Beşiktaş
Eskişehirspor
Berabere
Sadece o maçın belirleyeceğini sanmıyorum. Epey maç var daha. Takımlarımız oldukça kötü ve istikrarsız bir görüntü veriyor. Bir tek Bursaspor iyi gözüküyordu benim için. Onlar da strese girdiler sanırım. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra Bursaspor'da da bazı değişiklikler olacaktır. Bursaspor, daha Galatasaray ve Beşiktaş'la oynayacak yanılmıyorsam. Fenerbahçe, Beşiktaş; Beşiktaş, Bursaspor; Galatasaray, Bursaspor ile maçları var daha. Trabzonspor ve düşme hattı takımlarıyla oynayacakları maçları da düşünürsek, herşey mümkün. Bu köprünün altından daha çok su akar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Morallenmiş bir Nihat önümüzdeki süreçte bize faydalı olabilirdi.Holosko ile değişmeli daha faydalı olurlar gibi geliyor.Serdar Özkan maalesef beklenenden çok uzakta.Bu sezon bir çok maçta çok kötüydü.Acayip gol kaçırıyor.Bu maçta bile 2-3 pozisyona girdi.Bizi rahatlatacak 4.golü atamadı.Ferrari'ye hiç değinmek istemiyorum.Onun yokluğunda büyük sıkıntı yaşamıştık Bursa maçından sonra.Umarım bu sefer öyle olmaz.Bu sakatlıklar şampiyonluk umudumu bir nebze azalttı doğrusu.Umarım diğer oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaparak aratmazlar sakatları.
Ayrıca şampiyonluk için bence çok erken.Henüz 7 hafta var.Bana son hafta belli olacak gibi geliyor şampiyon.
So what?
Saike
Böyle bir maçtan sonra fire vereceğimiz belliydi, 2 tane verdik bile. Nihat o kadar değil, ama Ferrari önemli bir kayıp oldu.![]()
Ben Ferrari'nin sakatlığını da çok çok önemli bir kayıp olarak görmüyorum. İbrahim Toraman ile Sivok orada beraber de iyi oynayabilecek kapasitedeler. Yeter ki sağ bekte iyi oynayabilecek bir adam olsun. Rıdvan için bir şans olabilir, sakat değilse. Sakatsa İbrahim Kaş oynasın. Biliyoruz ki İbrahim Kaş o mevkiide milli takıma kadar yükselmişti ancak milli maçta sakatlanıp uzun süre sahalardan uzak kalınca Gökhan Gönül'e gün doğmuştu o zamanlar.
Zaman zaman hata yapsa da ben İbrahim Kaş'ın Beşiktaş sağ beki için en iyi alternatif olduğunu düşünüyorum. Yakalayacağı devamlılık ile milli takıma kadar çıkabilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sivok-Ferrari daha iyi anlaşıyor gibi,ama İbrahim Toraman Ferrari'nin yokluğunu aratmayacaktır.İbrahim Kaş'ın burada bir devamlılık yakalaması gerekiyor zaten,yoksa seneye İspanya'da tutunması çok zor olur.
Ferrari ilk yarıda Bursaspor maçında sakatlanır sakatlanmaz eksikliğini hissetmiştik.(önde olduğumuz maçta 2 gol yedik ve yenildik)Ondan sonra uzunca bir süre yoktu ve o süreçte eksikliğini yine hissettik.İbrahim Toraman Eskişehirspor maçında eksikliğini hissettirmedi ancak ilerki maçlarda aynı şekilde olur mu emin değilim.Çünkü bahsettiğim süreçte Toraman yine vardı.Umarım senin dediğin gibi olur İlhan abi.
So what?
Saike
Ferrari ne oynuyor ki son haftalarda? İbrahim Sivok iş görür herkes rahat olsun. Tek handikap İbrahim Kaş olur oynarsa. Olmadı Ekrem oynar sağ bekte.Adam bir kaleye geçmedi zaten.