Namouchi.Angulo Borbon MR oynuyor.Erman Kılıç alternatif olur bu
Namouchi.Angulo Borbon MR oynuyor.Erman Kılıç alternatif olur bu
Last edited by MuraTBudaN : 19.Temmuz.2009 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Djamel Bakar,Lautaro Acosta,Clint Dempsey aklıma gelenler.
Deplasmanda avantajlı skor almışsın güzel.
UEFA'dan devam edersin artık![]()
Last edited by MuraTBudaN : 19.Temmuz.2009 at 21:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Cassio'yu dün izledim Sivas maçında.Fena bir kaleci değil gerçi hiç top gelmedi ama
![]()
UEFA 'DA Gruplara kalman iyi olmuş.
İyi transfer olmuş ligi bekliyoruz.
Lige iyi başlamışsın.UEFA Baya zormuş grup.Sakatlar ise can sıkar baya sakat var.
Grup biraz zor olmuş ama sorun değil geçersin.Transferler yerinde ama Sissoko baya şanssızlık olmuş.Neyse sağlık olsun sorun olmaz senin için![]()
inşallah geçersin sakatlıklar hakkaten kötü olmuş inşallah çabuk iyileşirler
Last edited by MuraTBudaN : 20.Temmuz.2009 at 01:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vallahi Galatasaray'ın durumundan utanç duydum şuan
Sissoko süper transfer. Geleceği parlak bir oyuncu fakat oynayamadan sakatlanması senin için talihsizlikLig ss'lerini bekliyoruz.
Last edited by MuraTBudaN : 20.Temmuz.2009 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Panserikiaos maçı hariç iyi gidiyosun.WfL'yi yenmen çok iyi olmuş
O Galatasaray sonradan bi açılıyo anlayamıyorum bende bu oyunu bi bakıyosunuz ilk 3 te .
Gerçekten isimlerimizi oyuncuların Favori Personelinde görmek muhteşem.Özellikle bende M.City'de Kendimi ilk 11 deki bütün futbolcularımın favori personel kısmında görünce hemen havalara giriyorumÖzellikle Robinho'nun falan favori personeli olmak çok güzel..
Panserikiaos maçı çok şanssız olmuş ama önemli değil daha başlangıç.Wolfsburg galibiyeti süper.
Görkeme Katılıyorum
Bu arada Sisokko Harikalar Yyaratır.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]