Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Bursaspor kazanır
Komadan çıkıyoruz yavaş yavaş.Herşey tozpembe değil ama daha çok yol alacağız,herşey daha güzel olacak.
Maça gelince,çok keyifli bir maç oldu.7 gollü bu maçı seyrettirdikleri için hem Fenerbahçeye,hem de Bursaya teşekkürler.
Oynanan futboldan çok sahada olan mücadele,takımın birbiri ile kenetlenmeye başlaması biraz olsun geleceğe ışık tuttu diyebilirim.
Deivid daha tam olarak hazır değil.Sakatlığını psikolojik olarak atlattığında daha iyi olacak.Yalnız attığı golden sonra hem kendisi ağladı,hemde tv başında beni ağlattı.Çok sevindim Deivid'in gol atmasına.
Herşey daha güzel olacak,kazanma alışkanlığımızı yeniden kazanmamız lazım.Şimdi hafta arasında Ankaragücü ile oynayacağımız bir kupa maçı,sonra sırasıyla Eskişehir,Arsenal ve Galatasaray maçları var.Bu süreci en az kayıpla geçersek herşey daha güzel olacak.
Değişen pek bişey yok gibi ama .... aması var işte...
+Originally Posted by Erdoğan Arıkan
Böyle bir pozisyonda dahi -haksızlığa uğramasına rağmen- hakemin omzunu hafiften sıvazlayarak nerdeyse özür diliyor Alex. Fenerbahçe kaptanlığına da böyle beyefendi bir kişi yakışır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe kaptanlığı değil Türkiye'de her takım kaptanlığı bunu gerektirir ama maalesef bazı kendini bilmezler farkında değil..
Bir camiaya mal olmuş isim olmanın bilincinde olmayanlar utansın abi.
Hakikatten öyle helal olsun Alex'e. Bir Galatasaray'a kaptan olmuş karakter topluluklarına bakın. Gol olan pozisyona ofsayt diye kaç dakika itiraz ediyorlar. Birde bu adamın tek başına verdiği derse bakın.
20 seneyi aşkındır benim tuttuğum takımda Ergün hariç bir tane kaptanlık vasfı taşıyan insan görmedim. Alın Ayhan son dakika da zorla kırmızı görmüş ki çok formda. ayrıca çok önemli haftalar oynayacak Galatasaray. Ayrıca sakat sayısıda çok.
Güzel iki pozisyon ve iki olay. Ekranlara taşıyıp çocuklara öğretilmeli. İyi hareket kötü hareket diye. Yada daha net konuşacak olursak. Adamlık - çirkeflik diye
Fikirlerim burada