Fenerbahçe maçının yorumcusu oktay derelioglu
''Hakemler bazı taraftar baskısından etkileniyor , mesela dün S.Dereli müthiş bir maç yönetti taraftara baskısına bakmadan .''
İ.B.B
Fenerbahçe
Berabere
Fenerbahçe maçının yorumcusu oktay derelioglu
''Hakemler bazı taraftar baskısından etkileniyor , mesela dün S.Dereli müthiş bir maç yönetti taraftara baskısına bakmadan .''
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Adriano çıktı.Geri yaslanıcak İBB.Fenerbahçe baskı kurar.5-10 dk. içinde atar bir tane.
Galatasaray'lıyım fakat gol ofsayt Eren abi. Kırmızı Kart ise sanırım itirazdan geldi pozisyonu tam izlemedim.
ama İBB kontradan golde bulabilir Fnerbahçe geriye zor dönüyor
Eren Bu arada gol ofsayt
Direnselerde ne kadar direnebilirler ki .
Gol ofsayt zaten buna hiçkimsenin bir itirazı olmadı.
Fenerbahçe'nin yediği gol mu ofsayt beyler?
2.sayfanın basına bakan arkadaşlar ofsaytmı değilmi görebilirler
Semih ve Kazım oyuna girecek az sonra
Alex ile guiza yuhalanıyor
Mahmut haksız yere atıldı ama
Bu arada Guiza çıkarkan feci bir ıslık var İspanyol forvete
Aragones futboldan soğuttu beni.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
eyvah hemen bir roman yazmak lazım bu ofsaytdan gol yediğimiz için.
ulen ne dir bu falan
ofsaytdan puanlarımız alınıyor, gol atıyoruz ağlara değiyor geri geliyor gol sayılmıyor diye bir yazı bekliyorum![]()
Fenerbahçe topu carlosa cıkarıp uzaktan gol atmaya calışıyor
erman pas cıkarsa 2-0 olabilirdi.
Aragones şov. neler yaptı öyle.
Belediye topu uzaklaştırıyo, Top gitmiyo
Ama bu da net penaltıydı gördüğüm kadarıyla yaa
Eyyam ne demek bir sözlükten bakarmısın anlamına? Ofsayttan gol,haksız kırmızı kart,Gökhan Gönül'e gereksiz bir sarı kart vs.. Bu kadar basiretsiz maç yöneten adam eyyamcılık yapıyordur maç bitecek yaptığı rezilliklerin üzerine hala dengeleyemedi oyunu.Hakem triosu muhteşem rezilliklerini sergiliyor bu hafta. Oktay Derelioğlu'da futbolla tamamen kessin ilişksini,bu kadar saçma maç yorumlayan bir adam dinlemedim,görmedim ben.
Carlos çok sert bir hareket yaptı.
İbarahim akını aldı kimi cıkardı goremedim
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
carlos uzaya attı topu ama maçı boyle kılan en onemli ozeliklerdn iri topun cok hızlı gitmesi ruzgar cok fazlq
EYYAMCILIK! Eyyamcılık sahtekârlığın bir türüdür. Hak edilmeyen bir makamda kalabilmek ve daha yüksek bir makama gelebilmek için yapılan riyakârlıkların bütünüdür. Eyyamcı haklı bile olsa her ahvalde alttan almayı tercih eder. Üstlerine devamlı iltifat etmek adetidir. Gelişmeye katkıda bulunabilecek zekâya sahip olmadığını bilmez. Sadece işlerin statüko kapsamında yürümesine bakar.
İbrahim Çok güzel vurdu Azkalsın 2oluyodu
2 oluyordu son anda Volkan Çıkardı...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ben Fenerbahçe'ye ithafen kullanmadım bu sözü.Dünkü Galatasaray maçındada 94. dakikada Kayseri'nin pozisyonu vardı verilmeyen,maçın içinde Lincoln'e verilen ilk sarı kart vardı.Dengeyi öyle bir boztu ki Selçuk Dereli maç bitene kadar düzeltemedi bir daha. Bu maçtada olanlar ortada ne yapacağını şaşırdı hakem,bir Fenerbahçe'ye bir İBB'ye garip,enterasan kararlar verip duruyor.Maçın bitmesine 15 dakika avr hala denge yok maçta,eli sürekli cebinde herşeye kart.Dünkü hakem ne akdar kötüyse bugünkü hakemde o akdar kötü bugünkü hakemin bir farkı yardımcılarınında rezil durumda olması.Zaten futbol oynanmayacak kadar kötü bir hava var top Tsubasa çizgi filmlerindeki gibi gidiyor vurduğun zaman üstüne birde hakemin abest kararları insan çileden çıkıyor. Eyyamcılık lafını genel olarak kullandım yani.
Gol Tjikuzu 2-0..