Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 285 sonuç

Konu: Çok Sevdik Be Abi (Beşiktaş)

Uğur Yıldırım NAC Breda'da.3M YTL aldık.Kadromda fazla yer bulamıyodu.Sattım gitti..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir tane kaleci(Türk),bir tane defans yabancı,bir de Türk ofansif bi oyuncu alıcam.Yeterli olur diye düşünüyorum
    Türk kaleci kontenjanı fazla zorlamasın diye istiyorum.Bi kaç oyuncu var listemde.
    Defans çok önemli.Bütün parayı harcayabilirim.Ünlü bi oyuncu istiyorum ama gelmezse bile illa kaliteli olacak.Görüştüğüm oyuncular Martin Cacares,Lugano,Woodgate,Chygrinski,Leo,Radoi,David Luiz,Wellington,Ledley King,Maza Rodriguez....
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 19:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Martin Cacares için Barcelona astronomik rakamlar söylüyor
    Lugano alabilirsem bedavaya gelicek ama Lugano yu ikna edemiyorum
    Diğer oyuncular için para konusunda anlaşmaya çalışıyorum.Radoiiçin erteleyip duruyolar beni.Ama cacaresi isterim takımımda görmeyi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Zapo'yu da İngiltere'ye yolaldık.Bu oyuncaların bana şükretmesi lazım.En kötü gittikleri yer Portekiz.4M YTL aldık burdanda.Takımı kuruttum bee
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 20:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sinan Bolat'ı renklerimize kattık.Milli takımdaydı.Hakan'ı gönderecem.Rüştü emekli olur yakında.İyi de gitmiyo sanki.Jeffersonda da ufak kaygılarım var.Taksitleri ile 8,5M YTL verdim.Çok mu verdim acaba arkadaşlar ??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Kayseri'den bi oyuncu daha aldık.Mehmet Eren Boyraz.Orta Sahada her yerde oynuyo.Ekrem gibi bekliyecek yedekte ama ücretsizti.Bedavaya aldım.Fena bi oyuncuyada benzemiyo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Cacares,Lugano,David Luiz ve Chygrinski'den tamamen vazgeçtim
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 20:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hakan Arıkan istediğine ulaştı.Kontrat bitiyodu.Beleşe gitmesin dedim.Sattım Nancy'e.6M YTL aldık bu transferden
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Seric'te elimde kalıyodu az daha.Dedim ben bundanda para kazanırım.Uğraştım ve 500 K YTL ye Sedan'a sattım.
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 20:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Wellington,Leo,Radoi dışındaki tüm adayları elendi.Neden Astronomik ücretler ve Türkiye'de oynamak istememeleri
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Tomas Sivok Sunderland'ta.İyi takıma gitti.9 M YTL aldık.Parada iyi bin şükür.Teşekkür ettik ve Sivok'la yollarımızı ayırdık..
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 21:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Vee sağlam defans oyuncumuz Brazilya Genç Milli oyuncusu LEO..
    Tanınmış birini getirmek istedim.Ama önemli olan kalitesi idi.Leo hem genç hemde çok yetenekli hemde Brazilyalı.Takıma kolay uyum sağlıyacak.Oyuncunun 6 yıldızlık koç raporu ise kaliteli olduğunun bir göstergesi..21.5 M YTL gibi büyük bir para verdik. Taksit tabiki.Az ve ya fazla uzun sene emek vericek bize.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    15 tane paf oyuncuyu İstanbulspor'a kiralık gönderdim.Bu kadar transfer yeter.Başka transfer yapmıcam.1-2 hazırlık maçı yaptım.Önemsizdi.Oyuncuları görmek istedim sadece.Ss leri koyacam.
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 21:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hazırlık dönemi iyi oldu.Paflarla filan çıktım maçlara.Tek şikayetim Sinan Bolat'tı.Güven vermiyo kalede sanki.Neyse Euro Cup maçlarınada bi bakayım.Ordada kötü oynucakmı

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

kadronun ss ni koyar mısın baya adam gitti geldi şöyle tamamen bi bakalım

Euro Cup'ta ilk Rakip Mattersburg

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    kadronun ss ni koyar mısın baya adam gitti geldi şöyle tamamen bi bakalım
    Hemen koyacam sayınrıza
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 22:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hücum için
    Milevskiy
    Sağ tarafa
    Gusiev yada Srna
    Savunmaya
    Chigrynskiy

Kadrom budur arkadaşlar!!

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Allah yardımcın olsun

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Hücum için
    Milevskiy
    Sağ tarafa
    Gusiev yada Srna
    Savunmaya
    Chigrynskiy

tmm hocam.bakıcam o oyunculara.gusiev çıkmıyo bende ama.srna yı da 66 trilyona chelsea kapmış.chigrinskiy ise çok para verdim kabul etmediler.Abartmadım bende tadında bıraktım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Allah yardımcın olsun
    Kötü mü kadro yav
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 22:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

teşekkürler kadro için

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    teşekkürler kadro için
    Rica ederim.Her zaman yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sonraki Rakip Stabaek

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Önümde evimde bir Stabaek maçı,Süper Kupa finalinde gene maalesef bi Fener maçı,Deplasmandada Kayserispor ile ilk süper lig açılış maçı var.Sonra devam edicem.Yorumları bekliyorum.Ve yardımlarınızı tabiki..
    Last edited by emre80 : 21.Ocak.2009 at 22:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sağ tarafa
    Cicinho
    Santana (Fiorentina)

ilk sezon kötü bitmiş
    İnşallah bu sezon Türkiyede şampiyonluğu yaşayıp ,Avrupa'da iyi yerlere gelirsin.

Sinan Bolat sanki biraz fazla olmış PA'sı 160.

Forvet sorunun varsa hani bobo nobre holosko satmışsın ya

Cardozo
    Pogrebnyak.

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post
    ilk sezon kötü bitmiş
    İnşallah bu sezon Türkiyede şampiyonluğu yaşayıp ,Avrupa'da iyi yerlere gelirsin.

Sinan Bolat sanki biraz fazla olmış PA'sı 160.

Forvet sorunun varsa hani bobo nobre holosko satmışsın ya

Cardozo
    Pogrebnyak.

Yok forvet sorununu hallettik artık.Marquinhos ve Keirrison iyi gidiyo.Batuhanda atıyo arada hallettim gol sorununu.koyacağım ss lerde göreceksiniz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sağ tarafa
    Cicinho
    Santana (Fiorentina)
    Cicinho mu yok artık Le Braun James
    Last edited by emre80 : 22.Ocak.2009 at 10:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

başarilar Arkadaşim Kariyerimede Beklerim Takimdaşim:d

Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    başarilar Arkadaşim Kariyerimede Beklerim Takimdaşim:d
    yahoo17 senin kariyerini takip etmeye çalışıyorum.Hatta fırsat buldukça beğenerek takip ediyorum.Senin kadar başarılı olamıyorum ama olsun

başarılar kardeş ii transferler

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    başarılar kardeş ii transferler
    Teşekkürler heleşükür beğenen birileri çıktı transferleri

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by emre80 View Post
    yahoo17 senin kariyerini takip etmeye çalışıyorum.Hatta fırsat buldukça beğenerek takip ediyorum.Senin kadar başarılı olamıyorum ama olsun
    arkadaşım ben daha yeni bi kariyer açtım beşiktaşla onu takip edersen sevinirim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    arkadaşım ben daha yeni bi kariyer açtım beşiktaşla onu takip edersen sevinirim
    Senin başka kariyerlerinde var ama ben mi yanlış hatırlıyorum.3kişilik bi kariyerin vardı mesala.Daha öncedende açtığın kariyerler vardı.Yanlış mı hatırlıyorum.Karıştırıyo olabilirm.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gördüğünüz gibi Fener'e yine yenildim.9 kişi kaldılar.Dünya kadar şut çektim.Adamlar tek şut çekti ve kazandı maçı.Kayseri maçındada iyidim.Ama ondada yenildik ama moralimi bozmuyorum.Çünkü bi ışık var sanki
    Last edited by emre80 : 22.Ocak.2009 at 14:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Euro Cup'ta geçen sene grupta 5 takımdık.Şimdi 4 er takıma düşmüş.İşte rakipler:
    EVERTON

ARİS

FC NORDSJAELLAND

Kolay bi grup.Everton zorlar bi tek.En kötü ihtimal 2.likle çıkarız

İyi gidiyoruz iyi !!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Everton'u deplasmanda yendik.Avrupa'da baya iyiyim.Marquinhos'ta süper gidiyo.Keirrison hala uykuda..
    Last edited by emre80 : 22.Ocak.2009 at 14:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sezon iyiyisin Keirrison iyi değilmi?

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    Bu sezon iyiyisin Keirrison iyi değilmi?
    Yok Keirrison berbat gidiyo.Ligde 7 maçta 0 golu var Bir forvet daha alıcam.Yedeklerde takılsın birazda aklı başına gelsin.olası forvet oyuncularının isimlerini yazıcam birazdan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by emre80 : 22.Ocak.2009 at 14:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bir türlü istikrarı yakalayamamışsın Keirrison olayı aynı şey banada geldi aynı bjk kariyeri Mehmet yıldızı aldım 11 maç 0 gol 2 asisst yaptı berbat.

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri