Bayern attı gomez........ ama sayılmadı :/
penaltıymış meğerse yinede gol oldu.
Hehe Porto'nun 2.golü komedi![]()
Bu hakemin İngilizlere bir gıcığı var kesin..![]()
Geri pastan dolayı kullanılan faul atışında faulü yapan takımın tüm oyuncularının topun arkasında olması gerekmiyormuydu?Biz mahalle maçlarında öyle yapardık o yüzden böyle bir kural var diye hatırlıyorum.![]()
Dediğim gibi mahalle maçlarında yapardık.FIFA kurallarına tam anlamıyla uyduğumuz söylenemez.
Hatta top eline deydiği zaman kullanılan frikik kimseye deymeden gol olursa geçerli sayılmazdı.Neden?Çünkü elden gol olmazdı.
Böyle maçları yaşadıktan sonra en ufak hakem hatalarını eleştirmekte çok garip bir durum..
![]()
Bayern'in 2. golü yaklaşık 2 metrelik ofsayt. Fiorentina'ya yazık olmuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu hakem yanlış görmediysem henry'nin dünya kupası elemelerinde irlanda'ya karşı oynanan maçta elle önüne almasını görmeyen hakemdi. karıştırıyor da olabilirim bakmadım.
Bu arada Arsenal de şampiyonlar liginde bu tip bir gol atmıştı. Kaleci baraj kurdururken Henry vurmuş boş köşeye atmıştı. Rakip takım hocası takımı sahadan çekmeye kalkmıştı sanırım.
Sonuçta eden, bulur. Eninde sonunda.
Orada Klose'ye asist yapan adamı ileride olarak düşünmüş yardımsı hakem sanırım. Ben de ilk gördüğümde yazık oldu Fio için demiştim.
Arsenal maçını izledimde 2.gol tam bir komedi Porto'nun...Hakem Hansson yine işbaşındaydı
Bayern maçında ise Klose'nin golü ofsayt bencede ama zaten ondan öncede kırmızı kart görmesi gerekiyormuş Özgür Abi'nin koyduğu fotoya göre.
Yani dün akşamın hakemler açısından pekte iyi geçmediği aşikar,hele ki o hatadan sonra Hansson'a Şampiyonlar Ligi maçı veren Uefa'ya selamlarımı yolluyorum![]()
Porto'nun 2.golünü seyrettim.Harbiden skandal bir karar vermiş hakem.Milan-Manu maçında da Milan daha üstün taraf olmasına rağmen girdiği poziyonları değerlendiremeyince yenilen taraf olmuş.Seedorf'un golü güzel.R10aldinho'nun asistide bir o kadar güzel.Eski günlerine döndü diyebiliriz R10aldinho için.Böyle bir yeteneğin tekrar sahneye çıkması güzel bir durum.
Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Şubat.2010 at 16:14
So what?
Saike
Wenger hala kızgın
Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Porto'ya 2-1 yenilmelerinin faturasını hakeme çıkartan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, UEFA'ya, hakem atamalarında daha dikkatli olunması için çağrıda bulundu.
Sunderland'le yapacakları lig maçından önce basın toplantısı düzenleyen Wenger, UEFA'nın hakem atamalarını nasıl yaptığını kimsenin bilmediğini, bu konuda daha açık olunması gerektiğini söyledi.
Hakem sıralamasının ne olduğunun ve neyin ölçü olarak kabul edildiğinin dahi bilinmediğini ifade eden Wenger, bu durumun, günün futboluna zarar verdiğini savundu.
İsveçli hakem Martin Hansson'un, Dünya Kupası elemelerinde İrlanda'ya atılan gol öncesinde Fransız Thierry Henry'nin topu elle düzeltiği maçı da yönettiğinin hatırlatılması ve bu hakemin Şampiyonlar Ligi maçına verilmesini doğru bulup bulmadığının sorulması üzerine, ''Ben bilmiyorum'' diyen Wenger, savunmadaki oyuncuları Sol Campbell'in geri pas olarak kabul edilen pozisyonunda yorum farkı bulunabileceğini, ancak hakemin bunun haricinde en az 5 kritik hata daha yaptığını iddia etti.
''Hakem, bu pozisyonda yanlış yerde duruyordu. Ayrıca Tomas Rosicky'e yapılan kesinlikle penaltıydı'' diye konuşan Wenger, Hansson'ın işinin ehli olmadığını ileri sürdü.
LigTv
Evimizde Chelsea'ya karşı muhteşem bir futbol oynadık. 2-1 kazandık.
Goller Motta ve Cambiasso'dan geldi.
Maviler eleyecektir muhtemelen.
Motta atmadı ki gol..Milito attı..Ayrıca İnter çok iyi defans yaptı Mourinho'nun akıl oyunları bizi vız gelir tırs gider diyen Cech'de ders almıştır.
![]()
Cambiasso'nun golü çok ilginçti![]()
Chelsea kendi sahasında işi bitirir ...
Arsenal 5 - 0 Porto
Bendtner ( 3 )
Eboue
Nasri
Fiorentina 3 - 2 Bayern Munih
Jovetic ( 2 ) - Van Bommel
Vargas - Robben
Favoriler tur atladı . Fio Bayern maçı epey güzel olmuş Robben'in golü süper .
mourinhonun elindeki kadro bu kupayı kazanmak için yetersiz tamam güçlüler ama barcelona chelsea real madrid ayarında degiller.ama mourinho bu sefer yapacak bu turu da geçecek kupayı da getirecek bence italya'ya
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
"2-0 yeneceğimize bahse girerim"
Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, Şampiyonlar Ligi 2. turu rövanş maçında konuk edecekleri Fransa'nın Olympique Lyon takımını 2-0 yeneceklerini iddia etti.
Casillas, İspanya'nın AS gazetesine yaptığı açıklamada, ''2-0 yeneceğimize bahse girebilirim. Bu skorla çeyrek finale yükseliriz'' ifadesini kullandı. Lyon, Fransa'daki ilk maçta Real Madrid'i 1-0 yenmişti.
Lyon takımının en endişe verici özelliğinin duran topları çok iyi kullanmaları olduğunu belirten Casillas, ''Deplasmandaki maçta da duran topları iyi kullandılar. Özellikle kornerlerde dikkatsizlik nedeniyle saçma bir hata yapacağımızdan korktum'' dedi.
Santiago Bernabeu'deki rövanş maçında çeyrek finale çıkmak için Real Madrid'in çok organize ve temkinli oynaması gerektiğini kaydeden Casillas, takım olarak 5 yıldır çıkamadıkları çeyrek finale bu yıl yükselmeyi çok istediklerini ifade etti.
LigTv
Fiorentina'ya yazık oldu.