Sayfa 4 / 15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 426 sonuç

Konu: MP Antalyaspor Transfer Haberleri | M'Bolhi ve Makoun

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kızıl'lara zaten oldum olası bir türlü ısınamadım. Bu sene yaptıklarından sonra artık kolay kolay rahat edemezler deplasmanlarda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

NDJOCK SAMMY, KADRODA OLACAK

Sezon bitmeden Kaptan Ömer Çatkıç ile, bitimiyle birlikte de ikinci kaleci Polat Keser ile sözleşme yenileyen Antalyaspor, Hasan Sönmez ile yollarını ayırırken, alt yapıdan yetişen ve kendisini geliştirebilmesi için kiralık olarak gönderilmesi düşünülen Hasan Demir kadroda düşünülmüyor.

Antalyaspor’un Nisan ayının sonunda denemeye başladığı, son iki hafta takımla birlikte idmanlara katılan ve gelecek vaat ettiği için beğenilen Kamerunlu kaleci Ndjock Sammy ile sözleşme imzalayacak.

Fransa 1. Lig ekiplerinden Lille’in B takımının kalesini koruyan iki kaleciden biri olan 20 yaşındaki Ndjock Sammy ile birlikte Antalyaspor sezonu 3 kaleci ile tamamlayacak.

antalyasporum.com

Beğenildiyse mutlaka ileride iş yapacak bir oyuncu olacaktır.Bu yeni yabancı kontenjanı artması ile birlikte A2 takımında da oynayacak olması daha hızlı gelişim göstermesini sağlayabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

NECATİ İMZALADI ...

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'a büyük katkı sağlayan ve Türkiye'deki kariyerini ispat etmiş Necati Ateş ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
    Antalyaspor'un geçtiğimiz sezonki başarısında Necati'nin büyük emeği olduğunu belirten Akıncıoğlu, ''Necati büyük özveride bulundu ve kulübümüzle anlaşma sağladı. Antalya'daki kariyerini daha ileriye götürmek için beraber olmaya karar verdik. İnşallah Antalyaspor'u daha iyi yerlere getireceğiz'' dedi.

''ANTALYASPOR'UN HEDEFİNİN BÜYÜK OLMASI GEREKİYOR''

Kırmızı-beyazlı forvet oyuncu Necati Ateş de, Antalyaspor ile sözleşme yenilediği için mutlu olduğunu kaydetti. Önümüzdeki sezon ligde daha iyi yerlere gelmek istediklerini belirten Ateş, transferiyle ilgili süreci de anlatarak, ''Verdiğim sözü yerine getirdim. Benimle ilgilenen diğer kulüplere çok teşekkür ediyorum. İnşallah hiç kimseye yanlışlık yapmamışızdır.'' dedi.

Fenerbahçe kulübünden İlhan Ekşioğlu tarafından resmi teklif aldığını söyleyen Ateş, ancak sürecin çok uzadığını ve sarı lacivertli kulüpten daha sonra cevap gelmediği için teklifi kabul etmediğini söyledi.
    Antalyaspor'un gelecek sezon ligi 9. sıranın altında tamamlanması durumunda bunu başarısızlık olarak kabul edilmesi gerektiğini vurgulayan Ateş, takımın hedefinin ilk 7 veya 8 takımın içerisinde olması gerektiğini belirtti.

Bursaspor'un şampiyon olması ile Anadolu kulüplerinin hedeflerinin büyüdüğünü ifade eden Ateş, ''Antalyaspor'un da hedefinin büyük olması gerekiyor. Benim hedefim ise Antalyaspor'a en iyi katkıyı sağlamak. Geçtiğimiz sezon attığım 12 golü daha yukarıya çıkarmam gerekiyor.'' dedi

Milli takımda tekrar forma şansı bulmak istediğini de belirten Ateş, ''Milli takım formasını defalarca giymiş ve goller atmış bir futbolcuyum. Gösterdiğim performans ile tekrar milli takıma çağıracağıma inanıyorum. Bu performansı her zaman aynı düzeyde tutmamız gerekiyor. Milli takıma yeni bir teknik direktör geldi ve yeni bir oluşum mutlaka olacaktır.'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İlkem Özkaynak, Antalyaspor'la anlaşma sağladı..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Antalya'nın ilk transferi

Antalyaspor, Ankaragücü'nün sol beki İlkem Özkaynak ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
    Antalyaspor tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine, kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu ile İlkem Özkaynak katıldı. İmza töreninde konuşan başkan Akıncıoğlu, Çanakkale alt yapısında yetişen, Kayseri Erciyesspor'da oynadıktan sonra Ankaragücü'ne transfer olan genç milli İlkem Özkaynak ile bir yıllığına anlaşma sağladıklarına söyledi. Akıncıoğlu, ''İlkem, 28 yaşında sol bek, stoper mevkisinde oynuyor. Antalyaspor olarak iç transferi tamamladık. Bugün ilk dış transferimizi gerçekleştiriyoruz. İlkem, Antalyaspor'a güç katacaktır'' dedi.

İlkem Özkaynak da kendisine Antalyaspor formasını layık görenlere teşekkür etti. Özkaynak, ''Bir kaç kulüp beni istedi, ancak beni çok isteyen Mehmet hocamı tercih ettim. Aramıza katılacak yeni oyuncularla inşallah Antalyaspor'u layık olduğu yere getireceğiz. Ankaragücü'nde son zamanlarda talihsiz olaylar yaşadım. Takımla fazla çalışmadım, ama antrenman eksikliğim yok. Mehmet hocam bana ayrı program uygulayacak ve en kısa sürede takıma uyum sağlayacağım'' diye konuştu.
    Konuşmaların ardından İlkem Özkaynak, kendisini bir yıllığına Antalyasporlu yapan imzayı attı.
    Başkan Akıncıoğlu, transferlerin yarından sonra da devam edeceğini, Antalyaspor'a yakışan oyuncuları alacaklarını belirtti.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Necati çok çakal birisi zaten. Çok para istemiştir. İstediği parayı verincede imza attı kesin..
    Antalyaspor'un bütçesi belli.Çok fazla para veremezler kimseye.Necati'nin sözü vardı "Üç büyükler olmazsa Antalyaspor'da kalacağım." diye.Antalyaspor'da kalarak sözünü tutmuş oldu.Çakallıkla falan alakası yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Şenol ayrılmıştı, Orhan Ak da hala ayrılmadıysa, ayrılacak büyük ihtimalle. Eksik bölgeye, yerli ve ücretsiz olarak İlkem bu açıdan çok iyi bir transfer olmuş. Hem stoper, hem de sol önde oynayabilen bir oyuncu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İLK İMZA : "İLKEM ÖZKAYNAK"

Kırmızı-beyazlı ekibimizde iç transferin bitmesiyle dış transferde ilk imza bugün atıldı. Dardanelspor'un alt yapısından yetişen, ardından Erciyespor ve Ankaragücü ile 5 sezondur Süper Lig'de forma giyen İlkem Özkaynak, bugün içerisinde Antalyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
    Geçtiğimiz sezon Ankaragücü ve Ankaraspor birleşmesinden sonra, 45 kişilik kadrodan, eski yönetimin oyuncuları olduğu gerekçesiyle çıkartılan ve devre arasında da bonservisleri verilmeyen futbolcular arasında yer alan İlkem, sözleşmesinin bitmesiyle boşa düştü ve Antalyasporumuza geldi.
    Sol bek olarak görev yapan İlkem, 28 yaşında ve 1.82 cm. boyunda..
    Geçtiğimiz sezon Ankaragücü ve Ankaraspor birleşmesinden dolayı 4 maç oynayabilen İlkem, daha önceki sezonlarda oynadığı maç sayısı şöyle;
    2002-2003 (1.lig)
    Dardanel : 26 maç

2003-2004 (1.lig)
    Dardanel : 26 maç

2004-2005 (1.lig)
    Dardanel : 27 maç

2005-2006 (Süper Lig + Kupa)
    Erciyes : 14 maç + 3 Maç

2006-2007 (Süper Lig + Kupa)
    Erciyes : 21 maç + 7 maç

2007-2008 (Süper Lig + Kupa)
    Ankaragücü : 32 maç + 4 maç

2008-2009 (Süper Lig + Kupa)
    Ankaragücü : 25 maç + 3 maç

Kırklareli doğumlu olan futbolcu 39 numaralı formayı tercih ediyor. 2 kez U18 milli takım kadrosunda yer alan İlkem, çok fazla kart görmesi ile dikkat çekiyor.
    AÇIKLAMALAR
    Başkan Hasan Akıncıoğlu, ''İlkem, 28 yaşında sol bek, stoper mevkisinde oynuyor. Antalyaspor olarak iç transferi tamamladık. Bugün ilk dış transferimizi gerçekleştiriyoruz. İlkem, Antalyaspor'a güç katacaktır'' dedi.

İlkem Özkaynak da kendisine Antalyaspor formasını layık görenlere teşekkür etti. Özkaynak, ''Bir kaç kulüp beni istedi, ancak beni çok isteyen Mehmet hocamı tercih ettim. Aramıza katılacak yeni oyuncularla inşallah Antalyaspor'u layık olduğu yere getireceğiz. Ankaragücü'nde son zamanlarda talihsiz olaylar yaşadım. Takımla fazla çalışmadım, ama antrenman eksikliğim yok. Mehmet hocam bana ayrı program uygulayacak ve en kısa sürede takıma uyum sağlayacağım'' diye konuştu.

Açıklamalar devam edecek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

"KEREM ŞERAS"

Kırmızı-beyazlı ekibimizde ikinci dış transfer gerçekleşti. Bugün Gençlerbirliği'nden Kerem Şeras Antaşyaspor'a 3 yıllık imza attı. 26 yaşındaki futbolcu, ön libero olarak görev alıyor. Gençlerbirliği altyapısından yetişen Kerem, Genç ve Ümit Milli takımlarda da forma giydi. Trabzonspor ve bir kaç kulüpten daha teklif aldığını söyleyen Kerem, tercihini Antalyaspor'dan yana yaptığını belirtti.
    Ömer Çatkıç, Erhan Güven ve Sedat Ağçay ile daha önce aynı takımlarda oynadığını belirten Kerem, uyum sorunu yaşamayacağını söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Antalyaspor'da iki imza!

Antalyaspor iç transferde Sedat Ağçay, dış transferde Kerem Şeras ile sözleşme imzaladı.
    Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Sedat Ağçay ve Kerem Şeras katıldı. İç transferde anlaştığı Sedat Ağçay ile iki, Gençlerbirliği'nden transfer edilen Kerem Şeras ile de üç yıllık sözleşme imzalandı.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Antalyaspor adına ikinci dış transferi gerçekleştirdiklerini söyledi.
    Gençlerbirliği takımından Kerem Şeras ile üç yıllık anlaşma sağladıklarını belirten Akıncıoğlu, ''Kerem, geçmişte milli takımda da forma giymiş bir futbolcu. Başarılı bir oyuncu. Kerem'in Antalyaspor'a güç katacağına inanıyorum. Antalyaspor'u tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyorum ve hayırlı olsun diliyorum'' dedi.

Kerem'in başarılı performans gösterip milli takıma seçilmesini umduklarını dile getiren Akıncıoğlu, teknik heyetin Kerem'e güveninin tam olduğunu kaydetti.

Sedat Ağçay'ın da iki sezondur başarıyla Antalyaspor formasını giydiğini sözlerine ekleyen Akıncıoğlu, ''Sedat en istikrarlı futbolcularımızdan birisiydi. Bu nedenle de kendisiyle görüştük ve anlaşma sağladık. Sedat, iki yıl daha Antalyaspor formasına hizmet verecek. İnşallah geçmişteki performansını daha üst seviyeye çıkartacak'' diye konuştu.

Dış transferin devam edeceğini belirten Akıncıoğlu, anlaştıkları futbolcuları kamuoyuna duyuracaklarını, yabancı oyuncularla ilgili görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. ''UMARIM ANTALYASPOR İLE BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİRİZ''
    Kırmızı-beyazlı takımın yeni transferi Kerem Şeras da Antalyaspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Antalyaspor'u ligde takip ettiğini ve kırmızı-beyazlı takımın oyununu çok beğendiğini ifade eden Kerem, ''Antalyaspor'da olmak istediğim için buraya geldim. Umarım Antalyaspor ile başarılı bir sezon geçiririz'' diye konuştu.

Trabzonspor'un da kendisiyle görüştüğünü, ancak Antalyaspor'u tercih ettiğini vurgulayan Kerem, kırmızı-beyazlı takım için ter dökeceğini belirtti.

Antalyaspor ile sözleşmesini iki yıl daha uzatan Sedat Ağçay ise Antalyaspor'da başarılı ve mutlu iki sezon geçirdiğini kaydetti.

Oynadığı en huzurlu kulüplerden birisinin Antalyaspor olduğunu vurgulayan Sedat, ''Başkanımla tekrar oturup görüştük ve çok fazla sorun yaşamadan anlaştık. Çok sevinçliyim anlaştığımız için. Daha başarılı bir Antalyaspor için çalışacağız'' dedi.

GENEL KURUL 12 HAZİRAN'DA
    Antalyaspor'un olağan genel kurulu 12 Haziran'da yapılacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, daha önce 31 Mayıs'ta yapılması planlanan, ancak yeterli çoğunluk sağlanamayınca ertelenen olağan genel kurul, 12 Haziran saat 11.00'de, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleşecek.

Yoklama ile başlayacak genel kurul, divan seçimleri, yönetim ve denetim kurulları faaliyet raporlarının okunması ile devam edecek. Daha sonra tüzük değişikliği görüşülecek. Ardından da seçime geçilecek. Seçimler için şu ana kadar sadece mevcut başkan Hasan Akıncıoğlu'nun oluşturduğu listenin yer aldığı öğrenildi.

Öte yandan, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüpten alacağı olan futbolcuların, menajerlerinin ve kulüp personelinin paralarının bugün itibariyle ödendiğini söyledi.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Deniz Barış Antalya'da!

Fenerbahçeli Deniz Barış, Antalyaspor'a transfer oldu! Geçtiğimiz sezon kümede kalma mücadelesini kazanan Akdeniz ekibi, iç transferde Necati'nin ardından dış transferde bir başka tecrübeli ismi daha renklerine bağladı. Gelecek sezonun üst sıraları hedefleyen kırmızı beyazlı ekip, Deniz Barış'la 2 yıllık anlaşma sağladı.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ntv Spor Deniz Barış haberini verirken, Bursaspor'dan Yenal ile de anlaşıldığını söyledi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Deniz Barış Antalya'da!

Fenerbahçeli Deniz Barış, Antalyaspor'a transfer oldu! Geçtiğimiz sezon kümede kalma mücadelesini kazanan Akdeniz ekibi, iç transferde Necati'nin ardından dış transferde bir başka tecrübeli ismi daha renklerine bağladı. Gelecek sezonun üst sıraları hedefleyen kırmızı beyazlı ekip, Deniz Barış'la 2 yıllık anlaşma sağladı.

(Ligtv.com.tr)
    antalyali arkadaslara sabir diliyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Antalyaspor için iyi olur Deniz bence.

Yenal futbol oynamak için Antalya'ya gittiyse iyi bir transfer olmuş. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

DIŞ TRANSFER: "DENİZ BARIŞ"

Antalyasporumuz, dış transferde Fenerbahçe'den Deniz Barış ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Deniz Barış, Almanya'da Fürth ve St. Pauli takımlarında oynadıktan sonra 2002-2003 sezonunda Gençlerbirliği'ne transfer olmuştu. İki sezon Ankara temsilcisinde forma giyen Deniz, A Milli takıma kadar yükselmiş ve İstanbul Takımı Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.
    Kariyerinde çok sayıda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Kupası ve A Milli takım maçı olan ve 6 sezondur Fenerbahçe'de oynayan Deniz'in bonservisi elindeydi.
    Geçtiğimiz sezon 14 Lig, 4 Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi maçında forma giyen Deniz'in istatistikleri şöyle.
    Fenerbahçe
    2009-2010
    14 Lig + 4 Kupa + 3 Avrupa Ligi

2008-2009
    17 Lig + 9 Kupa

2007-2008
    8 Lig + 5 Şampiyonlar Ligi

2006-2007
    23 Lig + 7 Kupa + 5 Şampiyonlar Ligi

2005-2006
    17 Lig + 6 Kupa + 1 Şampiyonlar Ligi

2004-2005
    23 Lig + 4 Şampiyonlar Ligi

Gençlerbirliği
    2003-2004
    29 Lig + 5 Kupa + 8 Avrupa Ligi

2002-2003
    28 Lig + 3 Kupa

26 kez A Milli takımda yer alan 33 yaşındaki Deniz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

DIŞ TRANSFER : "YENAL TUNCER"

Denizlispor altyapısından yetişen ve 4 sezondur Bursaspor'un sol kanadında görev yapan 25 yaşındaki Yenal Tuncer bugün kırmızı-beyazlı ekibimiz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Yenal Tuncer katıldı. Hasan Akıncıoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, transferlerin devam ettiğini ve bu kapsamda Bursaspor'da forma giyen Yenal Tuncer ile anlaştıklarını söyledi.
    Yenal'ın daha önce iki kez Ümit Milli Takım forması giydiğini dile getiren Akıncıoğlu, ''Teknik heyetin Yenal'a güveni tam. Yenal, Antalyaspor'un gücüne güç katacak. Bugüne kadarki kariyerini daha da ileriye götüreceğine inanıyorum'' dedi.
    Bursaspor'dan kiralık olarak gelen Yenal, "Antalyaspor gibi büyük bir camiaya gelmekten mutluyum. Antalya'da performansımı daha da yükselteceğim. Başkanıma ve Mehmet Hoca'ma teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Bursa'da yaşadığım başarının bir yenisini Antalyaspor'da da yapabiliriz. Antalya, Avrupa kupalarını hak ediyor."
    Yenal'ın imza töreninde heyecanlı olduğu gözlendi.
    YENAL İSTATİSİK
    2009 - 2010 : 6 Lig + 2 Kupa
    2008 - 2009 : 8 Lig + 3 Kupa
    2007 - 2008 : 15 lig + 1 Kupa
    2006 - 2007 : 4 Lig + 3 Kupa

2 kez Ümit Milli

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Deniz Baristan kurtuldugu icin cok mutludur Fenerbahceli arkadaslar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Deniz Baristan kurtuldugu icin cok mutludur Fenerbahceli arkadaslar
    evet 6 sene nasil dayandik bu adama hala anlayamiyorum daum kalsa sözlesmesini uzatirlardi büyük ihtimalle

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Antalyaspor lu arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Allah sabır versin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Fransız Gregory Proment'le prensipte anlaşılmış.Eşi ikna olursa imzalar atılacakmış.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Transferin hızlı takımlarından Antalyaspor, Bursaspor'dan Tuna Üzümcü ve Fransa'nın Caen takımından Gregory Proment'i kadrosuna dahil etti.

Kırmızı-beyazlı ekip, Kerem Şeras, Yenal Tuncer ve Radeljic'in ardından Bursaspor'un defans oyuncusu Tuna Üzümcü ile 1, Fransa'nın Caen takımının ön liberosu Gregory Proment ile de 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kadrosundan Kerim Zengin, Yalçın Ayhan, Şenol, Batak, Jedinak, Veysel gibi oyuncuları kaybeden Akdeniz temsilcisi, iç transferde bir çok takımın peşinde koştuğu Necati ve Sedat Ağçay ile sözleşme yenilemişti.

Kaynak: ntvspor.net

Tuna için hayırlı olsun. İlk 11'de düzenli olarak forma giyeceği bir kulübe gitmesi iyi oldu. Çok karakterli düzgün bir insan.
    Umarım başarılı olur. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antalyaspor nokta transferler yapıyor gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor iyi transferler yapıyor.Yarın da transferler devam edecekmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalya'da 5'i 1 yerde imza!

Antalyaspor dış ve iç transferde 5 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor 2. Başkanı Ali Yılmaz, futbolcular Kenan Özer, Ertuğrul Arslan, Musa Nizam, Kubilay Gülen ve Fırat Arıkan katıldı.

Geçen sezon Çaykur Rizespor'da kiralık oynayan Beşiktaşlı futbolcu Kenan Özer ile 2 yıllık, Ertuğrul Arslan ile 1 yıllık, Musa Nizam ile 3 yıllık, altyapıdan (A) takıma yükselen Kubilay Gülen ve Fırat Arıkan ile 5'er yıllık sözleşme imzalandı.

Kırmızı-beyazlı takımın 2. Başkanı Ali Yılmaz, imza töreninde yaptığı açıklamada, transferlerin devam edeceğini söyledi.

Özellikle iç transferde anlaşmaya vardıkları Ertuğrul Arslan'a özverili davrandığı için teşekkür eden Yılmaz, ''Ertuğrul'un sözleşmesi sona erdikten sonra birçok kulüp, kadrosuna katmak istedi, ancak kendisi büyük bir özveride bulunarak yaptığımız teklifi kabul etti ve sözleşmesini uzattı'' dedi.

-''GEÇEN YIL ÇOK BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK''-
    Sözleşmesini bir yıl daha uzatan Ertuğrul Arslan, Antalyaspor ile sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu ve kırmızı-beyazlı kulüpte üç yıldır güzel günler geçirdiğini kaydetti.

Bu sezon iyi bir hazırlık dönemi geçirip Antalyaspor'un çıtasını yükseltmek istediklerini dile getiren Ertuğrul, ''Geçen yıl çok başarılı bir sezon geçirdik. Şimdi bu başarıyı daha da yükseltmemiz gerekiyor. Yeni transferlerle rekabet daha da arttı ve bu rekabetle başarımız da artacaktır'' diye konuştu.

Yeni transfer Kenan Özer de, teknik direktör Mehmet Özdilek'in kendisine gösterdiği ilginin Antalyaspor'a gelmesinde büyük rol oynadığını belirtti. Antalyaspor'da oynamanın güzel olacağına inandığını vurgulayan Kenan, ''Elimden gelenin en iyisini yapıp Antalyaspor'a yararlı olmak istiyorum'' dedi.

Sözleşmesini uzatan Musa Nizam ise Antalyaspor'un yeni bir yapılanma içerisine girdiğini ve bu yapılanmanın içerisinde olduğu için de kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Kendisine güvenen herkese teşekkür eden Musa, ''Bu sezon hem Antalyaspor'da hem de milli takımda forma giymek istiyorum. Gelecek sezon Antalya'nın simgesi olan 7 numaralı forma bana verildi. Bu formaya layık olabilmek için elimden geleni yapacağım'' ifadelerine yer verdi.

Ajansspor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tuna hariç boş transferler yapıyor Antalyaspor...
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bence eksik bölgelere ücretsiz olarak çok güzel transferler bunlar. Takıma faydalı olurlar umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Erkan Sekman, Antalyaspor'da..

Antalyaspor, Gaziantepspor'un sağ bek oyuncusu Erkan Sekman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-beyazlılar iç transferde ise Veysel Cihan ile bir yıllık sözleşme uzattı..

Antalyaspor Tesislerinde düzenlenen imza törenine kulüp 2. başkanı Ali Yılmaz, yönetici Emin Altıner ile futbolcular Veysel Cihan ve Erkan Sekman katıldı.

Törende konuşan Ali Yılmaz, Gaziantepspor'dan sağ bek Erkan Sekman'ın geçen yıl ikinci yarıda Denizlispor'da kiralık oynadığını belirtti. Yılmaz, Beşiktaş altyapısından yetişen Erkan Sekman ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Yılmaz, ''Erkan Sekman, Gaziantepspor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshedip Antalyaspor ile anlaştı. İç transferde de Antalyaspor'un kendi evladı olan Veysel Cihan ile anlaştık. Her iki futbolcu da Antalyaspor'a hayırlı olsun'' dedi.

Erkan Sekman ise Antalyaspor gibi büyük bir camiada futbol oynamanın gurur verici olduğunu, geçen yıl iyi bir sezon geçirmediğini, ama Antalyaspor forması altında iyi bir sezon geçirmeyi umut ettiğini belirtti. Veysel Cihan da Antalyaspor ile tekrar anlaştığı için çok mutlu olduğunu, geçen yıl çok başarılı bir dönem geçirdiklerini, bu yıl da bu başarıyı sürdürmek istediğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Erkan Sekman ve Veysel Cihan, kendilerini Antalyasporlu yapan imzayı attı.

-MARDAN YERİNE ATATÜRK STADI-

Ali Yılmaz, Antalyaspor'un bu sezon maçlarını yine Atatürk Stadı'nda oynayacağını bildirdi.

Yılmaz, ''Antalyaspor bu sezon maçlarını Mardan Stadı'nda oynamak istiyordu. Ancak kamuoyundan gelen istek üzerine maçları tekrar Atatürk Stadı'nda oynamaya karar verdik. Stat denetlendi. Eksikler belirlendiğinde giderilecek ve sezona hazır hale gelecek. Mardan Stadı'nda maçlar daha sonra oynanabilir mi zaman gösterecek'' diye konuştu.

Ajansspor

Sayfa 4 / 15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri