Sabri'de birebirde iyi adam eksiltemediği halde her pozisyonda zorlayıp çalım atmaya çalışıyor ama kaptırıyor hepBu tipte oyuncular genelde bekletmeden orta kesmeyi denemeli bence..
Galatasaray
Kayserispor
Berabere
Sabri'de birebirde iyi adam eksiltemediği halde her pozisyonda zorlayıp çalım atmaya çalışıyor ama kaptırıyor hepBu tipte oyuncular genelde bekletmeden orta kesmeyi denemeli bence..
Şu Selçuk Derelinin Fifa Kokart ını sökücem şimdi.Zevkle beklediğimi macçı berbat etti.Adam Kontrolden çıktı ya Sheriff Senin yazdıkların doğru değil Sabri ortada yapamıyorki Ufoları vurmaya çalışıyor her ortada![]()
Sabri orta yapabilse zaten hayat bayram olacak bizim için.
G.Saray korner atmaya 1 saatte gidiyor.
Ne yapsaydı, galip durumda ve bir kişi eksik iken "profesyonel" futbolcu öyle yapmalı.
Bir gol daha atarız diye düşünüyorum, sahada Kayserispor falan yok.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Şimdi de De Santics sarı kart gördü.Bakalım kaç dakika uzatıcak çok merak ediyorum![]()
Çalım atamayıp atmaya çalışması, orta yapamayıp yapmaya çalışmasından daha kötü, o yüzden direk kessin yada sadece pas yapsın. Yeterki topu ayağında tutmasın![]()
Kayserispor Galatasaray'ı ne zaman yenicek çok merak ediyorum gerçekten.
Galatasarayın Yıldızları Kendini Attırmak İçin Uğraşıyor Resmen Lincoln Attırdı Kendini Morgan Sarı Gördü Daha Neler Olacak Bakalım
Geldiğinden beri mi ? 2002'yi gayet iyi hatırlıyorsun sanırım, zira as takıma ilk yükseldiği yıldı.
Çok acımasız davranıyorsunuz yahu Sabri'ye bence, işini yapmaya çalışıyor. Formanın hakkını vermeye çalışıyor.![]()
Bak yine geçemedi Sabri![]()
Allah Kahretsin!
gol bee.Mehmet Eren..
De Santics nasıl yedi o golü ya.
Oh be bir an hiç atamayacaklar sandım. Bizim için çok iyi oldu bu gol.
Yok artık. Uzatmada gol yedik.
Evet gayet iyi hatırlıyorum ayrıca sabrinin altyapıdan geldiğinide bilyodum gende sağolun
Hakkını vermeye de çalışsa sahada gereksiz hareketleriyle(Hakemle tartışmalrından bahsediyorum) hem takımı geriyor ayrıca ayğında fazla topu tutrak pozisyonu çoğu atakta öldüyor tabi bu benim görüşüm
Hele Şükür Kayseri Uzun Süre Sonra ASYden Puanla Ayrılacaklar Bir Aksilik Olmazsa
Kayserisporun golü 12 numaralı formasıyla dereliiiii selçuuuuk dereliii selçuuuk. Helal olsun .
Selçuk 2 iniyide atttttttttt lalalalaylay lay selçuk gol gol Kayserisporun golü 12 numara Selçukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Dereliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kayserispor ve Sivasspor bu yıl bize çok sorun çıkarıyor yahu, hiç olmadığı kadar.
Bu puan kaybı iyi olmadı, Lincoln'ü de kaybettik bir dahaki hafta için. İşler kötüye gidiyor son haftalarda. Allah yardımcımız olsun.
Selçuk çok iyi, iyi yaptı işini bu maçta da.
Maç 1-1 Bitti
De Sanctis'in kurtarabileceği bir toptu aslında. Neyse 1 puan artık yapacak birşey yok.
Kesin ceza alacağız.
Mehmet Eren attı top sekince şaşırdı De Sanctis
Aldığınız paraların Haddı hesabı yok oynadığınız futbola bak yazıklar olsun sizin gibi oyunculara anca sevgilinizle magazinlere haber olun gecelerde dolaşın...
ya selcuk dereliyi niye sucluyosunuz adam ne guzel mac yonetti Lincoln Goz gore gore Topu kesiyo.. selcuk dereli de sari kart cikardi
Hakem adaylarına izletilesi bir maç oldu. (:
Kötü futbol vardı 90 dk., sıkıntı vericiydi doldur boşalt.
Oynanan futbolda artılar sadece G.Saray'ın ön alan presi, Kayseri'nin sıkı savunması.Kayseri iyi mücadele ediyor ama böyle giderse topa vurmayı denemedikleri sürece yine gol atamamaya devam ederler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İleri geri konuşup adamın ashabını bozma. Böyle dümdüz git, sonra da çık ben Galatasaray'lıyım diye dolaşırsın dışarıda. Bilirim senin gibileri.
Haftalarca üstüste zor zeminde, zor şartlarda top oynuyor bu futbolcular. Maç kazanırken pohpohlamaktan geri kalmazsın, ama puan kaybedilen maç sonrası senin gibiler pusuda bekliyor, heryerde rastlıyoruz. Böyle zor zamanlarda bizde köstek olacaksak ne farkımız kalır diğerlerinden ? Ayıptır yahu, ayıptır şu yaptığın şey. Devam et.