Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

39 79.59%
  • Sivasspor

5 10.20%
  • Beraberlik

5 10.20%
Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 221 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 2. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

kornerden geldi ilginç bi gol
    bi gol daha lideriz haydi cocuklar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok tuhaf bir gol oldu, Kornerden gelen topa emre vurdu top kimseye dokunmadan yan ağa çarptı. Ender rastlanacak bir gol. Ofsaytla felan kazanmamış olduk. Alın 2. gol geldi işte

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    E
    .
    Ya gösterdiğin resimdeki ofsayt milimetrik. Ayağa bak. Onu nasıl süzeceksinki
    O adam o pozisyonu süzmesi için oraya konuldu.Süzemiyorsa bu onun hatasıdır.Her takım hakem süzemez diye milimetrik ofsayt çalışsın o zaman ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Deivid in please vuruşu petkovicte kaldı. Çok pozisyon kaçırdık. İkinci yarı 2 topumuz direkten döndü.

neyse kimse ofsaytla kazandı diyemeyecek bu sene petkoviç kendine yakışmayan kariyerine yakışmayan hatalar yapıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O adam o pozisyonu süzmesi için oraya konuldu.Süzemiyorsa bu onun hatasıdır.Her takım hakem süzemez diye milimetrik ofsayt çalışsın o zaman ?
    O zaman ligdeki tüm hakemleri kovmak lazım. Çünkü her maçta bu tip hatalar olmakta. Üstelik sezon yeni başladı. Olabilir. Elle atılınca felanda bir şey olmuyor. Kaldıki ofsayt üstelik neredeyse aynı hizada kaçırılabilir bir şey..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Maçta +5 Oynanacak.
    Last edited by SAİT71 : 17.Ağustos.2009 at 02:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ben hayatımda böyle ezik oynayan bi sivasspor görmedim..haftaya 5atarız bu sivas a biz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gole3 bak beee olamaz yaa olamaz böyle bir gol Dos SANTOSSSSS

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Santos cok güzel attı.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

SANTOS NE YAZDI BEEE
    harika gol..
    Liderlik sahibine geri döndü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı sağolsun Digiturk yüzünden izlemiyorum ama Sivas balondu söndü gayet normal skor...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bu Dos Santos insan mı o ne biçim gol öyle ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kaç çalım attı Süper anlatılamaz bir gol yaşanır Olamazz. Süperr

santosssssssssssss

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    üFFF 3-4 Gol oynadık maç 0-0 Tek maça kaldık
    Hoppa Dualarımız kabul oldu

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

o dakikada o kondisyon o enerji ve o koşuya calılmlara o harika vuruş
    Muhteşemsin DOS SANTOS.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

O zaman ligdeki tüm hakemleri kovmak lazım. Çünkü her maçta bu tip hatalar olmakta. Üstelik sezon yeni başladı. Olabilir. Elle atılınca felanda bir şey olmuyor. Kaldıki ofsayt üstelik neredeyse aynı hizada kaçırılabilir bir şey..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Maçta +5 Oynanacak.
    Bu hata Galatasaray veya Beşiktaş a olsa ve liderliği onlar alsa kıyameti koparırsınız ama.Biraz kabullenmekde fayda var.Bal gibi ofsayt gol.Tamam attınız bravo hala diretiyorsun yok şöyle yok böyle.Burası taraftar forumu değil ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neyse hayırlı olsun 3-0 aldık. Arada fark var. Sivas ise 2 sene bir hava yakaladı onunla gitti ama söndü havası. Bu sene Gs ile çekişiriz. Bjk de kadroyu takviye ederse oda gelir 3 takım gider. TS den umudum yok. Dos santos un golünü iyi izleyin. Sanki Maradona
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu hata Galatasaray veya Beşiktaş a olsa ve liderliği onlar alsa kıyameti koparırsınız ama.Biraz kabullenmekde fayda var.Bal gibi ofsayt gol.Tamam attınız bravo hala diretiyorsun yok şöyle yok böyle.Burası taraftar forumu değil ki.
    Kardeş ofsaytsa ofsayt Baros elle atarken bir şey yok. Kıyamet kopsaydı o zman kopardı. Neyse taraftar forumu değil diyorsun polemik çıkarıyorsun. Bırak tartışmayı. ofsayt kabul. Ben hatanın olabileceğini söyledim Gs de BJK de olmuyor sanki. Allah allah. Ben çıkıyorum kendini yorup mesaj yazma. Adminler okuduktan sonra temizlerler zaten bu mesajı

Maçı 3 sıfır aldık.
    Last edited by SAİT71 : 17.Ağustos.2009 at 02:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

2 de 2
    Lideriz hala..
    Takım geçen sene döküldüğü 70. dakikadan sonra bu maçta 3 gol buldu.
    Çok sıkıntılı maç oldu ilk yarısı ama sonu güzel bitti çok şükür ki..

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Santos o nasıl gol öyle Harikasınız ya 3-0 bitti helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dos Santos ne gol attı be.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

.Kardeş ofsaytsa ofsayt Baros elle atarken bir şey yok. Kıyamet kopsaydı o zman kopardı. Neyse taraftar forumu değil diyorsun polemik çıkarıyorsun. Bırak tartışmayı. ofsayt kabul. Ben hatanın olabileceğini söyledim Gs de BJK de olmuyor sanki. Allah allah. Ben çıkıyorum kendini yorup mesaj yazma. Adminler okuduktan sonra temizlerler zaten bu mesajı

Maçı 3 sıfır aldık.
    Baros elle atarken de sesimizi çıkardık.Trabzonspor maçında haksız yere atılan Barış Memiş için eyyamcı hakem diye de bağırdık.Bu skor değiştiren hataları doğal birşey olarak göstererek polemiği de sen çıkartıyorsun ayrıca.Neyse tebrikler Fenerbahçe 2.yarı daha iyi oynayan taraf oldu ve kazanmayı bildi bir gol kilidi açtı.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Öncelikle Santos güzel bir resital sundu son dakikalarda bu maçı alamasaydık çok yazık olurdu gerçekten , özellikle 2.yarı oyunu yıktık Sivas'ın sahasına nitekim golü bulduk.Emre'nin golde ilginçti kimseye çarpmadan kaleye girdi kalecide ön direkteki adamdan dolayı topu göremedi.Santos'un golünü zaten anlatacak bişey yok Samba yaptı adam.Bu haftayıda averaj ile lider kapadık.Tebrikler Fenerbahçem..

Gerginliğe gerek yok relaks biraz

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Cristian maçın gizli yıldızlarındandı ortasahada cok kritik topları kesti müdaleleri cok yerindeydi pasları isabetleydi cok begendim Cristian'ı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sivas ilk yarıda kapanıp 2. yarı Fenerbahçe'nin iyice açılmasını dolayısıyla Fenerbahçe'yi yine açıldığı bir anda yakalayıp Kamanan'la gole gitmeye çalıştı. 1-2 pozisyon dışında ilk yarıda heyecanlanacak bir oyun yoktu. İkinci yarıda Emre'nin güzel şutunda top iki direğe birden çarparak dışarı çıktı. Şanssız bir andı. Sivasspor'un ise; Kamanan'la yakaladığı bir pozisyon vardı ki Volkan müthiş çıkardı. Kazım'ın golü ofsayttı. O gol olmasa baskımızı yine sürdürürdük ama yine de gol atar mıydık veya açıldığımız bir anda arkada vereceğimiz boşlukla gol mü yerdik tabi ki bilemeyiz. Fakat o golün avantaj sağladı ortada. Alex'in erkenden sakatlanıp çıktığı bir maçta Emre'ye büyük iş düşüyordu ve Emre üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Arı gibi çalıştı. Deivid 1 dakika içinde 3 top kaptıracak kadar oyundan kopuktu. Gün geçtikçe ağırlaşıyor. Bana kalsa; değil +2, +8 hakkım olsa bile Deivid'i takımda tutmam. Kapanışı Santos jeneriklik bir golle yaptı ve 3 puanı aldık.

İki takımı da tebrik ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk gol ofsayt olsa ne olur olmasa ne olur zaten Fenerbahçe alırdı maçı, Sivas benim beklediğimden iyiydi ama Petkoviç ile yürümez bu sezon. Bu performansı ile takımı ilk sekizin dışında tutar. Dos Santos gerçekten çok güzel bir gol attı, helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid'i bu sene iyi bir fiyata satsak iyi olurdu.

Bu arada Dos Santos'la alay edenler, hatta işi ilerletip Oliveira'yıda Santos'un yanında promosyon verdiler diyenler umarım dediği lafları yutmuşlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Santos'un golü çok güzeldi gerçekten. Tebrikler Fenerbahçe..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivas orta sahayı çok kalabalık tutarak başladı maça ve ilk yarı bu anlayışın iyi sinyaller verdiğini gördük Sivasspor adına...

Göbeği kapatıp F.Bahçe'nin yaratıcılığını kırmak isteyen Sivas Alex'inde sakatlanmasıyla büyük bir fırsat geçirdi eline...

F.Bahçe göbekten açamayacağını anlayınca oyunu kanatlara açmayı denedi.Kanatlardan gelen ortalarda ise Yasin ve Sedat tüm topları topladılar.Guiza çok etkisiz kaldı.Maç boyunca tek pozisyona giremedi Guiza...

İkinci yarıda aynı anlayış devam etti iki takım adınada...

F.Bahçe'nin tek gol umudu uzun şuttu.Emre ile bunu denediler.Emre Alex çıktıktan sonra hücumda daha çok gözükmeye başladı.Önce direkten döndü,sonra ise yine Emre'nin uzun şutunda Kazım'ın önüne düşen topla golü buldu...

Bu süreç içerisinde Volkan iki mükemmel kurtarışla Sivas'ın gol umutlarını söndürdü...

Pozisyonu tartışmayacağım,objektif bakabilen herkes ofsayt olduğunu söyler.İlk yarı Ersen ve Kamanan'ın çok kritik pozisyonlarına hiç tereddütsüz bayrağı kaldıran aynı yardımcı buna cesaret edemedi...

Çok kritik bir dakikada gelen bu gol Sivas'ın ipini çekti.Musa ve Erman'ın girmesiyle biraz daha öne çıktılar.Ama Emre'nin iyi oyununu şansınında yardımıyla golle süslemesi Sivas'ın gardını düşürdü.Petkovic bunu hep yapıyor...

Dos Santos'ta maçın bittiği anda Brezilya liginde sıkça attığı gollerden birisini attı.Tek kelimeyle mükemmel bir goldü...

Tebrikler F.Bahçe...

Sivasspor diğer maçlara oranla daha iyi bir savunma yaptı.Takım savunması geçen seneyi hatırlattı.Ama hücumda pek bir varlık gösteremediler.Kazım'ın o kritik golü gelmeseydi Sivas puan alabilirdi.Bu bağlamda onlarıda tebrik edelim...

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri