Galatasaray Kazanır.
Berabere Biter.
Fenerbahçe Kazanır.
Last edited by Nedvedmania : 12.Nisan.2009 at 21:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben Selçuk atılmalıydı diyorum, maçı da kapatmıyorum izlemeye devam edeceğim.
Aragones farketti durumu, adam pimi çekilmiş bomba gibi dalıyordu sürekli. Yoksa niye ilk yarıda iki değişiklik birden yapsın ki.
Sabri için söylenecek bir şey, oynasa ne oluyor. Rakibe çalışıyor zaten çoğu zaman, onun işi gücü ufacık boyu ile diklenmek.
hakem orda selçuk'un topa baktığını anlattı ben öyle anladım.Hakem eger hareketlerinden yanlış aanlamadıysam pozisyonu görmedim diyor; e o zaman faulu nasıl veriyorsun.
oyun sıkıştığında topu alıp götürecek bir oyuncuya ihtiyaç var. kazım'ın girmesi taraftarıyım bende. ilk yarıdaki fb'yi hiç beğenmedim. bu şekilde devam edersek -şansa bala bir gol atmazsak- ikinci yarı yenilgi ile ayrılabiliriz. deniz'in girmesi iyi oldu beğendiğim bir oyuncu kendisi. umarım yasin bir felaket yaratmaz başımıza. dediğim gibi kazım'ı alarak oyunu hareketlendirmemiz lazım. guiza kayıpta o çıkartılıp semih en ileriye arkasına deivid sağada kazım yerleştirilebilir..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Semih'in bencilliği, Fenerbahçe'yi golden etti. Meşale, yabancı madde bizim saha kesin kapanacak..
Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Sağ kanattan Güiza'non ortası! De Sanctis'ten sekti! Denmiz aldı topu! Deniz vuramadı ceza sahasında! Semih'in önünde kaldı! Semih kalenin hemen önünde döndü vurdu sağ ayağıyla! Savunma araya girdi korner!
Sabri diklenme artık.
İki takımda maçın başından beri eşit basıyor..
Büyük Kaptan'ın kumarı, Lincoln oyuna girecek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ümit Karan çıktı, Lincoln oyunda.
Last edited by uAburak89 : 12.Nisan.2009 at 21:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Lincolnün Gelmesi lazımdı artık. Ben İnanıyorumki Gerçek lincoln şimdi sahada olacak.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Peki bu sarı kartlık mıydı ?
-------------
Şu numaralıdaki adamı susturun ya
-------------
Hakeme bak ya çekilmiyor topun önünden
Last edited by Nedvedmania : 12.Nisan.2009 at 21:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Of baros ya hep ofsaytdesin
Lincoln'den tam performans alırsak bu dakikadan sonra, anca golü öyle atarız. Tam zamanında oyuna giriyor..
Ümit Karan - Lincoln değişikliği..
Yapma bunu Bülent Kaptan... Dakika 60 'ta aldığın kırgın Lincoln'den nasıl bi katkı bekliyorsun???
Emre Aşık bu maçı tamamlasa bari.
Maçın en net pozisyonunu kaçırdık.
Kazım girdi..Bir şeyler bekliyoruz..Haydi Kazım...
kontralara iyi çıkarsak gol bulabiliriz..
yeter artık sabri...
Sabri - Emre sarı kart.
hakem en iyisini yaptı eferin...
lincoln gireli 20 dk oldu, daha bir icraat yok..
Arda ve Mehmet Topal çok çok iyi oynuyor.
kapattım maçı. gol olmaz artık..
Çok sıkıcı bir maç
Nonda şaşırdı oyuna giriceğini duyunca![]()
Sabri adam gibi pas verse çok rahat pozisyon bulurduk.
Gs kaç ofsayta düştü bugün?
Maçtan çok spiker eğlenceli. Mehmet Polat, Semihe Semiş diyor, Baros'a Barış diyor. xD