Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 124 sonuç

Konu: FC Tobol - Galatasaray / Uefa Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maçı

Galatasaray'ın bu takımı 10 kişiyken bile yenmesi gerekirdi. Takımın durumu ortada sonuçta, taraftar takım 1 pas yapınca çılgına dönüyor. Bu büyük bir başarısızlık ama yorumcular öyle iyimserki. Hakan Ünsal'ı dinledim, bilmiyorum taraflımı bakıyorlar ama bu skor normal Galatasaray istediğini aldı falan diyordu. E kardeşim Galatasaray oraya fark için gitmedimi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kadroya baklırsa fark için gitmedi zaten hazır deigildik fizik olarak istedigimizi aldık kasmadan zorlanmadan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sabri,Yaser,Erhan bunlar ne yaptı bu maçta acaba hiç bir katkısı oldumu.Direk Arda,Baros gibi isimlerle başlasaydık sonuç çok daha farklı olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Erhan ne yapsın fizik yok cocukta 2 tane diri stoperin arasında ezildi erhan ileride cok iyi bir forvet olacak eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Erhan ne yapsın fizik yok cocukta 2 tane diri stoperin arasında ezildi erhan ileride cok iyi bir forvet olacak eminim.
    Kabahat Erhan'da değil, ona havadan top atanlarda

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

beklediğim kadar rezalet olmadı allah'tan

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasaray Hiç Hazır Değildi Eğer Bugün Berebere Kaldıysa Oynadığı Futbolla Değil Formasının Adının Büyüklüğü Sayesinde Aldı
    Emre Çolakı Bugün Sahada Görmek İsterdim Ama Oynatmadı Rijkaard
    Ali Samiyende Gol Show Olacaktır Ama Galatasarayın İşi Burdan Bitirmesi Gerekirdi

Enterokinaz Misafir

iş buradan bitmiştir zaten. çıkan kadroya bakılırsa rijkaard'ın oraya halen daha takımdaki bazı isimleri tanımak için gittiği anlaşılıyor rahatça. arda ve baros sonradan girerek hiç yoktan bir gol kazandırdılar bize.

mabedde farklı olur herşey. bu maç yanıltmasın.

mustafa sarp iyi top oynadı.

Nesil
    2006

Sonuç çıkan kadroya göre süpriz değil, Rijkaard rakibinin güçsz olması sebebi ile böyle bir kadro çıkardı ve doğal bir sonuç elde etti. Galatasaray bu işi ASY'de bitirir, turu geçer.

Galatasaray için bu akşam bu maçın ciddiyetinin bir hazırlık maçından farkı yoktu.Rijkaard oyuncuları tanımak ve meziyetlerini görmek istiyor.Rakip fizik/kondisyon olarak Galatasaray'dan üstündü.Temsilcimiz bu turu Ali Sami Yen'de geçecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Servet-Gökhan ikilisi çok hata yaptı.Kademe,adam markajı,topu oyuna sokma...
    Servet hazır değil eskisi gibi olması zor

Arda-Baros-Uğur-Emre başlayıp işi garantilemek lazımdı ilk yarıdan.
    Emre Çolak neden oynamadı acaba.
    Ayrıca kötü oynasaydık kazanırdık.Kötü de oynayamadık. Hiç oynamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olacak iş değil ya gerçekten anlamak zor.Avrupa kupalarında ciddi bir maça çıkıyorsunuz ve Yaser-Aydın-Erhan Şentürk üçlüsüne hücum hattını emanet ediyorsunuz.

Oynatsana Arda-Baros ikilisini ilk yarıda Rijkaard.Milli takımdan dönen oyuncular bu maçta oynamalıydı.Hiç değilse deplasmana götürülen isimler oynamalıydı.

Zaten bazı oyuncular İstanbul'da.Bu tecrübesiz hücum hattıyla gol mü atılır.2. yarı Baros-Arda girince işin rengi değişti.

Umarım İstanbul'da Keita ve Leo Franco hariç tüm as oyuncuları görebiliriz!
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Olacak iş değil ya gerçekten anlamak zor.Avrupa kupalarında ciddi bir maça çıkıyorsunuz ve Yaser-Aydın-Erhan Şentürk üçlüsüne hücum hattını emanet ediyorsunuz.

Oynatsana Arda-Baros ikilisini ilk yarıda Rijkaard.Milli takımdan dönen oyuncular bu maçta oynamalıydı.Hiç değilse deplasmana götürülen isimler oynamalıydı.

Zaten bazı oyuncular İstanbul'da.Bu tecrübesiz hücum hattıyla gol mü atılır.2. yarı Baros-Arda girince işin rengi değişti.

Umarım İstanbul'da Keita ve Leo Franco hariç tüm as oyuncuları görebiliriz!
    kardeşim az sakin. bu maçın ciddi olduğunu düşünüyorsan, bence bir daha analiz et. rijkaard işini bilir, merak yapmana gerek yok.

Galatasaray'ın kaliteli yabancı transferine ihtiyacı olduğunu gösterdi bu maç. Baros dışında kaliteli yabancı yok. Keita bir sonraki maçta oynar, onu saymıyorum, Leo Franco da öyle. Lincoln, Linderoth gibi isimlerin yerlerine kaliteli yabancılar lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Birde gördükkü Arda ortada yapamıyor ne yaparsa yapsın yeri etkili oldugu alıstıgımız arda sol çizgide oynayan ve sürekli içeri kat edetn çapraz ortalar acan Arda'dır.

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Galatasaray'ın kaliteli yabancı transferine ihtiyacı olduğunu gösterdi bu maç. Baros dışında kaliteli yabancı yok. Keita bir sonraki maçta oynar, onu saymıyorum, Leo Franco da öyle. Lincoln, Linderoth gibi isimlerin yerlerine kaliteli yabancılar lazım.
    bahsettiğin kanıya nereden vardın acaba ? henüz baros dışında ilk 11'e çıkmış yabancımız yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Uefa için kadrolar 2 hafta önceden veriliyodu bildiğim kadarıyla.Leo Franco ve Keita kadroya seçilemediler sanırım bu tur için.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Linderoth'un yerine Mehmet Topal yetmez mi?Kewell'ı unuttun galiba Baros'un dışında kaliteli oyuncu yok derken

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zaten Kewell en iyi topcumuz o varken herşey cok kolay...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray'ın 11'i kaliteli, ama yedek kadrosunda oyuna girip maçı değiştirecek adam yok.

Leo - Uğur - Gökhan Zan - Servet - Hakan - Mehmet Topal - Ayhan - Arda - Keita - Kewell - Baros çok kaliteli takım. Ama bu oyuncuların alternatifi yokki. Mustafa sarp - barış ortasaha adamları. Hucumcu yok.. Aydın - Yaser - Erhan'la olacak iş değil bunlar. Erhan iyi topçu olabilir ama BANK ASYA'da.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben GaLatasaray ı hiç beğenmedim. GençLerini de beğenmedim. Yaser, Aydın, ALparsLan gibi isimLer bu tarz maçLarda kendiLerini gösteremeyecekLerse hangi maçta göstericekLer ben onu merak ediyorum. Rijkaard bu adamLara motivasyon oLsun, kendiLerini göstersin diye forma veriyor adamLar bütün maç boyunca sahada doLaşıyor. Sen köy takıma karşı performans veremiyorsan Fizik oLarak güçLü Türkiye Liginde ne vericeksin ben onu düşünüyorum. Yazık, koskoca GaLatasaray aLtyapısından çıkıyorsunuz, ya da büyük potansiyeLiniz var diye Bu takıma geLiyorsunuz verdikLeri mücadeLeye bak.

Birde Sabri oLduğu sürece GaLatasaray maçı izLemek istemiyorum artık. Bİz çok şükür İbrahim den kurtuLmak üzereyiz, GaLatasaray Lı arkadaşLar bir 8 yıL daha bu adamı izLemek zorunda ya ALLah onLara sabır versin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Artık Yaser ve Aydın'dan bi cacık olmaz başka bir klube kiralık gitmeleri lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Konuya mesaj yazıp macı yorumlama geregi duymadıgımdan okumamıştım da, biraz okuyum dedim; Baros dışında kaliteli yabancı oyuncu yoktan tutun, Galatasarayın kadrosu kötüye kadar gitmiş yorumlar. Baros dışında, Leo Franco, Harry Kewell, Kader Keita gibi oyuncular ne oluyor acaba ? Biblo mu bunlar? Bu kadar yedek oyuncuyu 1 macta hazır olmadan sahaya sürersen elbette verim alamazsın. Rijkaard bu maca hazırlık macı olarak bakıyordu ve son olarak takımda tutacagı isimleri görmeyi denedi.

FM diliyle anlatayım, 125-130 ca lık 7 oyuncuyu bir macta ilk 11 oynatın; bir de 1 125lik oyuncuyu as takımın yanında 145-150 lik oyuncuların yanında oynatın,o oyuncunun performansı aynı mı olur?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Konuya mesaj yazıp macı yorumlama geregi duymadıgımdan okumamıştım da, biraz okuyum dedim; Baros dışında kaliteli yabancı oyuncu yoktan tutun, Galatasarayın kadrosu kötüye kadar gitmiş yorumlar. Baros dışında, Leo Franco, Harry Kewell, Kader Keita gibi oyuncular ne oluyor acaba ? Biblo mu bunlar? Bu kadar yedek oyuncuyu 1 macta hazır olmadan sahaya sürersen elbette verim alamazsın. Rijkaard bu maca hazırlık macı olarak bakıyordu ve son olarak takımda tutacagı isimleri görmeyi denedi.

FM diliyle anlatayım, 125-130 ca lık 7 oyuncuyu bir macta ilk 11 oynatın; bir de 1 125lik oyuncuyu as takımın yanında 145-150 lik oyuncuların yanında oynatın,o oyuncunun performansı aynı mı olur?
    Tabiki aynı olmaz Emre abi.Fakat birde şu var Yaser,Aydın bir türlü ayaklarına gelen fırsatları değerlendiremediler.Artık bu oyuncular daha fazla takıma ve kendilerine zarar vermeden gereği neyse onun yapılması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Galatasaray'ın 11'i kaliteli, ama yedek kadrosunda oyuna girip maçı değiştirecek adam yok.

Leo - Uğur - Gökhan Zan - Servet - Hakan - Mehmet Topal - Ayhan - Arda - Keita - Kewell - Baros çok kaliteli takım. Ama bu oyuncuların alternatifi yokki. Mustafa sarp - barış ortasaha adamları. Hucumcu yok.. Aydın - Yaser - Erhan'la olacak iş değil bunlar. Erhan iyi topçu olabilir ama BANK ASYA'da.
    Nonda var

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aygün Nonda'dan sen başarılı olmayı bekliyosan çok yanılırsın. Hem Nonda takımdan ayrılacaktı ne oldu o ?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Nonda Takımda Kalacağını Söyledi İsmail Abi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Aygün Nonda'dan sen başarılı olmayı bekliyosan çok yanılırsın. Hem Nonda takımdan ayrılacaktı ne oldu o ?
    Erhan'dan ondan bundan iyidir abi.Ben iyi performans bekliyorum demedim zaten.Sen hücumcu yok dedin diye Nonda var dedim (:

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Nonda'yı istemiyorum !!!

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri