Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 61.11%
  • Berabere

6 33.33%
  • Büyükşehir Bld.Spor

1 5.56%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 132 sonuç

Konu: Galatasaray - Büyükşehir Bld.Spor [15.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Önce futbol diyelim...

Cuma akşamı Diyarbakır sahaya nasıl çıktıysa İBB'de böyle çıktı...

Full savunma ve 0-0'lık skora yatmak.Ama İBB'nin bunda haklı bir yanı vardı.Çünkü takımda hücum edecek İ.Akın,Tum,Taner yoktu ve Ali'nin hafif sakatlığı vardı...

Hasagiç'in hatasına kadar herşey BJK-DB maçı gibi aynı gidiyordu.G.Saray tüm hatlarıyla yükleniyor ve goller kaçırıyordu.Hasagiç'te Gökhan Tokgöz gibi başarılı kurtarışlara imza atıyordu.Yaptığı kritik hatadan sonra maç 3 olur dedim...

Çünkü böyle takımları çözmenin en büyük yolu goldür.Golü bir şekilde bulduktan sonra gardı düşürür darbeyi vurursun...

Şimdi gelelim bu darbenin neden vurulamadığına;

Bana göre dün başka forvet oyuncusu yokken "santrafor" olan Nonda'nın oyundan çıkması başlı başına bir hata.Keita gibi dripling,sürat,teknik ve orta gibi özellikleri TSL'de en iyi olan kanat oyuncusu neden yedek bekler anlamış değilim.O bambaşka bir hata zaten.Dönelim Nonda'nın çıkmasına;Nonda çıktı santrafor mevkine Kewell geçti.Herkes G.Saray neden geriye yaslandı diyor.G.Saray geriye yaslanmadı,İBB itti G.Saray'ı geriye.Nasıl itti?Çok rahat,çünkü ileride bir tane top tutacak,kontra tehlikesiyle rakip savunmayı öne çıkartmayacak,bir "santrafor" yoktu.İstediği kadar kötü oynasın Nonda,Kewell onun bölgesinde en iyi oyunuyla bile ondan daha faydalı olamaz.Kewell ve ya Arda bir C.Ronaldo değil,bunu anlamalı Rijkaard.Kewell'ın kucağına düştüğünü gören Vinicius ve Barbosa rahatça ileriye çıkıp oyunu daraltıp,dönen topları alarak rakip sahaya yıkmayı bildiler oyunu.A.Avcı'da son dakikalarda stoper Metin'i fiziğinden dolayı rakip ceza sahasına yollayınca rahat top alamadı Gs savunması ve bocalamaya başladı...

G.Saray'ın geriye yaslanma meselesi budur...

Gelelim gole.Hasan Ali bir forvet oyuncusu.Hemde fiziği iyi,içeriye doldurulan o pozisyonda yayda beklemiş olması ve topu tam ayağına düşmesi büyük şans.Ama kontrol ve köşeye attığı şut şahaneydi...

G.Saraylı arkadaşların hakeme bu denli yüklenmelerini anlamıyorum.Evet,korner pozisyonunda hata yaptı,son faul pozisyonunun 2-3 metre önde kullanılmasını farketmedi ama bunlar öyle hakem bilerek maçı verdi dedirtecek pozisyon değil bir kere.Hakem orada korneri vermeyerek İBB'nin maçı almasını nasıl sağlayabilir ki.Uyduruk bir penaltı verir,bariz ofsaytı çalmaz anlarım ama böyle olmaz.Ben Beşiktaş'a karşı en kral hatalar yapılırken(bariz golün,penaltının,kırmızı kartların verilmesi vb) bile hakem bilerek aldı,verdi,artniyetliydi demiyorum.Her zaman hakem hatası diye itiraz ediyorum,veryansın ediyorum.Böyle iki basit pozisyon için çok büyük laflar bunlar...

Hakem gerçekten artniyetli olsa M.Topal'ın G.Süzen'in sırtına yüklenerek vurduğu kafaya ve hemen devamında Servet'in elle oynamasına penaltı çalardı.Hiçkimse sesini çıkaramazdı.Çünkü penaltı.Ama vermedi...

Aynı şekilde H.Balta'yı atmadı oyundan.Sarısı varken taç çizgisi kenarında kendisini geçen rakibine arkadan tekme attı.Kırmızı çıkarır art niyetli olsa.Artniyetli olmayada gerek yok bunun için,çünkü çok net kırmızı...

He hata yapmadı mı G.Saray aleyhinde.Yukarıda da dediğim gibi korner pozisyonu,faulun 2-3 metre önden atılması...

Ama bu gibi pozisyonlar yüzünden hakem yerden yere vurulacak,puan kaybı hakeme bağlanacaksa hiç maç oynatılmasın.Böyle onlarca hata oluyor çünkü her maçta.Bunlarda kusurabakmayın ama olağan hatalar.Haksız penaltıya,verilmeyen penaltıya,verilmeyen ofsayta ağlanır bazılarının tabiriyle,bende ağlarım ve ağlıyorum olduğu zaman ama buna hakikaten ağlanmaz arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    lider olsakta eklicekmiydin yine bunu

Benim için galibiyet veya beraberlik veya mağlubiyet farketmez. Eğer böyle birşey yazıyosa herkes sonuçlarına katlanmak zorundadır. Kazım için tepki gösterenler Arda olunca hiçbirşey demiyolar niyeyse

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakem gerçekten artniyetli olsa M.Topal'ın G.Süzen'in sırtına yüklenerek vurduğu kafaya ve hemen devamında Servet'in elle oynamasına penaltı çalardı.Hiçkimse sesini çıkaramazdı.Çünkü penaltı.Ama vermedi...
    Bu 2 pozisyonun ciddi ciddi penaltı olduğunu mu savunuyorsun Anıl? Forumda yazılarını ciddiye aldığım 3-4 üyeden birisin böyle penaltı mı olur Allah aşkına ? Topal yükselirken bi kere rakibine yüklenme, itme gibi bir durum yok. Pozisyonun devamında top servetin eline çarpıyor, evet ama o pozisyonda serveti arkadan itiyor ibbli oyuncu düşerken eline çarpıyor top. Yani servete faul var orada.

Faul için de 2-3 metre demişsin. en az 10 metre topu ileri taşıdı Hasagiç nasıl 2*3 metre :s Korner pozisyonda kimse kusura bakmasın art niyet ararım abi. 1 metreden kısa mesafeden kimden çıktığını süzemedi hakem demesin kimse. İleri derecede kör olan adam bile orada kimden çıktığını bilir pozisyonun. Daha önce dedim, bu 4-5 santimden ofsaytı süzememe durumu değil yahu, anlık bir olay değil. 1 metre önünde net şekilde görüyorsun kimden çıktığını. Art niyetin babası bu. Korneri verse biliyor çünkü maçın orada biteceğini.

Hüseyin Göçek in bizi doğradığı tek maçta değil bu. Şampiyon olduğumuz yıl yine sami yen yine bir ibb maçı. 2-0 geriden gelip 2-2 yaptığımız maç. Bilen bilie net 2-3 penaltımz verilmemişti, Hasanı oyundan atmıştı yine aynı şahsiyet. Tüm bunlar tesadüf mü? Hiç sanmıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 e 1 pozisyonda Ardanın topu caldığı, hakemin 3-4 saniye durup gole gittiğimizi görünce faul diye kesmesine ne diyorsun Anıl ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu yorumları 3-0 evet 3-0 gibi net bir skorla yenildigin bizim maçta neden yapmadın acaba? Takımının haline bakıyor muydun?

Sen yaptın mı acaba bu yorumları acaba 3-1 gibi net bir skorla yenildiğin bizim maçta?Hiç kimse bir şey yapmak zorunda değil.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına.

Bu arada hakem art niyetli değil bence art niyetli olsaydı büyük bir hata yapardı.Büyük bir hata göremiyorum direk sonuca etki edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sen yaptın mı acaba bu yorumları acaba 3-1 gibi net bir skorla yenildiğin bizim maçta?Hiç kimse bir şey yapmak zorunda değil.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına.

Bu arada hakem art niyetli değil bence art niyetli olsaydı büyük bir hata yapardı.Büyük bir hata göremiyorum direk sonuca etki edecek.
    Hakem hatalarından bahsetmiş, yanında da zaten maçı haketmediğimizi de söylemiştim genç adam rahat ol. Sen seversin eski postları karıştırmayı. arşivi incele istersen.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu 2 pozisyonun ciddi ciddi penaltı olduğunu mu savunuyorsun Anıl? Forumda yazılarını ciddiye aldığım 3-4 üyeden birisin böyle penaltı mı olur Allah aşkına ? Topal yükselirken bi kere rakibine yüklenme, itme gibi bir durum yok. Pozisyonun devamında top servetin eline çarpıyor, evet ama o pozisyonda serveti arkadan itiyor ibbli oyuncu düşerken eline çarpıyor top. Yani servete faul var orada.

Faul için de 2-3 metre demişsin. en az 10 metre topu ileri taşıdı Hasagiç nasıl 2*3 metre :s Korner pozisyonda kimse kusura bakmasın art niyet ararım abi. 1 metreden kısa mesafeden kimden çıktığını süzemedi hakem demesin kimse. İleri derecede kör olan adam bile orada kimden çıktığını bilir pozisyonun. Daha önce dedim, bu 4-5 santimden ofsaytı süzememe durumu değil yahu, anlık bir olay değil. 1 metre önünde net şekilde görüyorsun kimden çıktığını. Art niyetin babası bu. Korneri verse biliyor çünkü maçın orada biteceğini.

Hüseyin Göçek in bizi doğradığı tek maçta değil bu. Şampiyon olduğumuz yıl yine sami yen yine bir ibb maçı. 2-0 geriden gelip 2-2 yaptığımız maç. Bilen bilie net 2-3 penaltımz verilmemişti, Hasanı oyundan atmıştı yine aynı şahsiyet. Tüm bunlar tesadüf mü? Hiç sanmıyorum...
    Topal'ın pozisyonu için artniyetli olsa verir diyorum.Ama Servet'in pozisyonu el açık ve topa değmese arkadaki adama gidecek.Metin'in de Servet'e arkadan pek bir müdahalesi yoktu M.Topal gibi.Diyelim ki ben yanlışım penaltı yok ama artniyetli olsa tak diye çalar Emre...

10'da değil Emre taş çatlasa 5 metre olsun.Bende bunu diyorum.Orta sahadan atılan bir faulun 5 metre önden atılmasına bu kadar yüklenilmez ki.Tamam hatamıdır hatadır ama bu her maçta onlarca olan hatalardan.Kabul edilebilir hatalardan...

Korner pozisyonuda gene böyle.Her maçta olan hatalardan.Burada hatanın sebebi üç futbolcunun yani altı ayağın aynı anda pozisyonun içinde olması.Ve dikkat edin Kewell ile Rızvan'ın kramponları aynı.Karışabilir yani.He bu pozisyon G.Saray kalesinde atılan kornerde olur,İBB'den çıkan topa korner verir,yine veryansını anlarım.Ama bu dediğim gibi her maçta herzaman olan şeyler...

Arda'nın pozisyonunu hatırlıyorum ama faul pozisyonunu hatırlamıyorum.Sadece topun üstüne yattığı gözümün önüne geliyor.Aklımda kalmamış...

Dediğim gibi Hakan'a da çıkması gereken net kırmızı var...

Herneyse;

Ben hata yok demiyorum...

Umarım söylemek istediğim ifade edebilmişimdir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Benim için galibiyet veya beraberlik veya mağlubiyet farketmez. Eğer böyle birşey yazıyosa herkes sonuçlarına katlanmak zorundadır. Kazım için tepki gösterenler Arda olunca hiçbirşey demiyolar niyeyse
    Zorunlu Açıklama: Arda Turan

Bazı internet paylaşım sitelerinde benim adıma açılmış, ancak bana ait olmayan hesaplar üzerinden yayınlanan haberler son günlerde bazı basın organlarında yer bulmaktadır.

Daha önce de resmi sitemiz kanalıyla kamuoyuna duyurmuş olduğum gibi internette, hiçbir sosyal paylaşım portalında hesabım bulunmamaktadır.

Adımı kullanarak kamuoyunu yanıltma amacı taşıyan bu yayınlara itibar edilmemesini hatırlatmak isterim.

Saygılarımla,

Arda Turan
    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takım Oyuncusu

Söylemiştim arka sayfada Twitter onun değil diye. Açıklamayı yapmış

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

niye şimdiy kadar yayınlanmadı da şimdi yalanlandı diye düşünüyor insan.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Ben haberi şimdi görüyorum benim bildiğim arda bi açıklamada bulunmuştu internette herhangi biyerde hesabım yok diye ama eğer doğruysa haber güzel bir davranış değil hiçbirşey demiyoruz diye birşey yok Ayrıca yendiğimizde ekliceğinide hiç sanmıyorum bu benim düşüncem kötü birşey söylemiyorum

Not:Bak Ardadan da açıklama gelmiş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla Anıl 1 metreden korneri süzemedi diye birşeyi düşünmüyorum ben. Hadi görüş acında bir adam olur, uzak olursun pozisyona anlarım da burada öyle değil ki abi. Arda'nın dediğim pozisyonu evet doğru hatırlıyorsun. Dizlerinin üstüne çöküp secde edip aldığı top.

Neyse uzatmanın anlamı da yok. sonuç 1-1 olarak tecil edildi. Bir daha hiçbir maçımızda ne bize ne rakibe hata yapılmaz umarım diye bi temennide bulunayım diyeceğim ama çok zor böyle birşey. Hayırlısı artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    E yuh yani bunda bile birşey mi arıyosunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sarp'ın forma yırtması abartılmamalı bence sinirle çekip yırtmıs bile olabilir keza tank gibi adam sarp güçlü kuvvetli olabilir yani maça gelince hakem kötuydu ama büyük hatalar yoktu bence gerçi izlerken gsli arkadaslarımda cileden cıktılar ama en fazla kornerken aut verdi bi kaç yanlış faul kararı verdi falan ama böyle şeylerde etkiliyo işte cok zor pozisyonu süzemezsin tamam ama gözunun önunde top korner olmuşken aut veriyolar bu ilginç...ayrıca sarp net bi sekilde bagıra bagıra küfür ediyodu hakeme lig tvde gösterdi sonradan bakalım ceza gelecek mi merak ediyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Açıklama çok yapıldı(GS TV vasıtasıyla falan) ama senin gibilerin haberi yokmuş işte. Bugün basında haberler çıkınca milletin gözüne sokarak açıklama ihtiyacı duymuş kaptan.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Burası senin taraftar grubunun sitesi değil. Yok rahat ol yok senin gibiler ne demek bunlar ? Kimseyi küçümseme hakkın yok senin. Herkes GS TV izlemek zorundamı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Seni ilgilendirmez arkadaşım. Memo ile benim aramdaki olay o. Rahat ol da derim, ayık ol da derim. Alınmayacağını biliyorum çünkü. Hala bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun.

Gs tv izlemek zorunda değilsin ama arka sayfada sana gerçeği söyledik izleyen biri olarak. Hala meşhur larınla milleti gerip garip garip mesajlarına devam ettin. Açıklama yine yapılmış işte. Dediğim gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup atar gider yapmak larla olmaz. hee yaparsan da aldığın cevap öyle olur. Nabza göre şerbet. Öyle başa böyle tarak vs vs daha bir çok deyim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam son verin tartışmanıza artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Kaç ker bilmemne çocugu demiş. Küfür anlayışını merak ediyorum Sarpın.
    Yok artık ya adam küfretmemek için formasını yırttığını söylüyor tamam bende 1 kere gördüm ama kendi kendine kızıyor adam. Sarp'a bile çamur atıldı ya daha bişey demiyorum.

Bu takımda bizi kanser edecek kanser !!! Evet hakem cidden son 10 dk da kontrolü yitirdi ama Nonda,Arda,Elano? Kaçar mı bunlar kaçar mı yahu nasıl futbolcusunuz siz? Hele Nonda ne yapıyorsun yahu sen? Takımı frenlemekten başka bişey yapmadın dün. Senin keyfine kaldı takım istediğin zaman leblebi gibi atmasını biliyorsun. Yazık çook yazık.

Hakem Kewell'ı bile çıldırttı ama böyle takım olunmaz hakeme kadar önce sen 2-3 yap bi rahatla hele.
    Last edited by gerrrard : 07.Aralık.2009 at 17:20

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bakın tartışıtıgım nokta çok farklı.

Küfür etmemek için formamı yırttım diyor , yani küfür etmediğini söylüyor , ama bariz bir şekilde sövüyor . Hayır derdim küfür edip etmemesi değil , yalan söylenmesi. Kazım bile itiraz etmeden çıktı küfür edince bizim maçta.

Anlamıyorum başka bir takımdan biri küfretse kıyametleri koparrısınız , ama aleyhinizde bir durum olunca kimse birşey yazmasın , etmesin , sadece biz gsliler başbaşa kalalım diyorsunuz. Genel oalrak söylemiyorum 3-4 kişi için.
    Ne alakası var ? Tartışıyoruz işte.Ben Fenerbahçe'li veya Galatasaray'lı bir futbolcu olsun, göz göre göre sövüyorsa hepsine aynı şeyi söylerim.Ama şuda bir gerçek her maçta illa futbolcular küfür ediyor yani.Şimdi sen gelmişsin Sarp küfür ediyor dersen bende gelir böyle derim tabi senin tuttuğun takımdaki futbolcuda benim tuttuğum takımdaki futbolcuda Trabzon'daki topçuda illaki ediyordu.Çıkıp bir pozisyonda faul vermeyince hakem basıyor kalayı olay bu yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Yok artık ya adam küfretmemek için formasını yırttığını söylüyor tamam bende 1 kere gördüm ama kendi kendine kızıyor adam. Sarp'a bile çamur atıldı ya daha bişey demiyorum.

Bu takımda bizi kanser edecek kanser !!! Evet hakem cidden son 10 dk da kontrolü yitirdi ama Nonda,Arda,Elano? Kaçar mı bunlar kaçar mı yahu nasıl futbolcusunuz siz? Hele Nonda ne yapıyorsun yahu sen? Takımı frenlemekten başka bişey yapmadın bugün. Senin keyfine kaldı takım istediğin zaman leblebi gibi atmasını biliyorsun. Yazık çook yazık.

Hakem Kewell'ı bile çıldırttı ama böyle takım olunmaz hakeme kadar önce sen 2-3 yap bi rahatla hele.
    "Sarp'a bile çamur atıldı ya daha bişey demiyorum." cümlesinden daha saçma bir cümle görmemiştim.Adam küfür etmemek için yırttım diyor küfür ediyor.Sonra niye çamur atıldı.Hemen sıralıyayım;

Küfür eden Kazım'a 4 maç ceza verildiğinden,

Bilica'ya görüntülere bakılarak ceza verdildiğnden,

Aynı şekilde geçtiğimiz sezon Emre Belezoğlu'na görüntülerden ceza verdildiğinden olmasın?

Demek ki görüntülerden ceza verilebiliniyormuş tüm cezlarında Fenerbahçe'ye verilmesi ayrı bir olay.

Merakla bekliyorum gelişmeleri...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben size daha fazLa uzatmayın dediğimi hatırLıyorum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

edit !!!!!!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sen önce hangi mesajı, kime yazdığımı idrak et, ondan sonra cevap yaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ya yeter be yeter yaa millet ceza alsın diye uğ-raş-ma. Özelden mesaj attım niye hala ceza alması içn insanların burdan tartışmayı körüklüorsun.

Ben yeterince dikkat ediyorum kime yazdıgıma ve hakaret içermeyen mesajlar yazmaya.

ama senin gibilerle konuuşrken , senin gibi bir üslup takınmak gerekliymiş demek.Bu konuya attıgım son mesjadır , söz hakkı doğmadıkça mesaj yazarsamda beyaz olayım. Tartışmanın şeyini çıkarmaya meyilli kişiler az değil çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güle güle
    Beyaz olmak nasıl bişey anlamadım gerçi. Senin için kötü bişey demek ki.

Ama sen hala anlamadın dur ben sana anlatayım merakta kalma. Orada yazdığım mesaj crespo009'a idi. Boşuna hiddetlenip celallendin yani. Ama iyi güldürdün beni kardeşim, sen sağol : )

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçın şokundan anca kurtulabildiğim için anca yorum yapma fırsatı buldum.

Tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada,3.kez lider olma şansın eline gelmiş ve yine kaçırıyorsun.Burada tüm suç futbolcularındır.

Hakem,hatalı kararlar vermiş olabilir.Ama bunu Aziz Yıldırım'ın açıklamaları sonrasında da yazdım.Takımlar ve taraftarlar önce kendilerinde suç aramalı.Sen 2.golü atamıyorsan 90+4te gol yiyorsan bu senin kabahatindir.

Artık Arda'nın veya Adnan Polat'ın takıma kıdemli bir mevkide olarak bir konuşma yapmaları lazım ki takım toparlansın.Gidişat son derece kötü.Hatta berbat.

Bir oyuncu bir takımı bu kadar mı etkilir?Evet.Baros gitti herşey bitti.Nonda Nonda dedik ama Nonda'nın artık kendine hayrının kalmadığı geçen seneden belliydi.

Devre arası takıma yerli bir golcü alınmazsa ya da altyapıdan iyi bir oyuncu takviye yapılmazsa daha da kötü günler bizi bekliyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Abi dünkü maçta Elano takımda iyi oynayan 3-4 kişiden biriydi. Kewell- 2. yarıdaki Arda- 2. yarıdaki Uğur- elano
    bu 4ü dünkü maçın kare asıydı bana göre. Hatta geldiği günden beri en iyi oyununu oynadı desek abartmış olmam. Deplasmandaki Pana maçı buna dahil. Oyunun yönünü uzun paslarla hemen değiştirip takımı hızlı atağa kaldırıyor. Dünkü maçta bunu 4-5 kere yaptı. Ama basında yazıldığı gibi bizim ortasahadaki Sarp-Barış falan Elano ile oynamıyorlar. Az topla buluşuyor. Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum ama ben televizyondan görüyorum elano bomboş, bizim ortasaha onu görene kadar rakip markaja geliyor yada hemen ardaya oynuyorlar. Dünkü maçta da dikkat ettim, Elano'nun pas aldığı oyuncular Kewell, Arda bazen Nonda falan. Gerideki oyuncular hiç onu düşünmüyor. Bir de dünkü maçta son vuruslarda dikkatli olsaydı 2 gol atmıştı elano. Uğurun ortası bomboş kafa ve ardanın ortasına boş durumda vurduğu vole.

Bir de bana kalırsa bu kalan son 2 maçta nonda ile başlanmasın. Topu her aldığında topu kontrol etmesi, pas atacak adamı görmesi falan 10 saniye geçiyor, rakip markaj altına alıyor adamlar. Mesela haftaya; Elano-Keita-Kewell-Arda ileri 4lüsü ile başlayalım. Yalnız bursa macındaki gibi de forvette arda olmasın. Keita olsun. zaten forvet oynama gibi bir özelliği var. Maç içinde bazen swap olacaksa da Kewell ile olsun. Nonda ile 10 kişi olmasa da 10.5 kişi oynuyoruz resmen.
    Pas gelmiyora falan katılmıyorum. Top futbolcuya gitmez futbolcu topa gider, eğer oynamak istiyorsa. Bu tarz oyuncular hep top kimin ayağındaysa ona yaklaşıp pas ister oyun kurar ama Elano bu tarz bir oyuncu değil. Tam Brezilya milli takımı oyuncusu. Bizim lige gitmez bu tarz oyuncular. En fazla sezon sonuna kadar oynar GS'da.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Galatasaray niye geri çekildi demişsiniz de rakip 30sn'de bir sağlı sollu serbest vuruşlar kullanıken defansı ilerde kurmamızı mı bekliyordunuz anlamadım . Hakem tam bir felaketti . Zaten santrayı 4 kere tekrar ettirmesinin art niyetten başka açıklaması olamaz . Hasagiç'in topu bizim yarı sahamıza taşımasına göz yuman hakem aynı hakem .

Maça gelirsek kaçan 3 puana yazık oldu çok iyi oynamıştık hatta haftalardır bu kadar iyi oynamıyorduk . Hakkımız olan bi maçı bu şekilde berabere bitirmek baya üzdü beni açıkçası . Manisa , Bursa puan kayıplarında bu kadar üzülmemiştim çünkü doğru düzgün oynayamamıştık . Güzel futbol gelecek haftalar için umut verdi en azından

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Vay be hakem diyince gülüyordunuz alın size hakem golden 4 dk önce korner verilmedi topiğin anasını ağlatmıssınız İBB ye helal olsun!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    "Sarp'a bile çamur atıldı ya daha bişey demiyorum." cümlesinden daha saçma bir cümle görmemiştim.Adam küfür etmemek için yırttım diyor küfür ediyor.Sonra niye çamur atıldı.Hemen sıralıyayım;

Küfür eden Kazım'a 4 maç ceza verildiğinden,

Bilica'ya görüntülere bakılarak ceza verdildiğnden,

Aynı şekilde geçtiğimiz sezon Emre Belezoğlu'na görüntülerden ceza verdildiğinden olmasın?

Demek ki görüntülerden ceza verilebiliniyormuş tüm cezlarında Fenerbahçe'ye verilmesi ayrı bir olay.

Merakla bekliyorum gelişmeleri...
    Sana nedenini açıklayayım güzel kardeşim. Gerçi sen biraz daha dikkatli okusaydın bir bölümü almasaydın yine anlardın ama işte ... Kazım hakemin yüzüne yüzüne küfrediyor, Mustafa Sarp her futbolcunun bir maçta yaptığı kadar.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri