Fenerbahçe şampiyon diyebiliriz.
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Beşiktaş kazanır
Fenerbahçe şampiyon diyebiliriz.
MAç karıştı iyice.
Bitti.
Tebrikler Fenerbahçe.
Bursa'ya şans tanımıyorum. Galatasaray Bursa'yı yener, Fenerbahçe puan kaybetmez ve şampiyon olur. Temponun, radyodan dinlediğim kadarıyla ilk defa vasatı aştığı bir derbi oldu.
Tebrikler Fenerbahçe'm. Önceki haftalarda kaybettiğimiz puanlar sadece gollü futbol oynama hevesimizden kaynaklanıyordu. Hemen bi önlem 1-0 1-0 1-0 bu kadar basit galibiyet almak bu ligde. Tebrikler Fenerbahçe'm.. Artık büyük bir afet olmazsa şampiyonuz.
Bir Dost
Hellbells
Turkiye'de hakemlik zaten yoktu ama bu sezon kesinlikle bitirdiler , bu ligin ileriye gitmesi isteniyorsa bu hakemlerle olmiycagi kesin , rezalet otesi bir mac yonetti yine hakem triosu
Tebrikler Fenerbahçe zaten M.Denizli o mantıkla kadro kurarsa olacağıda buydu Bobo atsa 1-1 olacaktı o fırsatıda teptiler Bobo'ya büyük tepki gelebilir..Artık BJK için şampiyonluk hayallere kaldı..
Merkez Hakem Kurulu : " Biz Daha Beşiktaş Için Ne Yapalım ?"
Tebrikler Fenerbahçe. Ama hakem çok kötüydü.Çok yanlış kararlar verdi iki takımada.Hele kırmızı kartlar komediydi çok güldüm.
Derbilere şu hakemi vermeseler.Bizi de bitirdi bu hakem.Beşiktaş'ı da.Saldır Bursaspor,saldır.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ayrıca FB şampiyon olmadı henüz olabilir tamam ama futbol bu ne olacağı hiç belli olmaz..BJK'yi yendi tamam ama BJK maçı kazanmaları gereken bir maçtı ve kazandılar biz Bursa'yı yenersek FB'de deplasmanda herhalde ne olacağı belli olmaz puan kaybederse lige çekişme gelir bunu belirteyim..Ama yüzde olarak FB'nn şansı daha çok şampiyonlukta..
Tebrikler Fenerbahçe'ye. Şampiyonlar Ligi'ni garantilediler. Şampiyonluk şansları da sürüyor.
Maç bitti... Ama rahat kazanacağımızı düşündüğüm maçın son yarım saatini ölüp ölüp dirilerek izledim...
Bilica'nın her ne olursa olsun böyle bir penaltı yaptırmaya hakkı yok... Bir değil, iki değil; bu dengesizlikleri her zaman yapıyor...
Şimdi zaferin tadını çıkarmak lazım; ama bu olanları asla unutmadan...
Bilica göbekte bir mayın tarlası... Guiza saç-baş yoldurmaya devam ediyor... Bobo her zaman o penaltıyı kaçırmaz...
ÖNCE ŞAMPİYONLUK... SONRA KADRODA KÖKLÜ BİR REFORM...
Yerli hakemler inanılmaz kötü, belki de dünya futbolunun yüz karası.
Haftaya neler olacak bakalım.Kasımpaşa-Fener maçı bizim maçtan önce olursa Kasımpaşa,Bursa'nın şampiyon olmasını isteyip puan alırsa saldır Galatasaray'ım olur![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Galatasaray asla Fenerbahçe olmasın Bursa şampiyon olsun diyerekten maçı önemsememezlik yapmaz.
Emrah44 çok karamsar olma yahu bu işler belli olmaz BJK'yi gördük geçen sene..Ama hakemlere bağlı biraz bu işler genelde..Maçı izlemedim ama BJK çok şey kaybetti ŞL'de mücadele etmeyi %80 kaybettiler Fair playde başarılı bir takımın 2 kırmızı görmesi kötü oldu..
Fenerbahçe'nin emeği bir yana orası ayrı konuda bir hakem tansiyonu yükseltmek için bu kadar çaba sarfeder mi? Aradan saniyeler geçiyor neredeyse dakikaya tamamlayacak ondan sonra verdiği kararlarla oyuncuları çıldırttı. Baktı kimseyi atamıyor alakasız kartlar çıkarmaya başladı. Lugano'nun pozisyonunda aklı kaldı asla vermeyeceği pozisyona penaltı verdi.
Sonrada bu forumda diyorlar niye hakem konuşuluyor. Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürülüyor. Ne kadar felaket hakem varsa Fener'in maçına denk geliyor. Fener'de kazanınca haliyle onun galibiyeti üzerinden hakemi konuşmak zorunda kalıyoruz. Gerçekten ben utandım maçı izlerken olacak iş değil.
Mustafa Denizli sağolsun kaybedecek çok şeyi varmış gibi oynatınca takımı pozisyon dahi bulamadan maçı bitirdik.
Hakemlerde fenaydı. Sadece orta hakem değil yardımcılar da felaketti.
Neyse bu saatten sonra Bursa Fener çekişir. Bursa Galatasaray Beşiktaş maçlarını kazasız atlatırsa şampiyon olur ama bence Fenerbahçe olur bu saatten sonra.
Bilica'yı bu ülkede tutmamak lazım adam Fenerbahçe'nin stoperi.
Oley oley oley oley Sampiyon Fener !! Tebrikler takimimiza.Helal olsun zorlu gecen maci iyi mucadele ederek kazandik.Volkan'a ayri bir tebrik benden.Kurtardigi penalti macin kirilma aniydi.Helal be VolkanSampiyonluk yolunda muthis bir 3 puandi.Bilica'da bugun bisey vardi.Penalti pozisyonundaki o girisi.Penalti noktasini kazimasi falan.Yakismiyor FENERBAHCE formasi giyen oyuncuya bu hareketler..
Besiktasda maci Mustafa denizli kaybetti bence.Yanlis ilk 11'i.Hatali oyuncu degisiklikleri falan.Holosko gibi bir adami 85 dakika kenarda tuttu ve son 5 dk aldi oyuna.Holosko oynasa buyuk katki saglardi takima hucumda..
Tekrardan tebrikler FENERBAHCE'M..Bu sene Allah'in izniyle sampiyonuz insallah..
Bilica'nin futbol dışı hareketleri...
Mustafa Denizli'nin halen bu takımın başında olması...
Bunun gibi bir sürü faktörün üstüne bir de kalitesiz futbol eklenirse bu maçı neden izleyesiniz ki?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Fenerbahçelilerin dışında bu ülkede en sevilmeyen takımın Fenerbahçe olduğunun nedenini bir kez daha bu maçta gördük.Fenerbahçeli oyuncular çok ilginç hareketler yaptılar.
Aaa Ama Hakemler Fener'e Yardım Ediyor
Fener Hakemle Kazanıyor...
Olur Mu Ama
Diğer Takımlara Karşı Birşey Yok...
Hayır Bir Kerede Tebrik Edin Be Kardeşim...
Yok Bilica Penaltı Noktasından Tünel Kazdı-Hakem Bilmem Ne Yaptı-Zaten Saha da Yamuktu-Rüzgar Fenerbahçe'nin Arkasından Esiyordu....
Bu Tür Saçma Mazeretlerin Ortaokul'da Kaldığını Düşünüyordum...