Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 368 sonuç

Konu: Sivasspor Transfer Haberleri | Orhan Gülle ve Erkan Kaş

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Evet Çok İyi Oldu Bu Forvetdeki Alternatiflerimiz Çoğaldı Ersen İle

Cihan Yılmaz'da %90 Sivasspor'da...

Default Mbemba Sivasspor'da

Süper Lig takımlarından Sivasspor, geçen sezon PSV Eindhoven'de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün resmi internet sitesinde, ''Mbemba Yiğido oldu'' başlığıyla yer alan haberde, kırmızı beyazlı ekibin, geçen sezon PSV Eindhoven'de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde düzenlenen imza töreninde Mbemba'nın kendisini 4 yıllığına Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attığı, Kongolu stoperin Sivasspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söylediği bildirildi.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Omotoyossi lige damgasını vurur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sivasın daha iyi transferler yapamsı gerek şl için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Agbetu-Omotoyossi-Kamanan-M.Yıldız-Mbami

Bu sene forvet sıkıntısı çeker Sivasspor.Ama azlıktan değil fazlalıktan.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Mbamba Forvet Değilki
    Ersen Alındı Forvete

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mbami değil Mbamba + stopermiş.Nasıl dinliyorsam transferleri.

Onun yerine Ersen Martin gelmiş yine 5 sayılır.
    Last edited by goosfraba : 04.Temmuz.2009 at 22:57

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kamanan agbetu Omotoyossi kanatlarda kullanılır ersen veya m.yıldızı beslerler çok da fazla değil bence forvetler .. hatta dayro moreno ismi geçiyor onu da almaları gerek bence..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sivas şampiyonlar liginde başarılı olacak kanımca .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Evet Dayro Moreno İle Büyük Olasılıkla Sivasspor Forması Giyecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Sivas şampiyonlar liginde başarılı olacak kanımca .
    Her türlü gruplara kalamayacaklar orası kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Moreno gelirse her sey daha güzel olur...Neden kalamasın futbol sahada oynanır

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kalacaklar .Moreno gibi klas bi AMCleri olsa.Agbetu-Omotoyssi ile iyi kontraya çıkarlar ileride Ersen yada M.Yıldız topu saklar .Defanslarını da güçlendiriyorlar.Özellikle 80.dkden sonra etkili olacaklarına inanıyorum .Sanırım Ömer Rıza'yı bu yüzden aldılar .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Kalacaklar .Moreno gibi klas bi AMCleri olsa.Agbetu-Omotoyssi ile iyi kontraya çıkarlar ileride Ersen yada M.Yıldız topu saklar .Defanslarını da güçlendiriyorlar.Özellikle 80.dkden sonra etkili olacaklarına inanıyorum .Sanırım Ömer Rıza'yı bu yüzden aldılar .
    Sivasspor’un muhtemel rakibi olacak seri başı takımlar ise

Shakthar Doneskt (Ukrayna),Sporting Lizbon (Portekiz), Celtic (İskoçya) ve Anderlecht (Belçika) olacak.

Üsttekileri geçerse :

Arsenal (İngiltere)‚ Atletico Madrid (İspanya), Fiorentina (İtalya), Olympique Lyon (Fransa), Stuttgart (Almanya).

Bu rakipler Omotoyssiyle Agbetuyla geçilecek takımlar degil.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Futbol Sahada Oynanıy Hiç Birşey Belli Olmaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Futbol Sahada Oynanıy Hiç Birşey Belli Olmaz
    Oynanır
    Last edited by bugra 1905 : 04.Temmuz.2009 at 21:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Eralp koyduklarından Anderlecth gelir ondan sonra Stutgart gelebilir.O 2sini eleyebilecek güçte Sivas .1.turu geçeceklerdir .Buğra'yada katılıyorum.UEFA Kupası finalinde kimse GSye şans vermiyordu ama aldı.Chelsea ilk maçında kimse FBye şans vermiyordu ama kazandı .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neyse fazla uzatmaya gerek yok ama şöyle söyliyim Sivas 1. turu geçerse 2. turda ki rakibini görünce keşke 1. turu geçmeseydim diyebilir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Neyse fazla uzatmaya gerek yok ama şöyle söyliyim Sivas 1. turu geçerse 2. turda ki rakibini görünce keşke 1. turu geçmeseydim diyebilir.
    Sivasspor eğer ilk turda elenirse Avrupa Ligine katılmak için playoff oynayacak, eğer ikinci turda elenirse direkt Avrupa Ligi gruplarına kalacak.

Enterokinaz Misafir

sorun sivas'ın ilk turu geçmesi zaten. avrupa arenasında sadece 4 maça çıkmış bir takım, kadrosu kesinlikle yetersiz zaten birde karşısına yukarıda belirtilen rakiplerden birisi çıktığında, vay hallerine.

çok düşük bir ihtimal, sivasspor'un tek tur bile atlaması.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    sorun sivas'ın ilk turu geçmesi zaten. avrupa arenasında sadece 4 maça çıkmış bir takım, kadrosu kesinlikle yetersiz zaten birde karşısına yukarıda belirtilen rakiplerden birisi çıktığında, vay hallerine.

çok düşük bir ihtimal, sivasspor'un tek tur bile atlaması.
    Trabzon, Kıbrıs takımına elendikten sonra, geçen yıl Allborg'un ve Anartothsi'nin gruplara girdikten sonra ben Sivasspor'dan ümitliyim. Belki Şampiyonlar Ligine kalamaz, çok zor rakipler var ama; ilk turu geçebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sivas gruplara kalamaz gibi ama 3. tura kalıp elense bile avrupa ligine gidebilse keşke bana bu yeter yani
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca tek seri bası takım onlar degil sivasın eleyebilecegi bi sürü seri bası takım vardır ben anderlecti de eleyebilir diyorum hatta
    Last edited by sananes : 04.Temmuz.2009 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sananes View Post
    sivas gruplara kalamaz gibi ama 3. tura kalıp elense bile avrupa ligine gidebilse keşke bana bu yeter yani
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca tek seri bası takım onlar degil sivasın eleyebilecegi bi sürü seri bası takım vardır ben anderlecti de eleyebilir diyorum hatta
    Oynayacağı ilk turdada elense Avrupa Ligine kalıyor. Kısaca Avrupa macerası bitmiyor. Bu nedenle ilk turu geçerlerse ikinci turda elendikleri taktirde direkt Avrupa Ligi gruplarına kalacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sivasın aldığı Kongolu oyuncudan haberi olan var mı?Nasıl oynuyor acaba.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sivasın önceliği turkcell süper lig olmalı eğer bu senede ilk 4 te yer alırlarsa belli bir istikrar yakalamış olurlar ama yok benim avrupada başarılı olmak önceliğim derlerse belki gençler ve denizlinin yaptığını yapar(gruplara kalması imkansız değil)ama ligde ilk 6ya kalamaz ve takımın havası bozulur ayrıca kimse sivastan avrupada başarı beklemiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sivas şlde gruplara kalamz kanımca am avrupa liginde birşeyler bekliyorum

Default Cihan Yılmaz Sivasspor'da

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da, Cihan Yılmaz'ın Sivasspor'a transferi tamamlandı.

Cihan Yılmaz'ın bonservisi konusunda daha önce anlaşan ve bonservis ücretinin bir kısmını ödeyen Sivasspor'un, bedelin tamamını ödemesinin ardından transfer de noktalandı.

Anadolu ekibiyle antrenmanlara çıktığı öğrenilen Cihan Yılmaz, gelecek sezon Sivasspor forması giyecek.

Daha önce genç oyuncusu Rıdvan Şimşek'i Beşiktaş'a veren yeşil-kırmızılı takımda, Ahmet Burak Solakel de Denizlispor ile anlaşmıştı.

Cihan Yılmaz, geçen sezon Turkcell Süper Lig'e yükselme şansını play-off final maçında yitiren Karşıyaka'dan bu sezon Turkcell Süper Lig'e transfer olan 3. futbolcu oldu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak: Maraton
    Last edited by tarikko : 07.Temmuz.2009 at 02:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kerem'de Mersine gitti. Neyse o başka konu.

Cihan oyunu 2 yönlü oynayabilen oyuncu Sivas için iyi transfer olacaktır. Özellikleri Sezer Badur'la hemen hemen aynı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivasspor'un bu akşam saat 20:00'da Heerenveen ile hazırlık maçı yapıyor.TRT1'den yayınlanacak maç...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bu Haberin İçin Sağol Anıl Abi

Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri