Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır.

9 37.50%
  • Fenerbahçe Kazanır.

13 54.17%
  • Berabere Biter.

2 8.33%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 139 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [17. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Fenerbahçe.
    Trabzon'a Nobre'yle Nihat'ı yollayalım o zaman Gökhan'la Umut'a taparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç hızlı başlamıştı, hakem ofsayt diye kesmeseydi ve o pozisyon gol olsaydı (gerçi ortada Umut vardı, gol olmama ihtimali daha yüksek ) maç daha da zevkli geçebilirdi.

Daum ayağında top tutan, pas yapabilen bir 11 seçmiş, Güiza bildiğimiz Güiza ama yine de pozisyonlara girebiliyor, Semih olduğunda pozisyon da bulamıyoruz.

Tek gol, kötü giden dönemin artık sonu, çok iyi oyun olmasa da iyi mücadele, 2 kulvarda da alınan liderlik, araya iyi girdik, tebrikler Fenerbahçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beklenenin aksine maçı bir süre rahatça izleyen biz olduk.Guiza'nın gol atması güzel oldu.Bazı şeyler tahmin edilirken takımın Fenerbahçe olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Trabzonspor haketti demek yanlış olur.Ortada bir maçtı biz bulduklarımızı değerlendiremedik Fenerbahçe bir tanesini gole çevirdi ve kazandılar.Tebrikler..

Yönetim umarım devre arası bir forvet alır.Gökhan'ın ruhsuzluguna(anca gol atınca hırs yapıp korner direğine vurur.) alıştık.Umut'un pozisyonları harcamasınada alıştık.Bari ortahasa oyuncularına bi hava topu indirin bi pas verin pozisyon yaratın hiçbirini yapamıyorlar.Ceyhun'u forvete koysak sadece açılan ortalarla 6-7 golü olurdu sezon başından beri..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emre geri geldi bu nedenle baya bi mücadele gücümüz yükselecek.. Emrenin olmaması nedeniylede çok puan kaybettik..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

orasını bilemem ama 1 adamla takımın mücadelesi artıyor ya da yoklugunda düşüyorsa o zaman o takıma büyük takım demek de zor olur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maça Güiza'nın füzesiyle başladık. İlk yarı boyunca zaman zaman Trabzonspor topla daha çok oynamış gibi gözükse de ofsayt gerekçesiyle kesilen pozisyon hariç pozisyon vermedik. Buna karşın, Trabzonspor kalesinde önemli fırsatlardan yararlanamadık. İkinci yarıda Baroni ve Santos'un bir anlık uyumasıyla Trabzonspor en önemli fırsatını yakaladı ve Colman değerlendiremedi. Sanıyorum 55-75 civarı Trabzonspor'un birkaç pozisyonu daha oldu fakat böyle bir deplasmanda kesinlikle gereğinden fazla pozisyon bulup, az pozisyon vererek liderlik koltuğuna kurulduk.

Emre sadece 3 gündür takımla birlikte çalışıyordu ve enerjisi 55-65 dakika yetti. Çıkarılması doğruydu ama daha önce de söylediğim gibi Emre'nin yerine girecek oyuncu ne Deniz ne de Selçuk olmamalıdır; yeni bir yerli transfer gerekiyor o bölgeye. Genel olarak, X kişi maçın yıldızıdır diyemiyorum ama oyuncularımızın hepsi üstlerine düşeni yapmıştır, gerekli mücadele gösterilmiştir. İlk yarının sonunda msnde Mehmet'le konuşurken ikinci yarı Güiza atacak dedim ve okçu beni yanıltmadı. Teşekkürler Güiza.

İkinci yarıda sadece 4 kez İstanbul dışına çıkıyoruz. Bunlardan 2 tanesi zaten Ankara. Ankara da deplasman sayılmadığına göre; Sivasspor ve Manisaspor maçları kalıyor. Bunun haricinde Bursaspor, Kayserispor, Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor gibi güçlü takımlarla Kadıköy'de oynayacağız. Bugün alınan galibiyetin çok büyük önemi var. Şampiyonluk yarışında büyük engelleri aştık. Güzel günler bizi bekliyor.

Hem liderlik hem galibiyet için tebrikler Fenerbahçe'm.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

E ne yapalım bu kadar küçük olmamıza rağmen hala lideriz

Tabiki önemli oyuncuların olmayışı büyük takımlarıda etkileyebilir. Belki yabancı sınırı olmasa bu kadar etkilemez ama Bir Chelsea gibide kadro derinliği beklemeyelim. Selçuk Deniz vs. gibi yerine oynayanlarda anca bu kadar. Pres gücü Emre'nin çok farklı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mücadele etmemiş halimizle hem ligde hem avrupada lideriz, ya mücadele edersek, bence siz ondan korkun, mücadele etmezsek yine bu şekilde tamamlarız sezon sonunda da lider.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    E ne yapalım bu kadar küçük olmamıza rağmen hala lideriz

Tabiki önemli oyuncuların olmayışı büyük takımlarıda etkileyebilir. Belki yabancı sınırı olmasa bu kadar etkilemez ama Bir Chelsea gibide kadro derinliği beklemeyelim. Selçuk Deniz vs. gibi yerine oynayanlarda anca bu kadar. Pres gücü Emre'nin çok farklı
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Mücadele etmemiş halimizle hem ligde hem avrupada lideriz, ya mücadele edersek, bence siz ondan korkun, mücadele etmezsek yine bu şekilde tamamlarız sezon sonunda da lider.

Yaww siz de memnun değilsiniz takımın sahada mücadele etmemesinden... Ne diye savunuyorsunuz ? Yani zaten Süper ligde liderlik ya da şampiyonluk iyica laçkalaştı... Her hafta saysan en az 10-15 tane çok ciddi hakem hatası yapılan maçların sonuçlarıyla kim şampiyon olursa olsun hakkıyla oldu demeyeceğim ben... Galatasaray'lıyım ve eğer biz şampiyon olursak da bu durum böyle... Afedersiniz de bir yeri yanan bağırıp hakemleri baskıya alıyor... Zaten sırf bu yüzden artık maçlara gitmiyorum ve evde izliyorum netten... Avrupa liginde sağlamına oynayan bir takım gelirse , yani hem kadro hem de oyun olarak formda olan bir takım... İşte o zaman büyük takımmıyız , küçük takımmıyız belli olacak Bu bizim kupa aldığımız senenin 2-3 sene sonrasında Avrupa'da oynanan futbolu özledim... Bir Barcelona vardı o da son zamanlarda düşüşte sanırım... Eskiden maçlarda hakemleri bu kadar çok konuşmazdık... Adam gözünün önünde 1,5 metre geriden çıkan adama ofsayt çalıyor ve net gol gidiyor sonra maçı 0-1 kaybediyor takım... Hade şimdi çıkıp bağırsaya Aziz başkan Herkes takmış at gözlüğüyle bakıyor lige... Mücadelesiz heryerde lidersek mücadeleyle nerelere gideriz demişin de Serkan, UEFA'da lider oldugumuz gruplara bak...GS'ye de bak...FB'ye de bak Lider olmasalar utanırdım ben açıkcası... Ligde sen eğer 14 milyonluk Guiza ile , ya da işte öve öve bitiremediğiniz Alex ile... Andre Santos ile... Baroni ile... Türkiye'nin en iyileri diye alınan Özer ve Mehmet Topuz'la ... ya da say da say işte ,bitmez...Bunlarla yırtına yırtına lider oluyorsan; Bursa gibi, Kayseri gibi Anadolu ekipleri mütevazi kadrolarda dibindeyse , o zaman yapılacak en güzel şey sadece galibiyete sevinip susmaktır Çıkıp da biz iyi takımız, iyi mücadele ediyoruz falan demeyin bence... Çünkü ben Gs için bu demiyorum... Sizin kaç puan gerinizdeyiz ? "1" !!! Yazıyla "Bir" !!!! Yani eğer sizin için ne yazdıysam , aynısını kendi takımım için de düşünüyorum Üzgünüm ama TR liginde lider olduk diye iyi mücadele eden takım olmuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi aynı düşündüklerini orada da yazsan ben zaten böyle mesaj atmam. Bende görüyorum ne oluyor, nasıl oynanıyor, rakipler nelerdir. Ama sürekli bir kötüle olursa bende çıkar dur derim, nasıl mesajlar görürsem, o derece cevabımı veririm. Gülerim diyen adama gülerim, adam akıllı tartışalım diyen adamla da tartışırım. Nabza göre yani...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ayrıca ligdeki bu sıralamanın 20. haftadaki Kayseri- GS maçına kadar bozulmadan devam edeceğini düşünüyorum... Fakat o hafatdan sonra her hafta ligin yeni bir lideri olabilir

Nesil
    2006

Turksportal olarak her renkde taraftar içeren bir toplulukta maçı izledik. Topluca verdiğimiz karar Trabzonspor daha ağır bastı, maçı kazanmayı hak etti, hakem kararları hep Fenerbahçe lehine oldu ve sonuç olarak Fenerbahçe lider bitirdi.

Güiza için söylenecek söze gerek yok, bir ara Çağrı kendini yerlere atmıştı, o kaçırdığı akıl almaz golden sonra ben futbol izlemekten utandım. Zaten bir ara ağlamaya başladı.

Maçı hakederek kazandığımızı düşünüyorum.İlk yarıda Guiza o pozisyonlarî harcamasa maç erken kopabilirdi.

İkinci yarıda trabzon hızlı basladı.Colman'ın net bir pozisyonu vardı ikinci yarının başında.Sonra maçın kader adamı çıktı sahaya: Guiza ve maçı bize getirdi...

Bugün beğendiğim isimler: Cristian ve tabiiki krAlex..Onun için ne söylenebilirki.Bugün asistini yaptı yine.Aslında 2 asist olacaktı ama Guiza işte Santos'u da beğendim.Sol bekte oynaması gerektigini söyleyenleri haklı çıkarıyor yavaş yavaş..

İlk yarıyı lider kapatmak güzel bizim icin.İnşallah sene sonundada lider bitireceğiz..Tebrikler Fenerbahçe'm..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Maçı hakederek kazandığımızı düşünüyorum.İlk yarıda Guiza o pozisyonlarî harcamasa maç erken kopabilirdi.

İkinci yarıda trabzon hızlı basladı.Colman'ın net bir pozisyonu vardı ikinci yarının başında.Sonra maçın kader adamı çıktı sahaya: Guiza ve maçı bize getirdi...

Bugün beğendiğim isimler: Cristian ve tabiiki krAlex..Onun için ne söylenebilirki.Bugün asistini yaptı yine.Aslında 2 asist olacaktı ama Guiza işte Santos'u da beğendim.Sol bekte oynaması gerektigini söyleyenleri haklı çıkarıyor yavaş yavaş..

İlk yarıyı lider kapatmak güzel bizim icin.İnşallah sene sonundada lider bitireceğiz..Tebrikler Fenerbahçe'm..
    Santos zaten sol bekte oynamak zorunda, orada oynatmadığımız için en son milli takım kadrosuna alınmadı. Santos orada oynayıp tekrar kendini göstermek zorunda. Eğer gösteremesse Dünya Kupasına gidemez. Buda bizim için büyük avantaj. Bu takımı sırtalayacak bir forvet aldık mı devre arası takımın tadından yenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

3.47 metre ofsayt degilmis pozisyon Hey Allahim sen bize sabir ver hemde bol bol

Fenerbahceyi tebrik ederim ligin ilk yarisini lider bitirdi

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Daha ilk dakikalarda Trabzon'un o pozisyonu iptal edilmesi, maç çok farklı olabilirdi.

Ama Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyet aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizdeki taraftar guruplarını düşan başına vermesin arkadaş her kafadan ayrı ses çıkıyor.Her bulduğum yere yazıyorum ama nafile.Bi değişmedi şu olay güya görsel şölen destek felan yapıyoruz ama gerisi yok bi bütün olun da destekleyin sahada oynayan Fenerliler acaba bunlar ne diyor demiştir içlerinden.

Hakem konuşmak istemiyorum ne desek boş.

Fener'in 11 çok iyiydi bence iyi pas yaptılar.Bizim oyuncular tam aksine berbat 10 metre önündeki adama pas veremediler yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mustafa Trabzon çok pas yapmış ve çoğuda isabetli paslar. Fenerbahçe'den daha iyi paslaşmışlar. Ama tabi yana pas vermek var ileri doğru dikine oynamak var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa bırakın gidin allah aşkına. Herkes takmış yüzüne maskeleri burda meleksiniz forum dışında gerçek düşünceleriniz yazıyosunuz. Tutturmuşsunuz Fenerbahçe kötü Fenerbahçe kötü. Kötü dediğiniz takım şu anda lider. Geçenlerdede vardı utanmasanız yaşasın Lille diyeceksiniz. Hoşş forum dışında yazdıklarınız bunlardan beter ama neyse.

İlk yarıda ofsayt diye kestiği pozisyon saçmalıktı. Yaklaşık 3 metre vardı ve ofsayt bayrağını kaldırdı. Umut vardı içeride falan ama ne olursa olsun devam ettirmesi lazımdı. Yine ilk yarıda Selçuk eline çarptı bir pozisyonda herkes onu es geçmiş mesela. Gûiza'nın ilk yarıda zoru başardığı pozisyon ofsaytla alakası yok. Top Alex'e geliyo o içeriye çeviriyo.

Sağlam maç oldu Trabzon'dan daha aktif oynamasını bekliyodum ben çok kötü oynadı. İstatistiklere baktım daha çok pas yapmış bunların çoğuda isabetli. Ama işte ileride bitirici adamları yok. 1 Alex olsa herşey daha farklı olabilirdi. Alanzinho'yu çok geriye çekiyo Şenol hoca. O adam Alex'in hızlı versiyonu pire gibi adam.

Güzel maç geride kaldı artık 33günlük ara var bütün takımlar takviye yapacak ve 2. yarıya girecekler daha güzel ve çekişmeli lig bekliyo bizi.

Art arda alınan 3 mağlubiyet yerine, daha olması gereken sonuçlar alabilseydik şu an daha rahattık zirvede. Beşiktaş'a mağlup olmamız normal, derbi; Eskişehir ile berabere kalmak da normal; Kasımpaşa'ya karşı galip gelmemiz de normal olandı. Böyle bir tablo olsa 5 puan farkla liderdik şu anda. O art arda 3 mağlubiyete rağmen lider olmamız güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ofsayt bayrağına bu kadar takan arkadaşlar neden Fenerbahçe nin hakem tarafından Kayseri maçından beri doğranmasına tepki göstermiyor.Siz vicdan sahibi misniz yoksa fanatik mi?Buraya gelip ofsayt olsamasaydı söyle böyle olurdu diyip adil olacağınızı ya da galibiyet ve liderlğimizi gölgeleyeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz...

Lider Fenerhahçe 37 puanı var!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım gelecek bu kadar karanlıkken 37 puan toplayıp lider oluyor,Avrupa'da grubu lider bitiriyorsak.Eğer devre arasında transfer yapar ve işler yoluna girerse neler yapacaz onu tahmin edemiyorum.

Ve bu geleceği karanlık,kötü takıma yetişemeyen takımlar var onların geleceği nasıl onu bilemiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak ben yenilgimi gölgelendşrmek istemiyorum ortada birkaç hata var ve Anakaragücü maçı ve bu maçta dahil Hep FB leh,n sadece bunu söylüyorum o sert açıklamalar yapan Aziz bey nerede?

Bizi Kötü oynadık ve bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik yenildik ben bişeyin arkasına sığınma gereğide duymam yendiniz tebrik ederim üzülürüm ama Trabzıspor sevdası yenilsede bitmez!

Kızıdrma len beni

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Burak ben yenilgimi gölgelendşrmek istemiyorum ortada birkaç hata var ve Anakaragücü maçı ve bu maçta dahil Hep FB leh,n sadece bunu söylüyorum o sert açıklamalar yapan Aziz bey nerede?

Bizi Kötü oynadık ve bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik yenildik ben bişeyin arkasına sığınma gereğide duymam yendiniz tebrik ederim üzülürüm ama Trabzıspor sevdası yenilsede bitmez!

Kızıdrma len beni
    Sanki Aziz Yıldırım her hafta çıkıyor konuşuyor.En son canına tak ettiğinde çıkıp konuştu.Geçen seneye bakın kaç kere çıkıp bir şeyler demiş?Geçen sene çok mu farklıydı.

Zaten bu ülkede ne olsa Aziz Yıldırım'dan bilecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım 1.5 sene konuşmadı. Bu dönemde barkovizyon gösterisi yapanlar leyhlerine hata olduğunda çıkıp tüm basına bunu gösterdiler mi ? Veya Aziz Yıldırım'dan çıkıp açıklama yapmasını bekleyenler, o dönemde çıkın leyhimize yapılan hatalarda da aynısını yapın dediler mi ? Fenebahçe'de en azından Eskişehirspor'un 7 cm içerde olan, verilmeyen golü için Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç çıkıp yazık oldu Eskişehirspor'a diyebilmiştir. Ben hatırlamıyorum bunun gibi başka bir açıklama diğer takımlardan. Hatırlayan varsa bize de hatırlatabilir mi ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sanki Aziz Yıldırım her hafta çıkıyor konuşuyor.En son canına tak ettiğinde çıkıp konuştu.Geçen seneye bakın kaç kere çıkıp bir şeyler demiş?Geçen sene çok mu farklıydı.

Zaten bu ülkede ne olsa Aziz Yıldırım'dan bilecekler.
    ee takım bu kadar kötü gidince bişeyler yapmak lazım dimi.bizimde aleyhimize lehimize birçok şey veriyolarlar.sen duydun mu belediye maçından sonra adnan polat'ın hakmelerin aleyhine birşey dediğini.biz hakemlerimizin arkasındayız dedi.aziz yıldırım neden demiyor.sonra biz fanatik oluyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    ee takım bu kadar kötü gidince bişeyler yapmak lazım dimi.bizimde aleyhimize lehimize birçok şey veriyolarlar.sen duydun mu belediye maçından sonra adnan polat'ın hakmelerin aleyhine birşey dediğini.biz hakemlerimizin arkasındayız dedi.aziz yıldırım neden demiyor.sonra biz fanatik oluyoruz.
    geçen seneye say. geçen sene Adnan Polat kadar kimse konuşmadı. bu senede Aziz Yıldırım patladı. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı. geçin bunları.

Kötü denilen Fenerbahçe nedense şuan lider durumda, diğer takımlar çok mu iyi acaba merak ediyorum. herkes kendi ekmeğine baksın iyi oynayana değil sonuca gidebilene veriliyor 3 puan. ve bu 3 puanlık sistemde Fenerbahçe ilk yarıyı lider kapattı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şekip Mosturoğlu geçen dememiş miydi bizim lehimize bir hata bile olsa bakın göreceksiniz yine bunları söyleyeceğiz diye ?

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri