Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 229 sonuç

Konu: Football Manager 2010 30 Ekim'de Çıktı!

Hybrid View

SI forumunda gezinirken, yetkili birinin imzasını görmüştüm. Bir kariyer yapıyordu sanırım test amaçlı veya başka türlü. Kariyerde Fenerbahçe vardı. Temadan FM2010 olduğu anlaşılıyordu. Fenerbahçe'nin amblemi duruyordu ve 2 tane istatistik vardı en çok asist falan Alex yazıyordu. Bu umutlandırmıştı beni full oyun için TSL lisanslı mı olacak acaba diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İspanya, İngiltere, Almanya, Türkiye yok. Zaten oynadığın 4 ligte bu.

Neyse artık, yine yamaları bekleyeceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    İspanya, İngiltere, Almanya, Türkiye yok. Zaten oynadığın 4 ligte bu.

Neyse artık, yine yamaları bekleyeceğiz.
    Fm 2010 demoda 2009da kullandığım logo ve face paketini kullanıyorum ben. Uyumlu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Fm 2010 demoda 2009da kullandığım logo ve face paketini kullanıyorum ben. Uyumlu.
    Oda doğru dalgınlığıma gelmiş.

Yunan arkadaşlardan güzel skinler bekliyoruz. Oynanmıyor Default'la(Siyahıda, beyazıda sevmedim).

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Çok az kaldı inşallah hemen çıkar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tam 30 Ekim'de almak için mağazaya gideceğim. (: Umarım olur orada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

60 liram hazır 30 lira daha biriktirdiğim zaman alıyorum FM2010u orjinal olarak hele bi çıksın da

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ya beklemek iyice sıktı artık. Çıkartın şu oyunu artık yav.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yarın hemen mağazalarda olur demi oyun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tugruldardo View Post
    yarın hemen mağazalarda olur demi oyun
    Oyun 2 gün sonra çıkıyor ve çıktığı gün anında mağazalarda olacağını sanmıyorum birkaç gün sarkabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Oyunu Steam'den alanlar için kalan süre,

1 gün 7 saat ...
    <')))))>-<

steam de 31 ekime ertelenmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Paylaşan grup hemen hemen her oyunu paylaşan grup o yüzden sağlam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yorumlar o yönde. Oyunu incelemek adına bir fırsat aslında.

Orjinal oyun fiyatının 90 TL olması bence verilen sözleri tutturmayacak gibi görünüyor.Çünkü ülkemizde asgari ücret 600 TL.Yani asgari ücretli bir vatandaşımızın oyunu alması için maaşının yüzde 15'ini harcaması gerekiyor.Ne kaldıki zaten geçinmeye.
    Halbuki Sports Interactive bu fiyatı biraz aşağılara çekse sürümden kazanılacak duruma getirse inanın Türkçe oyun için söz vermemize gerek kalmaz.

bu illegalde maalesef türkçe yok arkadaşlar..

Diller:

arkadaşlar aral da oyun şuanda satışta gözüküyor ? ön siparişten çıkmış durumda

Aral, dağıtımı bu sabahtan itibaren yapmaya başladı. Haberi duyunca akşam saatlerinde mağaza mağaza gezmeye başladım ve 3. mağazada buldum oyunu. Gittiğim 2 büyük mağazada ve Carrefour'da henüz stok yoktu. İstanbul'daysanız ve oyunun orijinalini bir an önce oynamak istiyorsanız Optimum'da bulabilirsiniz oyunu.

Yurtdışından yapılan ön siparişler de gördüğüm kadarıyla bugün kargo yapılmış.

Oyunu orijinal alırsanız ilk aşamada Steam'e kaydedemiyorsunuz. DVD takılıyken oynamak zorundasınız Steam download'ı aktive edilene kadar.

Demoyu indirmemiştim, bugünü bekledim, birkaç saat oynadım ve şunu söyleyebilirim ki, oyun tek kelimeyle harikulade. Demoyu oynamadığım için orada edindiğiniz izlenimlerden farklı neler vardır bilemiyorum ama taktik hadisesinden tut deplasman tribününe her şey süper. Beşiktaş ile ilk şampiyonlar ligi maçına çıkarken takım elbisemi giymeyi düşündüm bir an. Bugüne kadar ilk defa bu kadar gerçeğe yaklaşılmış.

Steam'den ön sipariş verenlere sabır diliyorum. Onlardan 3 gün önce oynamaya başlama keyfi aradaki fiyat farkını amorti etti bile. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

İstanbul'da optimum mağazasında satışa sunulmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hadi bakalım hayırlısı. Ben oyunu hemen anında çıkar çıkmaz alamayacağım gecikmeli olarak alacağım. Zaten alacağım mağzayada anında gelmeyecektir. Cm geldi, Fm ide getireceklerini söylediler.

Bu arada yüz paketi çalışmasınıda bitirip yayınlayacağım. Fmci arkadaşlar için yüksek çözünürlükte Türkiye Ligi oyuncu yüzleri çalışması yakında gelecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Guiza damat gibi çıkmış.

Steam'den ayın 31'de çıkması iyi oldu aslında. Zaten 15 gb lık sınırı aştığım için hız düşmüştü. Bu hızla zaten indiremezdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Beyler biraz önce SEGA'nın forumunda gördüm adamın biri resmen steamdan indiriyo :S YA ben hatalıyım ya da fake :S Adam ss koymuş %18inde ve uykum geldi diyo ingilizce Bu ayrıca sondan 2 yorum. Umarım yanılıyorumdur yoksa büyük olay olur
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Beyler biraz önce SEGA'nın forumunda gördüm adamın biri resmen steamdan indiriyo :S YA ben hatalıyım ya da fake :S Adam ss koymuş %18inde ve uykum geldi diyo ingilizce Bu ayrıca sondan 2 yorum. Umarım yanılıyorumdur yoksa büyük olay olur
    Steam'den ön yükleme ile yüklüyo,steam'den ön sipariş ile alanlar daha erken yüklüyorlar oyunu.
    <')))))>-<

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ön yükleme Steam'in bir kıyağı gibi gözükse de, oyunun oynanmaya uygun hale gelmesi 31.10.2009 olarak gözükmektedir. Sega forumlarından ben de kontrol ediyorum ve onlar da aynıdurumdan şikayetçiler. Gerçi oyunun bu gece oynanabileceğini söyleyenler de var ancak Steam gibi firma sağ gösterip sol vurmuşken kimseye inanmamak gerekiyor. Ne diyelim o kadar para ver, korsanı indiren adamdan daha sonra tecrübe et!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bana Zavvi sitesinden bu gün maiL geLdi. Siparişimin bu gün yoLa çıktığını ve 5 iLa 10 gün arasında eLimde oLacağını biLdirdiLer.

Heyecan dorukta.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bana Zavvi sitesinden bu gün maiL geLdi. Siparişimin bu gün yoLa çıktığını ve 5 iLa 10 gün arasında eLimde oLacağını biLdirdiLer.

Heyecan dorukta.
    Amerika çıkışlı bir site mi ? 10 gün çok uzun bir süre değil mi
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    ukrayna idi yanlış hatırlamıyorsam..

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    ukrayna idi yanlış hatırlamıyorsam..
    zavvi.co.uk ingiliz sitesi "uk"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Corpus View Post

GeLen maiL de 3-4 gün arası tesLim veriyor. Ama posta iLe geLdiğinden doLayı bunun 5 iLa 10 gün arasında da değişebiLeceğinin uyarısını yapıyorLar. O yüzden 10 gün den sonra eğer haLa eLinize uLaşmadı ise bizim iLe irtibata geçin uyarısı yapmışLar.

Yani 3 gün sonra da burda oLma ihtimaLi var 10 gün sonrada.

Sendit te de aynısı diyordu geçen yıL ama sürekLi 4 iLa 5 gün içerisinde max. eLimde oLmuştur. BakaLım bekLeyeceğiz artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ingiltere. Bedava posta olayı yüzünden postalar toplanıp bir uçakta gönderiliyor tabi bu yüzden süresi biraz uzayabiliyor. Yoksa gelir.Bir de bu aralar postada grev olacaktı İngiltere'de bugun ya da yarın ama oldu mu bilmiyorum.

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Ingiltere. Bedava posta olayı yüzünden postalar toplanıp bir uçakta gönderiliyor tabi bu yüzden süresi biraz uzayabiliyor. Yoksa gelir.Bir de bu aralar postada grev olacaktı İngiltere'de bugun ya da yarın ama oldu mu bilmiyorum.
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article6895079.ece

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri