Evet
Hayır
Başarıya daha çok var
iyi gidiyorsun bu yıl lige çıkarsın bütün maçların süper
iyi iyi....
Türkçe'mizi kirletmeyelim.
Süper oLAcak inş..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupada Ümitler Azaldı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupa yorgunu UrfaSpor Adana Engeline Takıldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UrfaSpor Acısını Malatyadan Cıkardı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UrfaSpor Ligde Can Cekişmeye Başladı
Last edited by MoNToLiVo_ : 14.Şubat.2009 at 17:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Urfaspor Derinden Yaralı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tüm Dünya Yetkin'e Hayran![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uRFaSpor Vites Yükseltti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BursaSpor Gol Oldu Urfa Kalesine Yagdı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Avrupanın Köklü Takımları Yetkin iÇin Sırada Bekliyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uRfaya Gaziantep Freniii
İlk Devre Tamamlanırken Puan Durumu Söyle oLustu
![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 14.Şubat.2009 at 17:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vay NEWCASTLE HEGİTME KARİYERİNDE BAŞARILAR.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arka Planin Adi Ne Nerden Bulurum?
Last edited by sertanbaba : 14.Şubat.2009 at 17:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Teşekkürler
Abi bırak urfayı ya newcastle a git :P
başarılar bu arada kariyeri hızlı devam ettirmen ve ilgilenmen güzel.bence ligi play-off derecesiyle bitirirsin![]()
iyi gidiyosun ama biraz hızlısın şimdi tsl ye çıkarsan 2050 ye kadar vakit geçmezki....... bence her ligde 5 er sene bekle sonra çık...
![]()
oLmaz en Az Fazla 1 YıL.Bu YıL Cıkamazsam Kafayı Yerim
Zaten Sadece uRfa İle Devam edecem Skinin Adı Rinnakain
İSteyecek Tabi Benden iyisinimi Bulacaklar. :P
İlgileniyorum ama İstedigim Kadar Yorum Alamadım Herkes Girip Okuyup Cıkıyo Emege Saygı Gösteren Az..
ARkadaslar Yeni Ssler Birazdan Geliyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzon goL oLdu Bizim Kaleye Yagdı Türkiye Kupasından Elendik Gibi. Son Macı Kazanıp Trabzonun YeniLMesini Bekleyecez
Last edited by MoNToLiVo_ : 14.Şubat.2009 at 20:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
way abimizi Newcastle istiyor![]()
malatyAdana!
newcastle gitme hocam urfa'yla devam et [burada birşey sorcam kullandığın skinnin adını söylebilirmisin?]
Besiktaslı Ali Kücik Urfa Sporda Transfere Sadece Sonraki Satıstan % 30 Pay Verecez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivassporlu Ömer UrfaSporda Oyuncu HücumDaki Gol Sıkıntısından Dolayı Transfer Edilmiştir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oLmayınca oLmuyoo.. Türkiye Kupasına Buruk Veda Ediyoruz.. Seneye Hedef Final oynamak Olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye Kupası Maclarından Sonra oLusan Sıralama Ve Puan Durumu
Last edited by MoNToLiVo_ : 14.Şubat.2009 at 20:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ömer iyi transfer,aga bu arada Malatyaspor'un Kadrosunun ss'sini koyarmısın.
malatyAdana!
Ömer İyide Takım Berbat Gitmeye Basladı![]()
al Malatyanın Ss si
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın Kutlum..Bakalım Neler Gösterecek Bi Tane Skor Yaratacak Adam Pesindeyim Gelirse Transferi Kapatıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla Papi O Adamı Bi Ara Transfer etmeyi Düsündüm Heaama Yasını Görünce Caydım
Babamı Alsam Daha iyi ..
en azından verecegim para yabancıya gitmez.
![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 14.Şubat.2009 at 20:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Moral bozma abiTransferler herzamanki gibi süper
Suudi ArabistanLı aBDoh Eid Urfa Sporda. Kalede Yasanan Sıkıntılar Sonucunca Transfer Edilmiştir.
Her Gün Yeni Bir Transfer Spekülasyonuna adı Karısan
T.D.Turğay Yetkin Bugün Bir Basın Toplantısı Düzenledi Ve İster Chelsea ister Real Madrid İsterSe İnter TeklifTe BuLunsun Hedeflerime Ulasmadan Takımdan Gitmeyecegimmmm.!!!!!
![]()
Madrid - Barca zor abi teklifleri degerlendir![]()
SanlıurfaSpor SakaryaSpor Karsısında Cıkısını Sürdürdü
SanlıurfaSpor da CayKeyfi..
SanlıurfaSpor Yanlıslıkla Martı Avladı![]()
Sanlıurfa Spor Erciyesten 3 Puanı 3 GoLLe Aldı
Urfa Kactı Karsıyaka Kovaladı..
İşte 23. Hafta Sonrası Puan TaBlosu Tek Kelime iLe Urfaspor Ligin Tepesine Dinamit Yerlestirdi
Süper maçlar çıkarmışsın abi![]()
merhaba kardeşim yazar grubuna dahil olmadığım için yazamıyordum kariyerini takip ediyorum. Maçların güzel geçiyor ve 3. ligden başlaman hoşuma gitti. Bu arada o teklifleri boşver kariyerinde hedef Urfa yazıyo sende urfayla devam et ki zaten öyle yapacaksın gibi gözüküyor. Kariyerinde başarılar dilerim ayrıca maçlara yaptığın yorumların üslubu çok güzel. İnsanın okuyası geliyor. Takipçiniz iyi şanslar