diye. Yada daha net konuşacak olursak. Adamlık - çirkeflik diye
    Fikirlerim burada

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri