100.mac ve afrıka kupası hayırlı olsun hocam
100.mac ve afrıka kupası hayırlı olsun hocam
İsmail Afrika Kupasını almıssın. Tebrikler. 100. macında basarılar.
TariboWest
Lig Kupası Final.
İlk Kupamızı Aldık
Taraftar Coşkulu!!!
Fa Cup 6. Raund
Bu Sefer Olmadı!!!
İsmail Man Cityde İlk Yenilgisini Aldı!!!
28. Hafta
İsmail Robinhoya Artık Yeter Dedi!!!
Uefa Kupası 1. Ayak
Uefa Kupası 2. Ayak
Uefa Kupası Çeyrek Finalde Rakipler
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol100.mac ve afrıka kupası hayırlı olsun hocam
saol hocamİsmail Afrika Kupasını almıssın. Tebrikler. 100. macında basarılar.
Last edited by LifeYourself : 18.Ağustos.2009 at 22:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hayırlı olsun süppersin![]()
29. Hafta.
30. Hafta
31. Hafta
32. Hafta
33. Hafta
![]()
Uefa Kupası Çeyrek Final 1. Ayak
34. Hafta
Uefa Kupası Çeyrek Final 2. Ayak
Wellington Man Cityli Oluyor!!!
5 Milyon £
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol hocamhayırlı olsun süppersin![]()
Last edited by LifeYourself : 19.Ağustos.2009 at 00:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eduardo Man Cityli Oluyor!!!
3.7 Milyon £
35. Hafta
36. Hafta
1968den Beri Beklenen Şampiyonluk Geldi!!!
Uefa Kupası Yarı Final 1. Ayak
37. Hafta
Uefa Kupası Yarı Final 2. Ayak
38. Hafta
Yılın Menejeri Olduk
Puan Durumu
sampıyon tebrikler uefayıda kazanmanı diliyorum
Tebrikler İsmail. Aslında ben UEFA sampiyonlugunu bekliyorum![]()
TariboWest
Tebrikler City'nin Şampiyonluk Özlemini Giderdin![]()
saol işallahsampıyon tebrikler uefayıda kazanmanı diliyorum
bende bekliyorum ama ufak bir crash dumps vakası atlattımTebrikler İsmail. Aslında ben UEFA sampiyonlugunu bekliyorum![]()
tekrar oyuna giricem şimdi.bir tek newcastle maçı kayboldu sanırsam.Çünkü tedbirlyim artık maçtan sonra oyunu kaydediyorum
zavallılar çok acı çekmişTebrikler City'nin Şampiyonluk Özlemini Giderdin![]()
![]()
İngiltere Yılın Futbolcusu
İngilterenin En Golcüleri
İlklerin Finali
Uefa Kupası Final
Hedeften Şaşmadık
Tebrikler Vs
Patron Bize Gaz Veriyor
Uefa Oyuncu İstatikleri
18 tane korner asistiyle rekor kırdı Riquelme!!!
Şampiyonlar Ligi
Uefa Kupası
Tebrikler İsmail. UEFA yı da aldın![]()
TariboWest
pek zor olmadı şimdiki hedef şampiyonlar ligi messi ve ronaldoTebrikler İsmail. UEFA yı da aldın![]()
![]()
tebrikler uefa kupası hayırlı olsun
Ne yaptın yaBunları bulamayanda var
![]()
Dünya Kupası Grup A 1. Maç.
Pavel Pogrebnyak
Juan Roman Riquelme
En Çok Biz Yükseldik!!!
Bu Arada Fener Beya İlerlemiş!!!
Dünya Kupası Grup A 2. Maç
Dünya Kupası Grup A 3. Maç
Dünya Kupası Grup A
Rakip Çek Cumhuriyeti
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saoltebrikler uefa kupası hayırlı olsun
hocam oyunda bile acayip havalı dedim kaybol.Ne yaptın yaBunları bulamayanda var
![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 19.Ağustos.2009 at 15:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Senegal ile de bir sürpriz olur mu İsmail![]()
TariboWest
O Bunu Herkesten Çok Haketti!!!.
Zor Maçlarda Attığı Kafa Golleriyle Takımına Çok Fayda Sağladı!!!
Beklentiler
Bir İlki Daha Yazıyacağız Galiba
Dünya Kupası Eleme
Dünya Kupası Çeyrek Final
Dünya Kupası yarı Final
Dünya Kupası Final
Şansa bala buralara geldik.Bizi destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim.Dediğim gibi yakında ayrılıcam Senegal'den.Zaten kalecimizde emekli olabilir heran.
Afrikanın Kralı Oldum
Herkez Beni Seviyor
Nerden Nereye!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oldu bileSenegal ile de bir sürpriz olur mu İsmail![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 19.Ağustos.2009 at 17:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler İsmail. Yakalamadıgın basarı kalmadıHangi dizilişi kullanıyorsun city ve Senegalde?
TariboWest
tebrikler hocam
bu akşam görürsünTebrikler İsmail. Yakalamadıgın basarı kalmadıHangi dizilişi kullanıyorsun city ve Senegalde?
saol hocamtebrikler hocam![]()
Dünya Kupası En İyi Performans
Oyuncumuz bunu haketti.Tebrik Ediyoruz.
Dünya Kupasının En Golcü 3 İsmi
Aslında bizim oyuncumuzun hakkıydı ama Messiye verdiler.
Ochirosii Kulübüne Para Kazandırarak Yolcu Oldu!!!
15 Milyon £
Belki performans olarak pek katkısı olmadı ama azimle çalıştı ve 3 katına valencia'ya gitti.Aynı şekilde benden önceki kulübede satın alındığı fiyatın 6 katını kazandırdı.
Sissoko Man Cityli Oldu!!!
12 Milyon £
Messiyi almaya çalışırken takımın maskarası olduk
Bir Kupa Daha Alıştık Artık
Maça çok iyi başladık.Riquelme korner kullanırken herkez gol bekliyordu nitekim o golde gelince rahatladık Hamsikte işi bitirdi
Dmytro Man Cityli Oldu!!!
10 Milyon £
1. Hafta
Lig Başlıyor Arkanıza Yaslanın
Hakem karşı takıma verdiği penaltıyla dikkatleri üzerine çekmişti ama bizde attığımız gollerle ona sitemimizi ilettik
Wayne Bridge Yolcu Olmak Üzere!!!
Pek fazla oynama şansı bulamadığı için onu yolcu ettik 1 seneliğine.
2. Hafta
Maçta müthiş baskımız vardı ama bir türlü kaleciyi geçemedik.Ama milimetrik hesaplarla şut çeken Riquelme duran topun başına geçince kaleci çaresiz kaldı.
Ayrıca 3 tane müthiş transfer yapıcaktık ama araya Ac Milan ve Real Madrid girdi.Onları kınıyoruz.
Neler Yapmışın Öyle İsmailciğim YavPatron Sana Güvenmekte ve Her Hafta Açık Vermekte Haklı
Böyle Başkan Herkese Lazım Hocam
İlk Defa Afrika Kıtasına Dünya Kupasını Götürdün Tabikide Kral OlacaksınBeni Yapmayacaklar Ya
Elinde İmkanlar Çok İyi Başkanda Saolsun İşini Kolaylaştırıyor Daha Ne Olsun Canım Kardeşim İtirazın Varsa Ben Geleyim![]()
Bu Arada Michel Johnson'u Satmana Dumur OldumO Adam Benim Jokerimdi Yav İlerde Fabregastan Bile Manyak Topçu Oluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hele Fifa2008 de Johnsonla Messi Tarzında Hareketler Yapıyodum Yav![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 19.Ağustos.2009 at 19:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
ilk önce sağol hocam ama bu gençlerin hepsinin biryerleri kalkık.Gençsen yedek kulübesinde oturmasını bilicen.Yok neymiş neden ilk 11 de değilmiş falan bana dedi neden oynatmıyon.Dedim takımı ben seçerim dedi o zaman beni transfer listesine koy bende deget dedim gitti.Ben rijikard gibiyim disiplinsizliğe taviz vermemNeler Yapmışın Öyle İsmailciğim YavPatron Sana Güvenmekte ve Her Hafta Açık Vermekte Haklı
Böyle Başkan Herkese Lazım Hocam
İlk Defa Afrika Kıtasına Dünya Kupasını Götürdün Tabikide Kral OlacaksınBeni Yapmayacaklar Ya
Elinde İmkanlar Çok İyi Başkanda Saolsun İşini Kolaylaştırıyor Daha Ne Olsun Canım Kardeşim İtirazın Varsa Ben Geleyim![]()
Bu Arada Michel Johnson'u Satmana Dumur OldumO Adam Benim Jokerimdi Yav İlerde Fabregastan Bile Manyak Topçu Oluyor
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kolarovda Kiralık Gitti!!!
Şampiyonlar Ligi Gruplar
Süper Kupa
Adeta Zhirkov şov vardı.Adam bir bindirme yapıyor soldan tek tek sıraya diziyordu milleti ki bir anda yerde kaldı Riquelme attı golünü.Derken son dakkada Riquelme önünü boş buldu hemen milimetrik hesaplarını yaptı ve 20 metreden tak 90 a çaktı.İşte bu adamın bu huyunu seviyorum adam bir matematik dahisi
Yönetimde Alıştı.Adamlarda Artık Heyecan Yok
Last edited by LifeYourself : 19.Ağustos.2009 at 20:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yürü be İsmailRijkaard İsmail
![]()
TariboWest
Riquelmeden Dobra Dobra!!!
Son günlerde formasını almaya çalışan Matias ve Marquinhos'a gönderme yapan Riquelme ''En az 2 sene daha bu formayı benden alamazsınız dedi ve ekledi siz anca avcunuzu yalarsınız
saol hocamYürü be İsmailRijkaard İsmail
![]()
Canım Senin Matematik Zayıftı Galiba Biraz Riqi10'ye Söyleyelim Sana Matematik Dersi Versin Özel OlarakOriginally Posted by Süper Kupa
Adeta Zhirkov şov vardı.Adam bir bindirme yapıyor soldan tek tek sıraya diziyordu milleti ki bir anda yerde kaldı Riquelme attı golünü.Derken son dakkada Riquelme önünü boş buldu hemen milimetrik hesaplarını yaptı ve 20 metreden tak 90 a çaktı.İşte bu adamın bu huyunu seviyorum adam bir matematik dahisi:D
[IMGTanjant Kotanjant Falan Hesaplamalarını Sular Seller Gibi Sökersin
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Taraftar Bu Yıldızları İstiyor!!!.
Bir Taraftar Sitesinden İlginç Kareler!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
benim matematik iyi hocam allaha çok şükürCanım Senin Matematik Zayıftı Galiba Biraz Riqi10'ye Söyleyelim Sana Matematik Dersi Versin Özel OlarakTanjant Kotanjant Falan Hesaplamalarını Sular Seller Gibi Sökersin
![]()
![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 19.Ağustos.2009 at 20:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Alex Man Cityli Oldu!!!
4 Milyon £
Miguel Veloso Man Cityli Oldu!!!
30 Milyon £
3. Hafta
Her zamanki gibi bir deplasman maçını daha kafa golüyle aldık
Şampiyonlar Ligi Grup G 1. Maç
Riquelmenin Attığı Şık gol sonrası rahatladık her zamanki gibi Hamsik perdeyi kapattı.
4. Hafta
Lig Kupası 3. Raund
5. Hafta