Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
Sayfa 4 / 34 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

sakary Ali Misafir

oo abi süper başlamışsın 0 puan dediğim yerden 5 puan harika

o gruptanda çıkarsın yine alırsın UEFA'yı

Nasıl Bir Uefa'ymış Yahu Manular Milanlar Barçalar Orda
    Şl de Kimler Var Acaba

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Çok şey istiyorsunuz adamın üstüne gitmeyin bu kadar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam büyük kulüplerin kanatları altınna girsen şöyle iyi oyuncular kiralasan bedavaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Onu hep deniyorum ama daha hiç olmadı destekleyen kulüp. Bulamıyor yönetim bir türlü.

4. sezonu tamamlamak üzereyim, sitede sorunlar olduğu için sezonu tamamlayınca toptan koyarım artık, 5. sezondan itibaren canlı anlatıma devam ederim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Abi hayırlı olsun yeniden devam etmen ..

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Gercekten yeniden devam etmene cok sevindim. Umarim 15. sezonda Premier lige cikarsin

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ohoo serkan abi hani leeds gibi yönetecektin takımı .Olsun böylede iyi.15 sezon sonra bekliyorum .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

15 sezon sürmez yahu, atlıyorum hızla ligleri. Düştüğümüz yerden tekrar şampiyon olarak çıktık. Bir kısmını eklemiştim ama disk yanınca onlar da gitmiş. Şampiyon olup düştüğüm lige tekrar çıktım, şimdi o da sona ermek üzere. Heyecanımı tekrar yakaladım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Tamamda simdiki konumun nedir. Yine dusmeyesin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Düşmem düşmem. Sezonu tamamladım, ssleri alıp eklemek kaldı. Zaten aynı ligden 2 kere düşersem daha da oynamam bu oyunu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önceki sezonlardan ders aldık ve bu sezona daha dikkatli başladık. Bu liglerde savunmaların pek önemi olmadığından sezona 4-3-3 dizilişiyle başladık. Yediğimizden fazlasını atmaktı hedefimiz.

İyi başlarsan, iyi düşünürsen iyi olur derler, bizde sezona 2 galibiyetle iyi başladık. Takımın iskeletini oluşturdum ve fazla değişiklik yapmayı düşünmediğimden ve amacımız üst lige çıkmak olduğundan kupa maçlarına hiç önem vermedim.

Üst kesimden kopmadan yolumuza devam ettik. Devamlı yarışın içerisinde olmak hedeften kopmamamızı ve konsantrasyonumuzu kaybetmemizi sağladı. 13 maçlık yenilgisiz seri ise zirveye kurulma şansını bile ayağımıza getirmişti. Lider Rushden ile farkı 5’e düşürmüştük. Evimizde oynadığımız maçı kazanabilsek fark 2’ye düşecek, belki de şampiyon olacaktık. Ama olmadı, kaybettik ve fark 8’e çıktı. Kalan haftalarda da hedefimiz bulunduğumuz pozisyonu korumak oldu.

Ligi 2. sırada tamamladık. Play off yarı finalinde ilk maçı deplasmanda 3-0 kazandık. Havaya girmiş olacak ki oyuncularımız, 2. maçta evimizde neredeyse son bileti kaybediyorduk. Maçı 2-0 kaybetsek de turu geçen taraf olduk.

Finalde Barnet ile eşleştik. Maçın başında öne geçtik ve sonrasında skoru korumaya yönelik oyunumuzu sürdürdük. Tam tur atmaya hazırlanırken uzatmaların da son dakikasında yediğimiz golle maç uzatmalara gitti.

Uzatmaların hemen başında yine bir gol bulup öne geçtik ve bu sefer skoru korumayı becerdik. CCL2’ye son bileti de kapmış olduk.

4-3-3 taktiğiyle oynadık ve dizilişimiz 3 forvet, orta saha MR – MC – ML şeklindeydi. Orta saha boş kalıyordu ama ileride daha kolay çoğalıp rahat gol buluyorduk. Rakipler taktiği çözüp, zaaflarımızı kullanmaya başladıklarında taktikte ufak değişiklikler yaptım. Kanatları MC’ye çekip 2 forveti AML ve AMR’ye kaydırdım. Kalan haftaları ve play ofları bu şekilde oynadık.

Kalecimiz Kuzey İrlanda 21 Yaş Altı Milli Takımı’na çağrılıyor. Aslında yeteneklerini geliştirebilecek bir kaleciydi ama yarı profesyonel olduğumuzdan yeterli seviyede idman yaptıramıyorum.

Sağ bekte de yine milli bir oyuncumuz var. Bu seviyedeki bir ligden 2 milli oyuncu barındırmak kadromuzda gerçekten iyi.

Sol bekimiz takımımızın kaptanı, sanırım yeni sezonda da ondan vazgeçemeyeceğim.

Orta saha için çok oyuncumuz var ama en iyi 2 tanesi ve seneye kadroda olabilecek isimler şunlar;

Sol kanat oyuncumuz da önümüzdeki sezon bizimle olacak, takımın iyilerinden.

Forvette genç oyuncum beklediğim gelişmeyi gösteremedi hatta bazı özellikleri geriye gitti. Üstelik çok fazla sakatlık problemi yaşadı, üst ligde oynayabileceği meçhul.

Danny Glover de iyi olmasına rağmen yine sıkıntı yaşatabilir bize, bu 2 oyuncuya güvenerek sezona başlayamayız.

Diğer forvetlerimizin de üst düzey olduklarını söyleyemem. Takımın en golcü oyuncusu stoperimiz olduysa zaten bir yerde sorun var demektir.

İlk isteğim artık profesyonel anlaşmalar yapabilmek, finansın biraz düzelmesi ve bu sayede geleceğe yatırım yapabileceğimiz gençleri transfer edebilmek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Yine sampiyon olamamissin

sakary Ali Misafir

OO serkan abi süpersin yani şimdi ilk başladığından 2 lig üstte çıktın dimi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet. İlk sezon çıkmıştım, 2. sezon geri düştüm, 3. sezon tekrar çıktım, 4. sezonda da CCL2'ye çıktım. 4 senede 2 lig atlamış oldum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biraz yavaş gittik hocam ama sağlık olsun.Bu arada hiç 1. olamadın mı o listede öyle gözüküyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada o defansı daha sonra gördüm.Gol kralı galiba hocam
    Last edited by LifeYourself : 10.Mayıs.2009 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Birinciliğe hiç oturamadım, 1 kere şans gelmişti onu da evimizde kaybederek kaçırdık. Ligin en golcü takımıyız ama oyuncuların attıkları goller çok az. Takım oyunu oynuyoruz ondan olsa gerek.

Kendimden de birşeyler koyayım hep takım olmaz;

"YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

1432 gün !! helal olsun abi seni böyle bu takımlarda uzun süre görmezdik

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

14000 gün olması dileğiyle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    14000 gün olması dileğiyle.
    Zaten ancak o zaman EPL'ye cikarsin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte beklediğim haber yönetim tarafından geldi. Profesyonel lige çıkarak takım tam profesyonel oldu.

Medya terfi etmek konusunda bize hiç şans vermiyor. 24 takımlı ligde medya ligi 24. tamamlayabileceğimiz tahmininde bulundu. Göreceğiz bakalım.

7 oyuncu ile anlaştık, takımdan 10 oyuncuyu gönderdik.

En önemli transferimiz geçtiğimiz sezon Liverpool forması giyen Palsson oldu.

Bir diğer önemli transferimiz de Sean Rigg.

Hazırlık döneminin de iyi geçtiğini düşünüyorum, lige hazırız.

Takım kaptanını 4 sezondur devamlı forma verdiğim 19 yaşındaki genç oyuncumuz Houghton’u yapmam takımda büyük bir olumlu hava estirdi. Oyuncuların çoğunluğu bu durumdan duydukları memnuniyeti bildirdiler.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Federasyonun başında ben olsaydım 1 senede çıkmıştın abi Premier Lige

Başarıla, kolay gelsin cidden.
    (/s)

sakary Ali Misafir

İyi olmuş profosyenel olmak. Herhalde takım 10.yılında profosyenel olmuş oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umut aday ol hemen o zaman, uğraştırma beni.

Kuruluşunun 20. yılında da avrupanın zirvesinde oluruz belki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Insallah olursun. Bu arada o Liverpool'daki oyuncu nasil gelmis?
    Birde tam olarak hangi ligdesin. Bizim anlayacagimiz dilde soyle ama

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Liverpool 2 sezon oynatmayınca ayrılmış takımdan. Sonra benim adımı duyunca direk atladı zaten.

Premier Lig var sonra Championship sonra Lig 1 sonra da Lig 2. Şu anda Coca Cola Lig 2'deyim. 10 seneye kalmaz Premier Lig'e ulaşırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Birsey diilmis canim. 10 yil sonra Premier lige ulassan, bir 10 senede CL sampiyonluguna ulassan, tarihin en uzun kariyer rekolarindan birini kirarsin herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gidebildiği yere kadar gitmek hedefim, tabi takımdan kovulmazsam.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Bu saatten sonra seni kovmak büyük saygısızlıtır abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligde 5. maçta ilk galibiyetimizi alabildik. İyi başlangıç yapamadık ama ligden sadece 2 takımın düşeceğini düşünürsek bu 2 takımdan biri biz olmayacağız. Yönetimin beklentisi de ligde kalmak.

"YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 4 / 34 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri