Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 2010'dan Beklentileriniz

sponsorları biz şecelim Türkçe dil şecenegi olsun cmde olacakmıs (fmde olmazsa cm oynıyacagım artık)baskan şeçimi olsun 2 yılda bı turkıye için başka bizim gibi nerde baskan secımı yapiliyorsa bide 1GB ramle oynansın yenı çıkacak oyun ve cpuyuda arttırmasınlar yoksa oynayamam transferler biraz gercekçi olsun besiktas nihati 4.5 milyon euroya aldı ama oyunda baya pahaliya satıyolar bunu bı masaya yatırmaları lazım takasda olmuyor oyunda oluyosada az bunuda bi sey yapsinlar yeni özellik gelsin

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    sponsorları biz şecelim Türkçe dil şecenegi olsun cmde olacakmıs (fmde olmazsa cm oynıyacagım artık)baskan şeçimi olsun 2 yılda bı turkıye için başka bizim gibi nerde baskan secımı yapiliyorsa bide 1GB ramle oynansın yenı çıkacak oyun ve cpuyuda arttırmasınlar yoksa oynayamam transferler biraz gercekçi olsun besiktas nihati 4.5 milyon euroya aldı ama oyunda baya pahaliya satıyolar bunu bı masaya yatırmaları lazım takasda olmuyor oyunda oluyosada az bunuda bi sey yapsinlar yeni özellik gelsin
    Aslinda cok mantikli birkac oneri. Ancak 1GB ram ile oynamak bana cok komik geldi. Su anlamda komik geldi yalnis anlama. "Hem kaliteli olsun, hemde ucuz olsun" hesabi ile

benim bilgisayarim özellikleri öylede

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

CM 2010 da geLcekLeri gördüm tek isteğim EidosLa SI tekrar birLeşsin en yararLısı bu oLcak gibi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

valla ben 512mb ram le oynuyorum çok sıkıntı olmuyo .

yeni özellik olarak sıfır paraya satmaya çalıştığımız adama bi alıcı çıksın yahu .

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Fm 2009 da uluslararası başarı kazanmama rağmen kulüp şöhreti çok yavaş yükseliyor,lütfen bu düzeltilsin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu uzatma dakikaları kesinlikle saçma olmamalı.

Bakın Sivasspor ile bir sezondan bir kaç maç SS'si yakaladım. DAha sonra ayrı bir konuda paylaşacağım onları, en az 4 dakika uzatma oluyor tüm maçlarımda, hadi 4 dakika sabit uzatma oluyorda ah birde hakem 4 dakika veripte fazladan 1-2 dakika oynatmasa. Bir maçta 5 dakika uzatma verdi 90+5 te bitmesi gereken maç 100 dakika 40 küsür saniyede bitti. Olamaz böyle bir skandal. Özellikle yendiğim maçlarda kasten oluyor. Bu fm in değişmeyen politikası mıdır nedir? Yenilince 10 dakikada verse anında pozisyonsuz bitiyor. Lütfen buna çözüm istiyorum..

Yukarıdaki 1. sorunum 2. si ise son 10 dakika sendromu.. Kaç maçı son 10 dakikada yediğim gollerle yitirdim bilmiyorum. Yine SS leri yayınlayacağım sonra. acayip sinirleniyorum artık. Oyundan soğudum.

3. sü kalecisi degaj yapan takım hep dezavantajlı oluyor. 2. ligde BUGSAŞ'a Rize'den Ferhat'ı aldım. Sezonda iyi bir performans göstersede bazen akıl almaz fahiş hatalar yapıyor. Özellikle degajlarda bazen ceza sahasının biraaz ilerisindeki rakibe atıyor. Neredeyse şike yaptığını düşüneceğim. bir ataktada degaj yapan takım avantajlı olsun ve atağa kalksın..

4. sü kornerlerden gol atamıyorum. O kadar maç oynadım sadece bir tane attım 3 sezonda. ama bir çok gol yedim kornerden. Bu korner olayı düzeltilmeli.

5. si, Golü attıktan sonra hemen yiyorum. 1 maçta olsa tamam taktik ama bir çok kez olan bir şey. Yada 2-0 öne geçince illa biz rahat maç izleyemeyelim diye 2 dakika sonra golü yiyoruz.. Buda düzeltilmeli.

6. sı, Yıllardan beridir Fm'de bir takımdan oyuncu alırken mesela abartılı bir fiyat verdiğimizde kimse bir şey demez. 2010'da, bir oyuncuya değerini aşınca yönetim karşı çıksa. Daha gerçeğe yakın olur.

7. si.. Yine genelde yenilirken zamana ihtiyacımız olduğunda artık 2-3 dakika kaldığında alttaki maç motoru sürekli bilmem kim sarı kart, xxx sarı kart diye artık dakikalarca sarı kart görmelerini izliyoruz. Biraz daha akıllıca şeyler düşümeliler. Ama maç motoru (3D) çok yararlı. Oyuncularımızın nasıl olduğunu daha net izliyoruz. Bu maç motorunu daha önceleride dediğim gibi deplasmanlara gidip orda maçtan önce takımı antrenmana çıkardığımızda taktik maçı yaptırdığımızda da kullanabilmeliyiz. Yani antrenman maçlarıda olmalı. Kim formda görmeliyiz. Ben asistana seçtiriyorum kadroyu maçlara çıkarken çünkü kafamda sağlıklı bir bilgi yok. Asistanın hata yapma riski az olduğu için o en iyi kadroyu seçiyor. Bunu azaltmak içinde antrenmanları maç gibi yönetmeliyiz. En azından sadece temel maç gibi şeyler olmalı ilk olarak. Kapsamlı olmasada bir kaç taktik verecek kadar geliştirilse süper olur benim açımdan...

İnanın şuan ev taşıdık telefon olmadığı için daha elimiz değmedi interneti tekrar bağlatmaya fırsat buldum şuan netten yazıyorum. Bir çok sorunum var. Takım bir türlü tutmadı BUGSAŞ'tayım. yazacak çok şey var.

Bu arada 9.1.0'da oynayan arkadaşlar için geniş bir gncelleme hazırlıyorum onuda paylaşıcam net bağlanınca..

Kısaca onada değineyim. Tüm Türk oyuncularımız, takımlar, stad isimleri, hakemler, lige inen çıkanlar, transferler felan güncellendi.

Yeni stadlar eklendi, takımlara önemli yöneticilerimizi ekledim. Güzel olacağını düşünüyorum.. Net gelince daha çok bilgiye ulaşacağım için son kontrolleri yapacağım..

Bu arada 9.1.0'da oynayan arkadaşlar için geniş bir gncelleme hazırlıyorum onuda paylaşıcam net bağlanınca..

Kısaca onada değineyim. Tüm Türk oyuncularımız, takımlar, stad isimleri, hakemler, lige inen çıkanlar, transferler felan güncellendi.

Yeni stadlar eklendi, takımlara önemli yöneticilerimizi ekledim. Güzel olacağını düşünüyorum.. Net gelince daha çok bilgiye ulaşacağım için son kontrolleri yapacağım..[/quote]

kardeş o 9,1 i güncelleme olayı süper olur bnm oyun orj. değil ve aldım alalı 9,1 oynuorum hatalardan fm den zevk alamıorum admin arkadaşlarm kusra bakmasınlar malesef 100 lira verip orj. oyun alacak durumum yok şuanda bnm bu orj. olmayan oyunlarda çalışacak demi?

ooo nereden başlasam bilmiyorum ki.
    1-korner bugu çok fazla.fm 06dan beri geliyor bu bug ve bunu bir türlü kaldırmadılar.ben ajaxtayken vermaelen sırf kornerden attığı gollerle 17golle bitirdi sezonu ve elmanderden sonra en golcü adamımdı.
    2-oyuncu satım ve alımı.yazdıkları değerlerin en az 3katını veriyoruz.bize teklif yapılırkende değerinin aynısı yada daha altı.enayi yerine koyuyorlar bizi.ben adam kiralamakta zorlanırken adamlar herkesi kiralıyorlar.bedavaya satılığa çıkardığım oyuncuyada teklf gelsin.
    3-mesela bi kupa kazandık.bunun olduğunu bize kanıtlasınlar.bizi haberlere,toplantılara,sevinçlere falan boğsunlar.ha ayrıca adamların kendi aralarında yaptıkları transferler 30-40mn dolarları dandik adamlara rahatça vermeside saçma
    4-klüplerin ekonomik durumları düzeltilsin.
    5-3dde seyirci olsun ve yıllardır özlediğim adam gibi sesler olsun.
    6-kalecilerin gol atma ve aşırı asist yapma durumlarına çözüm getirilsin.
    7-oyun azıcık daha ucuz olsun.artık pc oyunları ucuzladı ama bizim fm 80den aşağı değil.
    8-klüp logo ve formaları,lig ve kupa isimleri bunların gelirleri orjinal ve doğru olsun.
    9-antreman sistemi daha detaylı ve gerçekçi olmalı.
    10-bazı maçlarda bilgisayar otomatikmen beni mağlup sayıyor.10kez oynasamda o takımı yenemiyorum.
    11-antreman maçları olsun.
    12-teknik kadronun önemi artırılsın.
    13-

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Sanirim konu Sabit basliklarda daha guzel duracak, cunku yeni seriye kadar tartisacagimiz bir konu...

CM 2010'dan daha iyi olsun yeter benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Evet CM 2010 çok iddaalı geliyor.Keşke Eidos'la birleşseler arkadaşın dediği gibi.

benim beklentim cok buyuk değil ama istediğim ufak bi şey var.favoured teamsi seçerken favoured personel de seçebilsek olmaz mıydı?bunu yapmanın çok zor olduğunu düşünmüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eger yapımcılar kafalarını kaldırıp CM2010'un gümbür gümbür geldigini görüyorsa bence hiç olmadıgı kadar güzel bir oyun çıkarabilirler.

15. Default

fifa gibi oyuncu ekleme özelligi olsun iyi olmazmı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bunu editörden yapabilirsun zaten

kupa aldığımızda maç sonunda kupa töreni olsun

top üst ağlara düştüğünde sanki ağ yokmuş gibi kalenin içine girmesin ağdan seksin

Sheriff Misafir

Frikiği kullanacak oyuncuyu mesafeye göre ayarlama özelliği olmasını isterim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim yeni oyunda en çok görmek istediğim özellikler:
    1-) Korner bugu kaldırılmalı, en azından bu kadar abartılı olmamalı.
    2-) Yapay zeka oyuncu alımında, maç kadrosu hazırlamada geliştirilmeli ve ayrıca kulüp başkanının YZ'sı geliştirilmeli, Adrien gibi oyuncuyu 3.5 değeri varken 6 milyona satmasın.
    3-) Zorluk seviyeleri olsun. Böylece isteyen daha zor koşullarda teknik direktörlük yaparken, oyuna yeni alışan kişiler ise sevdiği takımla daha kolayda başlayabilir.
    Last edited by ozaniel : 08.Temmuz.2009 at 01:04

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Birde herhangi bir şampiyonluğu garantileyeceğimiz maçta nasıl penaltılara kalınca yedek kulübesi koşuyor,onun gibi maçın bitiş düdüğüyle beraber kulübe sahaya koşsa süper olur

Son olarak defalarca söylediğimiz 2D maç modunda kulübenin yanında bir yuvarlak olarak bizimde durmamız

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Frikiği kullanacak oyuncuyu mesafeye göre ayarlama özelliği olmasını isterim..

Evet buna katılıyorum Diyelim ki benficadayız ve cardozo nun frikik 19 bende ona kullandırıyorum fakat her frikik 6 pasta olacak diye birşey yok daha geride de oluyor ve cardozo nun ortalar taçta buna benzer sorunlar olabiliyor
    Football is simple,but Football Manager is not

irfankeskin61 arkadaşla aynı düşencedeyim kupa töreni şart
    Last edited by ZiD4n3 : 15.Temmuz.2009 at 18:21 Reason: önceden yazılmış

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TransferLeri bizde değiL de menajerLerimiz ya da sportif direktörLerimiz haLLetse..

Biz yönetime sezon başında bir rapor vereLim. Şu, şu oyuncuLarı istiyoruz diye. Asistan ya da Sportif direktör gidip oyuncuLar iLe görüşsün, kuLüpLeri iLe anLaşsın sonra bize rapor versin bu oyuncuLar iLe anLaştık onayLıyormusun, bonservisi şu kadar, yıLLık ücreti şu kadar diye.Sonra bizde tamam bu oyuncuyu aLın diye karar versek. Çok istediğimiz isim aLınamadığında ısrarLa istediğimizi vurguLayabiLeLim ve aLınması için ne gerekiyorsa yapıLması taLimatı vereLim.

Oyuncuyu satarken de oyuncunun menajerini çağırıp, onunLa konuşaLım ve satma işLerini bu şekiLde yapabiLeLim.

ÖzeL durumLarda biz müdahaLe edeLim ve oyuncu iLe kendimiz görüşeLim. Onun dışında transfer iLe biz neden uğraşıyoruz. Biraz daha profesyoneLce yapsınLar şu oyunu artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Bence artık basın ve medyanın etkisi daha da arttırılmalı, çeşitli yorumlar veya köşe yazarları bile eklenmeli. Arasırada başkanlar transferde bitirici rol oynamalılar. Bunlar olursa daha iyi bir oyun olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

TCM 2003'teki gibi canlı transfer pazarlığı olsa çok iyi olurdu.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    TCM 2003'teki gibi canlı transfer pazarlığı olsa çok iyi olurdu.
    Pazarlık çok iyi olurdu, bir oyuncuyu alamadıktan sonra 10 kere daha teklif verip almak can sıkıntısından başka birşey olmuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

3D geliştirilsin,takım potansiyeli daha kolay yükselsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bencede şu oyunu hatalardan kurtarıp 2006 2007 gibi oyun versinler kupa kazandıgımızda tören olsun yahu bunu ayarlamak zor olmasa gerek.birde ben bi oyuncuya teklif yapıyorum aynı oyuncuya aynı teklifi 3-5 farklı takım daha yapıyo hepsininki kabul ediliyo sadece benimkine hayır diyolar fiyatı baya arttırmadan da oyuncuyu alamıyorum oyundaki iyi oyuncular genelde izleniyo izlenince alabilecegimden fazla para ödeyip alıyorum bu ne sacma bi hata 2010da olmaz umarım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

1 - İstatistik alanlarının geliştirilmesi gerekli, adeta bir maçı, ligi oyuncu her yönü ile inceleyebilmeliyiz, gollerden, şutlara, hatalarına kadar her şeye bakabilmeliyiz.

Mesela daha ayrıntılı bir gol istatistiği olmalı. Yani ligde gollerin kaçının ayakla, kafayla atıldığı görülebilmeli, bu gollerde ataklar sol veya sağ kanattan yoksa ortadan mı yapıldığı da görülebilmeli. Yenilen gollerde de kalecilerin hangi hataları yaptığına bakabilmeliyiz.

2 - Duran toplara ilişkin daha çok şey eklenmeli, daha fazla seçenek yapabilmeliyiz ve mesafeye göre vurucu seçebilmeliyiz.

3 - Birkaç gün arayla ya da aynı gün olan maçlarda bir maçtan diğerine gitmeyi seçmeliyiz ama diğer maçı da yardımcımıza taktik vererek yönetebilmeliyiz.

4 - Transferler daha zorlaştırılmalı. Zorlaştırılmasından kastım, para ile değil daha farklı seçenekler ile oyuncuyu takıma katabilmeliyiz.

5 - Oyun motorunda duran toplara ve kornerlere biraz ayar verilmeli, bu sayede uzun boylu oyuncuların gol kralı olmaları engellenmeli.

6 - Neredeyse her özelliği süper olan kalecilere karşı özellikleri yetersiz oyuncular muhteşem goller atamamalı, atabiliyorsa bile daha zor olmalı. Özellik ön plana gelmeli.

7 - Oyuncu özelliklerine özel hayat gibi belirli şekilde artıp azalabilen özellikler eklenmeli. Başkanlar, futbol şube sorumluları hatta taraftarlar daha efektif olarak oyuna katılabilmeli, sadece birer figür olarak kalmamalılar. Yoksa zaten biz istediğimiz gibi at koşturabiliyoruz.

8 - Oyuncular kilo alabilmeli, belirli kronik sakatlıklara sahip olabilmeli ve bu sakatlıkları ile ilgili maçlardan önce bizimle iletişime geçebilmeliler.

9 - 3D'de topun ve oyuncuların hareketleri daha insani durmalı ve stadyuma seyirci gibi görsel öğeler eklenmeli.

10 - Belirli bir süre sonra ligde rakipsiz kalmamalıyız. İlerleyen yıllarda birkaç yetenekli transfer ile şampiyonlukta daha rahat ilerlememeliyiz.

11 - Bizim de artık bir özel hayatımız olmalı ve bu bazen bize engel ya da yardımcı olabilmeli.

12 - Gerektiğinde federasyon yöneticileri ya da kendi kulüp yönetimimiz ve teknik ekibimiz ile görüşmeler yapabilmeliyiz. İsteklerimizi onlara daha mantıklı ölçüde söylemeliyiz.

Daha aklımda olan şeyler var ama öncelikle bunları bir yazayım dedim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

takımın başına geldiğimizde basın toplantısında kadroda yer bulamayacak ve satmak istediğimiz oyuncuların sorulması. 3d nin grafik olarak daha kaliteli olması (en azından pes 5 kadar olsun.) milli takımlarda kaptan ve yardımcı kaptan seçme gibi bir şeyin gerek bizde gerek yönlendirmediğimiz takımlarda olmaması. milli takımlarda milli formaya göre otomatik kaptanlar değişebilir. (turnuvalar hariç nasıl başladıysa öyle biter)

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri