pardon. Avrupa Ligine gidebiliyormuş. Başarılar o vakit..
pardon. Avrupa Ligine gidebiliyormuş. Başarılar o vakit..
Sivas taraftarının bu maçta stadı doldurması lazımdı bence.Bilet fiyatları da o kadar pahalı değilmiş.Hiç değilse lig öncesi ve Uefa Play-off'ları öncesi arkanızdayız mesajı verilirdi futbolculara.
Sivas dediğim gibi AnderLechten daha iyi bir takım ama biraz deneyimsizLik biraz da iLk maçı depLasmanda oynamaLarı yüzünden iLerLeyemediLer.
Karşıyakadan aLınan oyuncuyu çok beğendim. Maestro gibi yönetti takımı. Birde BüLent uygun bu Onur da ne görüyorda sürekLi oynatıyor onuda anLamadım, adam ne top kapıyor, ne pas atabiLiyor ne birşey, garip..
TebrikLer Sivas. En azından üLke puanına katkıda buLunduLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tebrikler Sivasspor...
Onur yerine İ.Dağaşan oynasaydı Cihan daha ofansif oynama şansı bulurdu.Cihan yetenekli bir isim.Bu yeteneklerini kullanabilmesi için rakip kaleye daha yakın oynamalı.Cihan iyi şut atan,final paslarını olumlu kullanan bir oyuncu.Daha ofansif oynamalı...
Ersen geçen sene sakatlıklarla çok uğraştı.Fizik olarak tam hazır değil,fit duruma geldiği zaman çok faydalı olur...
Tebrikler Sivasspor çok iyi olmasada güzel bir skor ile veda ettik şampiyonlar ligine.
umarım hayırlısıyla en kötü Grublara kalırız Tüm Türkiye Ekipleride iyice adımızdan söz ettiririz..
Eğerki Sivas ilk maç heyecanlanmasada 2-0 3-0 yenilseydi burda daha da çok gol atabilirdi. 5-0 ında etkisi ile ancak bu kadar oldu. Ama UEFA'da bir şeyler yapabilecek tecrübeyi bu maçta edindiler. Kendilerine güven geldi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anderlecht in maça asılmadığı ortadaydı fakat golü yeyince adamlar oynamaya çalışsada Sivas izin vermedi. Yani yinede oynadı Anderlecht dediğimiz gibi ilk maç yanılttı orada Sivas kelepçeli gibi 2 pas yapamadı. Bencede Anderlecht'in Bousaffa gibi bir kaç oyuncusu dışında pek güzel oyuncuları yok. Van Damme felan kaliteli. Fener karşısındaki Anderlecht Biglialı felan daha güzeldi.
Last edited by SAİT71 : 05.Ağustos.2009 at 03:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Keşke ilk maç Sivas'ın evinde olsaydı.
cihanın yanına bi oyuncu alınmalı hala stoper sorunu var takımın .....tebrik ediyorum sivasi beklemiyodum acıkcası bi galibiyet
sıkayfeys Karşıyaka'dan gitti o adam ne genci![]()
Abi Cihan Karşıyaka'da forvet arkası gibi oynuyodu bu kadar etkili olduğunu görmedim. Defansın önünde müthiş top yaptı. İbrahim Dağaşan'ın yanında daha iyi olacaktır kesinlikle.
Onur konusunda sana harfi harfine katılıyorum. Tek yaptığı ordan oraya koşmak. Bülent Uygun'da ona çok güveniyo nedense. Bir bildiği vardır deyip kestirmek lazım.
----------------------------------------------------------------------------
Belliydi bu maçında böyle biteceği. Anderlecht takımı hemen hemen aynı kadroyla sahadaydı. Biglia - Suarez yoktu takımda. Defans kurguları çok sağlam. Ordaki maçta böyle oynayabilseydik kesinlikle çıkardı Sivas. Ama orda çok hata yapıldı.
Akın - Petkovic'ten iyi demiş bazı arkadaşlar. Akın aynı hataları yaptı ama bu sefer şansı yanındaydı top hep dışarı çıktı. Neyse artık Avrupa Ligi elemelerine kaldı Sivas. Orda çok dikkatli olması lazım Bülent hocanın. Takımın eksiklikleri tamamlandığında Avrupa'da iş yapacak takım haline gelir Sivas.
Birbirinize posta koymak niyetindeyseniz MSN üzerinden yapın bunu.
Sivas'ı da tebrik ederim kuponumu yatırdı.![]()
Arkadaşlar biz diyoruz deplasmanda 5 olmasa burda turu atlayabilirdik falan ama şöyle de bir gerçek var ... Evinde 5 atmasaydı Anderlecht Sivas'ta 3 yemezdi emin olun. Fazla hafife alıyoruz takımları sorun da burada
Football is simple,but Football Manager is not
bende sizin dediğinizin aksine Ersen Martin'i çok beğendim. ama kondüsyonu yetmedi pili erken bitti orası ayrı. Kamanan'ı bir türlü sevemiyorum...tamam çok hırslı iyi niyetli bişeyler yapmaya çalışıyor ama yetenekleri çok çok kısıtlı...ayrıca sağbekteydi Uğur Kavuk'tu galiba ismi...onuda hiç sevemedim. hazırlık maçlarından Chivas maçında da izlemiştim orada da çok kötüydü, Anderlecht maçında da yine aynı. Agbetu dikkatimi çeken oyuncualrdan oldu. Girdikten sonra solda baya bi zorladı rakip savunmayı, herkes onu aradı uzun paslarlagüzelde orta açıyor, adamda eksiltmeye çalışıyor, hızıda süper. çok faydalı olucak Sivas'a.
kaleciye gelirsekAnderlecht'in şutları kaleyi bulmuş olsaydı o zaman görürdüm ben sizi Petkoviç'ten iyi mi diyorsunuz kötü mü...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Evet E.Martin 60.dakikaya kadar iyiydi daha sonra pili bitti.. ama hazır bir E.Martin Sivas'da iş yapar.. Uğur Kavuk , A.Rahman'dan formayı alamaz.. Petkovic'e güvenilerek yola çıkılmaz.. 2-3 maç kurtarır en önemli maçda takımın başını yakar demek istediğim bu.. Sonuçta bu adam 3 sene bizim kalemizdeydi..
Dün Maçtaydım Bir İki Şey Söylemek İstiyorum
Maçta Cihan Yılmazı Çok Beğendim Harika Paslar Attı Musayıda Çok Beğendim Oyunda Olduğu Dakika Rakibi Epey Zorladı Hel Birde Attığı Çalım Vardıki 2 Oyuncu Arasından Müthiş
Ersen Gol Atmasına Rağmen Bir Türlü Isınamadım Geçmişinden Dolayı
Mehmet Yıldızın Sakatlığı Düzeldiğinde Daha İyi Olacağız İnşallah
Dünkü Oyunu Gördükten Sonra Ligde Yine İyi İşleR Yapacağımıza Olan İnancım Arttı
Bu Takım Böyle Oynarsa Avrupa Liginde İş Yapar
Teşekkürler Sivasım Tebrikler Sivasım
Ayrıca Böyle Bir Şampiyonlar Ligi Maçı İçin Stadımızı Ligin Bitiminden Lig Açılışına Kadar Yenileyen Ve Bu Maçın Burda Oynanmasını Sağlayan Mecnun Babaya Sonsuz Teşekkürler
Buğra Musa'nın o hareketine çalım mı diyorsun senAma Musa joker bir oyuncu oyundan alınana kadar iyiydi.
Bana Göre Çalımdı Güzel Geçti Aralarında İyi Şaşırttı Haftaya Korkun Bizden![]()
Van Damme'nin bir anlık dalgınlığından oldu o olay aralarından geçiverdiHafta değil yahu şurda 3-4 gün kaldı
![]()
Deplasman Yapmayı Düşünüyormusun?
O Gün çalışıyorum ben 20:00 de işden çıkacam tv başına yetişebilirsem ne ala
Vardiyalı çalıştığım için 2 günde bir çalışıyorum artık maç günlerine denk gelmediğinde gidebiliyoruz maçlara..
OK Siteden Gelenlere Tavsiyem Yenselerde Yenilselerde Fazla Ayak Altında Dolaşmasınlar Geçen Sene Bir Kaç TSli Taraftar Sopa Yemişti
Şu Maçtada Gördümki Bizim Bir Bilica Kalitesinde Stoper İhtiyacımız Var
Tom De Sutter Her Hava Topunu Aldı Böyle Hava Hakimiyeti İyi Oyuncular Karşısında Bayağı Zorlanırız
Birde Ortasahaya İyi Bir Oyuncu Alınırsa Bizim İçin Güzel Olur
Onur Her Ne Kadar İyi Niyetli Oynasada Yetersiz
Ben yönetici oLsam o Tom De Sutter i aLırım arkadaş. Adam biLdiğin Hakan Şükür ün 25 Lik yıLLarı gibi.
sopa yedik ha allah aşkına bilmeden konuşmayın arkadaşlar..Geçen sene oraya giren kadar dışarıda kalan taraftarımızda oldu..Ben ve birçok arkadaşımız merkezce rahatça formamızla atkımızla gezebildik ne sopası allah aşkına..Hatta Sivaslı bir kaç eş dosta da teşekkür ettik..Sivasspor hangi takımla taraftar bazında kavgaya girişmişte dayak atmış..Kemik tayfa daha yeni yeni oluşuyor orada..Yine bu maça Trabzon , Tokat ,Ankara ve Samsun birçok arkadaşımız gidecek..Maçta bi sorun olacagını sanmıyorum..
Ben Sadece Uyardım Geçen Sene Olay Olmuştu Sen Görmesen Bile Uyarmakta Suç Ya
Sizin bu Sivas - Trabzon kavganız bir kaç yıL sonra İstanbuLda ki oLanLardan bir farkı kaLmayacak boyutLara geLicek.
Maç hakkında konuşmaya devam.
Şimdi nacizane birşeyler söylemek isterim bu mesajın üzerine.. Birkaç sayfa geride bir arkadaşın eklediği ve Sivasspor Basın sözcüsünün yaptığı bir açıklamanın haberine bunu buraya koymanın mantığı nedir gözüyle bakarken, mesaj içerisinde kalın olarak belirttiğim kısmın yazılma mantığı nedir acaba? Herşeye kendi tarafınızdan bakmayın birazda karşı taraftakinin yerine koyun kendinizi kısasa kısas yapmayın lütfen.
Bu lafların bugra 1905 nezdinde herkesedir. Bu mesaja cevap yazmayınız ki konu dağılmasın.