kanka super otesısın Riqu10'da oyle![]()
kanka super otesısın Riqu10'da oyle![]()
FA Cup Final.
Yorgun Takım Tatile Girmeden Bir Kupa Daha Koydu Müzeye
İsmailde Artık Sirler Arasında
Ne Diyebilirimki Kralsın Riquelme
Bu arada artık ne yapsam diye düşünüyorum.Riquelmeyide alıp Galatasaray'a mı gitsem acaba.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol muratçımkanka super otesısın Riqu10'da oyle![]()
Last edited by LifeYourself : 15.Eylül.2009 at 08:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Al da git tabi Galatasaray'a![]()
Erdoğan ananıda al git demişti
Sizde Riqu10 da al git mi diyorsunuz![]()
Ama Riqu'yu alma bence
ne hız kalmış ne hızlanma ne de güç...
bi sakatlansa tamam en az 5 ay sakatlanır.
epl de o hızla bu kadar gol attıysa tslde ne olur bilmem ama 1 sezon daha king's lynn da olucam.Ama Riqu'yu alma bence
ne hız kalmış ne hızlanma ne de güç...
bi sakatlansa tamam en az 5 ay sakatlanır.
Orasıda doğru gerçi ama çok riskli bir tercih olmaya basladı Riqu10
ya riquelme nasıl diyim koşmuyor ben amc yi koşturmam riquelmenin zekasından yararlanıyorum önü boşşa nerde olursa olsun şut çekio.Boş değilse boşluklara öyle bir ara pası atıyorki gol olmaması için hız ile ivmesi 19 olan bir defans lazım.Ama artık tüm maçı kaldıracak güçte değil 37 yaşına geldi zaten bu sene oynayamıyınca emekli olur galiba.Orasıda doğru gerçi ama çok riskli bir tercih olmaya basladı Riqu10
Tabii ki Riquelme gibi bir yıldızdan faydalanmamak olmazzaten sadece bu yıl için riskli olmaya basladı dedim.Çünkü çok yaşlandı cidden
Keşke 25yaşında olsa 10 sene daha oynasa![]()
riquelme artık gençlere bırakmalı bu işiTabii ki Riquelme gibi bir yıldızdan faydalanmamak olmazzaten sadece bu yıl için riskli olmaya basladı dedim.Çünkü çok yaşlandı cidden
Keşke 25yaşında olsa 10 sene daha oynasa![]()
![]()
Gençlerin önünü açmak lazım![]()
Afferim İsmailciğim Bana Verilen Sözleri Bir Bir Tutuyorsun Çok Memnun OldumRiqiye Helal Valla O Senin Adam O da Senin Gibi Olunca Gayet Normal Takımda 2 Deli Olunca İster İstemez Başarılar Geliyor Sir İsmailim Benim
Bu Arada Dikkat Ettimde Messi Bile O Yaşta Hala 37'lik Riqiden Kötü Yav Sadece Fiziksel Olarak Üstün O da Normal Diğer Bütün Özelliklerde Dedenin Maşallahı Var Messi Katlayıp Biçmiş
Çok mu Sakatlanmış Messi Özellikleri Ondan mı Düşük Kalmış Baksana Bir Bende 2008 de Torres 9 Ay Sakatlandığında Sıradan Bir Forvete Düşmüştü Çok Etkilemişti
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
messi tam potansiyal oynuo abi gözlemcileri yolladım.Daha gelişemez dediler
Daha Önceki Sakatlıklarına Baksana Bir Uzun Sakatlığı Varmı?
Buyur hocam
Bayağı Sakatlık Geçirmiş O Yüzden Biraz Düşük Kalmış Değerleri
7 sene de toplam 15 kere sakatlanmış![]()
hall of fame de ''Alex''i geçmeden bırakma![]()
Desene Daha 94 Yıl Burada![]()
Alexi geçmek için sadece 3 sene gerekiyor abi abartma![]()
Kardeşim senin elemanı aldım![]()
save dosyası yine hata verdi tamm ssleri aldım hata verdi40 maç zarardayım ya pff.nese artık akşama koyarım
![]()
hocam sen de sık save al artık, yoğurdu üfle biraz![]()
hocam alıyorum sorun save dosyasına giremiyorsun.Crash gibi değil kayıtlı oyuna giremionhocam sen de sık save al artık, yoğurdu üfle biraz![]()
![]()
Hocam sana demiştim sanırım 2 kere save al diye
ben 2 kere save yapıyorum.Biri yedekte kalıyo ..
Yapıcak bişey yok hocam.Sil baştan başlamak gerek bazen deyip en başa dönmemiz gerek..
aldığın hata nasıl bişey ismail koysana bir
Bunun Gibi Bişeymi?
Abi senin save dosyan bozulmuş.Sistem geri yükleme yap save dosyanı flash disk'e falan yedekleyip.yoksa telefonuna falan at.Sistem geri yüklemeden sonra geri at pc'ye belki düzelir
denedimad değiştirdim bir yere kaydettim sonra tekrar yükledim olmadı
başka bilde 1 gün ilerlemesi lazım ama boyutu iyice büyük oyunun150 mb)
İlk 30 Da Kendimize Yer Bulduk
Şampiyonlar Ligi Gruplar
Transferler
Transfer Dönemi İçindeki Birkaç Maç
Giderayak 2 Kupa Daha Aldık