Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 116 arası toplam 116 sonuç

Konu: YoZgaTGFB & Yimpas YOZGATSPOR el ele [9.0.2]

Hybrid View

bombalari patlatiyim da gor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hocam Super Adamlar aldim tarih 22 ocak ama hala Kadro Numaralri veremiyorum ve Duurm ben pis Tirsitiyor )
    Last edited by YozGatGFB66 : 30.Aralık.2008 at 16:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hocaa hocaa kendine gel hocaa!!

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

profil istiyoruz

Hocaa hocaa kendine gel hocaa!!
    Acinacak Haldeyim hocam

profil istiyoruz
    Bi Ise yaramiyacak ama hocam buyrun

Takimdan Ayrilan Angulo Ve Kadro Disi Birakilan Stepanenko Yerine Futbolcu arayislarini Surduren karakocluoglu 4 oyuncuyla Sozlesme imzalandigini duyurdu...

Ikinci Yarinin ilk Haftasinda kayseri Deplasmanindan 1 Puan Cikardik...

Deli Olmamak elde Degil.. oyuncu Kayitlari Simgesi gelmedi Ve aldigimiz Oyuncular 6 ay ense yapacaklar hay allahim ya

Aldigimiz Ama oynatamayacagimiz Yildizlarimiz (( Sezon Sonuna Kadar surekli ayni 11 le Sahaya Ciakcagiz Uzun Sureli Sakatliklar olursa Ilk 5 hayal olabilir :

Ve Ben Bu Topculari oynatamicam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

celso Borges'in Yararli Olacağini Düşünüyorum Başarilar.

Yararli olacakda Hocam ins. onumuzdeki sezon )

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

neden oynatamıyorsun acaba

Oyuncu kayit ekrani gelmedi hocam kaydedemedim

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

kadro ekranının sağ altında

Change ikonu yok mu

Quote Originally Posted by BolivyaliSero View Post
    kadro ekranının sağ altında

Change ikonu yok mu
    iice acemi yaptin hocam istirham ederim
    Gelmedi Kayit ekrani D

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    iice acemi yaptin hocam istirham ederim
    Gelmedi Kayit ekrani D

yok estağfirullah

türkçe yamadan kaynaklanabilir mi acaba

Valla olabilir hocam biLmiyorum bu zaman a kadar hic bi olumsuz etkisini gormemistim

Kotu Gidise SON !! Evimizde agirladigimiz Antep'i Yendik ve yolumuza Devam ettik !ofsayt nedeniyle iptal edilen 3 golumuzde Sayin Oguz Sarvan'a hediyemiz olsun yildiz:

Deplasman da Ankaraspr'a karsi Oynadik.. Ve Dedik ki BIZ SAMPIYON O_LA_CA_GIZ !!!! Son 15 dakkada oyuna aldigimiz gokhan gulec kazma olmasa boyle olmazdi..

TSL Yeni Takimlarindan Bolusporla oynadik ve Sampiyonluk Yolunda rakibimize Acimadik !!! Golu Son dakikada Bulmamiz ise adaletin yerini buldugunun gostergesi !!

Ismimiz Fulhamla Anilmaya Basladiyildiz:

Ve Olusan Puan Durumu Beklenenin Cok Ustundeyiz Tek Amacimiz Samp. Ligine katilmak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi bakalım.Takipçiniz.Başarılar.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Hadi bakalım.Takipçiniz.Başarılar.
    Eyvallah Hocam

Deplasman da Sivassporla Karsilastik. One Gectik Geriye Dustuk Beraberligi Yakaladik ve Pes Etmedik 3 Puan Bizim Oldu !!!

AraGOnesle Yollarini Ayiran Ve Rasit Cetiner'i goreve Getirdikten Sonra Super bi Cikis Yakalayan Fenerbahce'yi Evimizde Konuk Ettik. 4 topumuz direkten dondu. Volkan resmen buffon oldu Buffon oldu.. Ozellikle ikinci Yarida Muhtesem Mucadele ettik Birazda Forvetlerimizin Beceriksizligi de eklenince Maglup olduk..

Bizi Kupadan Eleyen Rizespor la deplasmanda oynadik ve yine yenemedik. Sana COk GICIGIM RIZE

Manisasasporla Kendi evimizde oynadik. Mukemmel bi oyun seergiledik ve 4 puan gerisinde oldugumuz trabzonspor'un yenilmesiyle farki 1 e indirdik ! macta Sakatlanan Vissel ve Volkanin Durumlari ise iyi !

Veeee Besiktas macindayiz.. Ligin ilk Devresinde kendi Evimizde Dagittigimiz Besiktas a Bu Kez inonude Misafir (!) Oluyoruz 3 onemli oyuncumuzun olmadigi karsilasmada Besiktasi Dovduk' Ezdik Acinacak hale getirdik ama Galibiyet golunu atamadik. 3 topumuz direkte patladi ve 1 golumuz verilmedi. mactan Sonra Besiktas taraftarli ethem Hoca icin Latif Doganin Sarkisini Mars haline getirdiler ve Karakocluogluna sitemde bulundular..

Degidi Degidi Zalim ey
    Yeter Yaptiklarin ey
    Inonuyu Basimiza Yiktin
    Bir Kerede Sor Halimiz Neeeeyyy

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baya iyi gidiyorsun ama çok şanssızsın.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Baya iyi gidiyorsun ama çok şanssızsın.
    Forvetler bazen cok kazmalasiyor hiocam...

Bursa Yoluna Tam gaz devam ediyor.. sahamizda Konuk Ettigimiz Eskisehirspor'a Pozisyon dahi vermeden kazandik.. Eger Kalde Ivesa Olmasaydi tarihi fark gelebilirdi !!

Ligde Trabzonspor Lider durumda ve 28 macta 62 puan topladi. 27 macta 57 puani olan galatasaray 2. sirada ve 27 macta 56 puani olan Bursaspor 3 sirada.. Boyle bir durumda Alisamiyen Stadinda galatasarayla karsi karsiya geldik. Etkisiz bi oyun oynadik ve sahadan maglubiyetle ayrildik ve sampiyonluk sansimizi zora soktuk,,,

Galatasaray Maglubiyetiyle morali Bozuk Bursaspor Hincini Belediyespordan Cikardi !

Simdilik Bu Kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir puan durumu fena olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mehmet Özdıraz benım mahalle arkadaşım hemen arka sokağımda oturuyor

başarılar dilerim.. Mehmet'i kullanda biraz zenginlesin bizide görsün

kaldigimiz yerden devam

Bir puan durumu fena olmaz.
    geliyor

Mehmet Özdıraz benım mahalle arkadaşım hemen arka sokağımda oturuyor

başarılar dilerim.. Mehmet'i kullanda biraz zenginlesin bizide görsün
    Buyuk ihtimal sattim hocam satmadiysam kullaniyim

Antalyaspor ile Deplasmanda Karsilastik fazla zorlanmadik ve altin degerinde 3 puan alarak zirve takibimizi sürdürdük ! 1-3

Buyuk Mac !! Lider Trabzonsporla Kendi Evimizde Karsilastik ve mukemmel bir oyunla sahadan galip ayrildik !!!

Ligde Son Haftalara girilirken Puan tablosu

Mukemmel Bir Gencle Anlasmaya Vardik.. Yasina Ragmen onumuzdeki Sezon ilk 18 de SIK SIK gorecegiz...

Deplasman'da Denizlispor Karsilasmasina 6 As oyuncumuz Disinda Ciktik. Hepside genc milli takima Cagirildi.. Boyle Duzen olur mu !!!! Onca Eksigimize ragmen mactan galip Ayrilmayi bildik.. Rakiplerimizden trabzonspor ve galatasaray kazandi. Son 2 hafta En azindan Sampiyonlar ligi icin trabzonun puan kaybetmesini bekleyecegiz !!!

33. haftada Rakibimiz Genclerbirligini atatürk Stadinda Agirladik. Rakibimizi Üstün bir oyunla Ankara'ya ugurladik ama Fenerbahcenin KEndi Evinde Glatasaray'a Yenilmesiu Trabzon'un da deplasmanda Ankarasporla 1-1 berabere kalmasi Sampiyonluk umutlarimizin Sonmesine NEden Oldu. Artik Son Hafta Kazanip Trabzonspor'un Kendi evinde BOLUSPOR (!) ile oynayacagi maci Kaybetmesini bekleyecegiz... Sampiyonlar Ligi icin Son 1 umut kaldi

ASLANSIN BOLUSPOR KAPLANSIN BOLUSPOR!!!! TRABZON SPOR EVINDE BERABERE KALDI BIZDE KOCAELINDEN PUANLA DONDUK VE SAMPIYONLAR LIGINE GITMEYE HAK KAZANDIK !!! Kocaelispor La deplasmanda Ligin Son Macini Yaptik ve kazandik...Ligi 2. Sirada Bitirip Samp. Ligine Kalmayi basardik !

Kariyerimi Takip Eden Tüm Arkadaslara cok tesekkurler ama anlayis gostermeniz lazim ki 110 mesajlik kariyerimde 90 mesaj bana ait Hasan Hocamin tabiriyle gelenlerde cekirdekci taraftar Bursasporlar guzel galibiyetler alip ligi guzel bi yerde bitirdik. En son olarak lig sonu verileri.. herkese Bir Kez daha cok cok tesekkurler EN SON OLARAK SEZON SONU VERILERI...

SAYGILAR SEVGILER HURMETLER

KARIYER BURDA SONA ERER

KARIYERIMIN BITEN KARIYERLER KISMINA GONDERILMESINI DILIYORUM..

TUM TSI AILESININ YENI YILINI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLARKEN YENI YILDA HERKES ICIN SORUNSUZ BIR PATCH DILIYORUM

helal olsun

hocam tebrikler..mükemmel bir başarı..

helal olsun
    Eywallah Hocam

hocam tebrikler..mükemmel bir başarı..
    Tskrler Hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

save game nı paylaş ıstersen bu arada dedıgın gıbı cogu arkadaslar yazmıorlar karıyerlere

Quote Originally Posted by ancar View Post
    save game nı paylaş ıstersen bu arada dedıgın gıbı cogu arkadaslar yazmıorlar karıyerlere
    devam ediyorum kariyere hocam ama paylasmiycam sitede..

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri