1-Galatasaray S.K
2-City
3-W.Bremen veya Shaktar
1-Galatasaray S.K
2-City
3-W.Bremen veya Shaktar
Umuyorum ki Göztepe oyun içerisinde seçilebiliyordur. Aksi Takdirde. Newcastle United düşünüyorum
Galatasarayla başlıyacağım kesinlikle. Sonrakinde de Yalovaspor olur heralde.
Padova , Guinghamp , Genoa , Birmingham
Her sene olduğu gibi Fenerbahçe..
Her zaman sadece YOZGATSPOR
fenerbahce ile baslayıp juventus yada liverpool isteyene kadar devam ettiririm herhalde ilk takım kariyerimi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
demoda fb tarsus real bu üç takımla deneme yaparım
Spurs, Arsenal, Newcastle, FB.
Her oyunda olduğu gibi ilk alışma süreci Fenerbahçe'yle . Sonra da Göztepe ..
TFF 3. Lig'den bir takim ile baslayacagim kesin. Ama hangi takim simdilik karar vermedim.![]()
Nasıl başlanacakTFF 3. Lig'den bir takim ile baslayacagim kesin. Ama hangi takim simdilik karar vermedim.![]()
Bende TFF 3. lig düşünüyorum ama editorden ligi oluşturmak lazım neyse zaten çıkınca ilk iş 3. ligi yapmak olacak
![]()
Fenerbahce ile baslayacagım sonra kimi alırım bilmem ama Buca'yı alcagıma eminim
You'll Never BeatThe Irish !
Galatasaray'ı alırım dicem ama almaya da kıyamıyorum kiBırak Rijkaard yönetsin o takımı yahu
Gençlerbirliği ile başlarım galiba![]()
FB & Roma ikilisinden biriyle![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Herzamankı gıbı Kocaelispor.. bu kez hedef dahada buyuk 2036 degıl 20''41''![]()
" Fenerbahçe " Sabırsızlıkla bekliyorum.. 2009 u formattan sonra yüklemedim yenisi geliyor diye,kafayı yicem artık.
Yeni oyun rüyalarıma giriyor![]()
Murcia'yı alırım...
Fenerbahçeyle başların sonra PSG Man.City Boca diye dewam ederken bi bakmışım Ankaragücüne gelmişim![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Galatasaray / Konyaspor / Inter
Sakaryaspor ..
Kocaelispor
başka takım denerim olmaz yine dönerim Trabzonspor'ao ruhu hissetmeden oyunun tadı olmaz be
![]()
Rijkaard gibi bir efsaneyi işinden etmeye niyetim yok :-D
Göztepe ile başlayacağım :-D
Fenerbahçe,Barca,Liverpool,Bursaspor daha sonra rüzgar nereye götürürse...
Fenerbahçe,Samsunspor,
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Galatasaray, Bursaspor, West Ham, Kartalspor..
Büyük ihitmal Standard Liege.
Trabzonspor ile başlayacağım kesin,sonra Antalyaspor,City sonrası meçhul![]()