Geç gideriz olur biterBaran beklesin onları
3buçukta ordayım diyo tam
![]()
O zaman ben 13:50 gibi filan evden cıkarım 8-10 dklık yol bizim evden garaj garajın girişinde bekliyelim seni istersen Serkan abi orda buluşup İsmail abiyi bekleriz onuda alıp gideriz![]()
Garajın girişi dediğin arabaların da girdiği arka taraf sanırım.(Belki orası ön taraftır ama bana göre arkada kaldığından arka taraf diyorum.) Ben dolmuşla geleceğim, dolmuştan indiğim yerle İsmail'in ineceği yer yakın, sen girişte bekleyeceksen ikimiz seni girişten alırız.
Bir de oradan Konak'a nasıl gideceğiz? Ben hiç garajdan Konak'a gitme ihtiyacı duymamıştım da.![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Garajın önü dediğim dolmuşların filan girdiği yer kartal durağından gelicem ben olmadı ben sizi kapıda beklerim veya başka bi yerde buluşuurz.
Güzide belediyemizin Konak otobüsü var biliyorum da, çok dolaştırırsa diye şeyettim yoksa garajdan Konak'a ben her türü ulaşırım da, İsmail dolaşmasın sıcakta.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
O zaman 3 ten sonraki vapura bineceğim demekSerin serin
Köpeğin resmini koy fatih onuda götür sen.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abi pcye format atık 2 gün önce pek bi şey yok t ben sizi tanırım ya zaten telefon numarasınıda şey etik.
Ayrıca ozzy kopek daha 9 aylık kücük yürüyerek gitmeye kalksam 30 dk filan garaj zor iş yakın bi yerde olsa götüreyim ama seni mi kırcam![]()
Götür fatihde dikkat et birilerini ısırmasın.Zaten isot abiyi bulman zor olmaz
.Onu bulduktan sonra isot abi herkesi tanıyor zaten
.
Tam da Salı yazlığa gidiyoz. Eğer gitmezsek ordayım![]()
Otobüs körüklü olur inşallah oturarak gelirim![]()
Ben de gelebilirm belki diyeyim..
Tabikide buyrun gelin bekleriz.
Gelen arkadaşlar bir şekilde haber versinler bize beklemeyelim. 15:30'da herkes Konak'ta olacak biz büyük ihtimalle 15:10 - 15:20 gibi orda oluruz sizde geç kalmayın. Yarın çıkarken listeyi alcam yoklama yapcam ona göre geç kalanlar Sitede uyarı alacaklar
Körüğe mi oturacaksın?O saatte dolu olmaz otobüsler, sen klimalı olsun diye dua et.
Nereden geliyordun sen?
O 8'inde gelecekmiş, ısrar ettim gel buluşmaya diye ama o herkesle buluşamazmış.
Mutlaka bekliyoruz, kesin durumu yazarsan boşuna beklememiş oluruz orada.
Şimdi ben garaja gideceğim İsmail için, Fatih de orada olacak. 2.45 - 3.00 civarı sanırım İzmir'e gelmiş olursun İsmail, ben seni otobüslerin yolcu indirdiği yerde beklerim, oradan da Fatih'i alırız. Sonra da bir şekilde geçeriz Konak'a.
Baran buçukta olacağım dedi, kendisini tanıyorum, bulmak zor olmaz.Şimdi tam buluşma yeri, saatin gölgesinin vurduğu taraf. Tam gölgenin bittiği yerde toplanın.
Yaşar Konak'a yakın oturuyor diye biliyorum sanki, 10-15 dakikalık mesafededir bence.Erdi vapurla gelecek, 3'de binerse yürüme mesafesini de katarsak tam buçuğa doğru orada olur. Çağdaş nereden nasıl gelecek şu anda bilmiyorum ama sanırım o da tam buçukta orada olacaktır.
Enver Bornova'dan gelecek, metroya biner sanırım ve zamanında o da gelmiş olur.
Var mı atladığım ya da yanlış yazdığım kimse?Çekinen, sitede sizlerle çok samimi değilim diye gelmemeyi düşünen arkadaşlar varsa da rahat olsunlar. Herkesi bekleriz.
Ps yapalım diyoruz ama ben Konak'ta bilmiyorum, Atatürk Lisesi'nin orada varmış, oraya yürüyebiliriz ya da oralarda bir mekana otururuz hava biraz serinleyince yürürüz. Sonrasına da zaten o anda karar veririz.
"YÜCE ATATÜRK"
Naptın Serkan1 saat 15 dkda İzmirde oluyorum ben
1 buçukta bineyim o zaman erken diyecekseniz
![]()
Bende buluşmaya gelenlerden sadece Serkan - Baran tanıyorum diğer kardeşlerim ve arkadaşlarımla pek konuşma fırsatımız olmadı ayrıntılı ama maksat tanışmak zaten. Mesela Fatih'i hiç görmedk ama Garajda buluşcaz onlaNasıl olacak çok merak ediyorum ya neyse
![]()
Yarın buluşma var.İmkanı olan herkes gelsin lütfen buluşmaya. =)
Yakamda kırmızı gül olacak kararımı verdim..
Çağdaş yakışıklı adamsın kırmızı gül falan asılırlar![]()
![]()
.
Yahu ben ne bileyim senin kaçta bineceğini?1'de bineceksen ben ona göre gelirim, sen bana ineceğin saati söyle yeter, gerisine karışmam.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben 2de Aydın arabalarının önünde olucam ona göre![]()