bombalari patlatiyim da gor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hocam Super Adamlar aldim tarih 22 ocak ama hala Kadro Numaralri veremiyorumve Duurm ben pis Tirsitiyor
)
bombalari patlatiyim da gor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hocam Super Adamlar aldim tarih 22 ocak ama hala Kadro Numaralri veremiyorumve Duurm ben pis Tirsitiyor
)
Last edited by YozGatGFB66 : 30.Aralık.2008 at 16:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocaa hocaa kendine gel hocaa!!![]()
profil istiyoruz![]()
Hocaa hocaa kendine gel hocaa!!![]()
Acinacak Haldeyim hocam
Bi Ise yaramiyacak ama hocam buyrunprofil istiyoruz![]()
Takimdan Ayrilan Angulo Ve Kadro Disi Birakilan Stepanenko Yerine Futbolcu arayislarini Surduren karakocluoglu 4 oyuncuyla Sozlesme imzalandigini duyurdu...
Ikinci Yarinin ilk Haftasinda kayseri Deplasmanindan 1 Puan Cikardik...
Deli Olmamak elde Degil.. oyuncu Kayitlari Simgesi gelmedi Ve aldigimiz Oyuncular 6 ay ense yapacaklar hay allahim ya
Aldigimiz Ama oynatamayacagimiz Yildizlarimiz
(( Sezon Sonuna Kadar surekli ayni 11 le Sahaya Ciakcagiz Uzun Sureli Sakatliklar olursa Ilk 5 hayal olabilir
:
Ve Ben Bu Topculari oynatamicam
celso Borges'in Yararli Olacağini Düşünüyorum Başarilar.
Yararli olacakda Hocam ins. onumuzdeki sezon)
neden oynatamıyorsun acaba![]()
Oyuncu kayit ekrani gelmedi hocamkaydedemedim
![]()
kadro ekranının sağ altında
Change ikonu yok mu
Valla olabilir hocam biLmiyorum bu zaman a kadar hic bi olumsuz etkisini gormemistim![]()
Kotu Gidise SON !! Evimizde agirladigimiz Antep'i Yendik ve yolumuza Devam ettik !ofsayt nedeniyle iptal edilen 3 golumuzde Sayin Oguz Sarvan'a hediyemiz olsun
yildiz:
Deplasman da Ankaraspr'a karsi Oynadik.. Ve Dedik ki BIZ SAMPIYON O_LA_CA_GIZ !!!! Son 15 dakkada oyuna aldigimiz gokhan gulec kazma olmasa boyle olmazdi..
TSL Yeni Takimlarindan Bolusporla oynadik ve Sampiyonluk Yolunda rakibimize Acimadik !!! Golu Son dakikada Bulmamiz ise adaletin yerini buldugunun gostergesi !!
Ismimiz Fulhamla Anilmaya Basladi
yildiz:
Ve Olusan Puan Durumu Beklenenin Cok Ustundeyiz Tek Amacimiz Samp. Ligine katilmak
![]()
Hadi bakalım.Takipçiniz.Başarılar.![]()
Eyvallah Hocam
Deplasman da Sivassporla Karsilastik. One Gectik Geriye Dustuk Beraberligi Yakaladik ve Pes Etmedik 3 Puan Bizim Oldu !!!
AraGOnesle Yollarini Ayiran Ve Rasit Cetiner'i goreve Getirdikten Sonra Super bi Cikis Yakalayan Fenerbahce'yi Evimizde Konuk Ettik. 4 topumuz direkten dondu. Volkan resmen buffon oldu Buffon oldu.. Ozellikle ikinci Yarida Muhtesem Mucadele ettik Birazda Forvetlerimizin Beceriksizligi de eklenince Maglup olduk..
Bizi Kupadan Eleyen Rizespor la deplasmanda oynadik ve yine yenemedik. Sana COk GICIGIM RIZE
Manisasasporla Kendi evimizde oynadik. Mukemmel bi oyun seergiledik ve 4 puan gerisinde oldugumuz trabzonspor'un yenilmesiyle farki 1 e indirdik ! macta Sakatlanan Vissel ve Volkanin Durumlari ise iyi !
Veeee Besiktas macindayiz.. Ligin ilk Devresinde kendi Evimizde Dagittigimiz Besiktas a Bu Kez inonude Misafir (!) Oluyoruz
3 onemli oyuncumuzun olmadigi karsilasmada Besiktasi Dovduk' Ezdik Acinacak hale getirdik ama Galibiyet golunu atamadik. 3 topumuz direkte patladi ve 1 golumuz verilmedi. mactan Sonra Besiktas taraftarli ethem Hoca icin Latif Doganin Sarkisini Mars haline getirdiler ve Karakocluogluna sitemde bulundular..
Degidi Degidi Zalim ey
Yeter Yaptiklarin ey
Inonuyu Basimiza Yiktin
Bir Kerede Sor Halimiz Neeeeyyy
Baya iyi gidiyorsun ama çok şanssızsın.
Forvetler bazen cok kazmalasiyor hiocam...
Bursa Yoluna Tam gaz devam ediyor.. sahamizda Konuk Ettigimiz Eskisehirspor'a Pozisyon dahi vermeden kazandik.. Eger Kalde Ivesa Olmasaydi tarihi fark gelebilirdi !!
Ligde Trabzonspor Lider durumda ve 28 macta 62 puan topladi. 27 macta 57 puani olan galatasaray 2. sirada ve 27 macta 56 puani olan Bursaspor 3 sirada.. Boyle bir durumda Alisamiyen Stadinda galatasarayla karsi karsiya geldik. Etkisiz bi oyun oynadik ve sahadan maglubiyetle ayrildik ve sampiyonluk sansimizi zora soktuk,,,
Galatasaray Maglubiyetiyle morali Bozuk Bursaspor Hincini Belediyespordan Cikardi !
Simdilik Bu Kadar
Bir puan durumu fena olmaz.![]()
Mehmet Özdıraz benım mahalle arkadaşım hemen arka sokağımda oturuyor
başarılar dilerim.. Mehmet'i kullanda biraz zenginlesin bizide görsün![]()
kaldigimiz yerden devam
geliyorBir puan durumu fena olmaz.![]()
Buyuk ihtimal sattim hocam satmadiysam kullaniyimMehmet Özdıraz benım mahalle arkadaşım hemen arka sokağımda oturuyor
başarılar dilerim.. Mehmet'i kullanda biraz zenginlesin bizide görsün![]()
![]()
Antalyaspor ile Deplasmanda Karsilastik fazla zorlanmadik ve altin degerinde 3 puan alarak zirve takibimizi sürdürdük ! 1-3
Buyuk Mac !! Lider Trabzonsporla Kendi Evimizde Karsilastik ve mukemmel bir oyunla sahadan galip ayrildik !!!
Ligde Son Haftalara girilirken Puan tablosu
Mukemmel Bir Gencle Anlasmaya Vardik.. Yasina Ragmen onumuzdeki Sezon ilk 18 de SIK SIK gorecegiz...
Deplasman'da Denizlispor Karsilasmasina 6 As oyuncumuz Disinda Ciktik. Hepside genc milli takima Cagirildi.. Boyle Duzen olur mu !!!! Onca Eksigimize ragmen mactan galip Ayrilmayi bildik.. Rakiplerimizden trabzonspor ve galatasaray kazandi. Son 2 hafta En azindan Sampiyonlar ligi icin trabzonun puan kaybetmesini bekleyecegiz !!!
33. haftada Rakibimiz Genclerbirligini atatürk Stadinda Agirladik. Rakibimizi Üstün bir oyunla Ankara'ya ugurladik ama Fenerbahcenin KEndi Evinde Glatasaray'a Yenilmesiu Trabzon'un da deplasmanda Ankarasporla 1-1 berabere kalmasi Sampiyonluk umutlarimizin Sonmesine NEden Oldu. Artik Son Hafta Kazanip Trabzonspor'un Kendi evinde BOLUSPOR (!) ile oynayacagi maci Kaybetmesini bekleyecegiz... Sampiyonlar Ligi icin Son 1 umut kaldi
ASLANSIN BOLUSPOR KAPLANSIN BOLUSPOR!!!! TRABZON SPOR EVINDE BERABERE KALDI BIZDE KOCAELINDEN PUANLA DONDUK VE SAMPIYONLAR LIGINE GITMEYE HAK KAZANDIK !!! Kocaelispor La deplasmanda Ligin Son Macini Yaptik ve kazandik...Ligi 2. Sirada Bitirip Samp. Ligine Kalmayi basardik !
Kariyerimi Takip Eden Tüm Arkadaslara cok tesekkurler ama anlayis gostermeniz lazim ki 110 mesajlik kariyerimde 90 mesaj bana ait
Hasan Hocamin tabiriyle gelenlerde cekirdekci taraftar
Bursasporlar guzel galibiyetler alip ligi guzel bi yerde bitirdik. En son olarak lig sonu verileri.. herkese Bir Kez daha cok cok tesekkurler EN SON OLARAK SEZON SONU VERILERI...
SAYGILAR SEVGILER HURMETLER
KARIYER BURDA SONA ERER
KARIYERIMIN BITEN KARIYERLER KISMINA GONDERILMESINI DILIYORUM..
TUM TSI AILESININ YENI YILINI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLARKEN YENI YILDA HERKES ICIN SORUNSUZ BIR PATCH DILIYORUM
helal olsun
hocam tebrikler..mükemmel bir başarı..
Eywallah Hocamhelal olsun
Tskrler Hocamhocam tebrikler..mükemmel bir başarı..
save game nı paylaş ıstersen bu arada dedıgın gıbı cogu arkadaslar yazmıorlar karıyerlere