İmza süper bu aradaCuk oturmuş
![]()
Beşiktaş Kazanır.
Bursaspor Kazanır.
Berabere Biter.
İmza süper bu aradaCuk oturmuş
![]()
Eğer hakem raporuna düdük çaldım diye yazarsa yapılacak bir durum yok ama; yazmassa kaybeden taraf itiraz ederse maçın tekrarı yapılır.
Kaybeden takımın leyhine yapılmışsa hata zaten tekrar gibi bir şey söz konusu olmaz.
Beşiktaş'ın bunun üstünde duracağını sanmıyorum, lehine yapılmış bir hata. Büyük ihtimalle itirazı negatif sonuçlanabilinir ne kadar maçı kaybeden tarafda olsa.
İlk yarı gölde oynanmış. Oyuncular topu atıp hızlanıyorlar, top arkada kalıyor. :} Beşiktaş'ın ilk golünde Tello düdüğü çalmış, hakem oynamış. Penaltı pozisyonunda Toraman iyi yutturmuş. Ergic'in golü mükemmel. Son saniyede Ivankov'un kurtardığı top aynı şekilde mükemmel. Sercan'ın kaçırdığı 2 net pozisyon ve Bobo'nun 80-85 civarı kaçırdığı skoru 3-1'e getirme şansını yakaladığı pozisyon maçın kırılma anları olmuş.
Ertuğrul Sağlam maçtan sonra hedeflerinin arasında birgün Milli takım teknik direktörlüğü olduğunu ancak şuan teklif gelmesi halinde kibarca reddedeceğini söyledi.
Tebrikler Bursaspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Helal bursaya
macla ilgili komik bir anım var onu paylasayım.Maçı üst katta izlerken skor 2-1di aşağı inip yukarı cıktım Ergic topa vurduğunda gol olacağını anladım gooll dedim 20 kişi üstüme atladı
sigara için yine aşağı indim,bağırıslar üzerine yukarı cıktığım an bu kez Zapo golü attı.Bu sefer 25 kişi falan üstümdeydi şu an boynum,belim facia durumda
Bu arada Beşiktaş'a gol atan Bursalılar gerçek Bursaspor lu mu oluyor![]()
Yahu Beşiktaş'ın hakemle maç kaybettiği söyleniyor da bunca sene hakkı yenilen Beşiktaş'ın hakkını kimse savunmuyor. Hakem kötü,takım kötü,saha kötü.. hepsine tamam da bu kadar da olay abartılmasın. 65-80 arası saçma şekilde geri yaslanan bir takım karşısında Bursa daha farklı kazanabilirdi. Sercan üç net pozisyonu yedi.. iyi hoş ama kimse çıkıp da Beşiktaş'ı hakemler korudu demesin. Atatürk Halk Kütüphanesinden 1996-1997 sezoundan bu yana tüm gazetelerin spor sayfaları yeniden incelensin. Gerçekler orada saklı..
İlk kez İnönü'de maç seyretme fırsatı buldum.Ondada kaybettik.Sağlık olsun..
Maçın ilk yarısında açıkcası futbol adına çok güzel anlar yoktu özellikle bizim adımıza.Bunda zeminin çok ağır olmasının katkısı vardı.İlk yarıda daha etkili olan taraf Bursaspor'du.İleride kaptırdığımız topları hızlı oyuncularıyla iyi değerlendirip pozisyonlar buldular.Bunlardan bir tanesinide gole çevirmeyi başardılar.
2.yarıda zemin biraz daha iyiydi.Bununla orantılı Beşiktaş'ta daha iyiydi.Geride olmanın vermiş olduğu baskıyla bastıran taraf biz olduk.5 dakikada 2 gol bulduk ve öne geçtik.Açıkcası böyle bir şeyi beklemiyordum.Nobre'nin nihayet suskunluğunu bozması iyi oldu.Umarım morali düzelir ve katkı sağlamaya devam eder.Öne geçtikten sonra skoru artırmak için bastırdık ama 3.golü bulamadık.70'den sonra Bursa bastırmaya başladı.Bu arada Ferrari'nin sakatlanması kötü oldu.Zaten savunma dün akşamki maçta dökülüyordu,üstüne birde Ferrari çıkınca 4 dakikada çok basit 2 gol yedik elimize gelen şansı geri ittik.2 haftadır Öne geçiyoruz ama bunu koruyamıyoruz.Neyse sağlık olsun.İnşallah sezon sonunda bu kayıpları aramayız ve umarım devre arasında toparlanıp geçen sezonki gibi sonradan gelip tekrar şampiyon oluruz.Eğer toparlanabilirsek bunu yapabiliriz bence.
Konuda hakeme çok fazla eleştiriler gelmiş.Valla maç atmosferinin heyecanıyla pek takip edemedim bahsedilen pozisyonları.Zaten yeni açıkta yani kale arkasında seyrettim maçı.Görüş mesafesi baya uzaktı yani tartışmalı pozisyonlarda.Tezahurat yaparken felan çok iyi takip edemiyorsun felan.Bu arada hava çok soğuktu.Üstüne birde yağmur olunca açıkcası tribünlerin boş olması garipsenmemeli.Maçta ellerimi ve ayaklarımı hissetmiyordum bir ara.O kadar kötüydü hava şartları.Hava şartları tribünleri ve maçı etkiledi diyebiliriz yani.Çok yorucu olmasına rağmen,son dakikalarda kaybetmemize rağmen yinede değdi valla.
Son olarak galibiyetinden ötürü Bursaspor'u tebrik ediyorum..
So what?
Saike
İzleyenlerin zevk aldığı güzel bir maçtı.Tebrikler Bursaspor.
Tek sözle Zapo ve Ertuğrul Sağlam'ın Bjk Çıkarması
Güzel bir ekip Bursa.. Sercan bir pozisyon harcadı ki oldukça saçma bir vuruş yaptı atsa tarihe geçecek bi gol olurdu..
tebrikler bursaspor.
tek söyleyecegim takım kötüydü ve hakemde çok kötüydü. bizim lehimize ve aleyhimize çok net hatalar yaptı. ben hakemlık yapsam orda daha iyisini yapardım.
Bu Ozan'ı sezon başı West Ham maçında izlemiştim 2-3 güzel orta kesmişti sonra 2. yarıda oyuna girmesine rağmen maçta kavga çıkınca oyundan almışlardı. O zamandan bu yana Ozan İpek hala daha hırsını devam ettiriyo. Kendisine zararda verebilirdi yaptığıyla ama devre arasında almıştır herhalde uyarıyı Zapo'nun golunda nasıl top atıp geçmedir öyle ya hayran kaldım valla. TFF 2.Lig'den gelen oyuncudaki hırs - teknik şaşırttı beni. Ramazan'ada biraz şans verse Ertuğrul hoca oda fena adam değil.
Hakeme karşı oynadı aslında Bursaspor. Zapo'nun hareketine penaltı çalması. Tello'nun serbest vuruşunda düdük Ekrem topa vurduktan sonra çalınıyoSercan desen ayrı alemlerde. Transfer aklını karıştırıyo bu çocuğun. İlk yarıda kaçırdığı var bitane. Tello arkasından geliyodu direk attı kendini. 2. yarıda bütün herkesin belini kırdı geçti taca vurdu resmen. Fenerbahçe'yle oynanan maçta yapmıştı aynısını yine ayağından açmıştı topu.
Maçın adamı ne Zapo nede Ozan İpek. Maçın adamı Ertuğrul Sağlam. Ömer'i yedek bekletmesi. Sonra onu oyuna forvet olarak alması takdir edilecek davranış. Ergic'e müthiş indirdi kaptan Ergic'te ikramı geri çevirmedi. Zapo'nun golune diyecek birşey yok zaten. Müthiş galibiyet oldu Bursa için helal olsun. Keşke biraz cesaret gösterip taraftarıda alabilselerdi
Bursaspor u canı gönüLden kutLarım..
ErtuğruL sağLama bir parantez açmak istiyorum. Kayseri ve Bursa da oynadığı atak futboL iLe önpLana çıktı. Beşiktaş ta göremedik nedense o atak futboLu ErtuğruL hocadan.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abi o bence Yıldırım Demirören'den kaynaklı. Ertuğrul Hoca'ya bırakılsaydı transfer hoca kendi sistemine göre adam alıyo. bkz: Ozan İpek - Battala - Ergic - Turgay - Zapo - Ali Tandoğan. Sen adama Delgado varken Ricardinho getirirsen adamdan birşey beklemen hata olur. Kayseri'de aynı şekildeydi. Kendi istediği adamları aldırdı ve başarılı oldu.
Kendi adamı diye birşey yok. Beşiktaş ı çaLıştırdığı dönemde ki kadro Ligin en ofansif kadroLarından birisiydi. Her türLü o takım ofansif oynardı. Ama o inatLa tek forvet, çift önLibero diye ısrar ediyordu. Orda da mı suç demirörende.
Neyse ben ErtuğruL hoca yı beğenirim. Zaten bir gün dönecek geri. Döndüğünde bu oyun sistemini görmek isteriz. HaLa zaman var.
Tebrikler Bursa'ya.Çok önemli bir galibiyet aldılar.Ben açıkçası Beşiktaş'ın 2-1'den sonra bırakacağını sanmıyordum maçı ama Bursa bastırdı,mücadele etti ve son 5 dk'da maçı çevirmeyi başardı..
Ertuğrul Hocaya'da helal olsun...
kankamın elimden çekeceği var.dedim Bursa alacak diye.
![]()
Tam ümidim gitmişti..
Sercan derken,oynayıp oynamayacağı son anda belli olan,belirsizliklerin adamı Ivan Ergiç Beşiktaş'a yıldırım çaktırdı..3 te yoldaydı yenecektik,yerimde oturamadan çılgınca gözlerim ekrandaydı ve gözlerimim içi parlıyordu. Ve oldu,Denizli maçında karambolün adamı Zapo Beşiktas'a Osmanlı tokatı attı..Helal olsun çocuklar..
Last edited by bursa_mc : 19.Aralık.2009 at 14:15 Reason: "ulan" yok.
Maçı hakedenin aldığını söyleyelim öncelikle...
Başından sonuna kadar Bursaspor maçı kazanacak havası vardı izleyenlerde.Ağır şartlarda bile daha iyi oynayan taraf Bursapor'du...
Öne geçtiler,Sercan ile farkı artırıp maçı koparabilirlerdi ama son vuruşlarda başarılı değildi Sercan...
Atığımız ikinci golde verilen penaltının uzaktan yakından penaltıyla alakası yok.O kadar huzursuz oldum ki o penaltı atışında anlatamam.Gole hiçbir tepki vermedim bile...
Maç 2-1 devam ederken içimde sürekli sıkıntı vardı.Bu hakem hatasıyla maçı kazanacak olmak canımı sıkıyordu çünkü...
Ferrari sakatlanmasa belki o iki hava topunuda alacak ve maçı kazanacaktık.Ve ya Bobo Sercan gibi maçı kopartabileceği pozisyonda topu auta atmasaydı maçı alacaktık.Ama yemin ediyorum 1 gram sevinemeyecektim.Zaten hak yerini buldu...
Ergic'e bir parantez açmak istiyorum.Geldiğinden beri hayranlıkla izliyorum ama dün bu ligin en güçlü,taktik ve oyun bilgisi en iyi,en disiplinli iki orta sahasına karşı sağladığı üstünlük seyre değerdi.Muhteşem bir oyuncu Ergic...
Tebrikler Bursaspor...
O kalenin arkasındaki tribündeydim.Sercan bizimkileri birer birer ekarte edip kaleciyle karşı karşıya kalınca aha yedik golü dedim ama Sercan sağolsun yanılttı bizi.Birde ilk yarı Bursa'nın,ikinci yarı Beşiktaş'ın savunduğu yarı sahanın sol kanadında su öyle birikmiştiki çok komik görüntüler çıktı maç boyunca o bölgede.
![]()
So what?
Saike
Ertugrul Saglam icin cok sevindimLigin zirvesini herkes tatio valla bakalim isin sonunda kim orda olcak
Sercan zoru başarıp tüm defansı ipe dizdi ama kolayını yapıp bitirişi yapamadı. Çok özel bir futbolcu ama sezon başından beri geçen sezonki futbolu yok. Bunda da şüphesiz transfer dedikodularının payı var. Geçen sene çok üst düzey oynadığından beklentiler arttı ama Sercan'ın kafası dolu belli ki.
Aynı şekilde İbrahim Üzülmez'in messivari hareketlerle ceza sahasına girip yaptığı ortada Bobo daha düzgün bir vuruş yapsaydı maç 3-1 olacaktı ve oradada kopabilirdi maç.
http://www.facebook.com/video/video....4703699&ref=nf
So what?
Saike
Zaten aynı Messi ye benziyor o harekette. Tip oLarak, hareket stiLi iLe feLan, çaLım stiLi aynı Messi..
Ah İbo bunLarı 25-26 yaşLarında yapmaya başLayacaktın ki şimdi O Messi iLe aynı takımda oynuyor oLurdun.
Yahu ben bu adamı boşuna sevmiyorumDELİNHO #19
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Messi'de laf mı ya, hık demiş Pele'nin burnundan düşmüş..