Yayın gelirlerinin artmasındandır büyük ihtimal.Yöneticilerin akıllanmış olmaları seçeneğini 2.sıraya koyuyorum.Daha çok yol var önlerinde.Bu ne yahu herkes üst düzey adamları alıyo.![]()
Yayın gelirlerinin artmasındandır büyük ihtimal.Yöneticilerin akıllanmış olmaları seçeneğini 2.sıraya koyuyorum.Daha çok yol var önlerinde.Bu ne yahu herkes üst düzey adamları alıyo.![]()
So what?
Saike
Bence birinci etkende yayın gelirlerinden gelen paralarla daha çok maaş ve daha iyi adamlar getirilmesi.. Dady kendini TSL'de kanıtlamak için oynayabilecek ve patlama yapabilecek bir oyuncu..
Yeni transfer yok mu ya Bucada hala, alismistik![]()
Orhan Ak ile 1 yıllık sözleşme imzalamışlar...
I'm back...
Ümit Karan geliyor Buca'ya..
Buca bu sezon resmen transfer şhow yaptı,sürüsüyle adam aldılar bu sene B.Uygun ile ligde kalırlar büyük ihtimal..
FIRTINA’DA İKİNCİ TIRPAN
TAKIMIMIZ’da şok gelişme. Bolu Gerede kampını tamamlayan sarı-lacivertlilerde giyotin çalıştı ve 6 futbolcu ile yollar ayrıldı. Sezon başında Hacettepe’den transfer edilen Serkan Atak, Darıca Gençlerbirliği’nden Oğuz Başaran, Milwall’dan Kamil Çörekçi, Yeni Malatyaspor’dan Ergün Cengiz, Altınordu’dan Kadit Atkın ve altyapıdan Emrecan Afacanoğlu teknik heyetin raporu doğrultusunda kiralıklar listesine kondu.
Bu arada Bucaspor yönetimimiz, Ankaraspor’dan Ediz Bahtiyaroğlu ve Ankaragücü’nden Aydın Karabulut’u bir yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varıldığı açıklandı.
http://www.bucaspor.org.tr/
bizim takımlarımız hiçbir zaman akıllanmayacaklar . yeni aldığın adamı hemen yolluyorsun şaka gibi .. sanki google'dan isim yazıp aldılar adamı . belli ki yeteri kadar izlememişler . ligtv'nin parayı arttırmasıyla napcaklarını şaşırdılar .. bi de yabancı sınırı kalksa nolur tahmin edemiyorum .
Genç oyuncular zaten, bu sezon hedef kümede kalmak, bunu da daha deneyimli isimlerle yapmayı düşünüyor Bülent Uygun muhtemelen, altyapı ve gençlerin oynaması konusunda Bucaspor en iyi kulüplerden.
Kiralanacaklarmış, gittikleri yerde iyi oynarlarsa seneye kadroya girerler tekrar.
"YÜCE ATATÜRK"
daha yeni 1.lige çıkmış bi takımın bu planı yapması ne kadar doğru ? her ne kadar gelirler artsa da trasfer bütçesinin gayet cüzi bi miktar olduğunu düşünüyorum . bunu ligde kalmalarını sağlayacak oyuncularda kullanmaları lazımdı bence . buca bu sezon küme düşerse uygun'un devam edeceğini hiç sanmıyorum . hedefler yavaş yavaş büyümeliydi bence yanlış bi politika olmuş . hepsini bedavaya aldıysalar bilmem tabi![]()
Ligde kalmalarını sağlayacak oyuncuları aldılar zaten, en çok transfer yapan takımlardan biri Buca, 10'dan fazla oyuncu aldılar. O nedenle bu gençlerin oynaması zaten zor olacak bu dönemde. Gelen o oyunculara bakıldığında, bu 6 ismin maliyeti, 1-2 oyuncu kadar ya vardır ya yoktur.
Bu sezon ligde kalınması zaten hedef, ilerleyen yıllarda sağlam altyapının da desteğiyle, ligin kalıcı ekiplerinden olma düşünceleri var, işte bu gençler o zaman işe yarayacak, tabi düşmezlerse.Ama sanmıyorum Buca'nın bu sezon düşeceğini.
"YÜCE ATATÜRK"
Kamil Çörekçi iyi oynarsa 2-3 sene sonra büyük takıma gider.
Emrecan'dan çok şey umuyorum ben.
Benim burda Serhat diye bi arkadaşım var, onun arkadaşı bu Emrecan.. Kiralık listesine konmayı biraz da kendisi istemiş.
Bucaspor Ragıp Başdağ ile 2 yıllığına,Emre Aktaş ile de 1 yıllık kiralık olmak üzere anlaşmış.
Ayrıca Manucho İzmir'e davet edilmiş.
Buca'ya La Liga'dan golcü
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Bucaspor, geçen sezon İspanya'nın Real Valladolid takımında forma giyen Angolalı golcü Mateus Alberto Contreiras Gonçalves'i (Manucho) İzmir'e davet etti. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını dün Bolu'da tamamlayan sarı-lacivertli ekibin davet ettiği 27 yaşındaki Angolalı Manucho'nun yarın İzmir'e geleceği bildirildi.
2008-2009 sezonunda Manchester United'a transfer olan Manucho, İngiliz ekibiyle sadece 1 maçta forma giymişti. Kiralık olarak Panathinaikos ve Hull City takımlarında da forma giyen golcü futbolcu, daha sonra İspanya'nın Real Valladolid takımına transfer oldu.
Kariyerinde 135 maçta 49 gol kaydeden Manucho, Angola Milli Takımı ile de 33 müsabakada 16 kez gol sevinci yaşadı.
-YENİ TRANSFERLER-
Eskişehirspor'dan Ragıp Başdağ ile 2 yıllık sözleşme imzalayan sarı-lacivertli ekip, ayrıca Ankaraspor'dan Ediz Bahtiyaroğlu, Ankaragücü'nden Aydın Karabulut ve Adanaspor'dan Emre Aktaş'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.
Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan 32 yaşındaki Ragıp Başdağ, Orduspor, Mersin İdmanyurdu, Sakaryaspor, Kayserispor ve Eskişehirspor formaları giydi.
Öte yandan Bucaspor'un Bolu kampında denediği Nijeryalı Chima Daniel Ucheci ile Fransız Christian Nade'in beğenilmediği için gönderildiği bildirildi.
-TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT UYGUN-
Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Gerede'deki ilk kamp dönemini tamamladıklarını, ikinci etap çalışmaları için pazar günü Hollanda'ya gideceklerini söyledi.
İlk kamp dönemi sonunda kadroda düşünmedikleri futbolcuları takımdan ayırdıklarını ifade eden Uygun, ''Ligin yeni ekibi olarak bir çok transfer yaptık. Bütçemize uygun futbolcuların yanı sıra genç oyuncularla kadromuzu güçlendirdik. Şu an için transferi kapattık. Bucaspor'un felsefesini sahaya yansıtacak bir takım oluşturduk'' dedi.
16.07.2010Kaynak : AA
Tarzini , oyun stilini begenmiyebiliriz ama futbolcu secimleri cok dogru Bulent Uygun'un takdir etmek gerekli
Neredeyse yepyeni bir takım kurdular.Bülent Uygun'un işi çok zor.Uyum yakalayamazlarsa Kocaelispor'un akıbetini paylaşırlar diye düşünüyorum.
Oh be Emre Aktaşı kiralamış Bucaspor.Ne kadar teşekkür etsek azdır kurtardılar bizi bu illetten.Lanet olsun böyle futbolcuya.Alsın hayrını görsün buca tabi görebilirse
edit:yalan haber olabilir ama kesin değil.Umarım almışlardır![]()
Bucaspor Squad Harmony'nin altını üstüne getiriyor.Bucaspor'un işi olmaz...
I'm back...
http://www.bucaspor.org.tr/haberler/...template=haber
Haberin kaynağını burdan aldım
Bülent Uygun'un oldugu her takıma antipati ile yaklasırım.Sivasspordki şl senesinden akıllanmamıs olacakki yine sürüyle dolduruyo tamam yni cıktı lige alabilirsn amabu kadarda degil.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yahu serkan atakı falan alıyosun hemen niye kiralarsın
Bülent Uygun keşke gelmeseydi. Şimdi taraftarda bu kadar transfere heyecanlanıyor tabi ki, umarım çöküş olmaz.
Bence Bülent Uygun en doğru isim, Süper Lige yeni çıkmış bir Sivas'ı 4 senenin ikisinde zirveye oynattı. Bu yaptıkları görülmeyip, başarısız bir hoca denmesi haksızlık olur kendisine.
"YÜCE ATATÜRK"
Buca bu sene iyi transferler yaptı ama takımın iskeletiyle çok oynadı bülent uygun 4 oyuncuya ihtiyacım var diyor hala sivasın bu sene küme düşmemeye oynamasında bence geçen yılki bülent uygunun aynı transfer politikasını izlemesi nedeniydi umarım bucada aynı sıkıntıyı yaşamaz
İyi de Süper Lig'e yeni çıkmış takım, 2-3 takviye yaparak devam etmeye kalksa, averaj takımı olur ligde. Çıkan diğer takımlara bakın, en çok transfer yapan takımlar lige yeni çıkan takımlardır, Konyaspor 19 oyuncu almış sanırım mesela.
"YÜCE ATATÜRK"
Tabiki diğer takımlara göre daha fazla takviye yapması normal ama bucaya bakıyorum bir takım gelmiş bir takım gitmiş konyada öyle
Genelde böyle olur ama, ligden yeni düşen ve kadrosunu koruyan, çıkarken de ligi sürklase edip, açık ara farkla, rakiplerini eze eze oynayan bir takım olmadıktan sonra, kadronun aynı kalması sıkıntı yaratır.
Buce geçen sene de kimi dönemde sıkıntı yaşadı, tökezlediği zamanlar oldu, kesinlikle o kadro Süper Lig için çok yetersiz kalırdı, o kadroyu oluşturan gençlerin yavaş yavaş takıma monte edileceğini düşünüyorum.
Zaten gelen isimlere bakarsak, bu sezon Sivas'ta son senesi haricinde yaptığı gibi, sağlam savunma yapan bir takım kuracak. Geçen sezon Diyarbakır'ın yaptığı gibi sürpriz galibiyetler alarak havaya girip, biz süperiz diye oynarlarsa, işler kötü gider ama kendilerini bilip, hedeflerinin ilk sezon için kümede kalmak olduğunu unutmazlarsa da, kümede kalırlar.
"YÜCE ATATÜRK"