Değerli Okurlar;
Mehmet abi ve ben 2 Türk olarak,Domuz Gribi tehlikesini de hiçe sayarak düştük yollara ve Meksika'da durduk.Artık başımıza ne gelir bilemem Türkiye'ye dönebilirmiyiz onuda bilemem bakarsınız domuz gribinden dolayı Hakk'ın rahmetine kavuşuruz

Bizi bu kariyerde ve Meksika'da yalnız bırakmayacağınızı ümit ediyoruz.Ara ara bizi dolaşmaya gelin

Değişik bir kariyer olmasını istedik ve Meksika'dan 2 takım aldık.Ben Cruz Azul(Carrusca'dan dolayı tanıyoruz onları ) Mehmet abi ise Pachuca'yı aldı.Şimdi takımlar ile ilgili biraz bilgi vermek istiyorum.

Klübümüz Cruz Azul,1960 yılında kurulan bir ekip.Ezeli rakiplerimiz arasında gösterilmesede Pachuca takımını pek sevmeyiz . Maçlarımızı 37075 kişilik ve hepsinin koltuklu olduğu Estadio Azul stadında oynuyoruz.Klübün renkleri Mavi-Beyaz.Ligde şampiyonluğu hedefliyorlar.

Şimdi takımları ve Meksika'yı tanıma aşamasına geçeceğiz.Zira bilmediğimiz yerde kaybolmayalım değil mi Sonra kapı kapı teknik direktörlerimiz nerede diye bizi aramasın klüp başkanlarımız.