oo abi süper başlamışsın0 puan dediğim yerden 5 puan harika
o gruptanda çıkarsın yine alırsın UEFA'yı
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
oo abi süper başlamışsın0 puan dediğim yerden 5 puan harika
o gruptanda çıkarsın yine alırsın UEFA'yı
Nasıl Bir Uefa'ymış Yahu Manular Milanlar Barçalar Orda
Şl de Kimler Var Acaba
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Çok şey istiyorsunuz adamın üstüne gitmeyin bu kadar![]()
hocam büyük kulüplerin kanatları altınna girsen şöyle iyi oyuncular kiralasan bedavaya.
Onu hep deniyorum ama daha hiç olmadı destekleyen kulüp. Bulamıyor yönetim bir türlü.
4. sezonu tamamlamak üzereyim, sitede sorunlar olduğu için sezonu tamamlayınca toptan koyarım artık, 5. sezondan itibaren canlı anlatıma devam ederim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi hayırlı olsun yeniden devam etmen ..
Gercekten yeniden devam etmene cok sevindim. Umarim 15. sezonda Premier lige cikarsin![]()
Ohoo serkan abi hani leeds gibi yönetecektin takımı.Olsun böylede iyi.15 sezon sonra bekliyorum
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
15 sezon sürmez yahu, atlıyorum hızla ligleri. Düştüğümüz yerden tekrar şampiyon olarak çıktık. Bir kısmını eklemiştim ama disk yanınca onlar da gitmiş. Şampiyon olup düştüğüm lige tekrar çıktım, şimdi o da sona ermek üzere. Heyecanımı tekrar yakaladım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tamamda simdiki konumun nedir. Yine dusmeyesin![]()
Düşmem düşmem.Sezonu tamamladım, ssleri alıp eklemek kaldı. Zaten aynı ligden 2 kere düşersem daha da oynamam bu oyunu.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Önceki sezonlardan ders aldık ve bu sezona daha dikkatli başladık. Bu liglerde savunmaların pek önemi olmadığından sezona 4-3-3 dizilişiyle başladık. Yediğimizden fazlasını atmaktı hedefimiz.
İyi başlarsan, iyi düşünürsen iyi olur derler, bizde sezona 2 galibiyetle iyi başladık. Takımın iskeletini oluşturdum ve fazla değişiklik yapmayı düşünmediğimden ve amacımız üst lige çıkmak olduğundan kupa maçlarına hiç önem vermedim.
![]()
Üst kesimden kopmadan yolumuza devam ettik. Devamlı yarışın içerisinde olmak hedeften kopmamamızı ve konsantrasyonumuzu kaybetmemizi sağladı. 13 maçlık yenilgisiz seri ise zirveye kurulma şansını bile ayağımıza getirmişti. Lider Rushden ile farkı 5’e düşürmüştük. Evimizde oynadığımız maçı kazanabilsek fark 2’ye düşecek, belki de şampiyon olacaktık. Ama olmadı, kaybettik ve fark 8’e çıktı. Kalan haftalarda da hedefimiz bulunduğumuz pozisyonu korumak oldu.
Ligi 2. sırada tamamladık. Play off yarı finalinde ilk maçı deplasmanda 3-0 kazandık. Havaya girmiş olacak ki oyuncularımız, 2. maçta evimizde neredeyse son bileti kaybediyorduk. Maçı 2-0 kaybetsek de turu geçen taraf olduk.
Finalde Barnet ile eşleştik. Maçın başında öne geçtik ve sonrasında skoru korumaya yönelik oyunumuzu sürdürdük. Tam tur atmaya hazırlanırken uzatmaların da son dakikasında yediğimiz golle maç uzatmalara gitti.
Uzatmaların hemen başında yine bir gol bulup öne geçtik ve bu sefer skoru korumayı becerdik. CCL2’ye son bileti de kapmış olduk.
4-3-3 taktiğiyle oynadık ve dizilişimiz 3 forvet, orta saha MR – MC – ML şeklindeydi. Orta saha boş kalıyordu ama ileride daha kolay çoğalıp rahat gol buluyorduk. Rakipler taktiği çözüp, zaaflarımızı kullanmaya başladıklarında taktikte ufak değişiklikler yaptım. Kanatları MC’ye çekip 2 forveti AML ve AMR’ye kaydırdım. Kalan haftaları ve play ofları bu şekilde oynadık.
Kalecimiz Kuzey İrlanda 21 Yaş Altı Milli Takımı’na çağrılıyor. Aslında yeteneklerini geliştirebilecek bir kaleciydi ama yarı profesyonel olduğumuzdan yeterli seviyede idman yaptıramıyorum.
Sağ bekte de yine milli bir oyuncumuz var. Bu seviyedeki bir ligden 2 milli oyuncu barındırmak kadromuzda gerçekten iyi.
Sol bekimiz takımımızın kaptanı, sanırım yeni sezonda da ondan vazgeçemeyeceğim.
Orta saha için çok oyuncumuz var ama en iyi 2 tanesi ve seneye kadroda olabilecek isimler şunlar;
Sol kanat oyuncumuz da önümüzdeki sezon bizimle olacak, takımın iyilerinden.
Forvette genç oyuncum beklediğim gelişmeyi gösteremedi hatta bazı özellikleri geriye gitti. Üstelik çok fazla sakatlık problemi yaşadı, üst ligde oynayabileceği meçhul.
Danny Glover de iyi olmasına rağmen yine sıkıntı yaşatabilir bize, bu 2 oyuncuya güvenerek sezona başlayamayız.
Diğer forvetlerimizin de üst düzey olduklarını söyleyemem. Takımın en golcü oyuncusu stoperimiz olduysa zaten bir yerde sorun var demektir.
İlk isteğim artık profesyonel anlaşmalar yapabilmek, finansın biraz düzelmesi ve bu sayede geleceğe yatırım yapabileceğimiz gençleri transfer edebilmek.
"YÜCE ATATÜRK"
Yine sampiyon olamamissin![]()
OO serkan abi süpersin yani şimdi ilk başladığından 2 lig üstte çıktın dimi ?
Evet. İlk sezon çıkmıştım, 2. sezon geri düştüm, 3. sezon tekrar çıktım, 4. sezonda da CCL2'ye çıktım. 4 senede 2 lig atlamış oldum.
"YÜCE ATATÜRK"
Biraz yavaş gittik hocam ama sağlık olsun.Bu arada hiç 1. olamadın mı o listede öyle gözüküyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada o defansı daha sonra gördüm.Gol kralı galiba hocam![]()
Last edited by LifeYourself : 10.Mayıs.2009 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1432 gün !! helal olsun abi seni böyle bu takımlarda uzun süre görmezdik![]()
14000 gün olması dileğiyle.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İşte beklediğim haber yönetim tarafından geldi. Profesyonel lige çıkarak takım tam profesyonel oldu.
Medya terfi etmek konusunda bize hiç şans vermiyor. 24 takımlı ligde medya ligi 24. tamamlayabileceğimiz tahmininde bulundu. Göreceğiz bakalım.
7 oyuncu ile anlaştık, takımdan 10 oyuncuyu gönderdik.
En önemli transferimiz geçtiğimiz sezon Liverpool forması giyen Palsson oldu.
Bir diğer önemli transferimiz de Sean Rigg.
Hazırlık döneminin de iyi geçtiğini düşünüyorum, lige hazırız.
Takım kaptanını 4 sezondur devamlı forma verdiğim 19 yaşındaki genç oyuncumuz Houghton’u yapmam takımda büyük bir olumlu hava estirdi. Oyuncuların çoğunluğu bu durumdan duydukları memnuniyeti bildirdiler.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Federasyonun başında ben olsaydım 1 senede çıkmıştın abi Premier Lige
Başarıla, kolay gelsin cidden.
(/s)
İyi olmuş profosyenel olmak. Herhalde takım 10.yılında profosyenel olmuş oldu![]()
Umut aday ol hemen o zaman, uğraştırma beni.
Kuruluşunun 20. yılında da avrupanın zirvesinde oluruz belki.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Insallah olursun. Bu arada o Liverpool'daki oyuncu nasil gelmis?
Birde tam olarak hangi ligdesin. Bizim anlayacagimiz dilde soyle ama![]()
Liverpool 2 sezon oynatmayınca ayrılmış takımdan. Sonra benim adımı duyunca direk atladı zaten.
Premier Lig var sonra Championship sonra Lig 1 sonra da Lig 2. Şu anda Coca Cola Lig 2'deyim. 10 seneye kalmaz Premier Lig'e ulaşırım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Birsey diilmis canim. 10 yil sonra Premier lige ulassan, bir 10 senede CL sampiyonluguna ulassan, tarihin en uzun kariyer rekolarindan birini kirarsin herhalde![]()
Gidebildiği yere kadar gitmek hedefim, tabi takımdan kovulmazsam.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu saatten sonra seni kovmak büyük saygısızlıtır abi..