Sayfa 4 / 1204 İlkİlk ... 2345614541045041004 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivasspor'un yıldızı Mehmet Yıldız'ın G.Saray'a 3 futbolculuk bir takasla gideceği söylentileri hakkında, Yiğido'nun Basın Sözcüsü Fikret Ünsal çarpıcı açıklamalar yaptı.. "Ortada ne bir görüşme ne de bir buluşma var" ifadesini kullanan Ünsal, "Dedikodulara dayalı haberlerden usandık" dedi..

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, futbolcuları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili çıkan haberlere tepki göstererek, ''Şu anda yıldız futbolcumuz Mehmet ile ilgili bir spekülasyon var. Ortada ise ne bir görüşme ne de bir buluşma var. Dedikodulara dayalı haberlerden Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık'' dedi.

Ünsal yaptığı açıklamada, kaptanları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili bugün basında çeşitli haberlerin yer aldığını belirterek, bunların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Her kulübün olduğu gibi Sivasspor'un da bir transfer politikası olduğunu, transfer politikası ve transfer komitesi bulunduğunu kaydeden Ünsal, ''Herhangi bir futbolcumuz satılacaksa veya herhangi bir futbolcu alınacaksa bu teknik heyetin raporu da göz önünde bulundurularak, yönetim kurulunun değerlendirmesiyle yapılır. Yönetim kurulunun dışında hareket edenler ve konuşanlar abesle iştigal ediyorlar'' diye konuştu.

Şu anda yıldız futbolcuları Mehmet ile ilgili bir spekülasyonun olduğunu, ancak ortada ise ne bir görüşmenin ne de bir buluşmanın olduğunu ifade eden Ünsal, ''Dedikodulara dayalı haberlerden Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık'' dedi.

-''TARİH GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONLARINI YAZMAZ, ŞAMPİYONU YAZAR''-
    İlk yarıyı lider tamamladıklarını, dolayısıyla şampiyonluğun da en büyük adaylarından biri olduklarını vurgulayan Ünsal, şöyle devam etti:
    ''Sivasspor yönetimi Mehmet Yıldız'ı bu çerçevede değerlendirecektir. Ayrıca taraftarımıza da kulak vermek zorundayız. Taraftarımız, Mehmet Yıldız'ın kesinlikle başka bir kulübe gitmesini istemiyor. Doğrusu şampiyonluğa oynayan bir takım olarak bizim de Mehmet Yıldız'ı satmak gibi bir niyetimiz yoktur. Ama Mehmet Yıldız (benim önümü açın) derse her zaman söylediğimiz gibi onun önünü tıkamayız. İlk yarıyı, bir önemli maç eksiği ile lider tamamladık ama şampiyon olmadık. Ortaya 'gönüllerin şampiyonu' diye bir kavram atıldı. Tarih gönüllerin şampiyonlarını yazmaz. Şampiyonları yazar. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Gönüllerin şampiyonu diye bir kavram da yoktur zaten.''

Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili şu ana kadar yüz yüze herhangi bir görüşmenin olmadığını kaydeden Ünsal, ''Herkes kendi işine baksın. Yönetici yöneticiliğini, teknik adam teknik adamlığını, futbolcu da futbolculuğunu bilmelidir. Gazeteci de gazeteciliğini yapmalı. Asparagas haberle Sivasspor'un önünü, şampiyonluğumuzun önünü kimsenin kesmeye gücü yetmeyecek'' diye konuştu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ya açıklamayı yapan GS kulübü değil ki, Bülent Uygun'un ta kendisi. Komik duruma düşüyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mehmet Yıldız ,atıyorum Musa,Muhammed,Tum olmadan bir hiç .İnşAllah gelmez G.Saray'a Milli takımda gördük neler yapabildigini
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şuanki sistemde Mehmet Yıldız ne gibi bi rol alabilir ki gelsin .S bence kadroyu korumalıyız..+ Türkiye den alınacak tek futbolcu Mehmet Topuz dur (bence)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Nonda'nın yaptığının 2 katını yapar Mehmet Yıldız. Ayrıca Aydın'ı neden göndermesinler ki Sivasspor'a onu anlamıyorum. Bu adam zaten senede minimum 30 maç oynayacak Türkiye'de. Ve İstanbul,Ankara 19 Mayıs stadı dışında hangi deplasmana giderse gitsin aynı zeminle karşılaşacak...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Yıldız şuan bizim ihtiyacımız olan tek futbolcu TSL de. Umarım bu transfer gerceklesir. Kewell ın yoklugunda bile Aydın ı tercih etmedi Skibbe. Demek ki tam hazır görmüyr. Sivasa kiralık gitmesi yerinde olur. M.Güven ve Neco da Allaha emanet zaten. Burada tek sorun para. Adnan Polat o miktarı veriyorsa bir bildigi vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

3.5 yerine şöyle 1.5-2 M'lara çekebilsek tadından yenmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kulübün birbirinden haberi yok ya..

"Mehmet'i G.Saray'a verebiliriz"
    Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor'da, kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yıldız'ı renklerine katmak isteyen Galatasaraylı yöneticilere, koşulların sağlanması durumunda bu transferin gerçekleşebileceğini bildirdiklerini söyledi.

Mecnun Odyakmaz, İzmir Sivaslılar Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Vakfı'nın Altınbalık Restoran'da düzenlediği ''Gönülden Eğitim, Dostluk ve Dayanışma Gecesi''ne katıldı. Odyakmaz, yaptığı açıklamada, transfer döneminde, Sivasspor'un kazandığı başarıları daha ileriye taşımak amacıyla çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

Sivassporlu oyunculara yönelik transfer önerilerinde bulunulduğu yönünde basında çok sayıda haberin yer aldığını hatırlatan Odyakmaz, ''Ancak çok ciddi tekliflerin, yazılanlara göre çok sınırlı kaldığını görüyoruz. Bugünlerde Mehmet Yıldız'ın transferi gündemde ve çok sayıda takımla ismi anıldı ve yazıldı. Galatasaray'dan başka çok ciddi teklifte bulunan takım yok'' dedi.

Mehmet Yıldız'ın Sivasspor için çok önemli bir oyuncu olduğunu, Sivaslılar'ın bu oyuncuyu ailelerinin bir bireyi gibi gördüklerini ve kentin fahri hemşehrisi de ilan edildiğini vurgulayan Odyakmaz, şunları kaydetti: ''Galatasaray Kulübü ile yetkili arkadaşlarımız görüştüler. Galatasaraylı yöneticiler, Mehmet Yıldız ile ilgilenebileceklerini söylediler. Biz de şartlar uygun olursa Mehmet Yıldız ile yollarımızı ayırabileceğimizi söyledik. Mehmet Yıldız'ın da mutlu edilmesini istiyoruz. Bunlar sağlanabilirse hem Sivasspor'un hem Mehmet Yıldız'ın beklentileri gerçekleşirse, bu transferin gerçekleşebileceği beyanında bulunduk. Yarın İstanbul'da Mehmet Yıldız ile görüşeceğim. Hafta sonunda Galatasaray ile yeniden görüşeceğiz. Aşama kaydedilebileceğimizi düşünüyorum.''

Mehmet Yıldız'a karşılık Sivasspor'un olanakları geliştirebilecek düzeyde ekonomik bir öneri beklediklerini ifade eden Odyakmaz, ekonomik beklentinin yanında oyuncu takasına da sıcak bakabileceklerini kaydetti.

-İZMİR-

Sivasspor'un başarısında istikrarlı bir yönetim ve teknik heyetin payının büyük olduğunu belirten Odyakmaz, İzmir takımları için de şunları söyledi: ''İzmir'in köklü takımları var. Büyük başarılara imza atmış kulüpleri var. Son yıllardaki Süper Lig'de yer alamamalarının istikrarlı yönetim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bir başkana güvenip, ona destek vererek oluşturulacak iyi bir takımla İzmir takımlarından birinin Süper Lig'de yer alacağını düşünüyorum.''

İzmir'deki Sivaslılar'ın, Sivasspor'un İkinci Lig'de mücadele ettiği dönemde takımlarını yalnız bırakmadıklarını da ifade eden Odyakmaz, ''Geceye katılarak onlara teşekkür etmek istedim. İkinci Lig'de hem Alsancak'ta hem de Atatürk Stadı'nda yaptığımız maçlarda bize destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

26.12.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Kulübün birbirinden haberi yok ya..

"Mehmet'i G.Saray'a verebiliriz"
    Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor'da, kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yıldız'ı renklerine katmak isteyen Galatasaraylı yöneticilere, koşulların sağlanması durumunda bu transferin gerçekleşebileceğini bildirdiklerini söyledi.

Mecnun Odyakmaz, İzmir Sivaslılar Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Vakfı'nın Altınbalık Restoran'da düzenlediği ''Gönülden Eğitim, Dostluk ve Dayanışma Gecesi''ne katıldı. Odyakmaz, yaptığı açıklamada, transfer döneminde, Sivasspor'un kazandığı başarıları daha ileriye taşımak amacıyla çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

Sivassporlu oyunculara yönelik transfer önerilerinde bulunulduğu yönünde basında çok sayıda haberin yer aldığını hatırlatan Odyakmaz, ''Ancak çok ciddi tekliflerin, yazılanlara göre çok sınırlı kaldığını görüyoruz. Bugünlerde Mehmet Yıldız'ın transferi gündemde ve çok sayıda takımla ismi anıldı ve yazıldı. Galatasaray'dan başka çok ciddi teklifte bulunan takım yok'' dedi.

Mehmet Yıldız'ın Sivasspor için çok önemli bir oyuncu olduğunu, Sivaslılar'ın bu oyuncuyu ailelerinin bir bireyi gibi gördüklerini ve kentin fahri hemşehrisi de ilan edildiğini vurgulayan Odyakmaz, şunları kaydetti: ''Galatasaray Kulübü ile yetkili arkadaşlarımız görüştüler. Galatasaraylı yöneticiler, Mehmet Yıldız ile ilgilenebileceklerini söylediler. Biz de şartlar uygun olursa Mehmet Yıldız ile yollarımızı ayırabileceğimizi söyledik. Mehmet Yıldız'ın da mutlu edilmesini istiyoruz. Bunlar sağlanabilirse hem Sivasspor'un hem Mehmet Yıldız'ın beklentileri gerçekleşirse, bu transferin gerçekleşebileceği beyanında bulunduk. Yarın İstanbul'da Mehmet Yıldız ile görüşeceğim. Hafta sonunda Galatasaray ile yeniden görüşeceğiz. Aşama kaydedilebileceğimizi düşünüyorum.''

Mehmet Yıldız'a karşılık Sivasspor'un olanakları geliştirebilecek düzeyde ekonomik bir öneri beklediklerini ifade eden Odyakmaz, ekonomik beklentinin yanında oyuncu takasına da sıcak bakabileceklerini kaydetti.

-İZMİR-

Sivasspor'un başarısında istikrarlı bir yönetim ve teknik heyetin payının büyük olduğunu belirten Odyakmaz, İzmir takımları için de şunları söyledi: ''İzmir'in köklü takımları var. Büyük başarılara imza atmış kulüpleri var. Son yıllardaki Süper Lig'de yer alamamalarının istikrarlı yönetim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bir başkana güvenip, ona destek vererek oluşturulacak iyi bir takımla İzmir takımlarından birinin Süper Lig'de yer alacağını düşünüyorum.''

İzmir'deki Sivaslılar'ın, Sivasspor'un İkinci Lig'de mücadele ettiği dönemde takımlarını yalnız bırakmadıklarını da ifade eden Odyakmaz, ''Geceye katılarak onlara teşekkür etmek istedim. İkinci Lig'de hem Alsancak'ta hem de Atatürk Stadı'nda yaptığımız maçlarda bize destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

26.12.2008
    Menajeri de Fenerbahçe'ye çok yakın dedi
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas ile anlasırsak Mehmet tercihini Galatasaraydan yana kullanır. Bülent Uygun ve Mecnun Odyakmaz da en ciddi teklifin Galatasaraydan yapıldıgını söylemişler. Umarım hayırlı bir sekilde sonuçlanır bu transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mecnun bey bildigim kadari ile Fenerbahce kongre uyesi, Fenerbahce de teklifle gelirse kime verecekleri belli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mhemet Yıldız'ı çok severim. Sivas'a Sivas doğumlu Ümit Karan artı Necati falan verilmeli para aşağı çekilmeli.

Ama ben Mehmet Yıldız olsam FenerbahçeYe giderdim.
    Ayrıca bazıları Mehmet Yıldız'da görsel bir ziyafet bulamadıkları için futbolcu değil diyorlar. Kendilerini sirke davet ediyorum. Orda bir çocuk 2-3 topu alır sektirir hoşunuza gider. Futbol top sektirme, bacak arası atma sporu değildir.

Hele birisi Mehmet yanında ki Tum, Musa, Muhammed sayesinde Mehmet Yıldız oluyor demiş. Ne diyeceğimi şaşırdım.

Eee arkadaş bu demek oluyor ki. Muhammet Lincoln ve Alex'ten. Tum Baroş ve Güiza'dan. Musa, Kewell ve Deivid'ten daha iyi futbolcu.
    Demek onlar bu isimlerden 40 kat daha iyi besliyor ki Mehmet Yıldız Mehmet Yıldız oluyor. Ağabey ne diyeyim ki. Bu nasıl bir önyargıdır.

O husus daha çok şu şekilde olmasın. Takımda tek ayakta kalan Mehmet Yıldız. Yıkılmayan, rakip savunma arasında ezilmeyen Mehmet Yıldız. Bu sayede Tum, Mohammed, Musa ayakta kalabiliyor daha iyi oynuyor desek anlarım. Ama bu nedir yahu. Tum sayesinde Mehmet gol atıyorsa Tum atsın golleri Mehmet neden atıyor. İkiside santrafor. Yani bu nasıl bir ön yargıdır.

Mehmet Yıldız Fenerbahçe ve Galatasaray'dan birine gitsin. O zaman görürsünüz kendisini. Hiç bir şey yapamaz diyenlere inat bende diyorum ki. Gol kralı olur. Patlama yapar. Bakalım göreceğiz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Aralık.2008 at 18:21 Reason: Lütfen karşı tarafı rahatsız edecek söylemlerden kaçınalım..
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Mecnun bey bildigim kadari ile Fenerbahce kongre uyesi, Fenerbahce de teklifle gelirse kime verecekleri belli
    3.5 milyon € + 3 oyuncu (1 tanesi kiralık) veriyor Galatasaray. Daha ne verebilirler ki. Fenerbahçe bundan düşük bir teklif yaparsa vereceklerini hiç zannetmiyorum. Çünkü orası babasının çiftliği değil.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya gelmesin yaaa
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çime bakarak top sürmesine sinir oluyorum..
    Ama gelsin deplasmanlarda faydalı olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yahu bu kadar mükemmel topcuysa neden Milli takım'da birşeyler yapamıyor kadroya giremiyor 2 maç filan oynadı yok .Gelirse uyum sorunu filan derken Serkan Aykut vakası olur.Sivasspor'unda oynasın Mehmet Yıldız.Exentor benim dedigimi anlamadı.Mehmet Topuz-Gökhan örnegini verebilirim.Nonda'yı Mehmet Yıldız'la kıyaslayanlar var yahu.:S

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haklısın Nonda ile Mehmet Yıldız kıyaslanıyor. Kabul edelim ki suanki haliyle Yıldız Nonda'nın futbol olarak 2-3 adım önünde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya arkadaşlar nereden çıkarıyorsun ondan iyi olduğunu o da Burak Yılmaz gibi Sinan Kaloğlu gibi anadolu klübü topçusu bence Alınmamalı en azından gençler düşünülmeli Ümite-Baros neyimize yetmiyor hatta Yaser gerekirse Kewell bile var
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Burak sinan diyorsunuz da, Ümit Karan nereden geldi bu takıma ? Ümit anadolu takımı topcusu değil miydi ? Çıkarın at gözlüklerinizi, sığ bakmayın olaylara. Mehmet Yıldız TR den ihtiyac duydugumuz tek oyuncu. Alınırsa çok iyi olur, alınamasa da Pek eksiklik olmaz aama Baros un olmadığı maclarda Forvette sıkıntı cekeriz. Nonda'nın bu hantallığı, Ümit'in de bu istikrarsızlığı ile Lig gider ama Uefa gitmez...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Zor duruma düşüyoruz"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız'ın transferi konusunda henüz netleşmiş bir durumun olmadığını, Sivasspor Kulübü yöneticileriyle bu konuda bugün son kez biraraya geleceklerini söyledi.

Haldun Üstünel, Galatasaray Lisesi'nde yeni üyelerin tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
    ''Henüz netleşmiş bir durum yok. Bir görüşmemiz oldu. Bu görüşme doğrultusunda bugün son bir kez daha biraraya geleceğiz. Bazı oyuncuların isimlerinin transferde ortaya atılması bizi üzdü. Bizler oyuncularımız karşısında zor duruma düşüyoruz. Gerçek olmayan bazı isimler medyada yer aldı. Bu durum bizleri son derece üzüyor. Biz bu tarz görüşmelerin daha çok gizlilik içinde kalmasını tercih ediyoruz. Bugün yapacağımız görüşmede bir sonuca ulaşırsak bilgilendiririz.''

Bir basın mensubunun, bazı gazetelerde Mehmet Yıldız'ın transferinin ardından Ümit Karan'ın takımdan ayrılacağına dair haberleri hatırlatması üzerine Üstünel, ''Bunlar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor. Bu isimlerin bu şekilde medyada yer alması bizi zor durumda bırakıyor. Bu yüzden görüşmelerde öne çıkan isimler bizim tarafımızdan doğrulanmadığı sürece gerçeği yansıtmıyor'' derken, ''Ümit Karan devre arasında takımdan ayrılacak mı?'' sorusuna da, ''Şu an bizim tasarrufumuzda böyle bir konu yok'' yanıtını verdi.

Mehmet Yıldız transferinde oyuncunun yanı sıra para verileceği konusunda görüştüklerini ifade eden Haldun Üstünel, bir basın mensubunun, ''Galatasaray'ın hücum hattı çok iyi. Mehmet Yıldız'ın transferi gerekli miydi?'' sorusunu da şöyle yanıtladı: ''Bu bizim iç politikamız. Bunlar tamamen kulüp idaresini ve futbol şubesini ilgilendiren kararlar. Bizim daha değişik temaslarda bulunduğumuz oyuncular da var. Ama biz kesin kararımızı henüz almadık. Bu tarz görüşmelerimiz oluyor, olmaya da devam edecek. Sonuçta Galatasaray'da transfer hiçbir zaman bitmiyor, bitmeyecek de. Bu nedenle bu konuda fazla spekülasyona gerek yok. Mevcut kadromuzda teknik heyetten aldığımız raporlar doğrultusunda transfere ihtiyaç duyulan bölgeler için çalışmaları sürdürüyoruz.''

Basında, yabancı kulüplerin Servet'i istediği yönündeki haberler konusunda ise Üstünel, ''Servet'in 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Biz de kendisiyle sözleşmeyi uzatmak istiyoruz. Ama Servet için olsun, diğer oyuncularımız için olsun, gelen her teklifte onların niyeti bizim için önemli. Eğer kendilerinin yurt dışına gitme gibi niyetleri olursa hiçbir şekilde biz önlerini kesmeyeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu.

27.12.2008

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Ya arkadaşlar nereden çıkarıyorsun ondan iyi olduğunu o da Burak Yılmaz gibi Sinan Kaloğlu gibi anadolu klübü topçusu bence Alınmamalı en azından gençler düşünülmeli Ümite-Baros neyimize yetmiyor hatta Yaser gerekirse Kewell bile var
    O zaman Yaser de Ümit de Anadolu topçusu. Onlar da Anadolu kulüplerinden gelmedi mi? Mehmet Yıldız'ı Burak'la hatta Sinan'la karşılaştırman çok abes. Mehmet bize yakışır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet ne size yakışır ne bize. Mehmet bu yaştan sonra yedek bekleyecek sabrı yok. Bes belli adam ilk 11in garanti olduğu yerde oynamak istiyor. Sivas'ta yeri garanti ve bu güvene bakarak boş mukaveleye bile imza atar. Trabzonspor veya Beşiktaş'a daha çok yakışır. Daha başarıya aç ve 11in garanti olacağı yere transfer olmalı Mehmet. Parasında değil işin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ha şöyle olursa Mehmet Yıldız gelir Ümit Karan giderse mükemmel olur o zaman .Forvetten birilerini yollamalıyız ama Bu Nonda olmamalı diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne kadar kaliteli oyuncu olsada şu anda kadroda yer yok adama. Baros sakatlandı diyelim Ümit var Ümit'te yoksa o olacak o bunu istemez ama
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ümit acayip formsuz , şuanda Baros'un yedeginin yedeği konumunda.Mehmet Yıldız'ı alırsak çift forvet oynamamız gerekir ve sadece yedekte Nonda bekleyebilir yad Baros-Nonda yani Ümit'e yer yok bundan sonra kadroda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Mehmet ne size yakışır ne bize. Mehmet bu yaştan sonra yedek bekleyecek sabrı yok. Bes belli adam ilk 11in garanti olduğu yerde oynamak istiyor. Sivas'ta yeri garanti ve bu güvene bakarak boş mukaveleye bile imza atar. Trabzonspor veya Beşiktaş'a daha çok yakışır. Daha başarıya aç ve 11in garanti olacağı yere transfer olmalı Mehmet. Parasında değil işin.
    Mehmet Yıldız'ın en oynayamayacağı klup Beşiktaş'tır. Kendi stilinde bir forvet Nobre var. Önemli bir genç oyuncu Bobo var. Önemli bir genç Holosko var. İnanılmaz bir süper genç Batuhan var. Mehmet bu dörtlünün arasına gitmeyecek kadar akıllıdır inşallah.

Ben Mehmet Yıldız olsam koşa koşa Fenerbahçe'ye imza atarım. Fenerbahçe'ye neden yakışmayacak ki. İlhan Parlak'la mı forma savaşı verecek . Semih'ten iyi futbolcudur bence. Güiza Semih Mehmet 3'lüsü Fenerbahçe için ideal olur.
    Fenerbahçe için aranan kandır kendisi.
    Fikirlerim burada

Semih'ten iyi olduğuna katılmıyorum.
    Ancak Mehmet gelirse Galatasaray'a çok faydalı olacak...
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bunun Fenerbahçelilikle Alakası Yok Abicim Biz Dedik 5 Miyon Euroyu Getiren Alır Diye Lütfen Mecnun Başkanımızın Geçmişinden Dolayı Karalama
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yahu bu kadar mükemmel topcuysa neden Milli takım'da birşeyler yapamıyor kadroya giremiyor 2 maç filan oynadı yok .Gelirse uyum sorunu filan derken Serkan Aykut vakası olur.Sivasspor'unda oynasın Mehmet Yıldız.Exentor benim dedigimi anlamadı.Mehmet Topuz-Gökhan örnegini verebilirim.Nonda'yı Mehmet Yıldız'la kıyaslayanlar var yahu.:S
    Milli Takımda Fatih Terim İstanbul Topcularıyla Doldurduğu İçin Mehmeti Oynatmıyor Mehmet Mükemmel Topcu Değil Ama Yaşlı Kurt Nondadan İyidir Milli Takımda Nasıl Oynamasını Bekliyorsunuz F.Terim 45 Dakika Tutuyor Mevlüte Verdiği Şansı Mehmete Verseydi Mehmet Kral Olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ben Mehmet Yıldızın Nondadanda şuanki Ümit Karandanda çok daha iyi olduğunu düşünüyrum alırsa gs bence çok yi bir transfer yapmış olacak barosun sakatlığında eksikliğinde falan yerini çok iyi kapatır

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Ben Mehmet Yıldızın Nondadanda şuanki Ümit Karandanda çok daha iyi olduğunu düşünüyrum alırsa gs bence çok yi bir transfer yapmış olacak barosun sakatlığında eksikliğinde falan yerini çok iyi kapatır
    Mehmet Yıldızın Bitiriciliği Milan Baros Kadar İyi Olsa Barostanda İyi Forvet Olur Ama Bitiricilik Düşük Onun Dışında Herşeyi Tam

Mesaj Yetkileri