21. hafta
22. hafta
23. hafta
24. hafta
25. hafta
26. hafta
27. hafta
28. hafta
29. hafta
30. hafta
Puan Tablosu
![]()
21. hafta
22. hafta
23. hafta
24. hafta
25. hafta
26. hafta
27. hafta
28. hafta
29. hafta
30. hafta
Puan Tablosu
![]()
Norveç kupası yarı finali
Norveç kupası finali
NORVEÇ KUPASI TROMSO'nun.
Şampiyonlar ligi maceramız birazdan...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cristaldo kafamın tasını attırdı sezon ortasında sattım 4 milyon pounda Boca'ya. sezon sonunda gidecek yeni takımına. forvete baska biriyle anlastım. transfer döneminde açıklarım...
diğer önerilerini de dikkate alacağım..
yalnız cl macerası öyle sizin beklediğiniz kadar iyi geçmedi
bakalım... birazdan hepsi gelecek.
imageshack saolsun 2 saattir uğraşıyorum 10 resim zor ekledim![]()
Last edited by S4mp1y0N : 22.Temmuz.2009 at 04:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞAMPİYONLAR LİGİ MACERAMIZ...
1. maç
Olağan bir sonuçla sadece 3 fark yedik
2. maç
Rakibi ezmemize rağmen galip gelmeyi başaramadık.
3. maç
şutları kale dibinden karavana vurmasak maçı kazanabilirdik. çok da güzel oynadık aslında.
4. maç
Olmadı.. Yine kazanamadık.
5. maç
İmkansızı başarmayı çok isterdik ama yapamadık
6. maç
Herşey bu maçta belli olacaktı.. Grubun averaj takımları olan biz, uefa kalma mücadelesi içindeydik. Beraberlik bize yetiyordu çünkü averaj olarak rakipten üstün durumdaydık. Takım 15 gün dinlendi bu maç öncesinde. Yorucu maratondan sonra bu dinlenme süresi takıma çok faydalı oldu. Morelleri üst seviyede olan oyuncularıma takım konuşmasında "sizden galibiyet bekliyorum!" diyerek onları iyice şaşırttım ve motive ettim... maçtan beraberlikle ayrılarak uefa'ya kalmayı son anda başardık... artık uefadaki rakibimizi bekliyoruz. nokta transferler yaparak bir tur daha yükselmek en büyük hedefimiz...
Puan tablosu
![]()
Ligde Üst Üste 2 Şampiyonluk Çok Güzel KardeşimŞl de 3.Olman Başarı Demiştik Gayet Normal Uefaya Kalman Çok Güzel Oldu
Takımın İlk CL Macerası Güzel Herşeye Rağmen Seneye Daha Bir Kat Daha Kaliteli Gömlek İle Çok Daha İleriye Gidebilmen Beklenen Bişey Olur Ligdeki Havayı Avrupaya Yansıtmak Tabiki Sabır Gerektirecek Ama Başaracağından Eminim Kardeşim
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
CLde en azından 2 galibiyet bekliodumNeyse öle veya böle Uefaya katılmayı başarmışsın.Sana orta saha konusunda tavsiyem olucak nacizane; göbeğin 2sinide sanırım ofansif yapıosun, dostum bence birini en az normal orta saha yap ve oraya fizik gücü yüksek savaşçı bi orta alan oyuncusu al.Takımının ofansif durumu ligin kalitesi açısından bakıldığında etkilemeyebilir ama işte avrupada yemio
Uefada da gider Milan gelir şimdi
![]()
Güzel yorumların için teşekkürler abi
Seneye dudak uçuklatacak bir kadro kuracağım, senin dediğin o ligdeki hava avrupaya da yansıyacak böylece. bu sene de olmazsa seneye..
UEFA'daki rakibimiz Napoli oldu, işimiz zor.
Orta saha konusunda haklısın ama ben tercih hakkına sahip değildim bu yıl başındaBütçemiz el verdiğince zar zor transfer yapabildik. Bana kalsa MC'lerin ikisini de çift yönlü oynatırdım
Bu sene çift yönlü iki orta saha alacağım... Biri direk Stilic'in yanında oynayacak, diğeri de alternatif olacak. Önerilerini bekliyorum, transfer dönemi bitmeden söylersen çok makbule geçer.
Ayrıca muhteşem bir brezilyalı ile anlaştım. 24 ay taksitle 7,5 milyon pound ödedim. Transfer param "0" dı ama bütçe 15 milyon pounda yükseldiği için yönetim beni kırmayarak kredi çekti
Westham'dan gelen teklifi reddettim...
![]()
İyi ki reddettin Feyyaz abi. West Ham'dan daha iyi bir kulüp teklif edene kadar ayrılma bir yere bence. Bu arada sonuçlar süper, arada bir tökezlemişsin ama onlar da işin tuzu biberi
Başarılar, transfer dönemini iple çekiyoruz![]()
kanka bence avrupada basarı yakalayana kadar bırakma bu takımı![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Kardeşim tebrikler demiyorum çünkü senin için lig şampiyonluğu başarı değil bunu anladım
Bu sene bir sürpriz yapıp uefa yı alır yada finale çıkarsan hiç şaşırmam.
Bu arada oyuncularından bir kaçı bana lazım son 6 maçım ligde, kiralık olarak verirmisin?
He bide resimler çok ama çok geç yükleniyor haberin olsun. JPEG yapsan daha iyi olacak sanırım.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Avrupada başarı yakalayana kadar ayrılmayacağım
Teşekkürler abi
UEFA'da dolu dizgin gidiyorum. Final hayal ama umut fakirin ekmeği
Oyuncularımın hepsi sana feda olsun abi ayıp ediyon![]()
Resimleri şimdi farkettim evet, artık jpeg olarak koyuyorum uyardıgın için saolasn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Siz istersiniz de ben sizi kırarmıyım hiç
TROMSO deplasmanda destan yazmaya devam ediyor...
Son 8'e kalma mücadelesinde Lazio ile deplasmanda ilk maçı yaptık ve tarih yazdık...
Bu da bu sene ki kadromuz ve dilişimiz...
Klasik kadroyu bu şekilde düşünüyorum, sakatlar döndüğünde...
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 22.Temmuz.2009 at 19:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yeni sezona başlıyoruz!
İşte beklentimin çok çok üzerindeki transfer bütçemiz...
Bu da kulüp bütçesi..
Hazırlık dönemi
Transferde ince eleyip sık dokuduk, en çok fayda alacağımız oyuncuları transfer ettik...
Bogdan Stancu
Cristaldo'dan istediğim verimi alamadığım için sezon ortasında Boca Juniors'a 4 milyon pounda sattım. Sezon bitmeden Bogdan Stancu ile anlaştım. İyi bir transfer olacağını ümid ediyorum.
[IMG][/IMG]
Alex Teixeira
Brezilyanın en yetenekli gençlerinden birini aldık. Teixeira'yı anlatmama gerek yok herkez biliyor zaten.. Kulüp tarihinin en pahalı transferi kendisi. Her mevkiide oynayabiliyor. Tam bir görev adamı ve yıldız.
Eyong Enoh
Orta sahada Zuculi'ninin yükünü hafifletecek, aynı zamanda hücuma da destek olacak çift yönlü bir oyuncu aldık.. Fiziksel özellikleri muhteşem. Kesinlikle bu sezon en güvendiğim isimlerin başında geliyor.
Hans Age Yndestad
Tromso kariyerimin ilk yılında başkan dinamo kiev'e satmıştı. Dinamo kiev'de bir yıl oynatmadan başka bir norveç ekibi Brann'a satmış. Bizim de sol tarafta eksikliğimiz vardı. Bu sene eski öğrencimizi tekrar kadromuza kattık.
Ve kadro derinliği açısından gelecek vaad eden iki tane de genç aldık.
UEFA kupasında rakibimiz Napoli oldu.
Süpriz bir şekilde turu geçtik.
ilk maç
ikinci maç
Yeni rakibimiz bir başka italyan takımı Lazio.
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 22.Temmuz.2009 at 20:09
kanka napoli lazio dan daha saglam takım lazio yu elersn bu arada transferlerini cok begendim![]()
Lazio'yu da elersin sen Feyyaz abi güveniyorum sana. Napoli'yi eleyen adam Lazio'yu da eler![]()
Süpersin Abi Transferlerinde Güzel Lazioyu Eleyeceğine Eminim
Muhteşemsin abi, daha ne diyelim bilmiyorum![]()
Last edited by S4mp1y0N : 22.Temmuz.2009 at 20:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rakip kim acaba çeyrek finalde Feyyaz abi onu koyaydın![]()
ÇEYREK FİNAL VE YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
Çeyrek finaldeki rakibimiz Celtic.
Yarı finale yükselirsek Fiorentina - Sporting eşleşmesinin galibi ile karşılaşacağız.
![]()
kanka akılcı oyun ve tur diyorum baska bişiy demiyorum![]()
Gele gele en zor 2 takım gelmiş yarı finalde. Yarı finalde dedim, çünkü Celtic'i eleyeceğinden adım gibi eminim. Zaten eleyemezsen çeker giderim bu forumdan![]()
Elimizden geleni yapacağız kanka
Kardeşim iyi güzel diyon da ya elenirsek
Neden kendini bizden mahrum bırakıyorsun.
Sözünü geri al, yoksa kapatırım kariyeri bak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transferin son gününde orta sahaya bir takviye daha yaptım..
Kadro ne kadar derin olursa o kadar iyi
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 22.Temmuz.2009 at 20:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi yapmıssınkanka derinlik bazen cok sey demektir![]()
2. hafta
Çeyrek final ilk maç
Defans hattımız çökük vaziyette çıktık maça.. Demidov'u hafif sakat(%80 kondisyonla oynadı) olmasına rağmen oynatmak zorunda kaldık. Çünkü diğer stoperimiz riguniensen cezalıydı... Ochirosii de sakatlıktan yeni çıkmıştı onu da oynatamadık.. Yenmeyi başaramadık. Canımız saolsun.
Sakatlar ve cazalılar can sıkıyor.. Rövanşta işimiz çok zor. En önemli oyuncularımız olmayacak. Ayrıyetten yeni transferlerimizin (Stancu ve Teixeira hariç) hiç birini oynatamıyoruz. Kaydedemedik .
şimdi biraz mola veriyorum
az dışarı çıkmam gerek.
gelince devam ederiz.
Bu kupayı almanı bekliyor taraftarlarDuyuyor musun
![]()
TariboWest
Feyyaz abi turu geçtin geçtin geçemedin giderim bak![]()
Tromso UEFA'ya havlu attı...
Gururluyuz mutluyuz.
Seneye Avrupa'da çok daha iyi Tromso izleteceğiz...
İşte maç öncesi sakat, cezalı ve kadroya kaydolamayan oyuncular...
ve rovanş maçı..
Lig maçları birazdan...
Bu arada Celtic yarı finalde Sporting Lisbon'u eledi.
Finale yükseldi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3. hafta
4. hafta
5. hafta
6. hafta
7. hafta
8. hafta
9. hafta
10. hafta
Lig Tablosu:
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 23.Temmuz.2009 at 02:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Uefa da gidebildiğin yere kadar gidebilmişsin güzel bir kariyer oluyor başarılar
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bu sene de lig şampiyonu oldun Feyyaz abi, artık seneye daha iyi bir performans ile Şampiyonlar Ligi'nde görmek istiyoruz seni![]()