hocam sampıyonlugu al bana benzeme![]()
hocam sampıyonlugu al bana benzeme![]()
Yahu Bi Yavas Ekle Su Ssleri Yav.Bir Birine Karısmıs Zaten
Başarılar Kardesim.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Manchester'e 1-0 kaybettik ama avantajlıyız
Süper Mario Valencia'yı bitirdi
0-0'ın rövanşında Madrid'i 2-1 yendik ve finaldeyiz.Rakip A.Madrid
Cardozo 3-0 Sociedad
La Romareda tarihi bir maça ev sahipliği yaptı.Rakip Manchester United'di ve rakibimizi 3-1 yenerek çeyrek finale adımızı yazdırdık.Süper bir maçtı.Rakip ROMA.Manchester'i geçtikten sonra bu iş çocuk oyuncağı
Sevilla deplasmanında 2-1 kazandık
Yine süper bir maçtı.Barcelona karşısında 2-0 dan 2-2 ye getirdik ve 1 puan daha aldık
Süper bir maçtı.Güçlü rakibimizi eze eze yendik
Süper bir avantaj elimizde.Şampiyonluğa gidiyoruz
Yorumları bekliyorum...
MaşAllah Ümit abi bomba gibi gidiyosun.Manchester'i elemen süper olmuş.Başarılar...
Valla yaw ss'leri teker teker eklesen daha güzel olcak.Böyle kariyer ilgi çekmeyebilir kardeşimGörsel önemli
![]()
oy oy oyümitcim felaket gidiosun kardeşim
Hepsini aynı anda koymasan![]()
Benim kariyere bi uğra istersen![]()
Evet arkadaşlar hızlı gidip sezonu bitirmek için hızlıca bu sezonu geçtim.Yeni sezonda ayrıntılı maçlarla devam edeceğiz.Önce fikstür
ŞAMPİYON OLDUK!!!
VE ÖDÜLLER
1-YILIN TAKIMI
2-OYUNCU VERİLERİ
3-GOL KRALI VİLLA OLDU
4-YILIN MENEJERİ BEN OLDUM HALİYLE
5-YILIN OYUNCUSU XAVİ HERNANDEZ
SEZON DEĞERLENDİRMEM VE BU SEZON İÇİN SON NOKTA
-Ligte şampiyonluğu rahat almamız mükemmel bir olay Barca ve Madrid'i ligten sildik
-Forvetlerimiz Mario Gomez ve Cardozo'nun gol krallığı sıralamasında üstlerde olmaları sevindirici.Ayrıca bu ikili toplamda 50 golü buldu
-Riquelme'de ki düşüş gözlerden kaçmadı.Bu sezon 11 gol 17 asist ile oynayan Riquelme geçen sezon ise 16 gol 26 asist ile oynadı.
-Copa del Rey'de finale kadar gelmemize rağmen finalde A.Madrid'e kupayı kaptırdık.Gelecek sezon artık istediğimiz kupalardan biri
-Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en büyük sürprizine imza attık ve finale kadar yükseldik.Finalde çok iyi oynamamıza rağmen 65'te 10 kişi kalınca film koptu ve Madrid farka gitti.Gelecek sezon Ş.Ligi'ni almak istiyoruz
-Takımda en iyiler;Mario Gomez,Cardozo,De la Red,Dzsudzsak,İvanovic,Renan,Ponzio ve herşeye rağmen Riquelme
-Hayal Kırıklıklarımız;Boateng,D.Johnsson,Jorge Lopez,Faty,Ander ve Maranhao
Evet arkadaşlar 3.sezon ile yola devam edeceğiz
kanka her zaman ki gibi supersın![]()
super bir sezon gecirmissin r.madrid macında 10 kişi kalmasan alırdın kupayı![]()
Kardeşim çok iyi sezon geçirmişsin.Seneye bütün kupalara talibiz![]()
Çok İyi Bir Sezon Geçirmişsin Kardeşim Tebriklerde Çok Karışık Anlaşılmayan Bir Sunumun Var Bunuda Düzeltirsen 10 Numara Olur..
Evet arkadaşlar transferde bu sefer çok iyi isimlerle anlaştık.İşte o isimler
1-Nikola Kalinic
Bilmeyen yoktur Hırvat oyuncuyu.Artık bizim için ter dökecek
2-Fernando Gago
Süper bir isim önlibero da şov yapar.İlginçtir Fenerbahçe'den aldık
3-Samir Nasri
Mükemmel bir isim.Şahane bir AMC.Yılın en iyi ve en pahalı transferi
4-Didier Drogba
Anlatılmaz yaşanır bir transferKendisi 32 yaşında olmasına rağmen hala aynı formunda.
Transfer Özetimiz.
Kjaer ve Gioda'yı da transfer ettik
![]()
transferler guzel kanka (sırf drogba için bu karıyerı takıp edecegım:P)
Kalinic cardozonun yerini tutmaz yaw![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 17.Eylül.2009 at 06:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Drogba bakalım ne kadar idare edicekkeşke torres'i alsaydın
![]()
Kek grup hocam,lideriz![]()
kolay grup
Arkadaşlar yorumlar az biraz arttıralım lütfen
buna az diyorsan benim kariyerime bak derim![]()