Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 73.91%
  • Bursaspor

4 17.39%
  • Berabere

2 8.70%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 111 arası toplam 111 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | ZTK Çeyrek Final İlk Karşılaşması

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Alex'e yapılan hareketlere çok kolay foul çalınıyor düşüncesi tamamen kuruntu yada bizim galibiyeti gölgelemek için yapılıyor.O zaman Emre'ye yapılan foullerden falan da bahsedin bu kadar hassassanız.

Ömer Üründül ile spiker beni de deli etti.Saçma sapan yorumlar yapıp durdular.Özer'e tekme atılıyor Lugano itiraz ediyor Lugano'ya kızıyo spikerle Ömer Üründül.Bunun gibi bir çok saçmalık yaptılar.
    Ben daha çok Emre'nin yaptığı fauller'den bahsetmek istiyorum.Faul yapıyor yine itiraz,faul yapılıyor yine itiraz.Hakemin biri çıkıp atamadı Emre'yi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bende bundan bahsediyorum olaya ters yönde yaklaştım.

Şimdi Fenerbahçe'nin futbolu, Bursaspor'un futbolu, seyirci sayısı, işlevi, teknik kadro, takımın dışında bireysel yapılan işler, hakem, yayıncı kuruluş bunların hepsi maçın tamamını oluşturan şeylerdir.

Yani Fenerbahçe'de Özer'in müthiş pasından bahsedebilirim. Hakemin vermediği golden bahsedebilirim. Fenerbahçe'nin anlık bir esmesiyle nasıl 3-0'ı yakaladığını anlatabilirim. Yayıncı kuruluşu anlatırım. Alex'in düşmesini anlatırım. Özer'in orta alanda çalım atarken kendisini yere atmasını anlatırım. Düşmana yapılmayacak faulleri anlatırım. Bunların hepsi maç yorumudur.

Yayıncı kuruluştan bahsedince herkes eleştiriyor. Takımlarla ilgili yorum yapılıncada maç gölgeleniyor deniyor. Buna hitaben sırf maçın oyununu konuşacaksak yayıncı kuruluşuda anlatmak maçın gölgelenmesi için mi yapılıyor dedim..

Galatasaray'ın transferine başarısız, yapması kolaydır demek ayrıdır bu gölgelemektir. Fenerbahçe'nin Bursa önündeki oyununda birşey yok Bursa kötüydü ondan skor böyle oldu denirse bu gölgelemektir. Transferlerin katkısını olumlu/olumsuz konuşmak veya maçın herhangi bir ayrıntısını olumlu/olumsuz konuşmak gölgeleme değildir.

Yoksa hem Lig Tv hem Trt bu işi bilmiyor zaten burası ayrı konudur.

Bütün maç Mustafa Keçeli Özer'i dövdü ve sadece sarı kart gördü.Bana göre söylenecek söz yok.

Ayrıca Bursaspor 1-1.5 ay epey zorlanacak.Sercan 1 ay yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Her şey bitti Alex in düşmesine,Özer in o insanlıkdısı tekmelerden sonra yere yığılmasına,TRTye,Üründül'e taktınız...

Futbolun sahada oynandığını hatırlatacak rakip taraftarlardan okuduğum bir kaç yorum vardı.Sizlerin yerine ben anlatayım...Taraftar müthişti gerçekten özellikle Telekom Tribünü son yıllarda gördüğüm tribünlerin en iyisiydi.Fenerbahçe takım savunması bakımından harikaydı nitekim Bursaspor un net pozisyonu 1 ya da 2 tane var...Fenerbahçe nin ofansif oyuncularının uyumu dikkat çekiciydi.Direkten dönen ya da son vuruşlarda ki kaleyi tutan pozisyonlar gol olsa burda acaba nelerden konuşurduk

Yani baltalamak değimi vardır ya siz de onu yapıyorsunuz kanımca...Yorumları gülerek okudum gerçekten...

Bu arada Uğur ve Sercan için çok üzüldüm.Geçmiş olsun ikisine de...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Ben daha çok Emre'nin yaptığı fauller'den bahsetmek istiyorum.Faul yapıyor yine itiraz,faul yapılıyor yine itiraz.Hakemin biri çıkıp atamadı Emre'yi.
    İşine geleni yani.

Sürekli bir yerlerden bişeyler çıkarıyorsunuz.Gölgelemeye çalışıyorsunuz,kabullenmeye çalışın.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gölgeleme yapmayı veya baltalamayı sonucu alıncada sevinmeyi siz yapıyorsunuz.

Yapılan tüm olumlu işlere tesadüf, kolay yapılacak işler gibi bakıyorsunuz. Değerlendirme mekanizmanızda bu yönde olduğundan yapılan maç yorumlarınada bu muamele ile yaklaşıyorsunuz.

Mesela ben şimdi gidip Aziz Yıldırım başlığına Sivas maçı öncesi desteklediğin Uğurcuğun sakatlanmış çok üzülmüşsündür yazmıyorum. Sanki beni duyuyormuşçasına...Haldun Üstünel başlığında Jo için bunları görüyoruz. Şimdi hangi yoruma kim ne için gülecek.

Varsın biz gölgeleyelim biz kabullenelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Yapılan tüm olumlu işlere tesadüf, kolay yapılacak işler gibi bakıyorsunuz. Değerlendirme mekanizmanızda bu yönde olduğundan yapılan maç yorumlarınada bu muamele ile yaklaşıyorsunuz.

Mesela ben şimdi gidip Aziz Yıldırım başlığına Sivas maçı öncesi desteklediğin Uğurcuğun sakatlanmış çok üzülmüşsündür yazmıyorum. Sanki beni duyuyormuşçasına...Haldun Üstünel başlığında Jo için bunları görüyoruz. Şimdi hangi yoruma kim ne için gülecek.

Diyelim o konuya yazmanın amacı dediğin gibi olsun o gölgeleme değildir.Orda ima edilen doğrudur yanlıştır tartışılır.

Ama sen Fenerbahçe'nin uzun zaman sonra gelen iyi oyunu varken gidip yok yorumcudan,hakemden,Özer'in düşmesinden,Alex'e yapılan yapılmayan foullerden bahsedersen bu gölgeleme olur işte.

Gerçi bu tüm Türk futbolunda var Fenerbahçe penaltı kazanır günlerce incelenir,tartışmalı pozisyon olur tuvalet kağıtları falan hazırlanır vs.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İşine geleni yani.

Sürekli bir yerlerden bişeyler çıkarıyorsunuz.Gölgelemeye çalışıyorsunuz,kabullenmeye çalışın.
    Bu gölgelemek işinide çok merak ediyorum ben.Şimdi Berk öle dedi diye Fenerbahçe birşeymi kaybetti ? Maçı mı kaybetti ? Kupadan mı elendi ? Yani tartışılıyor işte herkes bişi söylüyor.Gölgelemekle alakası yok.Ha bide sanki böle mesajları siz Galatasaray'ın oynadı bir maç konusuna yazmıyorsunuz,tabiki sizde yazıyosunuz bunda anormal bişey yok yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe ilk defa iyi top oynamıyor. 2. devre ile beraber iyi top oynuyor. Kupa maçlarıda dahil...

Ayrıca takım uzun süre sonra iyi oynuyorsa Fenerbahçe taraftarı buna sevinsin. Benim katılma zorunluluğum yok. O gün beni rahatsız eden ne varsa onu tartışırım. Galatasaray 5 atar ama ben Leo'ya kızarım ondan bahsederim. Arda'nın topu ayağında bu kadar tutmasına kızarım ondan bahsederim. 5 golün güzelliğinden bahsederim.

Çıkıp birisi birşeyler anlatırsa tartışırım. Çıkıp atılan 3 gole inkar edilenin taş olacağı iyi oyuna dil uzatırsa gölgeliyorsun der tartışırım.

Yayıncı kuruluş için birisi gelip yorum yazdıktan sonra arkadan gelen arkadaşlarımızda fikirleri varsa bu konuda yorum getiriyorlar. Bende okurken Alex konusunu gördüm yorum getirmek istedim hepsi bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Hayır gerçekten burası futbol forumu değil mi ama nedense hep bu forumda futbol dısındaki olaylar tartışılıyor nedense ya futboldan anlamayan üyelere sahipsiniz ya da gerçekten bu yorumları kasıtlı olarak karşı takım taraftarını rencide edip küçük düşürmek laf sokup aşağılamak için kullananlar olduğu için...

Örneğin sizin gibi üst yöneticinin ''Uğurcunun'' ifadesi ne kadar doğru bu ifade ne anlatıyor rütbenizdeki sarı kırmızı renklerle mi açıklamaya ve anlamaya çalışayım yoksa bu oyuncunun sakatlandığı için acıma duygusuyla mı???

Kusura bakmayın da bu foruma saf futbol forumu diyenlere gülerim hem de kıs kıs...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Togiii View Post

Bu gölgelemek işinide çok merak ediyorum ben.Şimdi Berk öle dedi diye Fenerbahçe birşeymi kaybetti ? Maçı mı kaybetti ? Kupadan mı elendi ? Yani tartışılıyor işte herkes bişi söylüyor.Gölgelemekle alakası yok.Ha bide sanki böle mesajları siz Galatasaray'ın oynadı bir maç konusuna yazmıyorsunuz,tabiki sizde yazıyosunuz bunda anormal bişey yok yani.
    Olaya burdan bakacaksak işimiz var ben burda futbol hakkında konuşmak isterken gelip birileri alakasız bir şekilde Alex'e yapılan foullerden bahsederse ben bundan rahatsız olurum tabi.

Neyse çok uzattık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yazılan yorumla, tahriğin, gölgelemenin ayrımında olduğum için dilinizden düşüremediğiniz rütbe verildi.

Seviye düşürende var kaliteyi artıranda. Seviyeyi düşürende üyeler, kaliteyi artıranda üyeler. Ama seviye düşünce Turksportal, yöneticiler, benim sarı kırmızı rütbe rengim sorumlu. Kalite artıncada yaşasın üyeler...

Sende bende bu forumda yorum yazarken üyeyiz. Ben bakıyorum ki bir konuya yorum getirdim. Suçlanıyorum. Yazılanda da ne tahrik ne başka birşey var. Varsa Fenerbahçe'li yöneticilerde burda. Üstünden, yöneticisine.. Yaparlar gereğini. Suçlayanlara bakıyorum. Bu forumda bu suçu icat edenler...Aşağıdakinin Jo versiyonunu yazanların beni burda gölgelemekle suçlamasının ne kadar anormal olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Tartışmanın başından şu anına kadar okunması yazılanların ne anlama geldiğini açıklar.

Sivas maçı öncesi desteklediğin Uğurcuğun sakatlanmış çok üzülmüşsündür
    Tabi yazılan en basit şey bile sizi rahatsız edebilir. Bunun içinde suçlayamam. Sadece bu kadar basit şeylerden rahatsız olmamanızı tavsiye edebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ben kimseyi şikayet etmiyorum sadece sizin iyi bir yönetici olduğunuzu yüzünüze de ya da arkadaslarla konusurken belirtmişimdir zaten...

Sadece Fenerbahçe-Gs konusunda tarafsız değilsiniz bunu net şekilde 2 yıldır görebiliyorum.Evet eleştiri alan ve de çokça takdir toplayan bir yöneticisiniz...

Ama tarafsız değilsiniz bu daha önce 3-1 hadisesiyle yüz üstüne çıkmıştı ben buna ve bugün genel olarak yorumunuza tepki koydum.Sizin için konu bile açılmıştı bakın bi orda benim herhangi bir eleştirim var mı?Eğer amacım sizi kötülemek olsa klavyeme ve zekama güvenirim...Dediğim gibi aklınız başka yönlere kaymışsa bunu tamamen temizleyin...Bana garip gelen sarı kırmızı renk ve tarafsız olamayışınız.Görevinizde başarılar diliyorum hak ederek buralara kadar geldiniz ve de uzun yıllar forum için emek verirsiniz inşallah...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Benim yazımı niye siliniyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O konu bir hataydı ve bu hatanın baştan sona mimarı benim.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı diye ölümüne markaj yapmak yerine kazananın futbol güzellikleriyle dalga geçmesini kaybedenin üzüntüsünü yaşamasını ve bu dalgalara futbol güzelliğiyle cevap vermesini istedim.

Sonuçta Fenerbahçe kazandı. Bu hak onlara tanındı.

Yoksa eski usule göre ne benim ne başkasının haddine düşmüştür Mor Menekşe Ağlıyor mu ne tarzı bir mesajı imzaya bırakmak yada aynı anlamda Fenerbahçe için bir imza bırakmak.

Bu rahatlığı sağladığım için hatalıyım. Rahatlığın getirisi olan abartmalarda yine müdahale etmediğim için hatalıyım. Sonra diğer yöneticiler olarak ve üst yönetici olarak gelip benimde bu rahatlığa katılmam başlı başına hataydı.

Bu konuyu konuştuk. Herkesin cezası kesildi. Ben kendime ceza veremiyorum. Yoksa verirdim. Benim cezamda yapmam gereken birşeyi yapıyor olarak kendime kızmamdır.

Daha önce bir üyeye daha söylemiştim. Benim verdiğim uyarıları göremezsiniz. Çünkü her üye kendi profilini görür. Ama kara tahta yazarlığını aldığım Galatasaray'lılarla doludur. Sebep tahrik, sebep kışkırtma, sebep taraftarlıkta karşı görüşe saygı duymama...

Galatasaray'lılar

"Fenerbahçe'li yöneticiler Fenerbahçe''lilere karışmıyor. Sen ise bize ceza veriyorsun abi" diyorlar...

Oysa Fenerbahçe'li yöneticilerde hatalı Fenerli'yi affetmiyor.

Fenerbahçe'liler

"Aynısını Galatasaray'lı yapınca onada veriyormusun bravooo" diyorlar..

Değerlendirmesi size kalmış...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yok ben konuda da demedim bana verdiğiniz tüm uyarılarda haklıydı her türlü yönetici forumda çok ceza alan bir üyeyim kabul ediyorum ama o tarz bir yorumu ''işte falanca gsli yönetici söyle ceza verdi falan filan'' içerikli bir cümle kullanmadım bunu da belirteyim...

Sadece size yönelik eleştiriler forumun futbol sayfalarında olan içindir..Neyse fazla dağılmasın konu..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sonuç olarak şunu söylemeliyim.

Eskiden 10 kişi bu alanda geziniyorsa 5'i ayrı konuda 3'ü ayrı konuda sayfalarca tartışırdı. Ben sen MeMo tartışıyorsak birbirimizden alıntı yaparak giderdik isteyende katılırdı. Luffy Sekopej ayrı konu tartışırdı ve birbirlerinden alıntı yaparlardı.

Bu iki farklı tartışma aynı başlıkta aynı dakikalarda yapılırdı.

Kimse aynı konuyu o anda tartışmak zorunda değildi. Son zamanda yazılı olmayan böyle bir kural ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin iyi oyununu konuşan bu konuda fikir sahibi kişilerle saatlerce konuşur. Ben hakemi konuşmak isterim. İsteyenlerle de bunu konuşurum. Bu her takım taraftarını bu kadar rahatsız etmemeli diyorum.

Futbol ve futbolla bağlantılı konuların devamı için konuya kendi açımdan son noktayı koyuyorum.

Sercan rövanş maçında oynuyor merak etmeyin. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Volkan Şen'de çok iyi top oynadı.

Arkasında oynayan yada ona desteğe gelen arkadaşlarıyla anlaşamıyor gibiydi. Bursaspor takım olarak ona ayak uyduramadı.

Özer'in de gol öncesi pasıydı sanırım. O pozisyonda topun dibine girmesi bizim futbolcularda pek görülmeyen bir hareketti. Gerçekten güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Azda olsa bir umut var herkeste.Oyunculara,hocaya güveniyoruz yeterki hatasız bir hakem olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uğur Meleke bugün radyo TRT'de Bjk-G.birliği maçının yorumcusuydu. Bana göre ülkemizin en iyi yorumcularından bir tanesidir. Yanılmıyorsam şuan televizyonda herhangi bir programı yok; ligtv'nin kesinlikle transfer etmesi gereken bir isim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri