Her şey bir yana da tribün nasıldı![]()
Manisaspor
Fenerbahçe
Berabere
Her şey bir yana da tribün nasıldı![]()
Maçtan sonra amaçsızca hakemleri eleştirmekten çok daha mantıklı rıdvanın yorumları hakkında yorum yapmak.. Senin dediğine göre teknik direktör olmayan birinin hiçbir takım hakkında doğru yorum yapma şansı yok öyle miEmin ol çoğu teknik direktörden çok çok daha başarılı ve daha çok futbol bilgisine sahip bir eleştirmen. Ve amacı Teknik Direktörlük yapmak olsaydı azmiyle en iyi yere de gelebilirdi. fenerbahçe de TD olarak kalamamasının sebebi muhtemelen UEFA dan elenmekti. Kısacası şuan Fenerin başında olsaydı daha farklı olabilirdi bence.. Ha olmalı mı hayır.. Kendisi yorumculuğu seçmişi fenerbahçede güzel top oynuyor 1-2 eksie rağmen. (rıdvandan sonra gelen zeman sağolsun süper yönetmişti takımı)
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Manisaspor'u Reha Kapsal gibi oyunu okuma, taktik ve oyuncu bilgisi özürlü bir teknik adama rağmen aldığı 1 puandan dolayı tebrik etmek gerekir.
Manisaspor taraftarı Mesut Hoca'yı bir kez daha özlemle anmıştır bu maçtan sonra...
Maç boyunca düşündüğüm, ancak bir kılıf bulamadığım şu sorulara Reha Kapsal ne cevap verirdi merak ediyorum:
1. Mehmet Nas gibi bir oyuncun varken Kemal Okyay neden o sahada olur. Maçın ilk 10 dakikasında yaptıkları akla zararken neden çıkarmak için ilk yarım saatin dolması beklenir? Yanlışı örtmek için mi acaba?...
2. Güven Varol gibi teknik kapasitesi sıfırın da altında olan bir oyuncu neden kanat oynatılır ısrarla? Sadece iyi bir kesici olduğu için Süper Lig'de barınabilen bu oyuncunun sağ kanatta ya da sol kanatta mucizeler yaratmasını beklemek ona da haksızlık olmaz mı? "Sol kanatta asist yaptı ama" denebilir. O pozisyonda o asisti Komphela'yı futbola döndürseniz o da yapar...
3. Yiğit İncedemir gibi tek yaptığı şey faul ve alakasız yerden şut çekmek olan bir oyuncuda neden maç boyunca ısrar edilir? Güven'i ortaya çekerek Yiğit'in yerine sağ açıkta Ergin Keleş'i oynatmak en mantıklısı değil midir?
4. Kontra atak futbola ihtiyacın olduğu dakikalarda neden Ergin Keleş gibi fuleli ve süratli bir oyuncu varken Yiğit Gökoğlan oyuna sürülür?
Ben epey düşündüm fakat bir mantıklı izahını bulamadım. Reha Kapsal o kulübede olduğu müddetçe Allah Manisaspor taraftarına sabır versin...