Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 129 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti [5.Sezon]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Kanka Gökhan Ustanın üzerine Düş Bence
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bence de Gökhan Usta ilk 11 yolu ac. Felaket bir oyuncu olacak gibi duruyor
    G.Gönül'ün ardından fırsat buldukça oynatıyorum FTK'da 2 maç daha var gruplarda ikisinde de ilk 11'de çıktı.Bu sezon 15 maç civarında forma verebilirsem yeter ona

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    yuh bu oyun bozuk sakaryam son sırada olamaz

Başarılar dilerim.İnşallah Sakaryamda oralardan kurtulur
    Sakarya'yı oralarda görmek benimde hoşuma gitmiyor açıkçası ama kadroları facia banko yolcu.

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Kadroya bak.. Kadro manyak olmuş.
    Regenlerle daha da manyak olacak şimdi biri geliyor.

FTK Grup 3.Maç

Halil Aydın şov devam ediyor,genç oyuncu gol makinesi oldu bile Kasap Konya Ferhat'ı sakatladı 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Genç oyuncuyu Leverkusen ile girdiğimiz mücadele de biz kaptık bize 8.25 trilyona patladı zamanında 750 Milyara alamadık neyse sağlık olsun

FTK Grup 4.Maç

Gençler yine sahadaydı hiçbir as oyuncumuz bu maçta oynamadı.Halil yine şovunu yaptı Gs'yi kupanın dışına attık.

Urfa'lı arkadaşlara bir haberim var,Kupada çeyrek finalde rakip Ş.Urfa oldu.Kadıköy'e bekleriz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biraz tuzlu olmuş bu adam ama sağlık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon sonunda 23 yaş üzerinde olan tüm oyuncularını gönderip gençlerle yeniden yapılan, değişik bir heyecan yaşarsın, yaşatırsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sezon sonunda 23 yaş üzerinde olan tüm oyuncularını gönderip gençlerle yeniden yapılan, değişik bir heyecan yaşarsın, yaşatırsın.
    Hocam Tıpkı Benim Yaptıgım Gibi Fakat Cok Büyük Risk Ama Tadı Bu
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Biraz tuzlu olmuş bu adam ama sağlık olsun
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Valla sağlık olsun gençler için herşey feda olsun Ya bende gönderiyim gönderiyim diyorumda kıyamıyorum adamlara tarihe geçti bu adamlar hele bir sene sonu gelsinde.Gignac'ın suyu ısınıyor zaten 2 sezondur memnun değilim performansından ama takım ve camia çok seviyor onu göndersem başıma iş alırmıyım,bilmiyorum.Ama dediğin 2 sezon sonra kesin olur tamamiyle gençlere dönme işi daha sağlam bi takım yaratacak kadar genç yok ortada

FTK Grup

Yine grubumuzda sıfır çeken bir takım var ya anlamıyorum bir maçta defansa kapansan yine bir beraberlik çıkarırsın tuhaf yani

FTK Çeyrek Final 1.Maç

Beklenildiği gibi rahat bir galibiyet aldık.

18.Hafta

Galatasaray'ı Kadıköy'den çıkartmadık.Muazzam futbolumuz vardı yine her büyük maçta olduğu gibi.

FTK Çeyrek Final 2.Maç

Rövanşta da ellimizi kolumuzu sallayarak maçı alıyoruz.

Aydın Yılmaz bu maçtan 1 gün sonra antrenmanın ardından odama geldi ve hocam ben oynamak istiyorum bana yeterli şansı vermiyorsunuz dedi.Bende yeterli şansı verdim sana ama çokta kullanabildiğini söyleyemeceğim,ben ne zaman oynamana karar verdiğimde çıkar oynarsın ama durumdan şikayetçi olacaksan tercih senin dedim.O da hocam oynamak istiyorum ben eğer düzenli forma giyemeyeceksem gitmek istiyorum dedi.Gidecem diyene kal demeyiz uğurlar ola dedim ve Aydın satılık listesinde geçen sezon avrupa klupleri izliyordu kendisini sezon sonunda bir alıcı buluruz inş. ayrıyeten kontratı bitecek olan Emre Belözoğlu ile de sözleşme yenilemeyeceğim henüz bir yere imza atmadı onada kariyerinin kalan kısmında başarılar diliyorum.

19.Hafta

Antep'i sahadan sildik form durumumuz oldukça iyi yine yaklaşan ManU maçı öncesi bizim için iyi haber bu.

Takımın neredeyse tamamı milli oyunculardan kuruluda bu sefer işin cılkı çıktı 32 oyuncu birden milli takımlara gitti sakatlık falan yaşamadan dönerler inşallah zaten Gökhan Gönül sakatlandı 1 ay yok.

20.Hafta

Gençleri saldık sahaya rakibi doğal olarak ezdik ama 2 stoperimiz Sertaç Eren ve Hasan Erbey ayaklarından birer kere rakibe topu verdiler onlarda attı performanslarından sezon başından beri memnun olduğum söylenemez inanılmaz bir hata yapıp gol yediriyorlar toparlamazlarsa ikiside yolcu.Aynı şeyler V.Babacan içinde geçerli.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hocam Tıpkı Benim Yaptıgım Gibi Fakat Cok Büyük Risk Ama Tadı Bu
    O riski önümüzdeki sene almayı pek düşünmüyorum işin aslı kadro zaten genç 3 tanede iyi oynama şansı bulan regen var bunların yanına 3 tanede seneye eklesek 2 sene sonrası için sağlam bir ekip olur o zaman revizyona gidebilirim.Zaten mümkün olduğunca Türk oyuncular ile oynamak istiyorum.
    Last edited by iLkeRisT : 14.Temmuz.2009 at 21:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

CL 1.Eleme Turu 1.Maç

Öne geçtiğimiz maçta oyun olarak fena değildik ama Emre Güngör ve Marcelo'nun ortak hatası hatta çok sinirlendim ortak eşşeklikleri golu yedirtti bize.Gignac kaçırdıkları ile çıldırttı herkesi suyunu kendi kaynatıyor.2 topumuzda direkte patlayınca sahadan beraberlik çıktı turdan umutsuzum Cardozo'nun yanında Gignac'ta Laurito'da çok formsuz Semih ve Halil kalıyor geriye ne yapacam bilmiyorum.Bu sene CL maceramız erken son bulacak gibi.

Maç sonu basın toplantısına Mendiondo'yu gönderdim ( ya onuda kovamadım bi yönetim tazminatı yüksekdiyoe göndermiyor adamı ) geçen sene artistlik yaptığı Sir için bu sefer saygı duyduğum bir teknik adam falan gibi açıklamalar yapmış kuyruğunu toplamış yani tırsak adam insan takımı ateşler biraz.Bala aldılar beraberliği falan demeyi becerememiş.

21 ve 22.Hafta Maçları

G.Birliği kaleye isabetli şut atmadan Emre Güngör'ün kendi kalesine attığı golle öne geçti 88'de "Cesur Yürek" sahneye çıktı maçı aldık.Altay'da 1 kere geldi golu buldu nasıl beceriyorlar 1 kere gelerek hatta bazen hiç gelmeyerek gol bulmayı anlamıyorum bir de ben becerebilsem şunu deplasmandaki ManU maçında lazım olur

23.Hafta

Rakip az ve öz geldi yine "Cesur Yürek" 90'da gençleri fecii bir fırçadan kurtardı yatıp kalkıp dua etsinler balta sapını hazırlamıştım.

FTK Yarı Final 1.Maç

Bu seferde bunlar 3 şutta 2 gol attı Gençlerimiz ciddi bir maçı bekliyorlarmış demekki iyi oynadık Semih abileride 2 nefis gol attı ardı ardına sonra ardı ardına 2 şaka gibi gol yedik bu kadar basit golleri bir biz atamıyoruz çıldırıcam ya oyun bize karşı herhalde

Bu gece yeniden uğraşamayacağım,uykuda bastırdı artık herkese iyi geceler...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

UrfaSpOruma Bak İlker Urfa Spor Ss sini Atsana KAcıncı Ligdeyiz Su an

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Galibiyet serileri devam ediyor. Manchester macında iyi oynamana ragmen beraberlik almıssın. Sanslı Manchester
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UrfaSpOruma Bak İlker Urfa Spor Ss sini Atsana KAcıncı Ligdeyiz Su an
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Galibiyet serileri devam ediyor. Manchester macında iyi oynamana ragmen beraberlik almıssın. Sanslı Manchester
    Urfa'yı koyarız tabi,2.Lig B'de oynuyorlar o ManU'nun balına ben

24.Hafta

Nöbetçi golculer iş başındaydı.Makus talihimiz ise devam ediyor gol yeme konusunda çıldırma noktasına gelmiş durumdayım ki bu durum bize pahalıya da patladı...

CL 1.Eleme Turu 2.Maç

ManU daha iyi oynadı ama Toulalan'ın biri kornerden olmak üzere 2 kafa golu öyle bir adam nasıl yapabiliyor bunu ben anlamadım anlayan varsa da beri gelsin.Avrupa maceramız erken bitti yine 2 topumuz direkte patladı gerçekten ilginç şeyler olmaya başladı maçlarda.

25 - 26 ve 27.Haftalar

Ezici oyunumuz skora bu sezon genelinde olduğu gibi yine yansımadı.

28.Hafta

Artık benim için sözün bittiği nokta yuhhh diyorum başkada birşey demiyorum Rakipleri,hakemleri,federasyonu falan aştık FM'ye karşı mücadele ediyoruz artık Sene başından beri istisnasız her maç aynı mevzu sağlık olsun böyle de toplayacağız kupaları.CL gitti elden ama

29.Hafta

Böylede galibiyet olmaz ama tek kale top oyna 3 gol penaltıdan gelsin!Halil'i 3 kere ceza sahasında indirdiler 3'ünü de gole çevirdik,tuhaf bir maç daha geride kalıyor.

Oyun cinlerimi tepeme çıkardı şimdilik bu kadar arkadaşlar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam scoutları tüm ülkelere yolla
    Ondan sonra tüm gençleri al listede sana gösterilen en iyi gençleri sonra kur takımını

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam scoutları tüm ülkelere yolla
    Ondan sonra tüm gençleri al listede sana gösterilen en iyi gençleri sonra kur takımını
    Dünya'nın herbir köşesinde gözlemcilerim var zaten daha çok kayda değer bir adam bulamadık,beklemedeyiz
    Last edited by iLkeRisT : 15.Temmuz.2009 at 20:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

İlker Bende Gözlemleyebilirim Sana Oyuncu İsteren Tabiki

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

benim Dinarspor'un gözlemcileri bile buluyor yaww ya da bulduklarını sanıyolar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hehe bulduklarını sanmasıda başarı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlker Bende Gözlemleyebilirim Sana Oyuncu İsteren Tabiki
    Hocam sen gözlemlemekle yorulma sen bu gözlemcilere ders ver adam olurlar belki biraz

Quote Originally Posted by nannar View Post
    benim Dinarspor'un gözlemcileri bile buluyor yaww ya da bulduklarını sanıyolar
    hehe bulduklarını sanmasıda başarı
    Abi sorma seninkiler bence de sanıyoda benimkiler hiçbirşey yapmıyor balta girmemiş ormanlardan adam öneriyorlar bana amaçları neyse

30.Hafta

Bu maçın ardından TSL'de üst üste 4.kez şampiyonluğumuzu ilan ettik,ortada lig falan kalmadı artık futbolda ülkeye hakim olan takım biziz.Üst üste 4 sene namağlup şampiyon olduk (daha bu sezon bitmedi ama yenileceğimizi pek zannetmiyorum kolay maçlar kaldı)

FTK Yarı Final 2.Maç

Şampiyonluğunda gazı ile Trabzon'u Kadıköy'de yerle bir ettik.Lig maçında 4-4-2 ile sahaya çıkan Trabzon bu maçta 4-5-1 ile sahadaydı.

31.Hafta

Bu maçta Halil çok etkili oynadı savunmayı çok hırpaladı ardından gelenler golleri attı.

32.Hafta

Bu maç öncesi genç yeteneklerimiz milli takımlara gidince iyice çorba olmuş bir takım sahadaydı ama ne yapacaklarını biliyorlardı nitekim yaptılar kazanmaya devam.

FTK Finali

4'ü bulduktan sonra yine saldık oyunu haybeye 2 gol yedik Türkiye Kupası bir kez daha müzemize geliyor.

33.Hafta

Şampiyonluğu ilan ettiğimiz maçtn sonra bile bu kadar keyiflenmemiştim Denizli'yi yendik ve Denizli küme düştü

UEFA Kupası Finali: Lyon:1 - Liile:0
    Şampiyonlar Ligi Finali: R.Madrid:0 - Arsenal:2

Bizi eleyen ManU çeyrek finalde Arsenal'e toplamda 4-2 yenilerek elenmiş.

34.Hafta

Sezonun kapanışını Sivas'ta Halil Aydın yaptı.

Sezon Bilgileri

Yani bu yenilmezlik serisinin ardından bizi yenecek takım efsane olur Cardozo'yu ligde çok oytanmadım bu sezon Sercan'da coşunca gitti gol krallığı ama farketmez Cardozo gönüllerin kralı Formayı yine mümkün olduğunca eşit dağıtmaya çalıştım ama Hasan Erbey ve Sertaç Eren vasat bir görüntü çizdiler onlar gidecek yanlarında V.Babacan'da olabilir.

Önceki mesajda vermeyi unuttuğum Sanliurfa;

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Güzel Bitirmişsin İlker Urfasporumda Fena Gitmiyo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel Bitirmişsin İlker Urfasporumda Fena Gitmiyo
    Sağolasın bir de şu şampiyonlar ligi'nden erken elenmeseydik güzel olacaktı bu sene transferde ortalığı karıştırabilirim zemin yoklaması yapıyoruz şu anda

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hadi Bakalım Bekliyoruz Ben Bu Sezon 1. Cıktım Grubtan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa klupler sıralamasında 13.sıradayız.

İşte profilim

Taraftarların benim yönetimimdeki Fenerbahçe'de belirledikleri en iyi 11;

Cardozo dengesizine dikkat 157 maçta 156 gol

Yeni sezon transfer bütçemiz,büyük başkan oleeyyy ;

Öncelikle Marcelo'nun yerine sağlam bir sol bek lazım Wilshere ve Laurito'yu da kiralık göndererek açılan kontenjanı stoper mevkisi için kullanmayı düşünüyorum 1 şampiyonlar ligi daha alayım da ayrılabilirim bir ihtimal

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hadi Bakalım Bir Dünya Starı Transferi Bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bu yenilmezlik serisini rekorlar kısmına koysunlar lütfenmüthiş bi seri ilker hocam tebrik ediorum.Keşke avrupada da aynı şekilde gidebilseydinTek istediğim olay artık bu takımın klasına yakışmayan emrenin yerine sağlam bi stoper gelmesiinler(büyük bi takımdadır muhtemelen) yada nuriden birini moutinhonun yerinede monte etsen bence aksamaz orta sahan.sol bek bende hayrettindi 7.5$M fiyat yapmıştı ve müthiş oynuyordu.marcelo bence gereksizseneye şamp liginde en az final inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TR liginde 136 olmuş yenilgisiz seri yaww sırf bu yüzden uzun seneler oynayamıyorum TR ligini... bir süre sonra TR maçları angarya gibi oluyor avrupada başarılar ilker...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Süper Gidiyorsun Şl yi al artık
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    Bu yenilmezlik serisini rekorlar kısmına koysunlar lütfenmüthiş bi seri ilker hocam tebrik ediorum.Keşke avrupada da aynı şekilde gidebilseydinTek istediğim olay artık bu takımın klasına yakışmayan emrenin yerine sağlam bi stoper gelmesiinler(büyük bi takımdadır muhtemelen) yada nuriden birini moutinhonun yerinede monte etsen bence aksamaz orta sahan.sol bek bende hayrettindi 7.5$M fiyat yapmıştı ve müthiş oynuyordu.marcelo bence gereksizseneye şamp liginde en az final inşallah
    Hocam yabancılarıma kıyamıyorum ya regenleri bekliyoruz sağ tarafa geldi bir tane yukarda ss'i var Gökhan Usta.İnş. bir tane de sola gelecek

Quote Originally Posted by nannar View Post
    TR liginde 136 olmuş yenilgisiz seri yaww sırf bu yüzden uzun seneler oynayamıyorum TR ligini... bir süre sonra TR maçları angarya gibi oluyor avrupada başarılar ilker...
    Abi teşekkürler.Zaten bir kaç gün ara verdim dediğin gibi TR angaryaya döndü özleyeyim takımımı,regenlerimi biraz

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Süper Gidiyorsun Şl yi al artık
    Sağol hocam.ŞL'yi bir kere aldık,zaten almadık sadece UEFA Kupası kaldı onuda alamayız

Masallah renktasim. Cok klas götürüyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok iyi bir seri .Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Masallah renktasim. Cok klas götürüyorsun.
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Çok iyi bir seri .Başarılar.
    Kariyerin ilk başlığında ki gibi fantastik bir takım olduk dahada iyisini yapmak için çalışacağız,sağolun.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok başarılı sezonlar geçirişin kadro iyi bütçede süper bir yıldız transferi bekliyorum

Daha iyilerinide yapacaksin, süphemiz yok..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Süper bitmiş bu sezon da. Seneye nokta transfer bekliyorum. Ama Fenerbahcenin basından ayrılma. Favori personeli olana kadar devam.
    TariboWest

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri