Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 114 arası toplam 114 sonuç

Konu: Süper Ligdeyiz , Avrupadayız ! 2.sezon 2 kupa [SamsunSpor]

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kısaca bir sezon değerLendirmesi ve yeni sezon öncesi hazırlıklarımdan bahsedeyim.

Geçen sezon başında Samsunspor'un başına geçtiğimde takımında yönetiminde beklentisi en iyi ihtimal ile ligde kalmakdı.Transfer'in cılız takımı olduk fakat kadromuza kattığımız oyuncular gerçekten iyiydi.Nitekim Fatih Sonkaya,Ali Şen Kandil ve Utku Yılmaz çok iyi performans gösterdiler.Ayrıca kadromuzda yetenekli 3,4 oyuncunun yanında 2,3 de tecrübe vardı..Tecrübeli isimlerden Serkan,Kenan ve Hasan çok iyi bir sezon geçirdiler.Gençlere geldiğimizde ise Sercan,Sefa ve Turgut adeta takımı sırtladılar.

Sezona iyi başladık..Türkiye kupasında gruplara kaldık ve Fenerbahçeninde içinde bulunduğu grubu 2.sırada bitirerek büyük bir başarıya imza attık.Fakat başarılarımız bununlada kalmadı bir ara ligde tökezlesekde kupada yolumuza iyi devam ettik.Son haftalardaki performansımızla Bank Asya 1.Lige Şampiyon oLduk.Ardından kupayı Beşiktaş'ın eLinden aLdık ve hem Lige çıktık hemde Avrupa kupaLarında oynamaya hak kazandık.Bu sırada Fenerbahçeden gelen bir teklif vardıki elimizin tersiyle ittik çünkü hedefimiz ilk önce Samsunsporda başarı.

Bank asya 1.ligde 1 sezon böyle geçti.

Artık Süper Lig Zamanı ;

Takımımla birlikte 2.senemde süper ligde ve avrupada boy gösterme şansı bulduk.Tabi bu gerçekten zor olacak.Sezonun başlamasına az bir süre var ve biz transfer çalışmalarına başladık işte size bu sene kadromuz kattığımız oyuncular ve oynadığımız hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar ; Birde ekleme yapmak gerekirse Beşiktaş ile olan bağlarımızı kopardık ve 2 tane pilot takım ile anlaştık bu takımlar Samsun'un takımı olan Gazi BeLediyesi ve Bafra oLdular..

Gelen oyuncular

Borbicoini > Manisaspor , Basel Burcağ > Fenerbahçe , Cem Demir > Trabzonspor , Deniz Baykara > Panserriakos , Ramazan KurşunLu > Ankraspor ( bu oyuncular sadece bonservis bedeli ödenerek geldi )

Emre Aşık > 5 miLyar , Anton Alex > 425 miLyar , Mehmet Batdal > 450 miLyar , Muhammet Hanifi Yoldaş > 180 miLyar , Kemal Aslan > 400 miLyar

Giden oyuncular

Geçen sene takımda bulunan tüm oyuncular ile serbest olarak yollarımızı ayırdık tabi takımda kalan oyuncularda oldu.

Ve bu sezonki kadromuzun sahaya yansıması ile oluşan taktiğimiz ;

Sezon öncesi Almanyaya gittik ve burda 4 hazırlık maçı oynadık ve bunlara ek olarakda 1 de paf takımımızla karşılaştık.

Hazırlık kampı maçlarımız ;

Bielefeld ; 0 Samsunspor ; 2

Freiburg ; 0 Samsunpor ; 3

Hamburg ; 3 Samsunspor ; 1

Koblenz ; 1 Samsunspor ; 2

Samsunspor ; 3 Samsunspor u18 ; 0

Sezon başlıyor..

Sezona Uefa kupası 4.tur eleme maçlarıyla başlayacağız.Ve rakibimiz Monaco

ilk maçımızı Fransada ikinci maçımızı kendi sahamızda oynayacağız.

Bu maçların arasında ise Beşiktaş iLe Türkiye Süper Kupa maçı var.Ardından ise Lig başlayacak yoğun 1 hafta bizi bekLiyor..

Takip eden herkese Teşşekkür ederim kariyer yarın devam edecektir

...
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Onun nasıl yapıldığını tam bir anlatırsan bana yollarım birazdan resimLeri faLan taktiği ve birkaç oyuncu profilini ekLicem (:
    hocam çok şakacısında hadi neyse. taktiğini oyunda kaydet. daha sonra belgelerim/sports interactive/fm 2009/tactics klasörüne gir orda görürsün zaten hangi isimle taktiğini kaydettiğini. o dosyayı rapidshare veya herhangi bir upload sitesine kaydet linki buraya koy.

başarılar kardeş

Transferlerini halledemedin heralde (: Yönetimden ek bütçe isteseydin ya keşke.

Neyse artık geçti gibi bişey artık bakacaksın bi çaresine.Uefa'da çok zor işin.Türkiye Süper Kupası maçın Beşiktaşla intikam seziyorum ben burda (:

Uefaya fazla takılma ligde kalmaya bak.Hadi başarılar kardeşim.

$irinler hem Avrupada hemde Süper Ligde!

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Süper qidiyoRsun Paşam.Böyle devam Birde senden istéqim vaR,Malatyaspor'un Kadrosunun SS'sini koyarmısın.
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Daha fazla yabancı alabilirdin Turgutcum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by demirsporlu View Post
    hocam çok şakacısında hadi neyse. taktiğini oyunda kaydet. daha sonra belgelerim/sports interactive/fm 2009/tactics klasörüne gir orda görürsün zaten hangi isimle taktiğini kaydettiğini. o dosyayı rapidshare veya herhangi bir upload sitesine kaydet linki buraya koy.
    O Kadarını biLiyorum yahu (: ama o upLoad işLerinden anLamama neyse sen bana msn adresini ö.m iLe yoLLa msn'den yoLLarım ben sana..

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    başarılar kardeş
    EyvAllah sağoLasın (:

Quote Originally Posted by drazan11 View Post
    Transferlerini halledemedin heralde (: Yönetimden ek bütçe isteseydin ya keşke.

Neyse artık geçti gibi bişey artık bakacaksın bi çaresine.Uefa'da çok zor işin.Türkiye Süper Kupası maçın Beşiktaşla intikam seziyorum ben burda (:

Uefaya fazla takılma ligde kalmaya bak.Hadi başarılar kardeşim.

$irinler hem Avrupada hemde Süper Ligde!
    EyvAllah cici sağoLasın (:

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Süper qidiyoRsun Paşam.Böyle devam Birde senden istéqim vaR,Malatyaspor'un Kadrosunun SS'sini koyarmısın.
    EyvAllah..Tamamdır koyarım yarın sabah..

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Daha fazla yabancı alabilirdin Turgutcum
    Para oLsa aLacakdım da para yok maaLesef (:

Thumbs up

Samsunspor Uzun Zaman Sonra Avrupada Çıkacağı İlk Maçı Bekliyor

Monaco - Samsunspor Stadyum ; Stade Louis II

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sağol kanka eklemeler için (:

Yarın oynayacağam maçları bakalım galip kim olacak.

İddalıyız geliyoruz Samsunsporluyuz!

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

İns. eLersin Turgutcum

Ne demek kanka ayıp ediyosun =) sen ele şu takımıda öyle gel bakalım şuraya (:

Hadi kolay gelsin kardeşim başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arrow Avrupa'da $irinler Destanı!

Uefa Kupasına güzel bir başlangıç yapıyoruz.Kısıtlı imkanlarla kurduğumuz takımımız Fransa'nın Monaco takımını elemesini biliyor.İlk maçta deplesmanda aldığımız 2-2 lik sonuç kendi sahamızda bizim için büyük bir avantaj oluyor.

İkinci maçda rakibimizi son 5 dakikada bulduğumuz goller ile yıkıyoruz ve tur atlıyoruz! Turgut Doğan Şahin 2 GoL!!!

Türkiye Kupası finalinde kupayı ellerinden aldığımız Beşiktaşa bu sefer Türkiye Süper Kupasını Resmen hakemler armağan ettiler Maçta aleyhimize 1 kırmızı birde penaltı veren hakemler 2 de golümüzü saymadılar.Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ! Ona rağmen Beşiktaşı tebrik etmek istiyorum.

Lig maçları ve diğer haberler ilerleyen zamanlarda

...

UEFA'da bir üst tura yükselmişsin tebrikler. Süper kupayı kafana takma nede olsa ileri ki yıllarda Beşiktaş, Galatasaray tanımazsın.

Off diyorum sana kanka (: Monaco'yada güm güm yapmışsın (:

Süper kupa maçı kötü olmuş ama keşke 3.kupayıda alabilseydin ama boşver kanka hakemlerin hedefi biz olalım bu bizim büyüklüğümüzü gösterir (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Uefa Kupası GrupLarımız ;

Şampiyon oLarak ünvanımızı devam ettirmek istiyoruz ve bunuda ilk maçdan gösteriyoruz ;

Grubun iyiymiş aslında (: ama zor olacak kadrona göre.

Gerçi gidebildiğin kadar git gelir açısından iyi bir gelir olur senin için (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gruptan çıkma şansım zor ama zoru seviyorum biLiyosun bakalım ilerleyen günler ne gösterir bilemem ama gidebildiğim yere kadar gidecem

Oyuncuları piyasa edip iyi paraya satmam lazım yoksa klup para falan vermicek gibi (:

taktiğini eklemen mümkünmü bu arada kariyerini yeni gördüm cok basarılı bende seni gibi küük akımları alıp yükseltmeyi seviyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by caglarguner View Post
    taktiğini eklemen mümkünmü bu arada kariyerini yeni gördüm cok basarılı bende seni gibi küük akımları alıp yükseltmeyi seviyorum

Bu sitelere upload işlerinden anLamam ama mesja ile msn adresini yaz bana ordan yollayayım (:

BU arada sağoLasın

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Süper ya bjkye 3 atman yeter be.
    malatyAdana!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper ya bjkye 3 atman yeter be.

eyvAllah sağoLasın (:

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    eyvAllah sağoLasın (:
    Kimse yorum yapmıyor ben yapim bari,aga bana bide malatyasporun ssini göstercektin.
    malatyAdana!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kimse yorum yapmıyor ben yapim bari,aga bana bide malatyasporun ssini göstercektin.
    Şuan oyunu 9.0.2 ye yükseltiyorum onu halledeyim ss işi tamamdır

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

oyunu 9.2 ye yükseltim kariyeri kapatıyorum.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri