Gençlerbirliği
Galatasaray
Beraberlik
Bahri'ye bak. Nasıl bi hayal dünyası varsaZorunlu Açıklama
Bugün bazı medya organlarında Servet Çetin’e yapılan transfer teklifleri ile ilgili tarafımdan açıklandığı iddia edilen bazı haberler yer almaktadır. Hiç bir medya mensubuna bu yönde bir açıklamam olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarım.
Saygılarımla
Haldun Üstünel
Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu Üyesi![]()
hehe süper![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Alex zaten ayağıyla eziyo buna biz de alıştık ama tello'nunkini bilmiyodum..
Tello'nun sol kroşeleri meşhur.
GS kalecisinin daha 1 fırın ekmek yemesi lazım Tello'ya yaklaşabilmek için.![]()
Sanctis güzel çakmış tokatı adamın kafaya
Ya Gençlerliler'in elleri kolları maç boyu havadaydı zaten, bizim delinin de tepesi atmış, "Git başımdan belanı Allah'tan bul." tarzında yapıştırmış bir tane, ne var yani bunda?![]()
Servet'in Eli Yine Burnunda Ama yanlız De Sanctis İyi Yapıştırmış![]()
Bu hareket Galatasaraylı bir oyuncuya yapılsa ve hakem yine görmese bu kadar hoş görüyle yaklaşayabilirmiydiniz?Bence hayır..
![]()
So what?
Saike
Resmen adam ückagitcilik yapmaya calisti,Sanctis´in yaptigini dogru bulmuyorum ama 2 tarafta da hata var.
ankaragücü maçında 5 dakka oynamıştık bu maçta 10 dakka oynadık...
oyunumuz gelişiyor yavaş yavaş...![]()
90dk ya yaydıkmıydı iş biter![]()
GSde lincoln baros ikilsi muhteşem oynuyor bu iki isimle skora gidiyo tkaım![]()
De Sanctis "Bugün Cuma, enseyi kapa" demiş resmen![]()
O videoda sanki yere yapıştırmış gibi gözüküyor ama aslında ittirmişBu arada morgan ın türkçe kelimeleri öğrendiği belli oluyor
Maç içinde "Haydiii haydiii , Arka arkağğğğ" gibi kelimeleri söylediği TV ye kadar geliyor
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved