Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa

17 44.74%
  • Beşiktaş

13 34.21%
  • Berabere

8 21.05%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 92 arası toplam 92 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Beşiktaş [ 26. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko'nun dün kaçırdıkları saç baş yolduracak cinstendi.Buna rağmen maçı kazanma noktasına geldik ancak bu seferde savunmada sıkıntı çektik.Sivok'un sakatlanması maçın kaderini etkiledi desem sanırım yanlış olmaz.Ferrari veya Sivok'tan birisi sakatlandı mı sıkıntı yaşıyoruz.Hoş bir durum değil.Zaten hücumda sağımız solumuz belli olmuyor.

Kasımpaşa attığı golden sonra maçı koparacak pozisyonu yakaladı Murat ile ama değerlendiremedi.Gerçi skoru korumada sıkıntı yaşıyorlar.Bizde de maçın sonunda Tello net bir poziyondan yararlanamadı.Atsa şampiyonluk yolunda önemli bir adım olacaktı.Bu beraberlik kötü oldu bizim adımıza.Neyse sağlık olsun.Umarım rakiplerimiz de puan kaybederde fazla hissetmeyiz bu puan kaybının eksikliğini.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Holosko'nun first touch'ının kaç olduğunu bilmiyorum ama yıllardır iddaa ettiğim şeyin bu maç tekrarlandığını gördüm, bu adamın first touch'ı maksimum 6 olmalı 20 üzerinden.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri