Maç sonuçlarını fikstürden eklersek çok daha kolay olacak bizim için..
Maç sonuçlarını fikstürden eklersek çok daha kolay olacak bizim için..
Öyle yap Oğuzum sende herkes o şekilde yapıyor.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bende lig bitti İtalya Super Kupası'nı da eklemem gerekiyor mu?
Bitti TKEL'im ve sonuçları ekledim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet birinci belli olmus oldu buarada![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
şu sorunu nasıl çözeceğim ya oyuna giremiyorum :S
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kariyerlerinizi tamamlamanız için son gün.
Bu gece saat 00:00'da konular kapatılacaktır. Bu vakite kadar kariyerlerinizi oynayıp ss'lerle, başarı tablosunu eklemiş olmanız gerekmektedir.
Bilginize...
Ya ben günleri karıştırdım. Baktım takvime 5 Mart P yazıyordu ben pazar sandım :S . Yarın İngilizce sınavım var . Bu akşam oynayamam . Ama baya ilerledim . Yarın bitirebilirim . Eğer sorun olmazsa
Tüm arkadaşlar kariyerlerine başlamış ama henüz tamamlanmayanlar var. Biliyorsunuz tamamlamayanlara uygulanan cezamız çok ağır. Bu sezonluk yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı da süreyi uzatma kararı aldık. Cumartesi saat 14.00'a kadar kariyerlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.
Bu uzatma 1 defalık yapılacaktır ve diğer sezonlarda kesinlikle uygulanmayacaktır bilginize.
"YÜCE ATATÜRK"
Kariyerim bitti. İstatistikleri ekliyorum.![]()
TKL 1.LİG sıralaması yarın akşam üzeri açıklanacaktır arkadaşlar. Gecikme için özür dileriz.
Bir Dost
Hellbells
1.Lig sonuçları açıklanmıştır.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=73588
Bir Dost
Hellbells
kendimi tebrik ediyorum.ayrıca birinciyi.
![]()