Tebrikler arkadaşlar ikinizde iyi gidiyosunuz bikaç maçtan sonra puan durumunu koyarmısınız
İkinizde Bocalamaya Başladınız bence taktik degiştirmeyi deneyin.
takımlar sizi cözmüş anlaşılan
![]()
Valladolidi kolay geçtik
Veee A.Bilbaoyu tarihi sayılabilecek bi maçta yendik Önce 1-0 oldu arkasından 2-0 geriye düştük
daha sınra heinze atıldı 2 gol ofsayt die verilmedi higuain sakatlandı bunlar 38 dk içinde gelişti ve sonra olan oldu nistelrooy 2 gol attı 49.dkde 2-2 oldu sonra de la red 3-2 yaptı son dklarda sneijder 2 gol daha attı ve maçtan 5-2 galip ayrıldık
Vee 2.turda rakip inter
[URL=http://g.imageshack.us/img264/interih7.jpg/1/][IMG]
İnşallah eleriz ne diyelim
Barça şampiyon olur
elersin valloid maçını imkan olsa seyretseydik ya golle karnımızı doyururduk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BARÇAYA BAK 5 ŞUT ÇEKMİŞ :s
Last edited by sertanbaba : 20.Şubat.2009 at 18:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sertan baba maç kayıtlı nası göneriliosa gönderiyim
Last edited by sertanbaba : 20.Şubat.2009 at 18:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sertanbaba buldum o dediklerine hiç gerek yok sadece benim gönderdiğim dosyayı belgelerim/sports interactive/fm 09/matchesin içine at bu
Real Güzel Transferler Yapmış![]()
Ama Toulalan Yerine Keşke De Rossi yi Alsaydın Ya
Gidişatlar Güzel.
Last edited by KaRaBükLü KraL : 21.Şubat.2009 at 01:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Beyler SSler Nerede KAldı![]()
Turgay abi dershane,kurs,okul filan anca oynuyoruz.ssleri yakında koyarız merak etme
Arkadaşlar sallıyo tüm takım müthiş mücadele etti hemde 10 kişiydim higuain atıldı penaltı kurtardım daha ne rahat kazanmış messi bi atılsaydı görürdüm onu rahat kazanıyomu
Yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar..