arkadaşlar transfer dönemini çabucak geçip yeni sezona bomba gibi gireceğiz ben oyuna devam ediyorum transferlerin profillerini koyayım GÖRÜŞMEK ÜZERE TAKİP EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM YORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN BURADA SİZLER İÇİN VARIZ...
arkadaşlar transfer dönemini çabucak geçip yeni sezona bomba gibi gireceğiz ben oyuna devam ediyorum transferlerin profillerini koyayım GÖRÜŞMEK ÜZERE TAKİP EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM YORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN BURADA SİZLER İÇİN VARIZ...
Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 00:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
KEWELL 1.7M€ NA CHARLTON’DA !!
MEIRA 6.75M€’YA VE V.YAMAN 3M€’YA GENOA’DA !!
arkadaşlar bir yorum yazsak beğenmediğinz veya görmek istediğiniz şeyleri yazın transfer için öneride bulunabilirsiniz lütfen çekirdekçi seyirci olmayalım amacım sizleri eğlendirmek lütfen görüşlerinizi yazın
cok iiii bir sezon gecirmissin transferlerde guzel !!! Bu arada kullandigin skin'in adi ne ??
arkadaşlar bugün sizlere GS'DEKİ BÜYÜK REVİZYONU gösterceğim en gitmez dediğiniz kişiler bile gitti sadece oyuncu değil teknik heyette değişti geçen sene Ş.L.de kazandığımız parayı en iyi şekilde kullandık bu sene uçuracağız(matias fernandez' i çok istedim ama o gelmek istemedi ama daha bomba bir çocuk buldum) SSleri akşamüstü basarım YORUMLARINIZI VE ÖNERİLERİNİZİ YAZIN GÖRÜŞMEK ÜZERE
Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 13:59
Tamam ekle yorumlar yapalım..
Sentugo.
Kewell çok ucuza gitmiş yaw ...
ben 5m€'ya satıyorum her oyunumda
Nonda'yı iyi fiyata satmışsın. Diğer arkadaş gibi sen de daha baştan satmışsın, ancak Linderoth'u elde tutmak bence daha mantıklı. Ben özellikleri yüksek olduğu için elden çıkarmaya kıyamadım, bir süre oynatmakta ısrar edince de Linderoth'u kazandım diyebilirim. Yaser'i de çok iyi paraya satmışsın.
aslında Nonda o kadar kötü değil fakat yaşı ve her zaman aynı formda olmayışı üzerine gelen ilk tekliften birine iyi bir paraya gitti. Aynı şeyi Linderoth için söyleyemem mentality gerçekten güzel fakat onu aslında seneye elden çıkarabilirdim ama paraya ihtiyacım vardı o yüzden, iyi de gitti. Yaser ise pek oynamadı hep sonradan girdi o da 10 dk ama antrenmanlarla gayet güzel gelişti ve gitti yorumların için teşekkürler
ARKADAŞLAR ELİMDE SINIRLI MİKTARDA PARA VAR EĞER ÖNERİLERİNİZ VARSA SEVİNİRİM TRANSFER SSLERİ BİRAZDAN GELİYOR BU ARADA ELİMDE 1.4M€ KALDI![]()
LEO GALATASARAY’DA !!
GALATASARAY BAŞARILI DEFANS OYUNCUSUNU GREMIO’DAN 9M€ BONSERVİS BEDELİ İLE TRANSFER ETMİŞTİR !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BAROS BLACKBURN ROVERS’TA !!
GALATASARAY BAŞARILI OYUNCUSUNU BLACKBURN’A 5M€ BONSERVİS BEDELİ İLE TRANSFER ETMİŞTİR !
[URL=http://g.imageshack.us/img110/barosib8.png/1/][IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CARRUSCA MURCIA’DA !!
4M€ BONSERVİS BEDELİ İLE GİTTİ !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ÇAĞLAR ARTIK ASLAN !!
BONSERVİSİ ELİNDE OLARAK DENİZLİSPOR’DAN GELEN ÇAĞLAR BİRİNCİ SOL BEKDEKİ AÇIĞI KAPAMIŞ OLDU !
![]()
Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 20:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ASLAN’DA YILDIZIN ADI BUONANOTTE !!
4.7M€ BONSERVİS İLE KLÜBÜMÜZE TRANSFER OLMUŞTUR(YENİ BİR LINCOLN-ARDA KARIŞIMI ALDIK HAYIRLI OLSUN) !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SERVET’İMİZE SERVET !!
6.5M€ BONSERVİS İLE SPORTİNG LİZBON’A TRANSFER OLMUŞTUR. KENDİSİNE KARİYERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
STANCU LIVORNO’DA !!
7M€ BONSERVİS İLE LIVORNO TAKIMINA TRANSFER OLMUŞTUR. KENDİSİNE KARİYERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ !
NİYE ALDILAR HİÇ ANLAMADIM?????
Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 20:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 21:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferlerin güzel.Kariyerinde başarılar.
Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 21:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gayet güzel gidiyorsun. Bende bugün GS ile başladım fakat transfer bütçem 1M $ bile değildi sen nasıl aldın okadar güzel transferler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
oyuna başladığında senden beklentiler bölümünü 'winner' yaparsan klup sana ek bütçe sağlıyor yani 1M€ iken 1.4M€ oluyor tabi bu dediğim GS için umarım kariyerinde GS'yi en güzel yerlere getirirsin başarılar dilerim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YOLA DEVAM !!
GS KARDEŞ TAKIMINI ZOR DA OLSA MALUP ETTİ !
![]()
Last edited by dogancanoz : 14.Ocak.2009 at 20:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Saol. Ben zaten öyle yaptım. Neyse şimdi senin yaptığın gibi ümitle nondayı satmaya çalışıyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu oyuncuyu satmak müthiş sabır işi. Bence fiyatını yavaş yavaş düşür en azından taliblisi artar umarım iyi paraya satıp müthiş bir oyuncu alırsın başarılar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
taylan bana mı yazdın, yazdıysan alican değil doğan can senin kariyerini de okuyordum iyi gidiyordun ama arada farklı maçlarda çıkmıyor değildi neyse kariyerinde başarılar...
Last edited by dogancanoz : 14.Ocak.2009 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 21:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Zor bir grup gelmiş.Umarım çıkarsın gruptan.
Bu arada Pogrebnyak adete gol makinası.
Derbiyide kazanmışsın.Tebrikler.
ROMA'YI BİLİYORSUNUZ GEÇEN SENE ELEMİŞTİK KESİN ONUN HESABINI SORMAYA ÇALIŞACAKLAR AMA ÇIKACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM POGRE İÇİN DEDİKLERİN DOĞRU TEŞEKKÜR EDERİM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CİMBOM’DAN ‘MERHABA’ !!
CİMBOM LİGE GÜÇLÜ EKİPLERDEN TRABZONSPOR’U YENEREK ‘MERHABA’ DEDİ !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HER YERDE GS !!
CİMBOM LİGİN YENİ TAKIMI ADANASPOR’U ARDA VE G.KACAR’LA GEÇTİ !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİ OYUNA DEVAM EDİYORUM BİRAZDAN TSL VE Ş.L. DEKİ MAÇLARIN SS lerini basarım yorumlarınızı yazın GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 22:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar malesef SSleri basamadım uyku bedene girdi bir duş alıp uyuyacağım iyi geceler...
İyi Geceler Pogrebnyak Süper Bir isim Bu Kariyerdede Döktürmüş...
aynen öyle teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valla o olayı daha yeni kavradım beni pc biraz hızlı hemen açılınca bir sorun olmuyor dedim daha artık jpeg basrım saol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hocam çok oynayamıyordu iyi para teklif ettiler aslında o paraya ihtiyacım vardı ama senin GSkariyerinden biliyorum çok saol![]()
Last edited by dogancanoz : 12.Ocak.2009 at 16:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)