Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: Sonsuza Kadar " Adapazar "

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Sanırım daha önce yazdıklaımda birazz haklı çıktım.
    Çünkü takımın en iyi 2 oyuncusu gitmiş ve yerine kaleye kimi aldın bilmiyorum ancak Martinez'in yanına bile yaklaşamaz
    Şehmus beklediğin kadar iş yapmaz dedim galiba 2-3 maçta haklı çıktım yırtıcı mehmet Batdal tipi forvet ve Süper lig deneyimi olan yaşlanmamış bir kaleci daha almanı beklerim eğer paran varsa

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu sene kötü gidiyoruz ama gitgide daha iyi olacağız inş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

O kadar transfer yaptın.Takım dahaca uyuşmamıştır.1-2 maç sonra daha iyi sonuçlar alırsın umarım.Forvetlerindede baya sıkıntı var.Transfer dönemi bitmediyse bi forvet al dicem ama bitti sanırım

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Ali gecen sene de cıkamamıssın. Transferlere ragmen bu sezonda kötü gidiyor. Fakat artık sabır ediyosun. İstifa yok. Bu sene süper ligdeyiz insallah
    daha dur yeni başladık kötü gidiyo olmaz hemen bu sefer istifa etmeyi düşünmüyorum ama kovulmam inşallah..

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Sanırım daha önce yazdıklaımda birazz haklı çıktım.
    Çünkü takımın en iyi 2 oyuncusu gitmiş ve yerine kaleye kimi aldın bilmiyorum ancak Martinez'in yanına bile yaklaşamaz
    Şehmus beklediğin kadar iş yapmaz dedim galiba 2-3 maçta haklı çıktım yırtıcı mehmet Batdal tipi forvet ve Süper lig deneyimi olan yaşlanmamış bir kaleci daha almanı beklerim eğer paran varsa
    kaleye süper lig tecrübesi olan Recep Öztürkü aldım.. yedeğide ramazan.. ayrıca Şehmuz bana yeterdi forvet için ama sakatlandı..

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    O kadar transfer yaptın.Takım dahaca uyuşmamıştır.1-2 maç sonra daha iyi sonuçlar alırsın umarım.Forvetlerindede baya sıkıntı var.Transfer dönemi bitmediyse bi forvet al dicem ama bitti sanırım
    inşallah zaten 1-2 maç sonra iyi sonuçlar gelmesse sezon güme gidecek.. transfer dönemide bitti

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Biz galibiyet sslerini bekliyoruz inşallah ÖSS'den sonra da bi SAKARYASPOR kariyeri benden gelecek

başarılar kardeş

sakary Ali Misafir

Biz galibiyet sslerini bekliyoruz inşallah ÖSS'den sonra da bi SAKARYASPOR kariyeri benden gelecek
    hadi bakalım görecez bana o kadar tavsiyede bulundun senide görecez..

Quote Originally Posted by transfermarketi View Post
    başarılar kardeş
    saol..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sakın bu sezon güme gitmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    hadi bakalım görecez bana o kadar tavsiyede bulundun senide görecez..

saol..

Laf koyar gibi söyleme
    Ben ÖSS yüzünden daha fm 2009 a el sürmedim cd m bile yok
    Başarısız bir kariyer olacak o yüzden daha 2 ay alışmam lazım mevzu yarış değil sana başarılar yine de tavsiyelerimi dinle
    Varsa paran regen al

sakary Ali Misafir

Laf koyar gibi söyleme
    Ben ÖSS yüzünden daha fm 2009 a el sürmedim cd m bile yok
    Başarısız bir kariyer olacak o yüzden daha 2 ay alışmam lazım mevzu yarış değil sana başarılar yine de tavsiyelerimi dinle
    Varsa paran regen al
    yok ya ne laf koyması..sonuçta biz adapazarlıyız hafıss.. hemen başarısız bir kariyer olacak deme ya...

para yokki hiçbirşey yok takımda

sakary Ali Misafir

Bank Asya 1.Lig 3.Hafta

Ordu karşısında iyi oynadık.2.dakikada kendi kalelerine gol attılar.Bizim gol atacağımız yoktu.Golü yedik daha sonra pozisyonlara girdik ama dğerlendiremdik

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yavaş yavaş toparlanma var gibi Ali.Deplasmanda 1 puanda iyidir ORdu'dan

sakary Ali Misafir

Artık olmaz...Son 4 maçın 3ü kendi sahamızdaydı ama o 4 maçtan sadece 1 puan alabildik.Maçtan sonra basın tarafından çok eleştirildim.Ve bir sonraki gün istifamı yönetime verdim.kabul edildi.Bu böyle bitmemeliydi ama olmadı.Forvetsiz olmuyor.Son oynanan Manisaspor maçı hariç biz üstündük her maçta ama gol atamıyorduk.Bu böyle gitmezdi ve istifamı verdim.

Sağlık olsun Ali.Başka bir takımla anlaşırsın yakında.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri