alttaki resime göre semih topa vururken alex ofsaytta değil midir ?
üstteki resime göre trabzonlu futbolcu topu neden kendi kalesine göndermektedir ? keyfi mi öyle istemiştir, yoksa arkadan gelen yani aktif alanda olan alex in vurmasını engellemek için mi ?
Yok burada top Alex'e çarpmis olsa idi ofsayt olurdu..
Kalede biri olsa idi ve posizon böyle olsa idi bu sefer ofsayt olurdur cünkü kalecinin onunu kapama vs. gibi kurallar var..
Yani bu posizyonda ofsayt yok ama gecen sayfadaki tekmeyi ben kasitli olarak atildi zanlediyorum
-
topa vursa zaten ofsaytta onda mutabıkız ama alex yüzünden adam kendi kalesine vuruyor..
kalecinin önünde durupta kalecinin görememesine sebebiyet vermekten farkı ne ?
tamam gol temiz olsun ; zaten yan hakemler bu sene ne kararlar verdi, buna da alışırız.. bari bayrakta taşımasınlar yorulmasın kolları ..
Orada vücudunu kullaniyorYani foul yok.
-
faul yapmadı ki zaten ; bana göre aktif durumda; hayır şunu anlayamadım bariz ofsaytlarda dahi fırtınalar koparken, bunun gibi bir pozisyonda en ufak satır geçmemesi tuhafıma gitti sadece... ben trabzonlu oyuncuların ofsayt olabilme ihtimalini dahi farkettiklerinden şüpheliyim .. trabzonun böyle bir gol bulsa, satırlar düzüleceğine ne yazık ki eminim..
abi ya aynen şu mantığa sinir oluyorum bizi iki maçta yendiyseniz ne olcak 3-4 maçtada elle gol attınız şimdi adalet bu mudur alakası bile yok!!! manisa size 5 attı hadi şampiyonu manisa yapalım
dünkü maçta ben trabzonsporu özellikle tekke ve gökdenizi çok ruhsuz gördüm. ayrıca hangi zihniyet maça yattarasız başlar hadi başladın 1-0 ken niye adamı oyuna alıp kontratak futbolu uygulamaz. böyle bir defans olabilir mi o kadar boş pozisyon bırakılır mı?? ayrıca bencede fenerin 2.golü ofsayt
no flood(Jesus_FB)
1-0 yenik durumdan 3-1 öne geçmiş Fenerbahçe, hemde avni akerde, bu büyük stresle beraber. Deplasmandaki bütün derbiler kazanmış, en çok golü o atmış, en az o yemiş bunlar hiçmi övgüyü haketmiyor. Söylenebilcek hiç bir şey kalmayınca hep mi hakemlere yükleniyor
Bir kazanan olucak bi kaybeden artık bu hazmedilsin
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ekleme yapacak bişey bırakmamışsın Helal olsun!
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
en çok hakemle puan ve maç almış... evet bu gerçekten övgüyü hakeden bir durum ...25. haftadan sonra fenerbahçenin iyi oynadığını, şampiyonluğu hakeder top oynadığını inkar edemem; ama ilk 25 hafta neler neler oldu ..
gerçi hangi takımımız temiz bu konuda ?
ayrıca galatasaray real madridi 2-0 dan 3-2 yendi diye; milana top göstermeden 2-0 yendi diye şampiyonlar ligini vermediler; derbileri kazandı diye fenerbahçe şampiyon olmalı diye bir şart yok yani; 28 tane daha maç var.
cimbomun elinde şans varken değerlendiremedi bunu yapsaydı yani feneri yenseydi şampiyon olucaktı işte burda fark ortaya çıkıyor
birde şu an puanlar eşit ama lider Fenerbahçe neden? alfebetik sırayla alakası yok heralde![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ondan öncede çok şans geçti elimize ama kullanamadık bir nevi atamayana atarlar felsefesi maalesef![]()
@Frank Castle
Maçtan sonra Vaha bu gole itiraz etti.Ancak benim tereddütlerim var FIFA'nın yeni kuralına göre ofsayt oyuncu değmedikçe düdük çalınmamalı benim bildiğim bu daha ayrıntılısını hakem abilerimiz yanıtlasın.
öyle dedin de aklima geldi sanirim öncelerde öle idi..Originally Posted by Jesus_FB
-