Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İstanbul Büyükşehir Bld.

14 51.85%
  • Fenerbahçe

7 25.93%
  • Berabere

6 22.22%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 182 sonuç

Konu: İstanbul Büyükşehir Bld. - Fenerbahçe [23.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu senede şampiyon olamayacağız. Geçmiş olsun.

Semih hala kadroya giremiyor. Güiza'yıda al git Daum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Maç 1-0 giderken aynı Fırat hocamız Baroni'yi de oyundan atmadı.

Bu şu anlama geliyor. Fenerbahçe hem yenik hem 10 kişi kalacaktı.

Sonrasında Fenerbahçe'nin Guiza ile olan atağında İstanbul BB.'li oyuncuyu atmadı. Çünkü Baroni'nin pozisyonunu bir şekilde telafi etmeliydi.

Alex'in kartı ise haklıydı.

Baroni ciddi anlamda uyarılmalı. Johnson ya da Ayman ayarından adam yaww Her maç giriyor dan dun... Hakeme de yükenilse Fenerbahçe'nin başarısızlığını gizleyemezler... Son 3-4 haftadır durum aynı...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sahayada bir sürü madde yağdı.

Silva sakatlandı. Sanırım gözüne geldi. Hakeme çakmak geldi. vs.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nannar View Post

Baroni ciddi anlamda uyarılmalı. Johnson ya da Ayman ayarından adam yaww Her maç giriyor dan dun... Hakeme de yükenilse Fenerbahçe'nin başarısızlığını gizleyemezler... Son 3-4 haftadır durum aynı...
    Son 3-4 haftadir degil 10. haftadan beri bir düsüs var takimda bunu görmüyor yönetim... yada görmek istemiyorlar isilerine gelmedigi icin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by nannar View Post

Baroni ciddi anlamda uyarılmalı.
    baroni ciddi anlamda gönderilenler kervanına katılmalı bence... Bilica-Deniz-Selçuk-Baroni-Ali Bilgin acilen gönderilmeli..Yakışmıyorlar büyük takıma.. İkinci aşamada gidebilecekler de Guiza-Semih-DAUM
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

icimden bir his bu mac bittiginde fenerli yoneticiler ve daum hakeme yuklenicekler diyor sirf basarisizligin ustunu bi sekilde kapatmak icin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk hayal artık bu haftadan sonra...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

2-1 bitti İskender Büyüksün Be(İBB) 2-1 Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve maç bitti.Tebrikler İBB.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bu maç için de aynısı geçerli. Tamam Alex'in kırmızısı haklıydı ancak her takıma aynı standart neden uygulanmaz. Penaltı atmayalı aylar oldu. Hemen aklıma gelen geçen hafta Alex'in boynuna yediği öldürücü dirsek. Neyse bakalım haftaya bakıcaz. Umarım bütün hakemler aynı standartta maç yönetirler.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Lugano'nun dönüşüyle umarım Bilica yedek kalır.Bıktım bu adamın hatalarından.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

geçmiş olsun Fenerbahçe , Tebrikler İBB Akşam maçı kazanmamız lazım yaw...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Gırtlağa sarıldı diye kırmızı , tehlikeli hareketten bize kırmızı tamam hepsi haklı. Peki rakiplerimiz bu kırmızıları neden görmüyor. O durumlarda Televizyonlardaki yorum hakem görmedi hata yaptı denir ve geçiştirilir. Nedense bizim pozisyonlarımız hep görünüyor rakiplerin kırmızıları bir türlü görünmüyor.

NOT : Fırat Aydınus TSL de maç almaya başladığı sezondan itibaren incelenirse en az her sezon 2-3 olaylı Fenerbahçe maçı vardır.

Haftaya bakıcaz artık. Ayrıca bu maç son 3 haftadaki kadar iyi oynamasak ta rakip pozisyonsuz maç kazandı. Bu şanssızlığı da artık kırmamız gerekir. Defans artık Lugano-Bekir olmalı.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İBB'yi tebrik etmek lazım bence 1-0 tesadüf olabilirdi belki ama 1-1'den sonra yine öne geçtiler..Hakem hakkında bir yorum yapamayacağım ama Daum ve Guiza'dan artık bir şey beklemeyin derim..Gökhan Ünal'ı da boşuna aldılar adam yedek kulübesinde oturuyo bi nescafe verinde içsin adam..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu takıma revizyon şart.

Hem de öyle sadece futbolcusu da değil, tümü gidecek.

Daum ve ekibi gidecek arkadaş. Nerde kondüsyon nerde efsane gibi anlatılan Koch'un kondüsyonerliği. Daum'un zaten pili bitmiş bu saatten sonra yerli hocadan yanayım işi bitmiş avrupalılardan gına geldi artık. (bkn. Aragones,Daum)

Aziz Yıldırım'dan da artık gına geldi. Senin derdin Türk futbolunu düzeltmekse git federasyon başkanı ol kardeşim, takım günden güne eriyor umurunda değil. Ayrıca ne kendi ne de yönetimi futboldan anlıyor. Transfer yapmayı sadece Brezilya'da futbolcu izlemek olduğunu sanan bi yönetim şekli var buna Aykut Kocaman'da dahil. Nerde H.Bilal Kutlualp'in bitiriciliği adam Premier Ligden Anelka'yı tuttu getirdi sen daha Dentinho'yu getiremiyorsun.

Brezilyalıların kökü kazınmalı. Bu adamlarla başarı gelmiyor artık. Lugano'dan başka iyi yabancımız olduğunu düşünmüyorum. Hele Alex sahada sürünüyor çıkıp bir gol atıyor göz boyuyor yok öyle şey. Bu takım Emre'nin üstüne kurulmalı, bu takım artık 4-4-2 oynamalı 4-3-3 oynamalı Alex gitmesse bunların hiç biri gerçek olmayacak belli ki.

Bana göre bugün sezon bitmiştir, puan farkı önemli değil ben bugün bu takıma olan inancımı yitirdim. Yazıklar olsun size yönetiminden topçusuna, teknik ekibinden en alt kademede çalışan personeline kadar yazıklar olsun.

En çok üzüldüğüm şey Olimpiyat stadını dolduran o cefakâr taraftarı böyle kahretmeniz. Vallahi yazık billahi yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaman76hakanFB,Osman

2'nize neredeyse kelimesi kelimesine katılıyorum.Artık resmen aciz durumdayız.Elden bişey gelmiyor.3 senedir eriye erie bugünlere geldik.Tek sorumlu Aziz Yıldırım'dır.

Yaziklar olsun ya yaziklar olsun.Olmaz boyle bisey.Bu saatten sonra sampiyonluk falan cok zor artik.Aksam GS'de yenerse 5 puan oluyor.Yahu bu kadarda olmaz ki.Bu mactada yenemiyorsan ne zaman yeneceksin.Daum birakip gitsin yahu artik bu takimi.Olmuyor iste olmuyor.Adam dk. 80 olmus hala oturuyor yerinde.Birde sinirli sinirli laflar ediyor klubede.Deniz sag kanatta basliyor maca resmen komedi Alsana Deivid'i bastan..

Sampiyonluk bu oyunla falan cok zor artik.Bir seylerin degismesi gerekiyor...Yeter Artik !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakem hatalı kararlarıyla hakkımızı yedi.Doğru olan.

Hakem bizim yenilmemiz için sahadaydı.Yanlış olan.

Lütfen buna dikkat ederek hakemin kararlarını eleştirin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Hakem hakkımızı yedi yemedi bana ne !! Hakeme gelene kadar tartışılması gereken çok şey var.. Yalan mı ? :S Hiç bi hakemin art niyetli olduğuna inanmoyorum. Daum selçuk denizle başlamasaydı zaten geriye düşmezdik ki bence..Bilica yerine iyi bi stoperimiz olsaydı mesela.. ooff off
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihat Özdemir hala çıkıp hakemden bahsediyor.Resmen yazık !

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Nihat Özdemir hala çıkıp hakemden bahsediyor.Resmen yazık !
    Maçın bitiminde bu konu aklıma geldi.Fenerbahçe ne zaman yenilse hakemler şöyle hakemler böyle ne bileyim hakem şunu görmedi vs.vs daha da uzatılır.Halbuki Fenerbahçe Klübü içindeki sorunları görmeyip hala hakeme kulp takmaya çalışıyor.Gerçekten rezalet olarak nitelendiriyorum.Hakeme bakacaklarına Daum'a sayısız futbolcusuna baksın ki sorunun hakemde olmadığını bi görsünler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Maçın bitiminde bu konu aklıma geldi.Fenerbahçe ne zaman yenilse hakemler şöyle hakemler böyle ne bileyim hakem şunu görmedi vs.vs daha da uzatılır.Halbuki Fenerbahçe Klübü içindeki sorunları görmeyip hala hakeme kulp takmaya çalışıyor.Gerçekten rezalet olarak nitelendiriyorum.Hakeme bakacaklarına Daum'a sayısız futbolcusuna baksın ki sorunun hakemde olmadığını bi görsünler
    Yönetimin en büyük sorunu senin dediklerini yapmaması.Ne zaman yenilse falan demişsin nerden çıkardın anlamadım.Eskişehir maçıydı galiba Aziz YIldırım çıktı Kulüpler Birliği'nden istifa ediyorum diye onu bile beceremedi.Fırat gibi Fenerbahçe düşmanı hakemlere müdahale edilmesi lazım tabi ama önce kendi takımına bakıcaksın.

Ki bu yönetim bunu bile beceremiyecek biliyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yönetimin en büyük sorunu senin dediklerini yapmaması.Ne zaman yenilse falan demişsin nerden çıkardın anlamadım.Eskişehir maçıydı galiba Aziz YIldırım çıktı Kulüpler Birliği'nden istifa ediyorum diye onu bile beceremedi.Fırat gibi Fenerbahçe düşmanı hakemlere müdahale edilmesi lazım tabi ama önce kendi takımına bakıcaksın.

Ki bu yönetim bunu bile beceremiyecek biliyorum...

Ağzına sağlık kardeşim,ağzına sağlık.. Bu ses aynı acı, aynı üzüntü ve aynı öfkenin sesidir.. Şimdi yine nutuklar başlar: "Gereğini yapacağız.." Ne zaman yaptınız ki..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Diyecek fazla birsey yok... Devre arasinda en iyi kadroya en genis kadroya sahibiz diyip transfer yapmayan yönetim sucludur.. Daum felan degil.. Sucu baskasinda aramayin Daum ile Aykut Kocaman devre arasinda takima transfer isterken yönetim karsi cikti ne oldugunu görüyoruz simdi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Diyecek fazla birsey yok... Devre arasinda en iyi kadroya en genis kadroya sahibiz diyip transfer yapmayan yönetim sucludur.. Daum felan degil.. Sucu baskasinda aramayin Daum ile Aykut Kocaman devre arasinda takima transfer isterken yönetim karsi cikti ne oldugunu görüyoruz simdi..
    yahu evet haklısın da deniz'de bizim göremediğimiz ne görüyor daum ? cristianda yada.. Alternatif hiç yok değil ki onları oynatmasın beni koysun ben bile oynarım
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şimdi NTV'de Nihat Özdemir centilmence Büyükşehir'i tebrik ettikten ve mücadelelerini takdir ettikten sonra tek tek hakem hatalarını sıralıyor.. Katılıyorum.. Fırat Aydınus'un eski maçlardaki hatalarına geri döndü..Söyledikleri doğru.. Ama bugüne kadar yönetim olarak siz ne yaptınız kardeşim.. Hangi hakem hatasının takipçisi olabildiniz.. Eğer dediklerine inanıyorsan,şu gün ve şu saatten sonra Fırat Aydınus herhangi bir Fenerbahçe maçına verilirse yönetim olarak istifa edin? Madem öyle, madem bu adamın bilinçli olarak bunları yaptığını iddia ediyorsun.. Ya bunları söyleme, söylüyorsan da sahip çık.. Ama kulüpler birliği koltuğu tatlı, yumuşak.. Orayı bırakıp hangi skandal kararın takipçisi oldunuz.. Aradan bir hafta geçmeden aynı hakemler Fenerbahçe maçında veya başka bir maçta düdük çalıyor.. İki gün sonra Koray Gencerler yine Fenerbahçe maçına verilirse hiç şaşırmam mesela..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ben ali koç'un bu kulübe başkan olabilme ihtimalini sevdim. ama bu ihtimali de ne yazık ki aziz yıldırım elinden aldı ali koç'un.

ilk devre bazı eksiklikleri görüp bunu basın önünde dile getirmesi sonu oldu ali koç'un. hangi maçtı hatırlamıyorum ama eksiklikleri dile getirmişti. o açıklamasından sonra ali koç'u basında gören oldu mu acaba? ben göremedim.

aziz yıldırım kendisine rakip görmüş olacak ki, saf dışı bırakma eylemine girişti. ali koç ile bağlar koptu sanıyorum ki.

bu takıma ali koç gibi gerçekleri görebilen, gördüğünde bunu dile getirebilen, gerçeklerden kaçınmayan, transfer konusunda iş bitirici, eline yüzüne bulaştırmayan birisini istiyorum şahsen. ali koç gibi.

devre arası deivid'i yollamayan, stoper eksikliğini görmezden gelen, brezilya'ya oyuncu almaya gidiyorum diyerek tatil yapıp gelen bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız.

hakem kırmızı vermedi penaltı vermedi gibi yorumlar var, maçı izlemedim sadece skora, yapılan değişikliklere ve buraya atılan yorumlara göre yazıyorum bunu.

önce bir yönetimi konuşalım bence. bu takımın nasıl yönetildiğini ve nasıl yönetilmesi gerektiğini konuşalım.

sonra bazıları ezbere konuşup 3 yıl şampiyonluk sözü, sene sonunda da 3 yıldız sözü verince havalara zıplamayalım. önce bir düşünelim. baştakiler ezbere konuşuyor çünkü.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

ALINTI:

[quote=Rossoneri;1660476]ben ali koç'un bu kulübe başkan olabilme ihtimalini sevdim. ama bu ihtimali de ne yazık ki aziz yıldırım elinden aldı ali koç'un.

ilk devre bazı eksiklikleri görüp bunu basın önünde dile getirmesi sonu oldu ali koç'un. hangi maçtı hatırlamıyorum ama eksiklikleri dile getirmişti. o açıklamasından sonra ali koç'u basında gören oldu mu acaba? ben göremedim.

aziz yıldırım kendisine rakip görmüş olacak ki, saf dışı bırakma eylemine girişti. ali koç ile bağlar koptu sanıyorum ki.

bu takıma ali koç gibi gerçekleri görebilen, gördüğünde bunu dile getirebilen, gerçeklerden kaçınmayan, transfer konusunda iş bitirici, eline yüzüne bulaştırmayan birisini istiyorum şahsen. ali koç gibi.

devre arası deivid'i yollamayan, stoper eksikliğini görmezden gelen, brezilya'ya oyuncu almaya gidiyorum diyerek tatil yapıp gelen bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız.

hakem kırmızı vermedi penaltı vermedi gibi yorumlar var, maçı izlemedim sadece skora, yapılan değişikliklere ve buraya atılan yorumlara göre yazıyorum bunu.

önce bir yönetimi konuşalım bence. bu takımın nasıl yönetildiğini ve nasıl yönetilmesi gerektiğini konuşalım.

sonra bazıları ezbere konuşup 3 yıl şampiyonluk sözü, sene sonunda da 3 yıldız sözü verince havalara zıplamayalım. önce bir düşünelim. baştakiler ezbere konuşuyor çünkü.

Ağzınıza sağlık.. Sezon başından beri,hatta o sekiz maçlık galibiyet serisi devam ederken de bu sitede, bu forumda ısrarla birşeylerin yanlış gittiğini yazıyordum.. Hatta dün bu sayfada,bu ankete benzer kaygılarımı dile getirdim.. Keşke onlar haklı çıksaydı.. Keşke bizi mahcup etselerdi.. Maçı kazansalar da söylediklerimin ardında duracaktım; ayrı mesele.. Malesef ki malesef, 25-30 senedir Fenerbahçe ile yatıp kalkan birisi olarak BU TAKIMA,BU HOCAYA, BU FUTBOLCU KADROSUNA ve HEPSİNDEN ACISI BU YÖNETİME İNANMIYORUM..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gökay İravul oynasa bugün Selçuk - Deniz'den daha iyi oynardı. Bıraksın gitsinler. Sen o bütçeyle kadroyla iyi oynatamıyosan takımı hiç durma. Bugün böyle veren hakem ertesi hafta rakibe aynı pozisyonda faul bile vermiyo. Ama bu hafta doğru karar ertesi hafta yanlış karar oluyo.

Fırat Aydınus'un 1 tane doğru düzgün yönettiği Fenerbahçe maçı gösterin bakalım. Gösteremezsiniz çünkü yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İbb'nin ilk golündeki ara pas güzel.Alex'in attı goldeki vuruşta estetik açıdan baya iyi gerçekten.Bu mağlubiyet bizim adımıza baya iyi oldu.Umarım akşam Galatasaray'da Fenerbahçe puan kaybettiği zaman puan kaybetme alışkanlığını devam ettirir de zirve iddiamız daha da güçlenir.
    So what?
    Saike

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri