Antalyaspor
Fenerbahçe
Berabere
Kazım ı ben cok seviyorum kültürü farklı diye bunlar yapılıyr bugün onun yaptıklarını yapmak kolay mı renkdaslarımın cok sevdiği Güiza küfrü hak etmiyor da Kazım mı hak ediyor ??
Kazım'ın potansiyeli,yapabilecekleri çok fazla.Fakat kendisini futbola veremiyor bir türlü.Sahada biraz konsantre olup oynasa yapabileceği şeyler muazzam.Daum ona sürekli şans vererek kazanmaya çalışıyor ama bakalım.
haftaya kazımın boşluğunda özer oynamalı artık![]()
Özerin sakatlığı geçtimi ki daha.Mehmet topuz orda ofansif olarak daha iyi olur bence özer kondisyonu düşünülerek 2. yarı alınır alınırsa bence.
Oynatmaz hayatta oynatmaz...
Gökhan oynamazsa sağ bekte Ali ya da Bekir.Sağ açıkta Mehmet Cristian ın yanında Emre oynar..
Bir mucize olmadıkça zor gözüküyor.Cezası biten Emre ilk 11'deki yerini alacaktır.Sağ kanatta da Mehmet Topuz oynayacaktır büyük ihtimalle.
Bu arada kale arkaları 75tl, açık 90 tl, numaralı 110tl diye okudum mactan önce bilet fiyatlarını.Bu ne yahu 3 büyüklerden ne kazanırsak kardır politikasıda ayıptır artık.Sonra bi adam çıkıp diyo ki maçtan önce saracoglundaki fiyatları da görüyoruz normal bu fiyatlar.Saraçoğlundaki stad kalitesinin 5te biri var mı senin stadında antalya sevdiğim takımlardandır ama çok uçuk bu biletler
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bilica'nın hakkını teslim etmeyi unutmuşuz. Gerçekten bugün de iyi oynadı. Kendine güveni nedeniyle geçtiğimiz maçlarda bazı sıkıntılar yaşansa da dan-dun oynamayan bir oyuncu. Havadan gelen sert bir topu İbrahimovic esnekliğinde kontrolü :} nadir gelişen Antalya ataklarında rakip oyunculara top göstermemesi, oyunun içinde fazlaca bulunması olumlu yönleriydi. Lugano'yla zaman geçtikçe daha uyumlu olacaklardır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Arkadas dedi fenerbahçe 90'da attı hiç düşünmeden , Semih mi diye bagırdım haklı cıkmısım
Tebrikler...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Antalyaspor bu maçtan puan alsaydı gerçekten haketmeden puan almış olacaktı. Ben Antalya'yı daha iyi diye düşünüyordum ama beklediğim gibi değillerdi. Maç 1-1 olduktan sonra daha ilk yarıda kendi sahasında olmasına rağmen oyunu soğutmaya çalışıyorlardı, galibiyete hiç inanmamışlar demek ki.
Fenerbahçe çok iyi oynamadı. Ama geçen hafta eleştirdiğim mücadele eksikliği bu maçta pek yoktu. Ayrıca Daum'un bu sezon pek göremediğimiz ama geçen döneminde yaptığı türden bir değişiklik oldu Semih'in girmesi ve Topuz'un beke geçmesi. Kazanmak adına risk alacak hamleler bekliyoruz Daum'dan.
Kaptan ALEX. O bir efsane, ondaki futbol aklının 10'da biri diğer oyuncularımızda olsa (Kadroya girmekte zorlanan oyuncularda) şu anda çok farklı yerlerde olurlardı. Yine mükemmel toplar attı, 2 golün de olmasında en büyük pay sahibi.
Güiza golleri atamadı, eleştiriliyor ama Semih oyuna girdikten sonra ne kadar etlkili oldu? Golü attı ama gol haricinde neden Güiza'yı seçiyorsun da Semih değil dedirtecek hareketleri yapamadı hatta golün olduğu pozisyonda ofsaytta kalabilirdi, topun önünde koşuyordu. Güiza erken pas verse ölecekti pozisyon. Golün oluşmasında Semih'ten daha çok katkısı var bence Güiza'nın.
Ama bu takıma bir forvet şart, devre arası bir yabancı gelecektir mutlaka, keşke Sercan alınabilmiş olsaydı.
Bilica ilk hafta aldığı eleştirileri tek tek cevaplıyor. Bugün de beğendim, aynen Cristian gibi. Baskı kurmamız gereken zamanda takımı öne itti. Kazım'ın da çabası ve topu aldığında dikine gitmesi özelliği sebebiyle bu takımda mutlaka olmalı görüşüne sahibim. Ama iyi bir Kazım'ın.
Çok göze hoş gelen, rakibi boğan bir oyun olmasa da, sahadan farklı galibiyetle ayrılamamış olmamız sadece şanssızlık. Ne olursa olsun rekorumuzu egale ettik ve lige mükemmel bir başlangıç yaptık. Şimdi hedef Kadıköy'de bu rekoru kırmak ve takımın daha iyi olacağını umut ederek beklemek.
"YÜCE ATATÜRK"
Takım tempo yapamıyor gol atması gerektiği halde.Çok ilginç bi golle kazandık ancak ona kadar maçı koparmamız gerekirdi bizim hakkımızdı maç.Çok pozisyon harcadık.
Antalya'nın tek atağı gol oldu atak bile denemez 50 metre top kesti adam çok güzel bi vuruşla golü buldular.
Maçın sonunda da ailecek gelince Antalya bi anlık gaza geldiler galiba belki atarız diye.
Bu kadar kapanan takıma kontra atakla gol atmak hemde son dakikada..
Güiza kendine güvenini kaybetmeye başladı yine, psikolojik olarak baskı altında olduğunda böyle pozisyonlar kaçabiliyor.
Golde vuruş yerine pas vermesi de buna işaret bence.
Daum'un Güiza'yı biraz dinlendirmesi gerekli çünkü oynadıkça kaçıracak bu gidişle ve buda daha kötü olmasını sağlıyacak kafa olarak.Fizik olarak da düşüş içinde.
Geçen sene daha zorlu maçlar ve daha zor pozisyonlar da aşırmatıyı takıveren adamın şimdi bu golleri kaçırması tamamen baskı altında bulunduğundan ve kapalı savunmalar arasında o göbekte tek başına kalmasından.
Alex - Cristian maçın yıldızlarıydı benim gözümde.
Alex diyecek söz yok böyle bir teknik böyle bir zeka...
İzlemek büyük keyif Alex'i.
Haftaya Santos-Güiza-Kazım(cezalı zaten)-Gökhan yerine Özer-Uğur-Topuz(sağ bek)-Semih ile saha çıkmamız gerekir diye düşünüyorum.Emre'de dönüyor.
Bu rotasyon şart bana göre.Oyuncuların dinlenmesi diğer oyuncuların da forma şansı bulmasından ötürü.
Hoş Daum'dan kadroya bile almadığı Özer'i ilk 11 de istemek biraz hayal olsa da..
Bu arada atlamadan geçmeyelim kötü bi hakem yönetimi vardı saha içinde bizim net penaltımızı es geçti kaleci kaleci kucaklayıp pozisyondan alıp ceza sahası dışına falan bırakmalıydı herhalde penaltı çalınması için.
Genel yönetimi de iyi değildi, beğenmedim.Yan hakem de Antalya'nın bir pozisyonunu yedi ofsayt diye,ofsayt yoktu.
Takımın oyunu zevk vermesede kanser edebilme sinyalleri verse de gelecek için, 3 puanları son dakikalarda kurtarsak da 7'de 7 yapmak müthiş.
Bide iyi oynasak ne olur bilmiyorum
Tebrikler F.Bahçe'ye o kadar direkleri dövdüler ama son saniyede de olsa maçı kazanmasını bildiler.Golden önce Antalya çok baskı kurdu 2-3 kez de posizyon yakaladılar ama tüm takım gelirsen hücuma arkada böyle bomboş yakalanırsın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Unutmadan şunu da yazayım,şu Guiza'da gitsin artık yahu.Adamın tipini görünce bir kere kaçıracağını düşünüyorum.
Last edited by LaigLeNoiR : 27.Eylül.2009 at 06:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Güiza+Kaleci=Fenerbahçe Taraftarlarının Gerilen Sinirleri.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abi o Kazım ne olmuş öyle.Adam oynadıkça tecrübe kazanıyor ve daha iyi oluyor. Çok klas bir gol attı, bir topuda direkte patladı.
Takım olarak çok iyiydik. Herkes mücadale etti.Fakat golü yemesek daha iyi olurdu.
Avrupadada böyle oynarsak kupa hayal değil.
Kazım deplasmanlarda daha iyi oynuyor.En azından üstünde taraftar sitresi yok..
Kazım rahat adamisterse oynuyor, istemezse oynamıyor, taraftarınız da bu yüzden sevmiyor onu. rakip seçiyor bence, Antalyaspor dişine göre rakip çıkmış oynamış
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bilica Kötü Olurmu Canım Bizden Gitti Adam
Bilica-Lugano İkilisi Şuanda Ligimizdeki En İyi Performans Sergileyen 2 Stoper Bence
Günler Maçlar Geçtikçe Bilica ÇoK Ama Çok Daha İyi Olacaktır
Tebrikler Fenerbahçe
Performansından Dolayı Bravo Bilica#58#
İbrahim Toramandan Daha Sivaslısın Sen Helal Olsun SaNa 58'i Gururla Taşıdığın İçin![]()
Bilica hakikaten süper oynuyor ilk geldiğinde biraz tutuktu herkes başlamıştı ağır adam vs. diye ama gerçek performansını ortaya koyuyor.İnşallah hep böyle devam eder.
Gökhan Gönül saçları nasıl yapmıs![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Herşey bir yana da Erman Toroğlu'nun Gökhan'ın penaltı pozisyonunu yorumlamasına bittim.
Ayrıca Antalyaspor Fenerbahçe'den alınacak 1 puanı beğenmemiş olacak ki 90. dakikadaki golde 4'e 0 yakalandı savunma.La oğlum adamı tutacağına topu tutsanaÖyle gol mü yenir ya.
uzun süredir forumda yazmıyordum ama bu maçı canlı takip ettiğim için bir kaç bişey yazayım dedim,
İki takımda pek iyi top oynamadı ama ilk yarı kazım benim oturduğum tribünün önündeydi ve beni gerçekten mest etti.Adam inanılmaz yetnekli ve çok güçlü, kalıbıda yerinde.Volkan ise bildiğin deve gibi adam ve maç başlarken Antalya'nın en ateşli seyircisinin önündeki kaleyi koruyordu daha maç başlamadan birsürü küfür yemesine rağmen yinede kimseye dalaşmadı.Ben sinirleneceğini sanıyordum ama olmadı
Cristian'ı bir kaç pozisyon haricinde beğendim o pozisyonlarda ise rakip üstüne gelirken rakibe basacağına geri kaçtı yada lugano ile bilica'nın arasına girdi.Lugano çok göze çarpmadı ama bilica iyi bir performans koydu ortaya.Adamın fiziği bile insanı ürkütüyor zaten
Santos oynadığı 45 dk boyunca hiç olumlu bişey yapmadı araya koşu falan yaptı ama hiç etkili olamadı paslarıda çok kötüydü bunda en önemli etken sakat oynamasıydı galiba.
Gökhan vasattı.Bir kaç pozisyonda ileri iyi çıktı top kaptı tehlikeli oldu ama defansif olarak kötüydü ayağına aldığı darbeden sonra zaten düşüt oyundan.Vederson ise göze batmadı görevini yaptı.
Güiza için bişey söylemek istemiyorum 2 tane karşı karşıya gol kaçırdı sahada da boş boş koşular yaptı mesela bir pas atılıyo kaleci topu tututuyo ondan sonra kalecinin üstüne gidiyo gibi...
Mehmet'in oyunu hoşuma gitti duğrusu.Beğendim mehmeti...Alex ise kelimenin tam anlamıyla mükemmeldi.atığı paslar süperdi gerçekten.Gökhan çıktıktan sonra 4-1-3-2'ye döndük ve orta sahanın ortasında sırıtmadı hatta iyi oynadı takımı atağa kaldırdı.Alex'i izlemek büyük keyif verdi gerçekten...
Hani fmye hata deriz ya biz 20 şut çekioz 1 gol adamlar 1 şut 1 gol
Demek fm hatalı değilmiş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada gittikçe güizanın gerçekten acıların çocuğu emraha benzediğini düşünüyorum![]()
Last edited by LifeYourself : 27.Eylül.2009 at 20:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
http://www.youtube.com/watch?v=NFKEq_bonhQ
bu videoya giderek inanıyorum![]()
Bilica müthiş oynuyor. Lugano'dan daha fazla güven veriyor bana. Maç öncesi Bilica'nın kesik yiyip R.Carlos'un oynayacağı haberleri çıkmıştı, Daum böyle bir hatayı yapmamış.
Bu kadar temposuz bir futbola rağmen en az 3-5 golü bulabilecek pozisyonlar olması beni sevindirdi..
Kötü futbola gelince..Fenerbahçe ligin ilk haftasından beri -malesef-kötü oynuyor ve biz ligin ikinci haftasından beri (o günlerde takımımızı göklere çıkaran ve "büyük değişim"den bahseden gazete ve tv yorumcularına aldırmadan)takımın kötü oynadığından bahsediyoruz..Biz TURKSPORTAL sayfalarında Sivas maçını değerlendirirken DeSantos'un sahanın en kötülerinden birisi olduğunu belirttik;medya bir hafta boyunca attığı HARİKA golü konuştu..
Ama bu takım olabileceği en kötü haliyle bile kayıpsız ilerliyor ve bir yerde oyun olarakta yükselişe geçecektir..
Dün eğrisi doğrusuna denk geldi ve sakatlıklar sayesinde Daum hamle yapmaya mecbur kaldı..Israrla söylüyorum:Bu puanlar sadece puan olarak değil,psikolojik direnç olarakta çok değerli..Biz son iki sezonun ardından çok bunaldık ve geriden gelmeye,kovalamaya sabrımız ve tahammülümüz yok..Geçen iki sezonun kamburu sırtımızda..