2 Müslüman takım abi Filistin-Türkiye maçı şahane olur.Kim kazanırsa kardır.Ama ilk düşüncemiz senin maçı kazanman yönünde abi.
2 Müslüman takım abi Filistin-Türkiye maçı şahane olur.Kim kazanırsa kardır.Ama ilk düşüncemiz senin maçı kazanman yönünde abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
LLG 38.HAFTA
Almeria 4-0 Numancia
Ligin Son Maçında Seyircimiz Önünde Harika Kapatarak Onları Mutlu Etmesini Bildik Rakibide La Ligadan El Sallayarak Uğurladık3-0'dan Sonra Takım İyice Gevşemiş Olacakki 2.Yarı Hiç Yok Gibiydik Desek Doğrudur İyiki Rakip Beceriksiz
LA LİGADA ŞAMPİYON EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALDI KUTLUYORUZ VALENCİA'YI
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Valencia rahat şampiyon olmuş.Tebrik ederim Mehmet abi ligi güzel bir puanla güzel bir yerde noktaladın.
Güzel bir yerdesin abi ya.Güzel güzel![]()
O da Olmasaydı Hocam Sakatlanan Kalecilerimin Kulağını Bayağı Çınlatırdım
Bir Galibiyet Benim İçin Çok Şey Değiştirir Belkide Tarihi Bir Şıçrama Yaparız
Saolasın Canım Kardeşim İnşallah Sonu Güzel Olacak Olmasada Zaten Üzülmem Bu Arada Maçlarımızın Çoğu Kardeş Ülkelerimizle İlk Değil Ama Kendini İspatlamış Bir Takımla İlk Defa Yapacaz Bakalım Hayırlısı Maç Öncesi An ve An Gelişmeler Birazdan
Saolasın Kader Ortağım Şimdi Türkiye Maçı İçin Oyuncuları Kampa Aldım Tek Tek Zaaflarımızı Anlatıyorum Filistinli Kardeşlerimize![]()
Almeria değilde Filistin'i çok merakla takip ediyorum..Zannediyorum Almeria'ı da Filistin 'i düşünerek aldın..Filistin'i ilk 100'de ve Dünya Kupası 'nda görmek muhteşem olacaktır..![]()
24.Haftadan İtibaren Aldığım Takımın Genel Fikstürü
LA LİGA 2008-2009 TAKIM VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
Temsilcimiz Nihat Gol Krallığını Kıl Payı Farkla Kaçırarak 3.lüğü Elde Ediyor Kendisini Başarısından Dolayı Kutluyoruz
AVRUPANIN EN BÜYÜĞÜ SONUNDA MURADINA EREN CHELSEA OLUYOR
2.NUMARALI KUPANIN SAHİBİ YATIRIMLARIYLA CİTY EFSANESİ
Avrupa Liglerinde Sezon Sonu İse Şu Şekilde Oluştu
ALMANYA'DA RUMMENİGGE GERÇEĞİ
FRANSADA JUNINHO VE ARKADAŞLARI AMBARGOYA DEVAM EDİYOR
İNGİLTEREDE SİR FARKI
ÇİZMEDE YENİDEN VAR OLMA SAVAŞI
VEee! SÜPER LİGİMİZDE SON DURUM ALIŞILAGELMİŞ BİR TABLO AÇIK ARA FARKLA SARI KIRMIZILI ASLANLAR KARAKARTALLAR BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI
KUPADA KAYSERİ KASIRGASI ÜST ÜSTE 2.KEZ MUTLU SONA ULAŞMIŞLAR
Sen geldikten sonra Almeria'da köklü değişiklikler olmuş Mehmet abi tebrikler.Bu sene de kalacakmısın Almeria'da?
Abi Türkiye macını merakla bekliyorum. Nerde kaldı yahu![]()
TariboWest
Abi kusura bakma ama Ben Türkiye'yi destekleyecem bu maçtaYani dostluk başka vatan başka
![]()
Bence sende Türkiye'yi destekle ve maçı kaybet
Merakla bekliyoruz abi gelsin artık maç![]()
TÜRKİYE MAÇI ÖNCESİ OYUNCULARIM BİR HAYLİ KARAMSAR VE HERKES FARK YEMEMEK İÇİN DUA EDİYOR
DOHA'DA TÜRK MİLLİ TAKIMINA SAMİMİ SEVGİ GÖSTERİLERİ VE HALKIMIZIN TÜRKİYEDEN BEKLENTİLERİ
FİLİSTİN 3-3 TÜRKİYE
Hiç Beklenmedik Bir Sürpriz Yapan Yada Türk Milli Takımı Oyuncularımızın Bu Maça Asılmaması ve Maç Sonunda Filistin Halkına Selam Vererek Stattan Çıkan Bir Türk Milli Takımımızı Filistinli Kardeşlerimizde Onları Bağrına Basaraktan Bu Jeste Cevap VerdiBu Maçta Enteresandır Gökhan Gönül'ün O Kadar Bariz Hataları Olduki Al Buyur Atın Dercesine Havası Gökhan'a Filistinliler Ayrı Bir Sevgi Gösterdiler
Teşekkürler Gökhan Teşekkürler Tüm 70 Milyon
TÜRKİYE'DEN TÜM KARDEŞLERİMİZE SELAM OLSUN
BU DERBİ BAŞKA DERBİ
BU HAYKIRIŞ BAŞKA HAYKIRIŞ![]()
EZELİ REKABETEBEDİ DÜŞMAN
![]()
BU ZULME VE HAKSIZLIĞA KARŞI BİR İSYAN
BU MASUM DUYGULARIN HİÇE SAYILMASI VE ŞİDDETİN EN VAHŞETİNE KARŞI
BİR BAŞ KALDIRI
GERİLİMİN YÜKSEK OLDUĞU BİR MAÇTA OYUNCULARIMDA DA BİLİNÇ OLACAK Kİ BU MAÇA NE PAHASINA OLURSA OLSUN KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK DEMEÇLERİ TÜM TAKIMDA EGEMENDİ BU DA MAÇ ÖNCESİ OLUMLU HAVA YARATIP TAKIMDA GALİBİYETİ 90 DK KOVALAYAN BİR ULUS OLACAĞININ SİNYALLERİNİ VERİYORDUBUNLAR KARŞI TARAF İÇİNDE GEÇERLİ ONLARDA EN AZ BİZİM KADAR BU MAÇA ODAKLANACAKLARI ŞÜPHESİZ AMA ALLAH DOĞRUNUN HER ZAMAN YANINDADIR
FİLİSTİN 2-2 israil
İyi Oynadığımız Maçta Yediğimiz Goller Biz Ataktayken Yine Yapacaklarını Yaptılar ve Arkadan Saldırarak Bulduğu Goller Galibiyeti Almamızı Engelledi Oyunda da Gördük ki İsrail Arkadan Masum Bir Şekilde Vurmayı Gelenek EdinmişSıkıyosa Kora Kor Oynasınlarda Görelim 2'li Mücadelelerin Hemen Hemen Hepsini Fizik Üstünlüğümüz Yetersiz Olsada Kazanmamız Ne Kadar Önem Verdiğimizi Gösteriyor Herhalde Bu Maça Fazla Uzatmadan 2 Kontradan Gelen Golle Maçı Kazanamadık Ama Mücadelemizden Dolayı Takımımı Tebrik Ederim
Onuruyla Oynayan Bir Takım Her Zaman Ayakta Alkışlanır
BU ARADA MAÇ SONRASI YİNE YAHUDİLERİN MAÇI HAZMEDEMEYİP YİNE KÜSTAHÇA BOMBARDIMANA BAŞLADI
KÜSTAHLIĞIN HADDİ HESABI YOK
Türkiye maçı güzel olmuşta keşke İsrail'i yenebilseydin Mehmet abiAma olmayınca olmuyor.
Cok güzel devam ediyor Mehmet abi kariyer. Ah bi de su İsraili yenseydin daha güzel olacaktı..
TariboWest
tebrikler çok iyi gidiyorsun kariyerinde başarılarının devamını dilerim :=)
yavaş yavaş yükseliyoruz abidaha da iyi olacak inşallah
![]()
Futbolu savaşa çevirmişsin sen yayok arkadan saldırdılar falan , koptum
![]()
Bu sıçrayış verilen emeklerin karşılığıdır Mehmet abi.Sana büyük bir moral olmuş bu sıçrayış.Aynen devam![]()
Artık FM'den İyice Soğudum Arkadaşlar Artık İçimden Hiç Gelmiyor Emellerimizi Yarım Bıraktığımız İçin Herkesten Özür Dilerim Şuana Kadar Desteklerini ve Takibini Esirgemeyen Tüm Arkadaşlarıma Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Oyuna Artık Konsantre Olamıyorum Sarmıyor Artıkİlerde Şevkim Yerinde Olursa Devam Edebilirim Bu Oyunuma Save Yedeği Özel Olarak Muhafaza Ediliyor
Tekrar Takip Edende Etmeyende Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum Paylaşarak Oynamanın Verdiği Hazzı Hiçbirşeye Değişmem![]()
Artık FM2010 Kariyerlerinde GörüşürüzEğer Oynayasım Olursa İlk Bu Kariyeri Tamamlayacağım
![]()