asıl kapatılmazsa adaletsizliğin büyüğü olurOriginally Posted by hurmet
asıl kapatılmazsa adaletsizliğin büyüğü olurOriginally Posted by hurmet
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Bide anlamadığım G.S. de para yok bu cezayı taraftarlardan toplanarak mı ödenir o da bir sorun![]()
-
neden dbakır maçı gibi sahaya girip futbolcular mı dövüldü???
hakkaten ya gs kazanır ama elenır tercıhı oyu artıyo dewamlıOriginally Posted by cifaaa
Birini ben kullandım o da şıklar çok olduğu için sayfa daha da uzuyor onun için hangisine kullandığımı da bilmiyorum salladım![]()
-
ben diyarbakırdan bahsetmiyorum o olay ayrı.bizim stadta olunca kapalıyorda ondanOriginally Posted by hurmet
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
6-0 lık macta kadıkoyde de sadece su sısesı atıldı sahaya ama ceza almıstık..o karara gore gsnın de ceza alması lazım..ama dbakırın o olaylardan sonra sadece 3 mac ceza alması uzerıne gs ye para cezası verılır herhalde..
O cezayı, verilirse eğer tabi, zaten GS'li taraftarlar ödemiş gibi olucak..Bilet fiyatları malum ceza ödetmeye yeterOriginally Posted by Maymuncuk
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
valla o federasyonun problemi bence para cezası verilir. sahayı kapasınlr seyircisiz oynama vermesinlerde maçlarımızı burda izmirde oynayalım![]()
su sısesı satılmamalı zaten bence..cok sacma.avrupa da bole bı sey yok..cok mu zor yanı bardak su vermek
zaten bardak sular atıldı
bir fenerbahçeli olarak mutluyum turu geçtiğimiz için ancak gsye yenildiğimiz için içim biraz buruk.ama çok güzel bir maç oldu iki takımıda kutluyorum.yalnız taraftarın yaptığını kınıyorum bunlar olmamalı artık cezalar kim yaparsa yapsın verilmeli korkmadan yoksa bu hep böyle gider kafaların değişmesi lazımki bu bizim toplumumuzda çok zor.
de şu son dakikadaki ele ne diyosunuz sizce penaltımıydı?
bardak su derken acık dıyorum..ornegın ıngıltere de ıcecekler bu burger mc donaldsdakı kola bardakları gıbı acık bardaklar ıcnde verılıyo..
türkiyede o suların içine çeşme suyu koyarlar kar etsinler diye
ya onu bi türlü göremedim doğru düzgün..Ama el ise, iyiki golü atmışz çünkü düdük fln gelmedi hakemdenOriginally Posted by hurmet
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
bu arada hasan a helal olsun..gordugum kadarıyla seyırcıyı hep sakınlestırmeye calısmıs,kaptanlık gorevını cok ıyı yapmıs.
valla direk elledi diye gördüm ama hakem görmedi yada göremedi. hasan şaş hem kaptanlık olarak hem oyun olarak süperdi ama şu fenerli serkana çok sinir oldumya adam ne biçim bi futbolcu anlamadım
Appiah kırmızı kart görmesi lazım idi ama o posizyon biraz zor görülür![]()
-
ayhanın bileğine ne biçim bastı valla 2 haftadır böle şeyler yapıyor appiah
ılk yarıda 1-0 ken tuncayın karsı karsıya kacırdıgı gol necatının 2-1 ken kacırdıgı gol macın kırılma noktaları bence..bı de 2-1 ken alexın kacırdıgı..
hayır şişe da su atıldı hemde 5-10 tane atanlarıda gördüm bende de olsa bende atardımOriginally Posted by hurmet
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bak şimdi...Turksportallı bi vatandaşa hiç yakışmaz amaOriginally Posted by cifaaa
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
valla o heycanla yanımda duran adamı bile atardım ben![]()
eğer yenilseydik kesin koltuğu atardım ben tabi kopara bilirsemOriginally Posted by Neron_FB
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
futbol güzel tribünler güzel sonuç kötü
ne diyebiliriz ki...tebrikler fb...
abi tribünler güzel kısmına pek katılmıyorum...
doğru güzel değil...süper hatta mükemmel...
sesim patlayana kadar bağırdım ki zaten şu anda sesim tamamen kısık annemle yazışarak anlaşıyorum
hmm...o zaman anlayışımız biraz farklı.tezahürat açısından mükemmel evet.ama çok fazla yabancı madde attılar.biri denizin suratına geldi.meşaleler atıldı...