Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

12 50.00%
  • Berabere biter

7 29.17%
  • Gaziantepspor kazanır

5 20.83%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 120 arası toplam 120 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [ TSL 18. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    takımın basına getırenler utansın.Ayrıca semıh cok ürkek oynadı gecen hafta ts macında cunku sakatlıktan yenı cıkmıs bı oyuncu uzun sure sakattı ılk 11 koymak akılsızlık olur.
    evet semihin sakatlığı konusunda haklısın ama inan sakat hali guizadan çok çok iyi.. Tabi daha büyük bi sakatlık yaşamasını istemem ama ben dayanamayıp 30.dkda bile sokabilrdim semihi..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Son dakikalar zevkli geçti.Ama maç boyunca pek fazla heyecan yaşamadım.G.Antepspor daha çok kazanmak isteyen,daha çok galip gelmek isteyen taraftı.Çok iyi oynadılar bu maç.Mehmet Yozgatlı'nın beceriksizliği nedeniyle gol ve gollerden oldular.Fenerbahçe ise kötü oynadı.İkinci yarı doğru düzgün şutları yok.Emre falan vurdu bir kaç kez.3-4 şut çekmişlerdir en fazla.Birisi de gol oldu zaten..Aragones her maç aynı değişiklikleri yapıyor.R.Carlos 30 dk sol kanatta tek başınaydı.Kazım çok az geldi sola.Josico topla bir kez buluştu sonra sakatlandı.Aragones akıllanır heralde.Genel olarak Antep daha iyi oynadı maçı haketti ama son vuruşlardaki beceriksizliğiyle 2 puan kaybetti.İki takımı da tebrik ederim.

Arkadaşım Alex'in ölüsü yeter diye bir yorum görünce bende buna katılmadığımı belirttim. Çünkü Alex'in bu sene performansı ortada, bırakın maç kurtarmayı, hiçbir maçta görünmedi bile.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

55. dakikadan itibaren çift forvete döndü takım ama yine beklenen seviyede bir oyun sergileyemedik. Takım golü yeyip 10 kişi kaldıktan sonra akıllandı ve kıpırdamaya başladı. Hep diyorum Fenerbahçe savunmayı önde kurarsa çok pozisyon verir, istersen orta sahaya 5 önlibero koy. Josico zaten ne zaman girdi ne zaman çıktı anlamadım. Sakatlansa doktor kulübede oturuyor neden soyunma odasına gitsin. İshal olmuş olabilir belki de, insanlık hali.

Bu takımda en çok mücadele eden Gökhan olurdu bugün o da sahada yoktu. Volkan ve Emre iyiydiler bugün. Volkan'ın kendine gelmesi ve 2 haftadır iyi oynaması yine Emre'nin de fazla kilolarından kurtulup yavaş yavaş takıma ağırlığını koyması tek sevindirici nokta. Yoksa oynanan oyuna bakarsak pek sevinmek mümkün değil.

Semih ilk 11 başlamalı, attığımız golde ilk topu indirip rakibe kaptrmadan pası veren de o, Alex'in önüne topu indiren de o. Alex'in golü haftanın golü olabilir sanırım.

Emre ve Selçuk'un sarı kartı olması ve Gaziantep'in kontralarla çıkma ihtimalini düşünerek Josico'yu oyuna aldı ama Josico alışıldığı gibi oyuna girip sakatlanıp çıktı. İleride çoğalamama sorunu devam ediyor. Bir de Deivid'i geçen sezon sonunda satmalıydık.

Gaziantepspor'u oyunu çirkinleştirmeden, göze hoş gelen şekilde oynadıkları için tebrik etmek gerekiyor. Puan kaybı nedeniyle üzgün olsak da tarafsız izleyiciler için keyifli bir maç olduğu kesin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Nasıl anlamadın abi golün asistini o yaptı ya Görevini yaptı çıktı Josico.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız Alex kafa vurmamış ki:S

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

alex kafa ile atmadı golü zaten semih kafa ile ona çıkarttı o da gelişine sert vurdu
    hayatımda gördüğüm en kötü futboldu fenerbahçe adına
    rıdvan dilmen %100 futbolda fenerbahçenin artı bir tarafı yok zaten her yanı olumsuz tek olumlu yanı volkan diyor ve bence de gaziantep 1 puan kazanmadı 2 puan kaybetti.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

En kötü Alex böyle gol atıyor ise, en iyi alexi düşünmek bile istemez bence kimse

Gaziantepspor iyi oynadı ve istediği puanı aldı tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mac sonu Kızıl, Yarın getirecegimiz Arjantinliye herkes iyi baksın demiş sanırım. Kim gelecek acaba? Ortega deniliyormuş galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Messi mi
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Gaziantepden Puan Bekliyordum Almışlar FB Ağır Yara Aldı Bakalım Ne Olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada arkadaşlar, Gökhan Ünal'ın golü varken bu nasıl haftanın golü olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Geçen haftaki Trabzonspor maçı gibi oldu F.Bahçe açısından.Tek fark gollü beraberlikti.Yine F.Bahçe adına maçın yıldızı Volkan'dı...

Antep çok iyi top yapıyor.Bilerek oynuyorlar...

Her iki takımada tebrikler...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Arkadaşım Alex'in ölüsü yeter diye bir yorum görünce bende buna katılmadığımı belirttim. Çünkü Alex'in bu sene performansı ortada, bırakın maç kurtarmayı, hiçbir maçta görünmedi bile.
    Sen kesinlikle fenerbahçe maçı izlemiyorsun arkadaşım.
    Sezon başında Alex çok iyiydi. İlk 10 hafta en çok gol atanıydı takımın.
    Bugün de resmen bir puanı zar zor kurtardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İşte budur hakemle oynamak; budur çirkeflik.
    Türkiye'de çok oyuncuda var. Dün söylediğimizde olay olmuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

" Mahmut Uslu, Josico'nun transferiyle birlikte profesyonel futbol takımı için transferi kapattıklarını söyledi.
    Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ise imza töreninin gecikmesinden dolayı basın mensuplarından özür dileyerek, ''Bürokratik işlemler uzun sürüyor transferde, beklettiğimiz için özür diliyoruz. Josico, Fenerbahçe'ye ve Şampiyonlar Ligi'ndeki katkılarıyla Türk futboluna önemli katkılar sağlayacak. İspanya Milli Takımı'nda oynayabilecek kalitede bir oyuncu. Hocamız da kendisine çok güveniyor. Özellikle alınmasını çok istedi'' şeklinde konuştu. "

Sezon başında o mevkiye yıldız oyuncu beklerken bu adamı aldılar, adam şampiyonlar ligi ve Tr liginde yedek kulübesinden soyunma odasına gitmek için sahanın içinden geçerek bir ilke imza attı..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Tabata ve Beto'yu beğendim Antep'te maçı izlemedim ama goller güzel Antep daha etkili olan tarafmış sanırsam , zaten daha çok pozisyonları var , ama Alex'i tebrik etmek lazım sıradan bir futbolcu ordan 100 kere vursa 100 ünde de o topu oraya sokamaz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

114 km hızla vurmuştu sanırım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Tabata ve Beto'yu beğendim Antep'te maçı izlemedim ama goller güzel Antep daha etkili olan tarafmış sanırsam , zaten daha çok pozisyonları var , ama Alex'i tebrik etmek lazım sıradan bir futbolcu ordan 100 kere vursa 100 ünde de o topu oraya sokamaz
    O kadar da değil bir kere denk gelebilir. Bu şekilde birçok golü var Alex'in. Brezilya'da iken.
    Açı dar falan filan ama top ayağına o kadar güzel oturduktan sonra ne goller atılır.
    Last edited by JunkChorn : 02.Şubat.2009 at 04:34

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Semihi oyuna aldıktan sonra golün geleceği belliydi zaten öylede oldu. Bizim takım anca zor durumda kalınca adamakıllı saldırıyor. Antepde Tabata iyi oynadı ama Beto yu ben beğenmedim. Bence sıradan bir oyuncu. Siz ne özelliğini gördünüz bilmiyorum ama.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Messi mi
    yok Riquelme

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tabata iyi oyuncu, 2 tane çok temiz serbest vuruşdan yararlanamadı birisinde volkanın hiç kendini yormadan aldığı pozisyonda biraz daha akıllı sert vursa gol olurdu belki, ikinici aynı güzel düşündü ama Volkan bu sefer çok fazlasıyla iyi yer tuttu..

Beto belkide hayatında böyle bir dev takımla maç oynayacakmıdır bilemem ama bu kadar çok pozisyondan başarısız dönmez heralde müthiş derecede pozisyon yakaladı ama hiç birisinde fayda yok..

Yasin çakmak aslında çok sevdiğim hırslı harbi bir defans bu tarz oyuncuları futbola küstürmemek lazım aradada olsa oyunda görmeliyiz böyle gençleri, tabii iskeleti kurulmuş bir defans var ama böyle oyuncularda geleceğe yatırım olarakdan tecrübelendirilmeli..

Guiza (Namı Diğ-er ) Gülizar; yok abicim ben şuna kaanat getirdim, verecen bunu sivas ankaragücü bursaspor vs. anadolu takımlarına atsın bir sürü gol iyi adam koşularıyla defansı bezdiren oyuncu ama yok bu Fenerbahçe'de ekmek bulamaz bence..

of , ne çok konuştum

Fenerbahçe bence Lig'de bir cacıklar yapacak ama onlarda bilmiyorlar ne yapacaklarına, umarım yakın zamanda şöyle gol seviyesi yüksek maçlar izleriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    En kötü Alex böyle gol atıyor ise, en iyi alexi düşünmek bile istemez bence kimse

Gaziantepspor iyi oynadı ve istediği puanı aldı tebrikler.
    Bu bir yetenek.
    Veteranlar maçı vardı Galatasaray'ın geçen sene.
    Hagi gitti 43 yaşında. 0'dan taç çizgisinden soktu golü.

Sonra basın açıklamasında "yetenek ölmüyor" demiş
    Doğrudur Alex futbolu bırakmış 3-5 sene oynamamış bir adamken bile o golü atar.
    Çünkü o yetenek Alex'e ait. Doğumundan ölümüne kadar
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dede, defans güvenliğini unuttuk demiş. Şimdi ben maçı izlemesem bu açıklamayı görsem kafamda şöyle bir maç canlandırırdım; Fenerbahçe baskılı oynamış şanssızlık vs. golü bulamamış ardından Antep bir kontrayla Fenerbahçe'yi avlamış sonra Fenerbahçe tekrar baskıyı kurup golü atmış ve 2 puandan olmuş. Dede'nin açıklama sahadaki futbol ile çelişiyor.

Josico girdi gol yedik, Josico çıktı gol attık. Burası da ilginç bir durum. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex istediği kadar gol atsın ister ölüsü yetsin ister dirisi maç boyunca oynamadıktan sonra ne yapayım golü Deivid ve Alex takımın en kötüleriydi bence.Eğer forvetimizden verim istiyorsak Alex'in oynamaması ve çift forvet oynamamız gerek.Semih-Güiza-Alex bu üçü oynayınca da orta sahadaki açıkları gördük.Ben artık Fenerbahçe'den baskılı oyun istiyorum en azından Kadıköy'de nedir bu yahu.Evladı pardon Josico zaten ayrı bir durum yahu Denizî oyuna alsan ne olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Alex istediği kadar gol atsın ister ölüsü yetsin ister dirisi maç boyunca oynamadıktan sonra ne yapayım golü Deivid ve Alex takımın en kötüleriydi bence.Eğer forvetimizden verim istiyorsak Alex'in oynamaması ve çift forvet oynamamız gerek.Semih-Güiza-Alex bu üçü oynayınca da orta sahadaki açıkları gördük.Ben artık Fenerbahçe'den baskılı oyun istiyorum en azından Kadıköy'de nedir bu yahu

Aragones alınan 1 puandan memnuniyetini dile getirmiş.

Zico gibi hiç kimse yapamaz bu takımı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

İşte budur hakemle oynamak; budur çirkeflik.
    Türkiye'de çok oyuncuda var. Dün söylediğimizde olay olmuştu.
    yalnız bu pozisyonda çok sağlam bir tekme yemesine rağmen faul vermemişti hakem emreye.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eren; pozisyonu ben de biliyorum ama ne oluyor hakeme o kadar agresif bir tavır takınınca? Bunu milli takımda da yapıyor. Elinden gelen her yerde aynı şekilde bir tavır.

Dün Ayhan'a söylenilen lafa karşılık göstermek istedim. Futbolcu X takımında oynuyor diye yaptığı yanlışı görmezden gelmem demek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Futbolcu X takımında oynuyor diye yaptığı yanlışı görmezden gelmem demek istedim.
    Aynen öyle .. Bence de bur işte bir gariplik var .. Ya takımdan ya da hakemlerın farklı yorumlamalarından kaynaklanan bazı hatalar hem de ciddi hatalar var . Örneğin Beşiktaş futbolcusu Matias Delgado meramını anlatamadan üstelik kartlık bir hareket yapmamasına rağmen, hakemin koskoca derbi bir maçta takımı eksik bırakmayı direk hazır modda beklemesınden sonra atılıyor ama Fenerbahçe futbolcusu hakemle kafa tokuşturuyor Güiza kart istiyor bunlara kart verilmiyor . İlginçççç... Neyse Gaziantep dün catır catır top oynadı ve bana gore burada ıkı puan kaybettıı.. Fenerbahce aldıgı bır puana sevınmelı ..

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri