Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 153 sonuç

Konu: Terim İstifa Etti

Terim çok önceden istifa etmeliydi, geç bile kaldı.

Yerli adaylar Serkan abinin dediği gibi baskıyı kaldırabilecek tipte değiller. Sağlam iyi hoca, gelse iyi işler yapabilir ama baskıyı kaldıramaz. Ersun Yanal iyi bir hoca ama o da 2. kez geleceği için eleştiriler daha büyük olur ilk kötü gidişte, o da olmaz. Bana göre en ideal yerli aday Abdullah Avcı'dır. Kimsenin aklının ucundan bile geçmemiş sanırım, yazanı görmedim. Basında da hiç duymadım. Ben federasyon başkanı olsam yerli getireceksem Abdullah Avcı'dan başkasını getirmem. Milli takımı çok ileri götürür, kesinlikle inanıyorum.

Yabancı hoca gelecekse Guus Hiddink ilk hedef olmalı. Gelirse bizi şampiyon bile yapabilir, harika bir hoca. Türkiye'yi tanıyan Luis Aragones alternatifi de düşünülmeli, bence milli takımı ileri noktalara taşıyabilir. Gerets şu an takım çalıştırıyor mu bilmiyorum ama o da bence düşünülmeli mutlaka. Lucescu'nun geleceğini sanmıyorum, Shakhtar onu bırakmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Euro 2008 sonrası istifa etmişti zaten Fatih Terim. Rahmetli Hasan Doğan kararından vazgeçirmişti.
    Yerli tercihi yapmamamız gerektiğini düşünüyorum; ama ille de yerli olacaksa bende Abdullah Avcı olmalı diye düşünüyorum. Yine de hiçbir yerli adamın şuan için milli takımı yönetmesi gerektiğini düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence işi teknik direktör değiştirerek bitirmemeliyiz. Alt yapı hamlesi yapmalıyız. Laf olsun diye değil, bu işi araştırmalıyız, dünyaca ünlü alt yapıları kontrol etmeliyiz sistemleri incelemeliyiz ve kuralları koyup oyuncu yetiştirmeliyiz. Yoksa günlük başarılarla avunur dururuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Terim çok önceden istifa etmeliydi, geç bile kaldı
    Emre'nin dediği gibi aslında bırakmıştı ama vazgeçirdiler kararından.Orada bıraksaydı daha iyi olacaktı hem onun için hemde milli takımımız için.Ama artık geçti.Önümüze bakmalıyız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bırakma sebebini açıklıyacakmış başarısız oldun işte neyi açıklayacan.

Nesil
    2009
    Yer
    Sinop / Gerze

Mutfak oyuncularını getirsinler bu takımın başına bakın ne kadar güzel anlatmışlar taktiği.

Hamit ortaya geçsin oyunu kursun
    Gökhan Gönül öne çıksın açık olsun
    Hakaln Balta sol açıktan sokulsun sokulsun aman aman
    Haydi saldırın bu maç bizim olsun bizim olsun aman aman
    Sadece Servet kalsın en geride
    Tuncay dikkat sakın topu şişirme
    Sercan defans arkasına sokulsun sokulsun aman aman
    Arda alsın topu vursun gol olsun aman aman
    Andre Dos Santos

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Unhappy

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bence işi teknik direktör değiştirerek bitirmemeliyiz. Alt yapı hamlesi yapmalıyız. Laf olsun diye değil, bu işi araştırmalıyız, dünyaca ünlü alt yapıları kontrol etmeliyiz sistemleri incelemeliyiz ve kuralları koyup oyuncu yetiştirmeliyiz. Yoksa günlük başarılarla avunur dururuz.
    Dediğin olmuş zaten dün telegolde söyledi u 15 e (dahil) kadar bütün teknik ekipler kovulmuş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bunun hakkında Tff yeniden büyük yapılanma yapılcağını sölemişti...

Teknik Drektör konusunda şuan için HaberTürk koyduğu 5 isim vardı...Sanırsam Yeni Teknik Adamımız yabancı olcak bence iyi işlerde olucaktır...
    Adaylardan biri Scolari şuan Bundyoke takımında yüksek maaş'a çalışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lucescu: Avrupalı hoca Türk futbolcusunu anlayamaz

Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, Türk Milli Takımı'nın teknik direktörlüğü için kendisinin aday gösterilmemesini istedi.

Fatih Terim'in henüz Milli Takım'ı bırakmadığını ifade eden Lucescu, kendisinin de Shakhtar Donetsk'te iki yıl daha kontratı olduğunu hatırlattı. Türkiye'nin 2010 Dünya Kupası'na gidememesine üzüldüğünü ifade eden Lucescu, Terim'i eleştirmenin etik olmayacağını ifade ederek şunları söyledi: "Türk Milli Takımı'nın hocası şu an Fatih Terim'dir. Futbol Federasyonu resmi olarak hoca aradığını açıklamadıysa, bu tartışmaların içine girmek olmaz. Lütfen benim adımı Türk Milli Takımı için yazmayın. Bu sene Ukrayna Ligi'nde şampiyonluk için iddialıyız. UEFA Avrupa Ligi'nde de kritik maçlarımız var. Şu anda bunlara konsantre oluyorum." Fatih Terim'in Türk futbolcuların karakterini en iyi anlayan bir teknik adam olduğunun altını çizen Romen çalıştırıcı, "Eğer Terim bırakırsa onun gibi bir hoca bulunması lazım. Türkiye için yabancı hoca sorun olabilir. Özellikle Batı Avrupalı bir isim, Türk futbolcusuyla rahat iletişim kuramaz. Eğer yabancı aranıyorsa Balkan ülkelerinden, eski Yugoslavya'dan, Türk kültürünü yakından tanıyan biri olmalı." yorumunu yaptı.

Zaman
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu da ayrı bir haber:

Mircea Lucescu'dan yeşil ışık!
    Fatih Terim'in istifasıyla birlikte adı Milli Takım hocalığı için anılmaya başlanan Mircea Lucescu yeşil ışık yaktı.

Tecrübeli hoca, Star TV'de yayınlanan FutboLig programında yer alan röportajında Milli Takım'da görev yapmaya sıcak baktığını ortaya koydu.

Star TV Spor İstihbarat Şefi Uğur Önver'e konuşan Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, şöyle konuştu:

Sayın Lucescu, bildiğiniz gibi Fatih Terim Türk Milli Takım'ında ki görevinden ayrıldı. Biliyorsunuz değil mi?
    Hayır. Duymadım. Bilmiyorum. Peki bunu niye bana soruyorsunuz? (Gülüyor) Bildiğiniz gibi benim Shaktar ile kontratım devam ediyor.

Biliyorum...
    Türkiye'nin 2010 Dünya Kupası'na katılamamasını üzüntüyle izledim. Daha fazla yorum yapamıyorum.

Sayın Lucescu, burada Türk insanları tarafından çok seviliyorsunuz, o yüzden isminiz sürekli geçiyor ve yazılıyor.
    Ben de onları ve Türk futbolunu çok seviyorum.

Belki size teklif yaparlar. Bunu değerlendirir misiniz?
    Siz sadece bir gazetecisiniz. Sizin böyle bir yetkiniz yok. Çok gurur duydum onu da söyleyeyim ama. Bu benim için çok önemli çünkü Türkiye'de çok güzel zamanlarım geçti.

Türkiye'de bayağı bir mutluydunuz...
    Şimdi yapılması gereken oturup gelişmeleri beklemek. Bakacağız ve göreceğiz.

Yani, "Hayır, olmaz" demiyorsunuz, eğer size iyi bir teklif yapılırsa bunu oturup düşüneceğinizi mi söylüyorsunuz?
    Evet de... Şu ana kadar kimse bana her hangi bir teklifte bulunmadı. Teklif gelsin ondan sonra konuşalım.

Türkiye Futbol Federasyonu sizi takımın başında görmek ister ve size bir teklif yaparsa bunu değerlendirecek misiniz?
    Futbolda asla ve asla "eğer" diye bir şey yoktur. Bekleyeceğiz, göreceğiz.

Tumspor.com
    Last edited by TR.CaPTaiN : 13.Ekim.2009 at 00:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lucescu'nun gönlü var

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben olsam Daum'u getiririm eğer yabancı olacaksa. Türkiye'yi ondan daha iyi bilen yabancı teknik direktör olmaz. Ayrıca Almanya'da geniş futbolcu izleme ağı var. O merkez sayesinde birçok Türk futbolcuyuda kazandırabilir milli takıma.

Türk olarakta Abdullah Avcı falan değil. Ertuğrul Sağlam

Ne Bülent Uygun ne Abdullah Avcı bu görev için yeterli değiller.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Terim görevde iken bırak bırak diye baskı yapıyorduk, şimdi adam bıraktı ama yerine kim geLecekte hedefLerimize taşıyacak diye kara kara düşünüyoruz.

Herşey yürekte biter. Herkes azıcık formanın hakkını vererek oynasa bunLarın hiç biri oLmazdı. Tamam Terim i de eLeştirmeLiyiz, yanLış kadro seçimLeri feLan yaptı, takıntıLarının kurbanı oLdu ama Eh kardeşim Estonya ve BeLçika maçLarında goLLeri de dağa taşa Terim atmadı ya. Azıcık ta inanç Lazım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Thumbs down Terim devam etmek istiyordu

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bir menajerlik sistemi getirip sahadan tribüne çıkmayı planlıyordu. Ancak Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'in "istifayı kabul ediyoruz" açıklaması işleri değiştirdi.

BURSA - Fatih Terim ile Milli Takım arasındaki bağlar artık koptu. Terim'in Belçika maçı sonrası gündemi değiştiren açıklamalarından önce ve sonra neler yaşandı? Terim hangi koşullar altında görevi bırakma karar aldı? NTV Spor, işte tüm bu soruların yanıtlarını veriyor.

Teknik direktör Fatih Terim, Belçika maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Milli Takım'daki geleceğine federasyon yönetimi ile Ermenistan maçı sonrası yapacağı görüşmenin ardından karar vereceğini söylemişti.
    Ancak Milliler Bosna-Hersek'in play-offları garantilemesinin moral bozukluğu ile çıktığı Belçika maçını kaybedince, herşey bir anda değişti. Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen Terim, taraftar tepkisinin gerilimi içinde soyunma odasına girdi. Deneyimli teknik adam oyuncuları ile konuştu, ancak istifa sinyali vermedi. Maç sonrası düzenlediği basın toplantısına kadar ailesi dahil Terim'in görevi bırakacağından kimsenin haberi yoktu. Terim beklenen açıklamayı, basın toplantısı bitmek üzereyken gelen bir soru üzerine yaptı ve Bursa'da son kez Milli Takım'ın başında sahaya çıkacağını söyledi.
    İşte bu açıklama ile gündem bir anda değişti. Terim'in veda sözlerini oyuncuları gece geç saatlerde öğrenebildi.

Milliler, Ermenistan maçı için Belçika'dan Bursa'ya geçerken, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, yazılı bir açıklama ile Terim'in istifasını kabul ettiklerini duyurdu. Oysa Terim, kelimelerini çok dikkatli seçmiş ve "istifa" sözcüğünü özellikle telaffuz etmemişti.
    Terim aslında Ermenistan maçını tamamlayıp, hem bugüne kadarki icraatlarını hem de bundan sonraki planlarını anlatacaktı. Terim ve ekibi bu basın toplantısı için uzun süredir ayrıntılı bir çalışma içindeydi. Tecrübeli teknik adam, federasyon bünyesinde görevine devam etmeyi düşünüyor, bir menajerlik sistemi getirip sahadan tribüne çıkmayı planlıyordu. Ancak Özgener'den gelen "istifayı kabul ediyoruz" açıklaması, tüm bu düşünceleri rafa kaldırdı.
    Şimdi gözler Fatih Terim'in Ermenistan maçı sonrası düzenleyeceği basın toplantısına çevrildi.

NTV

Daum oldukça iyi bir tercih olurdu ama hem Fenerbahçe'yi hem de Milli Takım'ı kaldıramayabilir.Lucescu'nun yeşil ışık yakması olumlu bir gelişme.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sorun bir teknik adam değişikliği ile çözümnlenecek kadar basit değil..İstifa zaten beklenen sonuçtu..Ama artık Türk futbolunu teknik adam tartışmalarının ötesine taşımalıyız..Bu ülkede yıllardır milli takımın başarısı üzerinden başta federasyonlar siyaset yaptı."Ben Türkiyeyi dünya üçüncüsü yaptım"diyen başkanlara rastladık..
    Meseleleri kişisel başarı yahut başarısızlık noktasında aldığımız sürece bu kriz yıllarca sürer..Artık milli takım üzerinden propaganda yapma devri kapansın..Türk futbolu dibe vurmuştur..Olimpik sporlarda niye başarısız oluyorsak,niçin 70 milyonluk ülkeden bir tane rekortmen yetişmiyorsa,futbolda da aynı sebeple bu sıkıntıları yaşıyoruz..Anlayana..

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Terim'i agir bir dille elestirenler unutmasinlar ki Futbol anlaminda en buyuk basarilari Turkiye'ye kazandirmis bir adami elestiriyorlar. (GS ile UEFA Kupası - Milli Takim ile Euro 2008)

Hatalar yapmadi mi muhakkak yapti. Ancak bugun World Class diye tabir edilen Ferguson - Capello - Arsen Wenger gibi isimler bile bir sezonu hatalarindan veya revizyonlarindan dolay cope atiyorlar.

Simdi herkes kabul etsin ki Terim Turk teknik direktorler arasinda en kariyerlisi.
    Turk menajerlerden kim gelirse gelsin basarili olamayacaktir. Buna inanmiyorum. Lucescu'nunda yetersiz kalacagini dusunuyorum, acikcasi konusulan isimler arasinda en uygunu bence Daum...

Daum milli takımda çalışmasının söz konusu olmayacağını açıkladı. Fenerbahçe ile yoğun bir mesai harcıyor, milli takım için de yoğun bir mesai gerekiyor ve dolayısıyla da Daum bu iş için uygun değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Daum zaten ayni anda iki takimi yonetemez. Bu nedenle bu is icin uygun degil dogrudur.

Onun disinda su anda listede pek kabarik olmadigindan uygun diyebilecegimiz kimse kalmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum Fenerbahçe'de olmasaydı evet iyi bir aday olurdu. Çünkü sadece kazanmayı düşünüyor ve bu yönde bir sistemi takıma oturturdu. Ama şu ana kadar yapılan eleştirilerden daha fazlası onun için de yapılırdı. Fenerbahçe'de Anelka'yı yedek oturtup Nobre'yi oynatabilen ya da Hooijdonk'u anında silen birisi, milli takıma oyuncu seçtiğinde yıldız diye düşündüğümüz birisini almazsa gelecek eleştirileri düşünün. Bu nedenle Daum tercihi doğru olmazdı.

Ki şu anda Fenerbahçe'yi çalıştırırken milli takımın da başına geçmesi tam bir facia olurdu. Belki aynı anda yürütebilirdi bu tempoyu ama basında bir takım çalıştırdığı için daha çok eleştirilir ve daha çok yıpranırdı.

Tanjevic olayı farklı çünkü basketbolda milli takımın maç yaptığı dönemler farklı.

Disiplini sağlayacak, bir ekol oluşturabilecek bir ismin gelmesinden yanayım. Hiddink deniyor ama gelse bir ekol oluşturmak için uğraşmayacaktır, 20104'e bizi götürmeyi başaracaktır, ama kupayı alamadıktan sonra Şenol Güneş'ten farkı kalmaz. Hiddink eline verilen kadroyu başarıya ulaştırmakta usta ama 4 sene sonra heyecanımı kaybettim diyerek başka bir milli takıma gitme ihtimali de çok yüksek, o ayrıldıktan sonra geride bıraktığı takım daha ileri gidebilir mi, bunu da düşünmek lazım.

Getirilecek hoca, çalıştığı dönemde başarılı olmasının yanında, ayrıldığında artık sistemi işleyen bir makina bırakmalı arkasında. Aragones 4 sene uğraştı ve İspanya'yı şampiyon yaptı, şimdi gelen Del Bosque oyuncu değişikliklerini bile aynı yapıyor, yani sistem işliyor. Bize de öyle birisi lazım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Daumda çok başarılı bir hoca değil bence fbliler yanlış anlamasın ama daum daha çok yerel başarı hedefleyen bir yapısı var.Geçmişine baktığımızda avrupada çokda ön plana çıkan bir hoca değil bizim milli takımımızın çok kariyerli avrupada bir başarısı olan bir hocaya ihtiyacı ver bence

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben ta sezon başında dedim. DenizLi MiLLi takıma Terim Beşiktaş`a diye. BakaLım emin adımLar iLe o yöne doğru gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yılmaz Vural Milli Takım'a talip

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın başında bulunan tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in görevi bırakacağı açıklamasının, bir güven tazeleme girişimi olabileceğini, Terim'in devam etmemesi durumunda kendisinin bu görevi üstlenebileceğini söyledi.

Radyospor'da yayınlanan programa katılarak açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, Fatih Terim'in henüz resmi olarak istifa etmediğine değinerek, şu ifadeleri kullandı:

''Televizyondan bir konuşma yaptı. Bu bir istifa olarak da kabul edilebilir. Fatih Terim istifasını vererek Futbol Federasyonu'ndan bir güvenoyu almak istemiş de olabilir. Federasyon, bu televizyon konuşmasını istifa olarak kabul etti. Ancak yazılı bir istifa yok. Terim, federasyonun bu tavrına karşılık istifa etmeyebilir ve bu istifa da resmiyete dönmeyebilir.''

Fatih Terim'in devam etmesinden yana olduğunu aktaran Vural, gelecek Avrupa Şampiyonası finallerine milli takımı yine Terim'in hazırlaması gerektiğini kaydederek, ''Avrupa Şampiyonası'nda 3. olan bir ekibin, Dünya Kupası finallerine katılamaması bir istikrarsızlıktır, ancak her şeyin sonu değildir. Türkiye, sadece bugün büyük bir turnuvaya katılma hakkını kaybetmiyor. Daha önce de aynı şeyler oldu. Bu günden sonra Fatih Terim'in nerede hatalar yaptığına dair oturup düşünmesi gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

''YILMAZ VURAL OLARAK MİLLİ TAKIMA TALİBİM''

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in ayrılmasıyla, Türkiye'nin büyük bir kaosa gireceğini ileri süren Vural, şimdiden yeni teknik direktörün yerli mi, yoksa yabancı mı olması gerektiğinin tartışıldığını söylerken, kendisinin de bu göreve talip olduğunu açıkladı.

Bu görevi üstlenecek yerli teknik adamların bulunduğuna değinen Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

''En azından ben varım mesela. 25 yıldır bu ligde çalışıyorum. Eğitimim var. Yabancı dilim var. Bize verilen imkanlarla neler yaptığımız belli. Milli takıma çok futbolcu yetiştirdik. Ben kendimi aday görüyorum, ama bir tane gazetede adımız geçmiyor. Demek ki işin uzmanlık boyutuna bakılmıyor. O yüzden biz de 'Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok' misali, Türkiye'de futbolu yönetenlere içimizden içimizden kırılıyoruz. Yeteri kadar deneyim isteniyorsa tecrübeliyim. Avrupa'yı biliyorum. Daha düne kadar bu ülkede pro lisans sahibi olan sadece bendim. Bu ülkeyi benden daha iyi tanıyan biri olabilir mi? İki tane akademi bitirmişliğim var. Yabancı istiyorlarsa, ben aynı zamanda Alman vatandaşıyım.''

Büyük kulüp veya milli takım teknik direktörlüğü için bir kişinin arkasında cemiyet veya cemaat desteğinin olmasının şart olduğunu savunan Yılmaz Vural, kendisinin böyle bir desteğe sahip olmadığını belirtirken, Şenes Erzik'in Futbol Federasyonu Başkanı olduğu dönemde kendisine Sepp Piontek'in yardımcılığının önerildiğini, ancak yabancı teknik adama karşı olması nedeniyle bu öneriyi geri çevirdiği dile getirdi.

Kaynak : AA

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Yilmaz Vural kesinlikle bir facia olur.

Ancak bu Federasyon %90 Bulent Uygun'u takimin basina gecirir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yılmaz Vural mı şurda sabaha kadar gülebilirim.D:

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

''Yabancı istiyorlarsa, ben aynı zamanda Alman vatandaşıyım.'' buna koptum işte

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YıLmaz VuraL yerine beni geçirsinLer, daha çok performans gösteririm.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Türk hoca getirirlerse Fatih Terim ile yeniden sözleşme imzalasınlar. Çünkü Taktik olarak Fatih Terim tüm türk hocalar kadar biliyor, artı motive etme anlamındada 3 hocadan bir tanesidir. Türk gelecekse Terim gitmemeliydi.

Şimdi hoca değiştirilecekse şansımızı yabancıdan yana kullanmalıyız. Eğer Türk olacaksa saçmalık olur. Çünkü bir kaçı hariç Türk hocalar hep aynı. Birr kariyerleri tecrübeleri yok. Ama Avrupadan kariyerli kurt bir hoca getirirsen her şeyini verebilir takıma. Yılmaz Vural mazallah yenildikten sonra döver felan milli takımı bir daha toparlayamaz. Ben Vural gelirse Terim e hakaret olur diyorum. Çünkü Terim kötü bir performans gösterdi, hem Euro 2008 elemelerinde hem bu grupta. Ama futbolcularda ruh gibiydi. Yani hem yorgunluktan hemde sebebini bilemediğimiz başka şeylerden sanki mahalleden 3-5 adam çıkarsan daha ruhla, istekle oynar gibi bir haldeydiler. İş teknik direktörle bir yere kadar gidiyor. Bosna maçında taktik, motivasyon tamam ama Sercan ın kaçırdığı, yakalanan diğer pozisyonlar, bir çok küçük takıma karşı maçlarda harcadığımız net fırsatlarada hocanın yapabileceği birşey yok.

Bence iş alt yapıda biter. Teknik direktör sadece listedeki en formda oyuncuları harmanlayarak iyi bir taktikle maç kazanır ama sende bir yandan o milli takıma zidane, ronaldo gibi oyuncu çıkarmaya bakarsın, onu yapamadın, Robben, Vander Vaart gibi oyuncular çıkarırsın, onuda yapamadın Dzeko gibi bir forvet çıkarmak için uğraşırsın hocada onu koyar takım kazanır. Yani tam bir makina gibi bir dişlisi eksik olunca çalışmaz, tekler bir üretir iki üretir ama 5-6 kez kaçırır. Sonuç olarak üretilen 1-2 taneyle avunursun neyseki 1-2 ürettik diye. Yada abartırsın 5-6 kaçırdık ama 1-2 ürettik ki fıstık gibi ürettik diye buda komik olur, asıl amaç eksik üretim olmadan hepsini güzel üretmektir fakat sen üretemediklerini görmeden sadece 1-2 tane üretilleni görüp övünürsen dışarıdan çok abest bir durum olur...

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    ''Yabancı istiyorlarsa, ben aynı zamanda Alman vatandaşıyım.'' buna koptum işte
    Yılmaz Vurala bak ya

Nesil
    2006

Çoğunuz bana karşı çıkacasınız ama; Yılmaz Vural'ın geçmesini isterim. Kendi kadrosunu kendisi oluşturacak. Türkiye tarihinde ki ilk kupasını Yılmaz Vural ile kazanır. Bunuda buraya yazıyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Çoğunuz bana karşı çıkacasınız ama; Yılmaz Vural'ın geçmesini isterim. Kendi kadrosunu kendisi oluşturacak. Türkiye tarihinde ki ilk kupasını Yılmaz Vural ile kazanır. Bunuda buraya yazıyorum...
    Yılmaz vural sevdiğim bir teknik direktördür ama federaston rn az terim kadar kariyerli olacak diyor birini bulamazlarsa geçmesini isterim

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri