Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 120 arası toplam 120 sonuç

Konu: Sivasspor-Anderlecht/Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

pardon. Avrupa Ligine gidebiliyormuş. Başarılar o vakit..

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Sivas taraftarının bu maçta stadı doldurması lazımdı bence.Bilet fiyatları da o kadar pahalı değilmiş.Hiç değilse lig öncesi ve Uefa Play-off'ları öncesi arkanızdayız mesajı verilirdi futbolculara.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sivas dediğim gibi AnderLechten daha iyi bir takım ama biraz deneyimsizLik biraz da iLk maçı depLasmanda oynamaLarı yüzünden iLerLeyemediLer.

Karşıyakadan aLınan oyuncuyu çok beğendim. Maestro gibi yönetti takımı. Birde BüLent uygun bu Onur da ne görüyorda sürekLi oynatıyor onuda anLamadım, adam ne top kapıyor, ne pas atabiLiyor ne birşey, garip..

TebrikLer Sivas. En azından üLke puanına katkıda buLunduLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler Sivasspor...

Onur yerine İ.Dağaşan oynasaydı Cihan daha ofansif oynama şansı bulurdu.Cihan yetenekli bir isim.Bu yeteneklerini kullanabilmesi için rakip kaleye daha yakın oynamalı.Cihan iyi şut atan,final paslarını olumlu kullanan bir oyuncu.Daha ofansif oynamalı...

Ersen geçen sene sakatlıklarla çok uğraştı.Fizik olarak tam hazır değil,fit duruma geldiği zaman çok faydalı olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Sivasspor çok iyi olmasada güzel bir skor ile veda ettik şampiyonlar ligine.

umarım hayırlısıyla en kötü Grublara kalırız Tüm Türkiye Ekipleride iyice adımızdan söz ettiririz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sivas dediğim gibi AnderLechten daha iyi bir takım ama biraz deneyimsizLik biraz da iLk maçı depLasmanda oynamaLarı yüzünden iLerLeyemediLer.

Karşıyakadan aLınan oyuncuyu çok beğendim. Maestro gibi yönetti takımı. Birde BüLent uygun bu Onur da ne görüyorda sürekLi oynatıyor onuda anLamadım, adam ne top kapıyor, ne pas atabiLiyor ne birşey, garip..

TebrikLer Sivas. En azından üLke puanına katkıda buLunduLar.
    Bence Sivas Anderlecht'den daha iyi değil.Anderlecht ilk maçtaki gibi olsaydı yine fark yerdik.

Sivasspor kötü takım değil.Avrupa Liginde bu sezon adından söz ettireceğine inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğerki Sivas ilk maç heyecanlanmasada 2-0 3-0 yenilseydi burda daha da çok gol atabilirdi. 5-0 ında etkisi ile ancak bu kadar oldu. Ama UEFA'da bir şeyler yapabilecek tecrübeyi bu maçta edindiler. Kendilerine güven geldi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Anderlecht in maça asılmadığı ortadaydı fakat golü yeyince adamlar oynamaya çalışsada Sivas izin vermedi. Yani yinede oynadı Anderlecht dediğimiz gibi ilk maç yanılttı orada Sivas kelepçeli gibi 2 pas yapamadı. Bencede Anderlecht'in Bousaffa gibi bir kaç oyuncusu dışında pek güzel oyuncuları yok. Van Damme felan kaliteli. Fener karşısındaki Anderlecht Biglialı felan daha güzeldi.
    Last edited by SAİT71 : 05.Ağustos.2009 at 03:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke ilk maç Sivas'ın evinde olsaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

cihanın yanına bi oyuncu alınmalı hala stoper sorunu var takımın .....tebrik ediyorum sivasi beklemiyodum acıkcası bi galibiyet

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Orta sahasında Cihan diye bi genc var harika oynuyor...
    sıkayfeys Karşıyaka'dan gitti o adam ne genci

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Abi Cihan Karşıyaka'da forvet arkası gibi oynuyodu bu kadar etkili olduğunu görmedim. Defansın önünde müthiş top yaptı. İbrahim Dağaşan'ın yanında daha iyi olacaktır kesinlikle.

Onur konusunda sana harfi harfine katılıyorum. Tek yaptığı ordan oraya koşmak. Bülent Uygun'da ona çok güveniyo nedense. Bir bildiği vardır deyip kestirmek lazım.

----------------------------------------------------------------------------
    Belliydi bu maçında böyle biteceği. Anderlecht takımı hemen hemen aynı kadroyla sahadaydı. Biglia - Suarez yoktu takımda. Defans kurguları çok sağlam. Ordaki maçta böyle oynayabilseydik kesinlikle çıkardı Sivas. Ama orda çok hata yapıldı.

Akın - Petkovic'ten iyi demiş bazı arkadaşlar. Akın aynı hataları yaptı ama bu sefer şansı yanındaydı top hep dışarı çıktı. Neyse artık Avrupa Ligi elemelerine kaldı Sivas. Orda çok dikkatli olması lazım Bülent hocanın. Takımın eksiklikleri tamamlandığında Avrupa'da iş yapacak takım haline gelir Sivas.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Birbirinize posta koymak niyetindeyseniz MSN üzerinden yapın bunu.

Sivas'ı da tebrik ederim kuponumu yatırdı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arkadaşlar biz diyoruz deplasmanda 5 olmasa burda turu atlayabilirdik falan ama şöyle de bir gerçek var ... Evinde 5 atmasaydı Anderlecht Sivas'ta 3 yemezdi emin olun. Fazla hafife alıyoruz takımları sorun da burada
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bende sizin dediğinizin aksine Ersen Martin'i çok beğendim. ama kondüsyonu yetmedi pili erken bitti orası ayrı. Kamanan'ı bir türlü sevemiyorum...tamam çok hırslı iyi niyetli bişeyler yapmaya çalışıyor ama yetenekleri çok çok kısıtlı...ayrıca sağbekteydi Uğur Kavuk'tu galiba ismi...onuda hiç sevemedim. hazırlık maçlarından Chivas maçında da izlemiştim orada da çok kötüydü, Anderlecht maçında da yine aynı. Agbetu dikkatimi çeken oyuncualrdan oldu. Girdikten sonra solda baya bi zorladı rakip savunmayı, herkes onu aradı uzun paslarla güzelde orta açıyor, adamda eksiltmeye çalışıyor, hızıda süper. çok faydalı olucak Sivas'a.
    kaleciye gelirsek Anderlecht'in şutları kaleyi bulmuş olsaydı o zaman görürdüm ben sizi Petkoviç'ten iyi mi diyorsunuz kötü mü...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet E.Martin 60.dakikaya kadar iyiydi daha sonra pili bitti.. ama hazır bir E.Martin Sivas'da iş yapar.. Uğur Kavuk , A.Rahman'dan formayı alamaz.. Petkovic'e güvenilerek yola çıkılmaz.. 2-3 maç kurtarır en önemli maçda takımın başını yakar demek istediğim bu.. Sonuçta bu adam 3 sene bizim kalemizdeydi..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Dün Maçtaydım Bir İki Şey Söylemek İstiyorum
    Maçta Cihan Yılmazı Çok Beğendim Harika Paslar Attı Musayıda Çok Beğendim Oyunda Olduğu Dakika Rakibi Epey Zorladı Hel Birde Attığı Çalım Vardıki 2 Oyuncu Arasından Müthiş
    Ersen Gol Atmasına Rağmen Bir Türlü Isınamadım Geçmişinden Dolayı
    Mehmet Yıldızın Sakatlığı Düzeldiğinde Daha İyi Olacağız İnşallah
    Dünkü Oyunu Gördükten Sonra Ligde Yine İyi İşleR Yapacağımıza Olan İnancım Arttı
    Bu Takım Böyle Oynarsa Avrupa Liginde İş Yapar
    Teşekkürler Sivasım Tebrikler Sivasım
    Ayrıca Böyle Bir Şampiyonlar Ligi Maçı İçin Stadımızı Ligin Bitiminden Lig Açılışına Kadar Yenileyen Ve Bu Maçın Burda Oynanmasını Sağlayan Mecnun Babaya Sonsuz Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Buğra Musa'nın o hareketine çalım mı diyorsun sen Ama Musa joker bir oyuncu oyundan alınana kadar iyiydi.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bana Göre Çalımdı Güzel Geçti Aralarında İyi Şaşırttı Haftaya Korkun Bizden

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Van Damme'nin bir anlık dalgınlığından oldu o olay aralarından geçiverdi Hafta değil yahu şurda 3-4 gün kaldı

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Deplasman Yapmayı Düşünüyormusun?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

O Gün çalışıyorum ben 20:00 de işden çıkacam tv başına yetişebilirsem ne ala

Vardiyalı çalıştığım için 2 günde bir çalışıyorum artık maç günlerine denk gelmediğinde gidebiliyoruz maçlara..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

OK Siteden Gelenlere Tavsiyem Yenselerde Yenilselerde Fazla Ayak Altında Dolaşmasınlar Geçen Sene Bir Kaç TSli Taraftar Sopa Yemişti
    Şu Maçtada Gördümki Bizim Bir Bilica Kalitesinde Stoper İhtiyacımız Var
    Tom De Sutter Her Hava Topunu Aldı Böyle Hava Hakimiyeti İyi Oyuncular Karşısında Bayağı Zorlanırız
    Birde Ortasahaya İyi Bir Oyuncu Alınırsa Bizim İçin Güzel Olur
    Onur Her Ne Kadar İyi Niyetli Oynasada Yetersiz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben yönetici oLsam o Tom De Sutter i aLırım arkadaş. Adam biLdiğin Hakan Şükür ün 25 Lik yıLLarı gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    OK Siteden Gelenlere Tavsiyem Yenselerde Yenilselerde Fazla Ayak Altında Dolaşmasınlar Geçen Sene Bir Kaç TSli Taraftar Sopa Yemişti
    Tom De Sutter Her Hava Topunu Aldı Böyle Hava Hakimiyeti İyi Oyuncular Karşısında Bayağı Zorlanırız
    Vay be sopaladınız mı helal olsun Merak etme sen birşey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Birbirinize posta koymak niyetindeyseniz MSN üzerinden yapın bunu.

Bugün, 08:35 Uyarı zamanı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Vay be sopaladınız mı helal olsun Merak etme sen birşey olmaz.
    Geçen Sene Olmuştu Maç Çıkışında Bu Kimse Olmasını İstemezdi Ama Bir Kaç Taraftar İçki İçip Küfür Etmeye Başlamışlardı Ondan Sopa Yemişlerdi Bu Tavsiye Benden TSli Taraftarlar Kazanırlarsa Birlikte Kutlasınlar Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

sopa yedik ha allah aşkına bilmeden konuşmayın arkadaşlar..Geçen sene oraya giren kadar dışarıda kalan taraftarımızda oldu..Ben ve birçok arkadaşımız merkezce rahatça formamızla atkımızla gezebildik ne sopası allah aşkına..Hatta Sivaslı bir kaç eş dosta da teşekkür ettik..Sivasspor hangi takımla taraftar bazında kavgaya girişmişte dayak atmış..Kemik tayfa daha yeni yeni oluşuyor orada..Yine bu maça Trabzon , Tokat ,Ankara ve Samsun birçok arkadaşımız gidecek..Maçta bi sorun olacagını sanmıyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ben Sadece Uyardım Geçen Sene Olay Olmuştu Sen Görmesen Bile Uyarmakta Suç Ya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sizin bu Sivas - Trabzon kavganız bir kaç yıL sonra İstanbuLda ki oLanLardan bir farkı kaLmayacak boyutLara geLicek.

Maç hakkında konuşmaya devam.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

OK Siteden Gelenlere Tavsiyem Yenselerde Yenilselerde Fazla Ayak Altında Dolaşmasınlar Geçen Sene Bir Kaç TSli Taraftar Sopa YemiştiŞu Maçtada Gördümki Bizim Bir Bilica Kalitesinde Stoper İhtiyacımız Var
    Şimdi nacizane birşeyler söylemek isterim bu mesajın üzerine.. Birkaç sayfa geride bir arkadaşın eklediği ve Sivasspor Basın sözcüsünün yaptığı bir açıklamanın haberine bunu buraya koymanın mantığı nedir gözüyle bakarken, mesaj içerisinde kalın olarak belirttiğim kısmın yazılma mantığı nedir acaba? Herşeye kendi tarafınızdan bakmayın birazda karşı taraftakinin yerine koyun kendinizi kısasa kısas yapmayın lütfen.

Bu lafların bugra 1905 nezdinde herkesedir. Bu mesaja cevap yazmayınız ki konu dağılmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bu Arada Bu Pankart Süperdi

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri