Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 155 sonuç

Konu: Newcastle Utd Meydan Okumaya Hazır [9.0.3][2.Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Middesbrough maçını kazansaydın abi 4.olabilirdin olsun sağlık olsun.Fa Cup finalini merakla bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ŞLye kalamamız çok kötü oldu ama o maçı alsak bile ikili averajla yine 5. sırada bitirecektik

Coloccini neler yapmış öyle. Ligin en iyilerinden olduğunu kanıtlamış.
    Tebrikler Newcastle için süper sonuç almışsın bence.

sakary Ali Misafir

ŞL ye katılamamak kötü olmuş.İnaşllah kupayı alırsın

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kupada HÜZÜN

İngiltere FA Kupası Final | Newcastle Utd 1 - 2 Man Utd

Ligin en güçlü ekibi karşısında yine hüzünle ayrılan taraf olduk.Bu kez diğer maçlara göre daha diri daha istekli olmamıza rağmen bir türlü skoru elde edemedik.Çok üzüntülüyüz ama yapacak birşey yok sonuçta rakip ligimizin en iyisi

sakary Ali Misafir

olsun genelde iyi bir sezon oldu diye biliriz ikinci sezon çok daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende 73 puanla tamamladım ilk sezonumu ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olsun abi seneye daha güçlü bir kadroyla adından daha çok söz ettirirsin transferleri merakla bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hepinize teşekkürler arkadaşlar transfer döneminde kadroda istediğim revizyonu yapacağım giden gelen oyuncular çok olacak gibi genç oyuncular alacağım takıma

-----

Avrupa Liglerinde Sezonun Puan Durumu

İspanya

İtalya

-----

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu
    Barcelona

UEFA Kupası Şampiyonu
    Valencia
    Last edited by deniz.91 : 21.Haziran.2009 at 16:08

sakary Ali Misafir

yeni transferleri bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yeni sezona girerken daha büyük hedefleri kovalamak için transfere hemen başladık.İşte bombalarımız

-----

Transfer

Gelenler

Craig Gordon

Takımı Sunderlandin küme düşmesi sonrası satış listesine konulan Gordunu hiç düşünmeden renklerimize kattım.Kaleyi çok sağlam bir isme emanet ettiğimizi düşünüyorum

Manucho

Geçen sezonu Hull Cityde kiralık geçrien Man Utdli oyuncu iyi bir perfomans göstermesine rağmen kulübü tarafından satış listesine konmuştu.Forvet için iyi bir alternatif olduğunu düşündüğüm oyuncuyu az bir bonservis bedeliyle kadromuza kattım.

Havard Nordtveit

Arsenal takımın genç oyuncusunu bir sezondur takip ediyordum ve performansı sonucu takımıma katmaya karar verdim.İlerde bizim için çok iyi bir isim olacağından şüphem yok

Mark Randall
    Arsenal altyapısından yetişen birdiğer oyuncu Randallında büyük bir geleceği olduğunu düşünerek kadromuza kattım.Oyun kurucu mevkiinde oynayan genç oyuncu ilerde takımımızın kilit isimlerinden olacak

Rafael
    Man Utd takımın genç yıldızı Rafaeli iyi bir bedelle kadromuza kattık.Bu transferle birlikte sağbekteki sıkıntımızı giderdim

Gidenler

Danny Guthrie
    Geçen sezonu West Bromda kiralık olarak geçiren oyuncumuzun performansını beğenmediğim için Evertondan gelen teklifi kabul ettim.

Bogdan Lobont
    Geçen sezon müthiş bir performans gösteren oyuncumuzu hem yaşından dolayı hemde kaleye Gordon gibi bir ismi katmamızdan dolayı Valenciadan gelen iyi teklife takımdan yolladım.

Kevin Nolan - Joey Barton
    Kevin Nolanı gereksiz gördüğümden Joey Bartonu ise disiplinsiz tavrılaırndan dolayı iki ismi Tottenhama iyi bir bonservis bedeliyle verdim

Peter Lovenkrands
    Geçen sezon fazla forma şansı bulamadığı için isteği üzerine satılık listesine konulan oyuncuyu Birmingham kulübüne verdim.

-----

Birkaç geleceğin çok parlak isimleriyle daha görüşmelerimiz sürüyor en yakın zmaanda o isimleride kadromuza katarak transferi noktalayacağım.Kulüpten ayrılacak isimlerde olacak bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gençlere ağırlık vermen güzel Deniz abi gönderdiğin oyuncular da klübün çıkarları doğrultusunda gitmiş doğru kararlar vermişsin Deniz abi tebrikler.

sakary Ali Misafir

diğer transferleri bekliyoruz bu transferlerle pek tatmin olmadım açıkçası

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Transfere devam!...

-----

Transfer

Gelenler

Michael Bradley

Amerikalı orta saha oyuncusunun takımıza müthiş bir fayda sağlayacağından şüphem yok.Onu almak için kulübü Gladbacha iyi bir bonservis ücreti ödedik ama hakkını verecek.

Henri Saivet

Dünyada geleceği en parlak oyuncular arasında gösterilen Saivetikadromuza kattık.Hucum hattının her bölgesinde oynayan oyuncunun ilerde takmımıza büyük bir katkısı olacak.

Gidenler

Shola Ameobi
    Geçen sezon forma şansı bulamayan oyuncularımızdan Ameobiyi kendi isteği üzerine Fulham kulübune bonservisi ile birlikte verdim.Zaten bu sezonda pek forma şansı bulacağını sanmıyordum

Damien Duff
    Sol kanatta Di Maria ve Surman varken pek forma şansı bulunmayan oyuncuyu yüksek bir maaş bedelininde olması nedeniyle bir sezonluk Fulham kulübüne kiraladım.Fulham oyuncuyu sezon sonu bonservisyle birlikte alma opsiyonuna sahip

-----

Şimdilik transferi kapattım gibi geliyor ama bir imza adah attırabilirim

-----

Avrupa Ligi 3.Turda rakibimiz Metalist Kharkiv
    Avrupa Ligine 3.Turdan katılacağımız elemelerde Ukraynanın Metalist kulubüyle eşleştik.Ukrayna ekibini elediğimiz takdirde gruplara kalacağız

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Saivet güzel transfer abi.Aman Deniz abi Metalist'e dikkat et sakın hafife alma.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Metalisti geçeriz bence çok problem değil bizim için

Transferlere gelecek olursak baştda dediğim gibi hep henç isimlere yöneldim.Oyucnualrımızın herbiride birbirindne yetenekli ancak bu sezon istediğim iki ismi alamdım.Birisi bonservisi Milanda olan Gourcuff diğeri ise Tim Cahill.Gourcuffta kulübüyle anlaştım oyuncuyla anlaşamdım Cahillde ise oyuncuyla anlaştım ama kulübün istediği rakamı veremedik.Bu sezon düşündüğümden daha az bir bütçe ayırdılar transfere şaşırdım biraz

sakary Ali Misafir

Metalisti rahat elersin canım

Transferler Şahane Deniz. Büyük ihtimalle ilk 6 da bitirirsin yine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İtalyada Juventus çok kötü sezon geçirmiş ..Gordon çok iyi kaleci iyi transfer...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hazırlık Kampı

İngilterede geçirdiğimiz hazırlık kampında tüm oyunculara yeteri kdar şans tanıdım ve elimdeki tüm oyuncularnda performansından memnun kaldım.Bu sezonun ligde çok can yakacağız gibi

-----

09/10 Sezonu Kadro

Transfer sezonundan sonra bu sezonu birlikte geçireceğimiz takım kadrosu

-----

Birazdan yeni sezonun ilk maçlarını eklerim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel bir kadro kurmuşsun Deniz abi fakat Bassong stoper için yeterli olabilir mi?Bu konuda şüphem var profilini koyarmısın Deniz abi Bassong'un.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cok dinamik bir kadro var elinde. Genc oyuncularınla istediğin hedefleri ulasırsın nsallah.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yunus Bossong duymasın yetesiz sözünü adam Fransa milli takımında Şuan oyunda değilim Profil sssini eklerim diğer girdiğimde

-----

Avrupa Ligi 4.Tur 1.Karşılaşma | Newcastle Utd 6 - 0 Metalist Kharkiv

Ön elemin ilk maçında çok rahat bir galibiyet alarak grupları şimiden garantiledik diyebilirim

İngiltere Premeir Ligi 1.Hafta | West Brom 1 - 2 Newcastle Utd

Ligin ilk maçında çok çekişmeli bir maç oynadık ancak bitrici oyuncularımız sayesinde maçı kazanan taraf olduk

İngiltere Premier Ligi 2.Hafta | Newcastle Utd 2 - 0 Chelsea
    Ligin güçlü ekibi Chelsea karşsında çok iyi bir savunmayla kazanmasını bildk.Bu bizim için güzel bir moral oldu

Avrupa Ligi 4.Tur 2.Karşılaşma | Metalist Kharkiv 1 - 2 Newcastle Utd

İlk maçın rahatlığıyla yedek ağırlıklı çıktığımız maçta kaliteli kadromuzla Ukraynadanda galibiyetle ayrıldık

İngiltere Premier Ligi 3.Hafta | Man Utd 2 - 0 Newcastle Utd

Geçen sezon bir türlü yenemediğimiz güçlü rakibimize yine boyun eğdik.Galibiyet artık başka bahara kaldı

Avrupa Ligi Grupları Belli Oldu!...

Kupada iyi bir grupta yer aldığımızı düşünüyorum.Hedefimiz ilk olarak grubu lider tamamlamak

İngiltere Premier Ligi 4.Hafta | Newcastle Utd 1 - 1 Middlesbrough

Geçen sezon ligde puan kaybı yaşadığımız rakip karşısında yine süpriz bir puan kaybı yaptık.İyi oynamamıza rağmen son dakikalarda gelen gole engel olamadık

Avrupa Ligi G Grubu | Newcastle Utd 3 - 1 Club Brugge

Avrupadaki ilk maçımızda rahat bir galibiyet alarak gruplara iyi bir başlangıç yaptık

İngiltere Premeir Ligi 5.Hafta | Sheff Utd 1 - 3 Newcastle utd
    Ligin yeni ekibi karşısında sağlam bir oyunla 3 puanı 3 golle aldık

-----

Puan Durumu

Ligde ilk 5 hafta geride kalırken sezona bomba transferlerle giren Man City ilk sırada yer aldı.Bizde iyi bir yerde yar aldık.Liderle aramızda iki puan fark var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA'da çok kolay bir gruptasın bütün maçlarını kazanır 1. olarak çıkarsın ligde ise bu konumlarda bitirirsen yine büyük başarıdır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Deniz abi ligde son derece güzel bir giriş yapmışsın.Uefa Avrupa ligi grubun kolay 1.olarak çıkarsın.Bu arada Bassong'un profiline baktım Deniz abi gerçekten kaliteliymiş.Sözümü geri alıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ya tam yeni maçalrı oynadım oyunu kaydedecm elektrikler gitti şevkimi kırdı yarın yeniden oynayıp eklerim

sakary Ali Misafir

çok sinir bozucu birşey aynı bendede öyle oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet bu TEDAŞ varya iyi bir sopayı hakediyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bayad iyi gidiyodum şampiyonluk kaçarsa tek sorumulsu TEDAŞtır.Başarımı engellemek isteyenler var

Geçen yılki FA Cup mağlubiyeti benim içime oturdu ya bu sene kupaları istiyoruz!!
    Bu arada basşarılar arkadaşım transferler güzel

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri