Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 220 sonuç

Konu: Tromso Defterini Kapattık... Bayer Leverkusen'i Dünya Devi Yapacağız. ( 4. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

21. hafta

22. hafta

23. hafta

24. hafta

25. hafta

26. hafta

27. hafta

28. hafta

29. hafta

30. hafta

Puan Tablosu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Norveç kupası yarı finali

Norveç kupası finali

NORVEÇ KUPASI TROMSO'nun.

Şampiyonlar ligi maceramız birazdan...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    Cristaldo ve o tarz oyuncular genelde hüsran çıkıyo maalesef.Ama ben snn oynadığın ligin kalitesini düşünerek büyük bi transfer yaptığını düşünmüştüm, yanılmışım.Cristaldo ve o tarz derken; teknik özellikleri çok iyi, fiziksel ve mental yada fiziksel özellikleri kötü olan oyuncular fos çıkıyo.Kalinic de bence sonuna kadar uğraş olmassa eğer Winston Parks senin sistemine ve istediğin yırtıcı forvet pozisyonuna en uygun alabileceğin isim diye düşünüyorum.Gerçi targetman tarzımı oynuosun yoksa strikermi bilmiorum ama eğer bitirici forvetler de sistemine uyarsa Corinthians dan Dentinho,Vasco dan Teixeira yı öneririm.Özellikle Dent. cok iyi gelişim gösterio.Ha forvet olarak düşünmessen yine Dent.i sol, teixeirayı sağ ve sol kanatlardada kullanmak için alabilirsin.At.Paranaense deki choco da müthiş gelişir bak.Hearts a 6.5M$ almıştım 19M$a Fulhama satmıştım aklında bulunsunGöbeğe Jenssen den 1.5 gömlek daha üstün Salamiyi alabilirsen müthiş bi iş başarırsınTabi bu saydıklarımın hepsinin bonservisleri pahalı gelebilir."900K bütçe vermiş olan Heartsa ilk sezon sonu 24M$ verip Marquinhosu almış biri olarak ne yapar eder bu kalitede isimler alırdım yerinde olsam"Bu saydıklarım yabancı kontenjanına takılır, paran yetmez orasını bilememAma dediğim gibi avrupada bi yerlere gelmek adına gelen her oyuncu, yerine aldığın oyuncundan daha kaliteli olmalı

ŞL grubuna gelince.Eleme turlarını geçip gruplara kalmışsın tebrik ederimİlk msjımda da dediğim gibi snn için 3. olup Uefa ya gitmen başarıdır, ilk sezonun için ve inşallahda en kötü bu şekilde olur.Benfica ve Spartak dan birinden 3 dierinden 4 cıkarırsan ztn Uefa garanti gibi bişey olur.Ama yine de düşünmüyo deilim niye çıkamayasın dieNeyse bakalım grup macları başlasın 1-2 mac oyna belli olur az çok durumunBaşarılar...
    Cristaldo kafamın tasını attırdı sezon ortasında sattım 4 milyon pounda Boca'ya. sezon sonunda gidecek yeni takımına. forvete baska biriyle anlastım. transfer döneminde açıklarım...

diğer önerilerini de dikkate alacağım..
    yalnız cl macerası öyle sizin beklediğiniz kadar iyi geçmedi

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Gruplara kalmıssın. Tebrikler UEFA ya gitsen yeterli bence
    bakalım... birazdan hepsi gelecek.
    imageshack saolsun 2 saattir uğraşıyorum 10 resim zor ekledim
    Last edited by S4mp1y0N : 22.Temmuz.2009 at 04:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ŞAMPİYONLAR LİGİ MACERAMIZ...

1. maç
    Olağan bir sonuçla sadece 3 fark yedik

2. maç
    Rakibi ezmemize rağmen galip gelmeyi başaramadık.

3. maç
    şutları kale dibinden karavana vurmasak maçı kazanabilirdik. çok da güzel oynadık aslında.

4. maç
    Olmadı.. Yine kazanamadık.

5. maç
    İmkansızı başarmayı çok isterdik ama yapamadık

6. maç
    Herşey bu maçta belli olacaktı.. Grubun averaj takımları olan biz, uefa kalma mücadelesi içindeydik. Beraberlik bize yetiyordu çünkü averaj olarak rakipten üstün durumdaydık. Takım 15 gün dinlendi bu maç öncesinde. Yorucu maratondan sonra bu dinlenme süresi takıma çok faydalı oldu. Morelleri üst seviyede olan oyuncularıma takım konuşmasında "sizden galibiyet bekliyorum!" diyerek onları iyice şaşırttım ve motive ettim... maçtan beraberlikle ayrılarak uefa'ya kalmayı son anda başardık... artık uefadaki rakibimizi bekliyoruz. nokta transferler yaparak bir tur daha yükselmek en büyük hedefimiz...

Puan tablosu

Ligde Üst Üste 2 Şampiyonluk Çok Güzel Kardeşim Şl de 3.Olman Başarı Demiştik Gayet Normal Uefaya Kalman Çok Güzel Oldu Takımın İlk CL Macerası Güzel Herşeye Rağmen Seneye Daha Bir Kat Daha Kaliteli Gömlek İle Çok Daha İleriye Gidebilmen Beklenen Bişey Olur Ligdeki Havayı Avrupaya Yansıtmak Tabiki Sabır Gerektirecek Ama Başaracağından Eminim Kardeşim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    11

CLde en azından 2 galibiyet bekliodumNeyse öle veya böle Uefaya katılmayı başarmışsın.Sana orta saha konusunda tavsiyem olucak nacizane; göbeğin 2sinide sanırım ofansif yapıosun, dostum bence birini en az normal orta saha yap ve oraya fizik gücü yüksek savaşçı bi orta alan oyuncusu al.Takımının ofansif durumu ligin kalitesi açısından bakıldığında etkilemeyebilir ama işte avrupada yemioUefada da gider Milan gelir şimdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Ligde Üst Üste 2 Şampiyonluk Çok Güzel Kardeşim Şl de 3.Olman Başarı Demiştik Gayet Normal Uefaya Kalman Çok Güzel Oldu Takımın İlk CL Macerası Güzel Herşeye Rağmen Seneye Daha Bir Kat Daha Kaliteli Gömlek İle Çok Daha İleriye Gidebilmen Beklenen Bişey Olur Ligdeki Havayı Avrupaya Yansıtmak Tabiki Sabır Gerektirecek Ama Başaracağından Eminim Kardeşim
    Güzel yorumların için teşekkürler abi
    Seneye dudak uçuklatacak bir kadro kuracağım, senin dediğin o ligdeki hava avrupaya da yansıyacak böylece. bu sene de olmazsa seneye..
    UEFA'daki rakibimiz Napoli oldu, işimiz zor.

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    CLde en azından 2 galibiyet bekliodumNeyse öle veya böle Uefaya katılmayı başarmışsın.Sana orta saha konusunda tavsiyem olucak nacizane; göbeğin 2sinide sanırım ofansif yapıosun, dostum bence birini en az normal orta saha yap ve oraya fizik gücü yüksek savaşçı bi orta alan oyuncusu al.Takımının ofansif durumu ligin kalitesi açısından bakıldığında etkilemeyebilir ama işte avrupada yemioUefada da gider Milan gelir şimdi
    Orta saha konusunda haklısın ama ben tercih hakkına sahip değildim bu yıl başında Bütçemiz el verdiğince zar zor transfer yapabildik. Bana kalsa MC'lerin ikisini de çift yönlü oynatırdım Bu sene çift yönlü iki orta saha alacağım... Biri direk Stilic'in yanında oynayacak, diğeri de alternatif olacak. Önerilerini bekliyorum, transfer dönemi bitmeden söylersen çok makbule geçer.

Ayrıca muhteşem bir brezilyalı ile anlaştım. 24 ay taksitle 7,5 milyon pound ödedim. Transfer param "0" dı ama bütçe 15 milyon pounda yükseldiği için yönetim beni kırmayarak kredi çekti

Westham'dan gelen teklifi reddettim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi ki reddettin Feyyaz abi. West Ham'dan daha iyi bir kulüp teklif edene kadar ayrılma bir yere bence. Bu arada sonuçlar süper, arada bir tökezlemişsin ama onlar da işin tuzu biberi

Başarılar, transfer dönemini iple çekiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kanka bence avrupada basarı yakalayana kadar bırakma bu takımı
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kardeşim tebrikler demiyorum çünkü senin için lig şampiyonluğu başarı değil bunu anladım
    Bu sene bir sürpriz yapıp uefa yı alır yada finale çıkarsan hiç şaşırmam.
    Bu arada oyuncularından bir kaçı bana lazım son 6 maçım ligde, kiralık olarak verirmisin?

He bide resimler çok ama çok geç yükleniyor haberin olsun. JPEG yapsan daha iyi olacak sanırım.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    İyi ki reddettin Feyyaz abi. West Ham'dan daha iyi bir kulüp teklif edene kadar ayrılma bir yere bence. Bu arada sonuçlar süper, arada bir tökezlemişsin ama onlar da işin tuzu biberi

Başarılar, transfer dönemini iple çekiyoruz

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    kanka bence avrupada basarı yakalayana kadar bırakma bu takımı
    Avrupada başarı yakalayana kadar ayrılmayacağım

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Kardeşim tebrikler demiyorum çünkü senin için lig şampiyonluğu başarı değil bunu anladım
    Bu sene bir sürpriz yapıp uefa yı alır yada finale çıkarsan hiç şaşırmam.
    Bu arada oyuncularından bir kaçı bana lazım son 6 maçım ligde, kiralık olarak verirmisin?

He bide resimler çok ama çok geç yükleniyor haberin olsun. JPEG yapsan daha iyi olacak sanırım.
    Teşekkürler abi
    UEFA'da dolu dizgin gidiyorum. Final hayal ama umut fakirin ekmeği

Oyuncularımın hepsi sana feda olsun abi ayıp ediyon

Resimleri şimdi farkettim evet, artık jpeg olarak koyuyorum uyardıgın için saolasn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kanka napoli lazio dan daha saglam takım lazio yu elersn bu arada transferlerini cok begendim
    Lazio'yu da elersin sen Feyyaz abi güveniyorum sana. Napoli'yi eleyen adam Lazio'yu da eler
    Siz istersiniz de ben sizi kırarmıyım hiç

TROMSO deplasmanda destan yazmaya devam ediyor...

Son 8'e kalma mücadelesinde Lazio ile deplasmanda ilk maçı yaptık ve tarih yazdık...

Bu da bu sene ki kadromuz ve dilişimiz...

Klasik kadroyu bu şekilde düşünüyorum, sakatlar döndüğünde...

Last edited by S4mp1y0N : 22.Temmuz.2009 at 19:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeni sezona başlıyoruz!

İşte beklentimin çok çok üzerindeki transfer bütçemiz...

Bu da kulüp bütçesi..

Hazırlık dönemi

Transferde ince eleyip sık dokuduk, en çok fayda alacağımız oyuncuları transfer ettik...

Bogdan Stancu
    Cristaldo'dan istediğim verimi alamadığım için sezon ortasında Boca Juniors'a 4 milyon pounda sattım. Sezon bitmeden Bogdan Stancu ile anlaştım. İyi bir transfer olacağını ümid ediyorum.

[IMG][/IMG]

Alex Teixeira
    Brezilyanın en yetenekli gençlerinden birini aldık. Teixeira'yı anlatmama gerek yok herkez biliyor zaten.. Kulüp tarihinin en pahalı transferi kendisi. Her mevkiide oynayabiliyor. Tam bir görev adamı ve yıldız.

Eyong Enoh
    Orta sahada Zuculi'ninin yükünü hafifletecek, aynı zamanda hücuma da destek olacak çift yönlü bir oyuncu aldık.. Fiziksel özellikleri muhteşem. Kesinlikle bu sezon en güvendiğim isimlerin başında geliyor.

Hans Age Yndestad
    Tromso kariyerimin ilk yılında başkan dinamo kiev'e satmıştı. Dinamo kiev'de bir yıl oynatmadan başka bir norveç ekibi Brann'a satmış. Bizim de sol tarafta eksikliğimiz vardı. Bu sene eski öğrencimizi tekrar kadromuza kattık.

Ve kadro derinliği açısından gelecek vaad eden iki tane de genç aldık.

UEFA kupasında rakibimiz Napoli oldu.
    Süpriz bir şekilde turu geçtik.

ilk maç

ikinci maç

Yeni rakibimiz bir başka italyan takımı Lazio.

Last edited by S4mp1y0N : 22.Temmuz.2009 at 20:09

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kanka napoli lazio dan daha saglam takım lazio yu elersn bu arada transferlerini cok begendim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lazio'yu da elersin sen Feyyaz abi güveniyorum sana. Napoli'yi eleyen adam Lazio'yu da eler

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Süpersin Abi Transferlerinde Güzel Lazioyu Eleyeceğine Eminim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhteşemsin abi, daha ne diyelim bilmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Norveç ligi 1. hafta

Uefa kupası Lazio ikinci maç

TROMSO ÇEYREK FİNALDE !!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Süpersin Abi Transferlerinde Güzel Lazioyu Eleyeceğine Eminim
    Muhteşemsin abi, daha ne diyelim bilmiyorum
    Eledik çok şükür
    Last edited by S4mp1y0N : 22.Temmuz.2009 at 20:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rakip kim acaba çeyrek finalde Feyyaz abi onu koyaydın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ÇEYREK FİNAL VE YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Çeyrek finaldeki rakibimiz Celtic.

Yarı finale yükselirsek Fiorentina - Sporting eşleşmesinin galibi ile karşılaşacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kanka akılcı oyun ve tur diyorum baska bişiy demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gele gele en zor 2 takım gelmiş yarı finalde. Yarı finalde dedim, çünkü Celtic'i eleyeceğinden adım gibi eminim. Zaten eleyemezsen çeker giderim bu forumdan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kanka akılcı oyun ve tur diyorum baska bişiy demiyorum
    Elimizden geleni yapacağız kanka

Gele gele en zor 2 takım gelmiş yarı finalde. Yarı finalde dedim, çünkü Celtic'i eleyeceğinden adım gibi eminim. Zaten eleyemezsen çeker giderim bu forumdan
    Kardeşim iyi güzel diyon da ya elenirsek
    Neden kendini bizden mahrum bırakıyorsun.
    Sözünü geri al, yoksa kapatırım kariyeri bak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transferin son gününde orta sahaya bir takviye daha yaptım..
    Kadro ne kadar derin olursa o kadar iyi

Last edited by S4mp1y0N : 22.Temmuz.2009 at 20:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

iyi yapmıssınkanka derinlik bazen cok sey demektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2. hafta

Çeyrek final ilk maç
    Defans hattımız çökük vaziyette çıktık maça.. Demidov'u hafif sakat(%80 kondisyonla oynadı) olmasına rağmen oynatmak zorunda kaldık. Çünkü diğer stoperimiz riguniensen cezalıydı... Ochirosii de sakatlıktan yeni çıkmıştı onu da oynatamadık.. Yenmeyi başaramadık. Canımız saolsun.

Sakatlar ve cazalılar can sıkıyor.. Rövanşta işimiz çok zor. En önemli oyuncularımız olmayacak. Ayrıyetten yeni transferlerimizin (Stancu ve Teixeira hariç) hiç birini oynatamıyoruz. Kaydedemedik .

şimdi biraz mola veriyorum
    az dışarı çıkmam gerek.
    gelince devam ederiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu kupayı almanı bekliyor taraftarlar Duyuyor musun
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Feyyaz abi turu geçtin geçtin geçemedin giderim bak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bu kupayı almanı bekliyor taraftarlar Duyuyor musun
    Feyyaz abi turu geçtin geçtin geçemedin giderim bak
    Başka bahara arkadaşlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tromso UEFA'ya havlu attı...
    Gururluyuz mutluyuz.
    Seneye Avrupa'da çok daha iyi Tromso izleteceğiz...

İşte maç öncesi sakat, cezalı ve kadroya kaydolamayan oyuncular...

ve rovanş maçı..

Lig maçları birazdan...

Bu arada Celtic yarı finalde Sporting Lisbon'u eledi.
    Finale yükseldi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3. hafta

4. hafta

5. hafta

6. hafta

7. hafta

8. hafta

9. hafta

10. hafta

Lig Tablosu:

Last edited by S4mp1y0N : 23.Temmuz.2009 at 02:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Uefa da gidebildiğin yere kadar gidebilmişsin güzel bir kariyer oluyor başarılar
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene de lig şampiyonu oldun Feyyaz abi, artık seneye daha iyi bir performans ile Şampiyonlar Ligi'nde görmek istiyoruz seni

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Uefa da gidebildiğin yere kadar gidebilmişsin güzel bir kariyer oluyor başarılar
    Teşekkürler. :=)

Bu sene de lig şampiyonu oldun Feyyaz abi, artık seneye daha iyi bir performans ile Şampiyonlar Ligi'nde görmek istiyoruz seni
    bu sene cl'de gruptan çıkmayı hedefliyorum orhan.
    inş başarırım.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri